View Full Version : Ataki Ddos Do Administracji
Witam szanowną administracje,
Zapewne dostrzegliście krótkie ataki na serwer, które spowodowały lagi na serwerze oraz powodowały rozłączenia graczy. Wspomniane ataki trwały 5 s i były to ataki o znikomej mocy. Do czego zmierzam? Jest to protest przeciwko pewnej osobie o nicku Sasha Rookslayer. Stawiam wam warunek albo zbanujecie tego gracza z serwera albo wyzerujecie mu lvl. Jeżeli spełnicie mój warunek zagwarantuje wam dobrą reklame serwera dzięki czemu Podkarpacki Ots wróci na szczyt najlepszych serwerów prywatnych Tibii. W innym przypadku jeśli nie spełnicie mojego warunku ots przestanie działać w Piątek od godziny 15, aż do podjecia przez was odpowiednich działań.
Pozdrawiam Bakubb z grupy Derp Trolling
Ps Przepraszam za taki dział, ale lepszego tutaj nie znalazłem. Proszę także moderatorów o nie usuwanie tego tematu. Ewentualnie proszę go ukryć i przekazać go administracji :D
Witamy Pana Przemysława i pozdrawiamy, mamy nadzieję, że Twoje progi są gościnne i przyjmiesz naszą wizytę w dniu jutrzejszym? ;)
Panie Przemysławie L. Informuję Pana że stosowne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa jest w trakcie przygotowywania. Bardzo nas cieszy że publicznie przyznał się Pan do ataków na serwer, gdyż jest to dodatkowym dowodem w sprawie. Pozdrawiam Kamil O.
Panie Przemysławie L. Informuję Pana że stosowne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa jest w trakcie przygotowywania. Bardzo nas cieszy że publicznie przyznał się Pan do ataków na serwer, gdyż jest to dodatkowym dowodem w sprawie. Pozdrawiam Kamil O.
Powodzenia życze dodam tylko, iż moje imię to Michał. Och jaki ten internet piękny można się pod każdego podszyć :D Ip też fałszywe no ale powodzenia. Do Piątku my friends
Xienus o.O
17-12-2014, 23:14
a mi to wygląda na trolling Adminow żeby obmywać ręce za badziewny hosting ;-)
Pozdrawiam Pana Przemysława.
Twoje żądania nie zostają zrealizowane, przykro mi.
Twój serdeczny przyjaciel.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Powodzenia życze dodam tylko, iż moje imię to Michał. Och jaki ten internet piękny można się pod każdego podszyć :D Ip też fałszywe no ale powodzenia. Do Piątku my friends
Wątpię abyś od kilku lat podszywał się pod daną osobę, tym bardziej, że dana osoba istnieje naprawdę i ma nawet Twoje dane w innych miejscach.
Ach ta anonimowość w necie, taka piękna <3
Wątpię abyś od kilku lat podszywał się pod daną osobę, tym bardziej, że dana osoba istnieje naprawdę i ma nawet Twoje dane w innych miejscach.
Ach ta anonimowość w necie, taka piękna <3
Ach jak poszukasz dokładniej to występuje pod Damian K. S. Mirosław W. I Justyna P xD
Pozdrawiam Pana Przemysława.
Twoje żądania nie zostają zrealizowane, przykro mi.
Twój serdeczny przyjaciel.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zobaczymy najwyżej serw bedzie off ;D
Widzę, że temat to też w pewnym stopniu prośba, to i ja mam prośbę do Ciebie bohaterze. Możesz też nałożyć ultimatum na postać o nicku Pronciebdg?
Bakubb Przegląda watek Vimpexx/Brennan Heart Qlimax, Uzumari & Erken - HS Thread
Kolega chyba post Laggi wziął sobie do serca, przegląda mój temat i pewnie już myśli 'a chuj, temu też nałożę ultimatum, za dobrze mu *****' : C
gwnstopro
17-12-2014, 23:46
Bakupp walczmy z konfidentami.. Alfons o nicku Prextonbdg lubi donosić do administracji, wierze mocno że kolejnym Twoim żądaniem będzie usunięcie tego pionka z tego serwera. Pozdro wariat
KePuczasta
17-12-2014, 23:48
Hahaha, sorki gosciu ale lepszego ultimatum już nie mogles postawić... Zostaw w spokoju sasze, po co niszczysz doszczętnie chłopakowi zycie? Zjadł ci śniadanie w szkole!?
adrian0093
17-12-2014, 23:58
Obym nigdy nie był Twoim celem :|
#Anonymous
Zarexoholik?
18-12-2014, 00:00
CSI: Kryminalne zagadki APO. Poszedłem po popcorn, nalałem soku pomarańczowego i z zaciekawieniem śledzę akcję!
Dowiedziałem się co o tej całej sytuacji sądzą moje VIPy:
BAŁT (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=29077): w sumie mógłby tam jeszcze dark monstera dopisać
Viki (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=260): bardzo dobrze, miał takie chłopak marzenie zrobić taki atak, prawdopodobnie będzie go to kosztować kilka tysięcy
BAŁT (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=29077): no będzie miał problem, wieszać się, czy się nie wieszać
Od siebie dodam, że to niezwykle interesująca fabuła. Pewnie będzie nakręcony film o tej sytuacji, tak jak o Kevinie Mitnicku. Najsys!
Nie rozumiem dlaczego autor tematu nie odbiera telefonu :(
adrian0093
18-12-2014, 00:21
Pomyślałem, że to nawet śmieszne, więc podzielę się tym z wami
http://amxx.pl/user/21082-bakubb/?tab=topics
http://screenshooter.net/101388349/dknfcrw
KePuczasta
18-12-2014, 00:52
Strach ma wielkie oczy :-P boi sie że jak zacznie się jakac, to się wyda, wtedy już sie nie zasloni anonimowościa w necie :-/ już wie, ze zrobil błąd i ciężko mu się z tego wywinac i przyznac do wszystkiego tak mniemam :-(
Pierwszy Boonek
18-12-2014, 08:37
Mogłes to ogarnąc po cichu ziomek i bezposrednio probowac wbic sashy na kompa, wybrales najdrastyczniejsza droge i zapewne przegrasz, a szkoda bo jesli chodzi o cel to popieram cie i to bardzo :D
Pandenius
18-12-2014, 09:08
Co do sashy to jestem za jego usunieciem :)
Ale usuniecie dark warda chyba nie jest konieczne, bo kogo wy jihadzi bedziecie dreczyli jak nie jego?? Xdd
Lizaczek
18-12-2014, 09:31
Co tu sie dzieje na tym apo
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jak nie korzysta z wt fast i innych takich to już pewnie zesrany pod kołdrą leży
Az sie chce wracac i grac
I jak przebiegła akcja Panowie?
My - gracze również chcemy wiedzieć co dzieje się z serwerem x D
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?goto=newpost&t=127190
Kolejna próba ataku na administrację, ratujcie serwer pls
G_R_U_L_I_X
18-12-2014, 14:53
Dawac na milcje za takie akcje to przeciez frajerstwo jest...
@top
Rob co chcesz jak umiesz to dzialaj :)
Paul Dirack
18-12-2014, 15:50
No dziwny koleś, bo jeśli mortis będzie zdeterminowany to ma wtopę. Ale z drugiej strony może lepiej olać sprawę bo za głupotę kida rodzice bekną górą złota :D. Bo teraz łatwo udowodnić kto mógł robić te ataki, więc ziomek jest w czarnej dup.. .
Moja teza jest taka, że za lagi winni są gracze, gdyby graczy nie było to serw działał by płynnie.
A co do saszy to jego głupota w końcu go sama zabije :D.
Mamed first
18-12-2014, 16:24
Mi proszę dostarczyć gbp uw - nick: Mamed first.
Jeżeli do dnia 20.12.2014 takowa przesyłka priorytetowa nie zostanie dostarczona, zgłaszam to do prokuratury.
#T
W porządku gość, mam go na stimie.
Cu
czekam na cały przebieg akcji. Czemu nic się nie dzieje !? Już pauły powineły na komendę ? Pewnie PronCieBDG zgadł kim jesteś i podał twoj adres a wiec stary jesteś już namierzony !
#Czekam na wieczny OFF serwera
Prextonbdg
18-12-2014, 21:57
Ciebie babcia dalej bije patelnią po głowie? Wszyscy mieli z Ciebie beke na skype:)
Nie zaczynaj z nimi! Mortiss mnie wyczaił na drugi dzień od DDOSowania, ale przeprosiłem i było git :P
KePuczasta
18-12-2014, 23:51
Ciebie babcia dalej bije patelnią po głowie? Wszyscy mieli z Ciebie beke na skype:)
Haha! Mój mistrz!
#topic
Chłopiec, nic nie zrobi bo skoro administracja wie kto to, to sobie z nim poradzą a on sie pod biurko chowa ze strachu ;-)
Aż dziw bierze, że nikt nie zażądał tego, aby mnie zdegradowano albo zbanowano, przecież tyle tutaj napsułem, najgorszy tutor. Ale pozdro, trzymajcie się, bronię serwera!
zii_twardziel
19-12-2014, 08:21
Aż dziw bierze, że nikt nie zażądał tego, aby mnie zdegradowano albo zbanowano, przecież tyle tutaj napsułem, najgorszy tutor. Ale pozdro, trzymajcie się, bronię serwera!
Ty jak zwykle zapatrzony w siebie :(
@top
Wesołych Świąt kolego i mam nadzieję, że szepniesz o mnie dobre słówko Chadzie :)
Czekałbym z niecierpliwością na godzinę 15:00 jednakże muszę się udać do pracy :{
Pozdrawiam,
Przemysław.
#Ferrum (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=26670)
Ja to takich przywilejów nie mam, słaby zasięg łaj faj na dole :(
@Kazek
Ja to nawet z pracy obserwuje ten wątek, jestem ciekawy jak się to rozstrzygnie!
@topic
Śmiech na sali, bawić się w takie rzeczy, chłopie.. DDosowania Ci się zachciało, mało Ci problemów w życiu? :D
Czekałbym z niecierpliwością na godzinę 15:00 jednakże muszę się udać do pracy :{
Pozdrawiam,
Przemysław.
#Ferrum (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=26670)
Ja to takich przywilejów nie mam, słaby zasięg łaj faj na dole :(
Mam ten sam problem, aczkolwiek do tej 12:30 jestem na PC :D
Myślę, że zacznie się już coś dziać XD
Zostało wam 2h i 45 min na usunięcie gracza Sasha Rookslayer !!!!
Pozdrawiam Michał czekam nadal z ciastkami i herbatką na Mortiisa i pieski u mnie w domu :D Moje progi są bardzo gościnne :cool:
ogolnie beka z typa ale fajnie sie takie cos oglada
bakubb gratuluje i zycze ci abys dokonal tego czego napisales w 1 poscie
pozdrawiam
hacker erken
Zostało wam 2h i 45 min na usunięcie gracza Sasha
Świat schodzi na psy... gimbaza siedzi w kalesonkach w blokowisku w Wałbrzychu i pisze co chce.
Rada: Wyjmuj łapę z majtek, wyciśnij pryszcze i pomóż mamie z plackami na święta.
xDD
@edit
Czemu akurat dzisiaj? W poprzednie dni o tej godzinie jeszcze w szkole byłeś? ahh długi weekend wam zrobili na święta :D Jak się kumple dowiedzą w szkole co wypisujesz do dostaniesz ksywe DDOS MAN
https://securityledger.com/wp-content/uploads/2013/04/60794-300x201.jpg
Pan Przemek - mama zapłakana! Tata z pasem już czeka !
hahahahahha
Normalnie emocje jak podczas rozgrywki w szachy.
Derp Trolling prowadzicie rekrutacje? Bo parę łebków z bloku obok się nudzi po szkole.
APOKALIPSA!
Lizaczek
19-12-2014, 14:57
14.57 juz mi staje
,gsjeb
Panie Darku, prosimy o atak... 15:00
@edit
Darek GJ, ale saszy i tak nie oddamy!
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Attack successful
http://i61.tinypic.com/yo2dg.png :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pozdrawiam Vimpexx'a (Na prośbę gracza ;d)
hahahaha punkt 15:00, apo zdechło xDDDDDDDDDDDDDDD
Nie ma za co.
Tanio skóry nie sprzedam!
Mortis: Niestety jesteśmy zmuszeni zresetować lvl oraz zacząć od nowa. Dziękujemy za wspólna zabawę i do zobaczenia!
poprosze o kolejna porcje
Czekam na informacje na temat bana dla gracza Sasha Rookslayer lub wyzerowanie jej lvl :DD
Azbestowy Człowiek
19-12-2014, 15:10
wyzerowanie jej lvl :DD
szanuję xD
serio szanuję, bo wziąłeś sprawy w swoje ręce
ale speeda już dzisiaj nie wpiszę, nie?
Czekam na informacje na temat bana dla gracza Sasha Rookslayer lub wyzerowanie jej lvl :DD
To no, ale miałeś ddosować do skutku, a nie 5 min i czekasz dalej.
OK! Następny termin to 31.11.2016 - wpadnij wtedy.
Lizaczek
19-12-2014, 15:14
Wez typie zażadaj zeby rekruta tez z serwera wyjebali
Blagam
Palldino
19-12-2014, 15:14
Wez typie zażadaj zeby rekruta tez z serwera wyjebal
Blagam
+2
heheh bdb
Czy Wy serio wierzycie, że ten gostek atakuje ten serwer? XD Przecież to jest śmieszne XD Squid wraz z Mortiisem bardzo dobrze wiedzieli, że ten temat powstanie, w sumie to sami go założyli XD Sami zobaczcie, Squid odpisał 10 minut po założeniu tego tematu, Mortiis zaraz po nim. Zbieg okoliczności? NIE SONDZĘ! XD Wszystko zostało przygotowane aby coś się tutaj działo. Znaleźli jakieś konto, powiązali fakty i tyle, prowo udane ;] Jeśli on serio by tak nie trawił saszy to przyznawałby mu rację? Również NIE SONDZĘ XD
Zgadzam się z Sasha w zupełności zbyt dużo potworów trzeba zabijać aby uzyskać ih x 10
Wyłączają na pare sekund serwa, obciążają serwa jak na maratonach i to są całe ataki ze strony tego goscia ;D
Jednym słowem znowu wszystkich zrobili w konia aby nie myśleć o spóźnionym, WRZEŚNIOWYM update! ;]
Tak więc przyznawać się który to wymyślił XD
Palldino
19-12-2014, 15:33
przeczytaj drugi post na 3 stronie to bedziesz wiedzial kto :D
Marna prowokacja Panie Kamilu. Satysfakcja nieziemska, że tyle łepków to łyknęło? ;D
#
Czy Wy serio wierzycie, że ten gostek atakuje ten serwer? XD Przecież to jest śmieszne XD Squid wraz z Mortiisem bardzo dobrze wiedzieli, że ten temat powstanie, w sumie to sami go założyli XD Sami zobaczcie, Squid odpisał 10 minut po założeniu tego tematu, Mortiis zaraz po nim. Zbieg okoliczności? NIE SONDZĘ! XD Wszystko zostało przygotowane aby coś się tutaj działo. Znaleźli jakieś konto, powiązali fakty i tyle, prowo udane ;] Jeśli on serio by tak nie trawił saszy to przyznawałby mu rację? Również NIE SONDZĘ XD
Jednym słowem znowu wszystkich zrobili w konia aby nie myśleć o spóźnionym, WRZEŚNIOWYM update! ;]
Gz, właśnie zarobiłeś bana.
Free Bakubb
takie to marne jak już te APO upadliście na psy żeby atakować swój serwer? A nawet jeżeli to nie wy, to wiedzieliście, że takie coś dziś nastąpi więc dlaczego serwer niezostał zabezpieczony a oświadczenie na Pauły jeszcze nie poszło ? Przecież znalezienie takiego marnego grajka dla Policji jest chwilą .
Niestety muszę uciekać przed policją i byłem zmuszony zatrzymać atak. Przemyślcie sprawę Sashy bo i tak mnie nie złapią !!!!!!!!!!
o ***** nagle mie olsnilo
ucieczka przed psami
czy jestes tomaszem chada!???
Marna prowokacja Panie Kamilu. Satysfakcja nieziemska, że tyle łepków to łyknęło? ;D
#
Wyłączają na pare sekund serwa, obciążają serwa jak na maratonach i to są całe ataki ze strony tego goscia ;D
lol jakie teorie spiskowe dotyczące tibijskiego serwera, nie masz o czym myśleć tylko takie akcje w głowie kręcisz? xD było dodać do tego kilka akcentów sajensfikszyn i może byś sprzedał pomysł na incepcje 2? XD
#
Bo byłem online podczas ataku i powiadomiłem o nim Mortiis'a a temat pojawił się po ataku? ;o
Ciekawe...
Bo byłem online podczas ataku i powiadomiłem o nim Mortiis'a a temat pojawił się po ataku? ;o
Ciekawe...
i co dalej? Jeżeli takie ataki mają być i każdy może je robić to oznacza, że macie chujkowe zabezpieczenia i nie potraficie sobie z tym poradzic
#Lordzik#
19-12-2014, 15:53
i co dalej? Jeżeli takie ataki mają być i każdy może je robić to oznacza, że macie chujkowe zabezpieczenia i nie potraficie sobie z tym poradzic
A ty co boisz się, że ukradną Ci twojego mocarnego 2100 elitarnego rycerza? XD
Dobra tam ataki atakami, ale nowe respy to by się zdało wprowadzić co nie?
Każdy może je przeprowadzić, wystarczy wykupić stressera za marne 1$.
Ciekawe...
Dobra stary już nie pierdol tyle tylko daj mi tego Demon seta który mi obiecaliście
#Lordzik#
19-12-2014, 15:56
Dobra stary już nie pierdol tyle tylko daj mi tego Demon seta który mi obiecaliście
Miałeś podobno uciekać przed policją. To przez te 15 minut chyba tylko jedną rundkę wokół szopy zrobiłeś :/
Miałeś podobno uciekać przed policją. To przez 15 minut chyba tylko jedną rundkę wokół szopy zrobiłeś :/
Tak mi kazali napisać mam dostać demon seta na rooku xD
Norbix95
19-12-2014, 15:58
Używasz Stressera? bo dzieci na hexanie tym syfem pingowały każdego i nie dało sie grać jak ip zdobyli
Używasz Stressera? bo dzieci na hexanie tym syfem pingowały każdego i nie dało sie grać jak ip zdobyli
A co to jest ? To administracja wyłączała serwer
Norbix95
19-12-2014, 16:02
Dobra dzieciaku weź wyjdź z tej budy, w której mieszkasz i pokaż swoją psią gębę :)
@down
ty serio łykasz, że dostanie jakiegoś demon seta? GzGzGz <3333
hahaha beka z administracji XD zeby nie bylo atakow jakis kiep dostanie demonke :D
Dobra dzieciaku weź wyjdź z tej budy, w której mieszkasz i pokaż swoją psią gębę :)
Bana mu on mnie obraża .... Mortiis co mam jeszcze zrobić abym dostał moje itemy ?
Norbix95
19-12-2014, 16:06
Jpr. tak to jest jak Gimby mają dostęp do neta i mamuśśśka daje hajs na stressera albo inny syf.
Sephiroth
19-12-2014, 16:07
Jpr. tak to jest jak Gimby mają dostęp do neta i mamuśśśka daje hajs na stressera albo inny syf.
Niestety, nic na to nie poradzisz :D
Norbix95
19-12-2014, 16:20
hehehehe mama mu chyba kabel adsl nożyczkami odcięła, że spokój już jest xD
PS. W końcu będzie mógł lekcje spokojnie odrobić ; DDD
hehehehe mama mu chyba kabel adsl nożyczkami odcięła, że spokój już jest xD
PS. W końcu będzie mógł lekcje spokojnie odrobić ; DDD
Stary zgarnąłem Demon Seta jestem zwycięzcą
Norbix95
19-12-2014, 16:31
Zgarnąłeś demon seetaaa??? Taaaaaak... a potem się budzisz i policja ci drzwi z buta wywala bo mortiis ich powiadomił, a matka będzie Cię spłacać do końca życia bo średnia pensja w Polsce to 1500 brutto. Taaaak to sa właśnie ci ludzie, to jest właśnie ten Bakubb. Adios
PS. hehe to za demon seta ładnie twoja mama zapłaci jak adres zdobędą i dane hahhaha
Zgarnąłeś demon seetaaa??? Taaaaaak... a potem się budzisz i policja ci drzwi z buta wywala bo mortiis ich powiadomił, a matka będzie Cię spłacać do końca życia bo średnia pensja w Polsce to 1500 brutto. Taaaak to sa właśnie ci ludzie, to jest właśnie ten Bakubb. Adios
PS. hehe to za demon seta ładnie twoja mama zapłaci jak adres zdobędą i dane hahhaha
To był pomysł mortiisa hahahahah xDDDDDDDD
witam pelikana
ciekawy temat, ciekawe teorie. licze tylko na więcej akcji ;)
Stary zgarnąłem Demon Seta jestem zwycięzcą
Pewnie już porty masz pełne i wymówkami rzucasz na prawo i lewo :rolleyes:
KePuczasta
19-12-2014, 16:50
Marne macie zabezpieczenia skoro pinguja wam serwer jak chca... Coś się dzieje i jedyne co na tym zyskacie to chwila zainteresowania ludzi którzy i tak już grają w ta grę, nowych osób nie przyciągnięcie, skoro serwer jest stabilny jak pranie na wietrze :-/
Norbix95
19-12-2014, 16:50
Pewnie już porty masz pełne i wymówkami rzucasz na prawo i lewo :rolleyes:
Demon seta to on w poprawczaku będzie miał, ale wątpie żeby pomógł jak go będą katowali po 5 osób + wieczór i te schylanie po mydełko FA ; D Ahh... Wyśle pocztówkę mu do więzienia ze screenem jak wbijam 1k lvl
..:KoMBoj:..
19-12-2014, 16:55
czekamy na jakieś wyjaśnienia ;)
fajne te święta, choinki pójdą się j***ć, speed też
obstawiam ze jak wróci wszystko do normy to 70% ludzi wysprzeda wszystko co się da, a 100uc zejdzie do 10pln
pozdrowienia
Demon seta to on w poprawczaku będzie miał, ale wątpie żeby pomógł jak go będą katowali po 5 osób + wieczór i te schylanie po mydełko FA ; D Ahh... Wyśle pocztówkę mu do więzienia ze screenem jak wbijam 1k lvl
Poprawczaku? ;ooooooooooooo
Będzie miał, bo Ci tak powiedział? Hehe.
Marne macie zabezpieczenia skoro pinguja wam serwer jak chca... Coś się dzieje i jedyne co na tym zyskacie to chwila zainteresowania ludzi którzy i tak już grają w ta grę, nowych osób nie przyciągnięcie, skoro serwer jest stabilny jak pranie na wietrze :-/
Wystarczy Ci 5zł na paypalu i możesz robić tak samo jak on ; )
Norbix95
19-12-2014, 17:06
Wystarczy Ci 5zł na paypalu i możesz robić tak samo jak on ; )
No 2$ trzeba mieć i jak masz kogoś ip to ma pozamiatane, tym bardziej jak ma ip stałe to juz wgl. xD
No 2$ trzeba mieć i jak masz kogoś ip to ma pozamiatane, tym bardziej jak ma ip stałe to juz wgl. xD
1$ =/= 2$, a tak swoją drogą to piszesz najbardziej durne posty od czasów paula diraca :D
przydałaby się jakaś wypowiedź administracji, bo dziwi mnie troche to, że:
- ten temat jest jeszcze otwarty/w ogóle istnieje (to nie jest piaskownica kochani)
- użytkownik Bakubb dalej sobie forumuje (gdzie normalnie by już był banned)
I co dalej administracjo ?..
server caly czas off, jakies info prosze ;p
@down
nie nabijam postów tylko pytam sie jak czlowiek, co sie dzieje !?
Z 5 osób nabija tu posty a dalej nie są ukarani tak samo jak założyciel tematu a wy z tym nic nie robicie. Ogólnie to beka. Zablokujcie mu ip i koniec tematu a nie dyskutujecie nie wiem po co. Temat do zamknięcia
#majkel aka pasztet
napisałem 2 posty a nie jak inni po 5 to raz a 2 to chyba swoich nie widzisz
#Hokage
No jedną osobą która tutaj też nabija posty jesteś ty, bo piszesz takie głupoty
#BeneQ
armia.toproste.pl wejdz i sprawdz status serwera.
#Demon
Nie tylko Ciebie to nurtuje, że administracja milczy i że nadal ten ktoś istnieje w życiu forum. Dziwi mnie fakt, że ten ktoś ma ostrą faze z tego powodu hehe.
#topic
Ile można tutaj się oszukiwać dziewczyny, że UPDATE nie ma i nigdy nie będzie i tak samo ten serwer wkrótce upadnie przez taką sytuacje.
Paul Dirack
19-12-2014, 19:14
Squid - byłem podczas ataku to jak i reszta graczy.
I proszę usunąć moje konto z waszego forum wraz z postami i ogólnie all.
Ja mam pytanie o komende ping w cmd, jak chcę sprawdzić ping jaki mam na apo, to czy łamie regulamin w ten sposób ??
wiem ze to nic w porownaniu z jakims tam ddosem, ale wole wiedzieć -,-
adrian0093
19-12-2014, 19:23
#up
Nie, nie łamiesz w ten sposób regulaminu. Nigdzie w regulaminie nie ma o tym wzmianki.
Pierwszy Boonek
19-12-2014, 20:05
Juz myslalem, ze skonczy sie na grozbach, propsuje autora tematu xD
USUNAC SASHE!
..od razu przepraszam za posta, jeżeli naruszam reg, ale !?
kiedy serwer bedzie ONLINE ?..
do rana sie wyrobimy ?
@down
no nwm, strona serwera nie odpowiada, tak samo klient ;p
nie mozliwe ze tylko mi nie chadza..
#Tykshta
nie ciulaj ludzi, server jest off.. kategoryczne zachowanie !
..od razu przepraszam za posta, jeżeli naruszam reg, ale !?
kiedy serwer bedzie ONLINE ?..
do rana sie wyrobimy ?
serwer jest online i ma sie dobrze
bardzo dziwne na otservlist.org wyswietla ze serv online ale ***** od 15.00 nie moge sie zalogowac nawet na isup.me nie wyswietla ze strona jest online ....
ponieważ otserv ma powolny czas odświeżania..
ekipa APO pracuje nad naprawieniem tego ? czy, jest zdania: jak przestaną atakowac to bedzie dzialac, jak nie to nie.. :cool:
nie ciulam ludzi
serwer jest online a to ze ty wbic nie mozesz to nie moj problem
mowie prawde a ty sie rzucasz jak gowno ty jaruzelska kur...
Marna prowokacja sytuacji, powodzenia, zycze sukcesow!
Ci którzy nie mogą się zalogować najprawdopodobniej zostali zablokowani przez serwerownię (nie wiem czemu, ja też zostałem zablokowany :D).
Co do usychających choinek - postaramy się jakoś to załatwić ;)
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Attack successful
http://i61.tinypic.com/yo2dg.png :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pozdrawiam Vimpexx'a (Na prośbę gracza ;d)
Więc jednak jak mi pisałeś na GG tak zrobiłeś, haha :D
Życzę, aby udała się akcja w pełni mordo :v
Alii Akcza
20-12-2014, 00:59
nie zapomnijcie o speedzie ... i wynagrodzenu za stacony czas
Lagga v3
20-12-2014, 01:50
nie zapomnijcie o speedzie ... i wynagrodzenu za stacony czas
Słabe zabezpieczenie serwera to jakby jego błąd, a więc:
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Przykro mi ;<
LaliMali
20-12-2014, 09:25
*****... Dlugo jeszcze APO bedzie off?
Norbix95
20-12-2014, 09:28
APO jest online, tylko Ci, którzy nie mogą zalogować jak pisał Squid zostali zablokowani przez serwerownię. Pracują nad tym :)
LaliMali
20-12-2014, 09:30
Kurde, dlaczego zawsze ja mam tego pecha?:D
Żałosne że niegdyś najlepszy serwer w Polsce ma takie banalne problemy :/
a gdzie jest ta serwerownia? U mnie normalnie gra działa.
u mnie tez wszystko działa, :D
To się już robi śmiesznie, straciłem dzień pacca (tak dla mnie to dużo), jakbyście nie mogli wziąć ip od graczy i ich odblokować ręcznie, czy cokolwiek. Przez prawie cały dzień nic...
Wyjebane po całości maja i tyle :)
Norbix95
20-12-2014, 11:30
Wy myślicie, że to się robi w minute. Pewnie pacc'a wam oddadzą albo coś.
Żałosne że niegdyś najlepszy serwer w Polsce ma takie banalne problemy :/
Banalne problemy!? Największe serwisy padały od ataków DDoS. Sugeruje wejść na google, wklepać słowo DDoS i poczytać sobie o tym. Jeżeli chodzi o serwer/strone, w najbliższym czasie wszystko powinno wrócić do normalnego funkcjonowania. Przepraszamy za wszystkie problemy.
Pierwszy Boonek
20-12-2014, 12:45
Banalne problemy!? Największe serwisy padały od ataków DDoS. Sugeruje wejść na google, wklepać słowo DDoS i poczytać sobie o tym. Jeżeli chodzi o serwer/strone, w najbliższym czasie wszystko powinno wrócić do normalnego funkcjonowania. Przepraszamy za wszystkie problemy.
Jasne ze banalne bo wystarczylo usunac sashe i jeszcze byscie mieli reklame - powiedz mi co jesli zrobi to drugi raz, a potem trzeci i czwarty?
#Pierwszy Boonek
Ty udajesz czy jesteś po prostu głupi? Jakby usunęli sashe to zaraz zaczęły by się nowe ataki, bo jak raz ugniesz się pod atakiem to już masz przerąbane... Ludzie zobaczyliby, że wystarczy ddos i mogą mieć wszystko na tym serw.
chodzi o to ze gdyby go usuneli to nie tylko ten caly backup bylby zadowolony ale takze 3/4 servera
Czas żywotności choinek został przedłużony na cały dzień dzisiejszy dla tych, którzy nie mogą podlać swoich choinek. Podlejcie swoje choinki zaraz po zalogowaniu, a nie uschną!
#Pierwszy Boonek
Ty udajesz czy jesteś po prostu głupi? Jakby usunęli sashe to zaraz zaczęły by się nowe ataki, bo jak raz ugniesz się pod atakiem to już masz przerąbane... Ludzie zobaczyliby, że wystarczy ddos i mogą mieć wszystko na tym serw.
Nie bedzie juz atakow bo one i tak nie zmienia zdania administratorow. Ale co do grubaska strzez sie xD
Nie bedzie juz atakow bo one i tak nie zmienia zdania administratorow. Ale co do grubaska strzez sie xD
Powiedz, że się boisz, że Cie znajdą albo już znaleźli..
Ej no, nie strasz mnie, bo jeszcze będziesz tego żałował. Zapewne policja już zapukała do twych drzwi i stąd ta reakcja.
#t
Można już logować na serwer.
dlaczego grubas zawsze jest wczesniej poinformowany o czyms, np. dzis wiedzial o evencie
ziomek wierze w ciebie, obys wbil na konto tevo dekla i mu wyrzucil itemy do wody i zrookuj go
sory za takie pismo ale na telefonie siedze
Ej no, nie strasz mnie, bo jeszcze będziesz tego żałował. Zapewne policja już zapukała do twych drzwi i stąd ta reakcja.
#t
Można już logować na serwer.
Żebym ja nie zapukał do twoich kto chce adres grubasa wpierdolimy mu pojedynczo ja bije 1 ;d xDDDDDD
Paul Dirack
20-12-2014, 20:20
#up: daj spokój z tym debilem sasha. Ostatnio sam zablokowałem sobie własny serw pod tibie 8.6 przez klienta :D i nie trzeba ataku. Skoro masz smykałkę to raczej proponowałbym legalna drogę rozwoju :p.
#up: daj spokój z tym debilem sasha. Ostatnio sam zablokowałem sobie własny serw pod tibie 8.6 przez klienta :D i nie trzeba ataku. Skoro masz smykałkę to raczej proponowałbym legalna drogę rozwoju :p.
Stary mam kasy od chuja nie potrzebuje pieniędzy xD Preferuje dobrą zabawę :D
Alii Akcza
20-12-2014, 21:05
to sie podziel :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Wyjaśni mi ktoś, dlaczego znów mam tą sytuacje, którą opisał bodajże Squid wyżej, i dlaczego ten pajac wciąż się udziela w taki sposób?
#edit
Ja rozumiem, że w razie kolejnych ataków chcecie mieć jakiś cynk, ale jeśli chciałby coś przekazać, to zapewne ma inną drogę kontaktu, więc czemu nie ma jeszcze bana, nie chce nic sugerować, ale z tego co wyczytałem, miało dojść do interwencji policji, a gdyby do takowej doszło, to kolega powinien mieć raz, że język za zębami a dwa, że bana na forum.
dlaczego ten pajac wciąż się udziela w taki sposób?
to jest dobre pytanie, ale zbędne wykreśliłem
Ja nie chce już nic robić po za wyeliminowaniem Sashy we własnym zakresie ... Więc dlaczego dostałem bana skoro nic nie robiłem trudno ip i tak zmieniam co kilka sek, a to tylko się na was negatywnie odbija ):
Nie możesz po prostu nawalać w jego kompa a tak to cierpią pozostali xD
z tego co mi wiadomo to Sasza został odcięty od internetu i używa innego, mobilnego? także sprawa rozwija się strasznie szybko i ciekawie
Nie możesz po prostu nawalać w jego kompa a tak to cierpią pozostali xD
Nawalałem w jego kompa ale mnie zbanował Gm :D Bez powodu !!! To są prywatne porachunki
z tego co mi wiadomo to Sasza został odcięty od internetu i używa innego, mobilnego? także sprawa rozwija się strasznie szybko i ciekawie
Potwierdzam :D
Potwierdzam :D
http://i59.tinypic.com/2rzuhwi.jpg
http://i59.tinypic.com/2rzuhwi.jpg
Proszę o dodanie warna do konta Sashy ponieważ obraża innego użytkownika forum :D
zalosne jesli dotyczyloby to innego gracza to olanie na maxa byloby ale przeciesz sasha wdupowlaz musi miec jakies ulgi no ale coz nie kazdy zapcha ryj tlusta pala pod biorkiem zeby miec i osiagnac cos na apo
Nie prościej było by wbić się w pliki serwerowe i usunąć mu postać ? xD
Nie prościej było by wbić się w pliki serwerowe i usunąć mu postać ? xD
Zrobią Backup ?????????????
ale możesz namieszać troszkę, za nim mu zwrócą to miesiac minie ha;D
no ciekawe co zrobią, warto czekac!:D
~#*Nalesniczek Zla*#~
21-12-2014, 00:02
Czytam czytam czytam i ze śmiechu nie mogę wytrzymać ;DD
Czekam na dalsze kroki w tej sprawie ;p
Bardziej kroki Trzynastaka ;DD
Norbix95
21-12-2014, 20:31
możecie logować czy nie możecie po tym pingu? Ja normalnie mogę :P
Znowu wyłączony serwer:D:D:D:D Koleś nie da spokoju jak nic nie zrobicie z Sasha a tym bardziej pacc mi schodzi. Nie podoba mi sie to. Administracja nic nie robi w tym kierunku :confused::confused::confused:
zablokował Cie hahaha, dobrze!
Ub dla mnie i Sasha ban proste xD
administracjo dlaczego sie nie zgodzisz? :D
@Bakkub.
Odpierdol się od Sashy, jeżeli chcesz mieć ze mną do czynienia. Zrobiłeś marny atak ddosik z głupiego vpnu. Też tak potrafię. Jesteś marną namiastką tego co zrobiłeś.
Anty NWO- ANONYMOUS GROUP.
@Bakkub.
Odpierdol się od Sashy, jeżeli chcesz mieć ze mną do czynienia. Zrobiłeś marny atak ddosik z głupiego vpnu. Też tak potrafię. Jesteś marną namiastką tego co zrobiłeś.
Good Luck pokaż co potrafisz :D
Capitan von Rooker
22-12-2014, 10:55
@Bakkub.
Nie strasz tu kolegi ? .. Sasha ma zostać usunięty dla dobra serwera .. nikt go tu nie chce więc rozumiem kolegę i popieram w 100%
Mortiisie zrób to co trzeba Sashe Rookslayera trzeba koniecznie usunąć dla dobra ogółu.
Głupota ludzi nie zna granic, szkoda mi tylko tego Sashy :)
Czekamy aż zamkną tego cwaniaczka!
Napisałem do serwerowni żeby blokowali ataki. Powiedzieli że zrobią co mogą. Pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia w grze z powodu ataków.
@down
użytkownik dostał bana na forum i w grze na nick trzynastak
i nic wiecej? XDDDDD
spoxik
powiedzcie ze nie mozecie mu nic zrobic bo to prawda ... i udostepnij caly serwer apo na zippyshare xD
#up
i co z tego? jak dalej bedzie atakowal, dlaczego sie nie zgodzisz na wydanie sashy? to jest korzystna dla ciebie i serwera propozycja ;d
@Bakkub.
o *****, tylko nas nie pogryź :D qqqqqqqqqq
słyszałem pewną teorie... ciekawą teorie :rolleyes:
Sir Krystian
22-12-2014, 13:05
Wy nie wiecie jaka jest prawda...
Obejrzyjcie ten film
https://www.youtube.com/watch?v=qZqUvMQGl_k
A dowiecie się dlaczego Trzynastak hakuje apo..
On robi to z miłości, z miłości do sashy, tak to właśnie dlatego zgodził się na ataki na serwer apo..
Piękna historia, polecam.
tos dowalil krycha xD hehe
Ja pierdyle, jezeli jestescie totalnymi kretynami to nie moj problem co siedzi w waszych glowach. Zadna milosc do Sashy. A ze gra to dla kogos zycie realne to radze sie udac do specjalisty od uzaleznien. Moze oboz FEMA wam cos da. Z mojej strony macie tylko problem z tym z tym ze ktos posiada wirtualne dobra. Nie zapominajcie sie, ze na kazdym serwie mozecie dorobic wyzszego levela, zdobyc doswiadczenie z wlasnych potworow, a nawet dodac specjalne atrybuty dla wlasnych uzupelnien.
i nic wiecej? XDDDDD
spoxik
powiedzcie ze nie mozecie mu nic zrobic bo to prawda ... i udostepnij caly serwer apo na zippyshare xD
#up
i co z tego? jak dalej bedzie atakowal, dlaczego sie nie zgodzisz na wydanie sashy? to jest korzystna dla ciebie i serwera propozycja ;d
A co, może jeszcze ma zatańczyć do muzyki Popka? I wysłać każdemu graczowi listowne przeprosiny? Ale wy jesteście ograniczeni. Nawet nie wiecie jak bardzo. Atak to atak, największe serwisy z których korzystacie mają takie problemy (na przykład DW). Mortiis już serio nie ma na to wpływu, kiedy maszyna jest oddalona od niego nawet o parę k kilimetrów. Jest zdany na obsługę serwerowni która jest na miejscu.
Udostępnić cały serwer to ty sobie możesz swojego yurka albo tak jak Vinox całkiem niedawno, ale to już inna historia :D
No ale wiadomo, najlepiej pisać jakieś bzdury nie znając tematu.
Pozdro dla kumatych :)
Chciałbym oficjalnie pogratulować administracji, która poczyniła wielkie postępy w celu zabezpieczenia serwera przed atakiem udp flood Jest to najprostszy atak do wykonania i niestety musiałem poświecić 20 minut swojego życia aby nowy atak coś zdziałał (: Powodzenia w zabezpieczeniu kolejnych ataków (:
Wkurwiasz mnie juz koles, idz na podwórko i tam mow kolegom jesli ich masz jaki jestes zajebisty a nie tutaj w internecie?? myslisz ze jestes bezkarny ale mnie chlopie wkurwiasz XDD
#down
Bart Sam siedzisz i grasz a do mnie piszesz XD
Wkurwiasz mnie juz koles, idz na podwórko i tam mow kolegom jesli ich masz jaki jestes zajebisty a nie tutaj w internecie?? myslisz ze jestes bezkarny ale mnie chlopie wkurwiasz XDD
Też cię kocham :*:*:*:*:*
Prextonbdg
23-12-2014, 18:41
Czy Administracja znowu bezradna? To się robi już wkurzające a nie śmieszne. Brawa:confused::confused:
Bo jest bezkarny, kto mu coś zrobi, bo ja właśnie dowiedziałem się, że nikt nic nie może z tym zrobić :D
Czy Administracja znowu bezradna? To się robi już wkurzające a nie śmieszne. Brawa:confused::confused:
Dobrze pograjcie sobie. A do administracji usuńcie Sashe XD
A czym cie tak wkurwia ? Tym że nie możesz w okresie świąt spędzać czasu ze swoja prawdziwą rodzina <mobkami na respie> ?
Przecież teraz i takl mało kto ma czas na grę on tylko wam pomaga sobie uświadomić że są inne sprawy w tym okresie ;)
Każdy odpowiada za swoje czyny te wypowiedzi są zbędne, chce ryzykować jego sprawa jego życie po co ten płacz :)
gwnstopro
23-12-2014, 18:48
Hehe a te kurwy płaczą :<. Popieram Cie w 100% ziomeg, jutro w Wigilie mógłbyś ten serwer wypierdolić w pizdu . Wesołych Świąt Ci życze XDDD
Norbix95
23-12-2014, 18:50
Założę się, że jutro przy stole Wigilijnym Sasha będzie grał na lapku i mobilnym XD
Założę się, że jutro przy stole Wigilijnym Sasha będzie grał na lapku i mobilnym XD
nie bedzie gral bo haker pozaklada mu hasla na plyty glowne i koniec grania xD
A co to myślałem, że to przypadek xD
Norbix95
23-12-2014, 19:19
Co Ty Sasha nawet do kafejki pójdzie w wigilie i zapłaci 10x tyle ile się płaci i spacjalnie dla niego otworzą xD
Ale o co wam chodzi to ja nie rozumiem, czy wy naprawdę myślicie, że to wina sashy, że są ataki na server? Bo jeśli te wszystkie posty o nim mają być śmieszne, to współczuje poczucia humoru.
Ale o co wam chodzi to ja nie rozumiem, czy wy naprawdę myślicie, że to wina sashy, że są ataki na server? Bo jeśli te wszystkie posty o nim mają być śmieszne, to współczuje poczucia humoru.
Widać, że nie czytałeś tutaj wszystkich postów tylko wyleciałeś postem z dupy.
Wiadomo kto ddosuje, wiadomo czego zażądał od administracji.
I tak, chodzi tutaj o pulpeta sashe, a raczej o jego delete.
#Down
Za to Ciebie chcą na mazurskim nieudaczniku.
Norbix95
23-12-2014, 19:41
Week, niestety ale weź wyjdź z tego forum, zrookuj chara, Ciebie tak jak Sashy nikt tu nie chce ! :)
Week, niestety ale weź wyjdź z tego forum, zrookuj chara, Ciebie tak jak Sashy nikt tu nie chce ! :)
nieprawda
vimpexx ma wieczny szacunek, nie tylko ode mnie
#nizej
xDdddd
Norbix95
23-12-2014, 20:19
Aaaa... Jak to Vimpexx to ok. Mówili mi, że to Kali
Wszystkich zainteresowanych i ciekawych tematu informuję, że każdy kolejny atak na serwer jest zgłaszany do wcześniej złożonego zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, kwota szkody jaką wyrządził sprawca rośnie z każdym kolejnym atakiem na serwer.
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt :)
Wszystkich zainteresowanych i ciekawych tematu informuję, że każdy kolejny atak na serwer jest zgłaszany do wcześniej złożonego zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, kwota szkody jaką wyrządził sprawca rośnie z każdym kolejnym atakiem na serwer.
Ok Łapcie gg Mortiisa każdy kto chce wywalić Sashe z serwera niech wysyła mu wiadomość o treści Stop !!! Sashy Rookslayer :D
Gg 935719
Norbix95
23-12-2014, 22:00
Aha...Czyli on to będzie robił cały czas i kwota mu będzie rosła tak? Problem w tym, że wy go nawet namierzyć nie możecie. Troche jest to bez sensu, ponieważ jesteście całkowicie bezradni :)
Nowy sposób na zarobek XD niech poatakuje jeszcze to Mortiis sobie dom kupi :D
Nowy sposób na zarobek XD niech poatakuje jeszcze to Mortiis sobie dom kupi :D
Grosza nie dostanie xD
Sexi knight
23-12-2014, 22:05
to som jaja ja hce grac
Ok Łapcie gg Mortiisa każdy kto chce wywalić Sashe z serwera niech wysyła mu wiadomość o treści Stop !!! Sashy Rookslayer :D
Gg 935719
zgodnie z planem xD, po 12 w nocy puszcze mu spama xD
to som jaja ja hce grac
Ty lepiej się weź za słownik i idź odrabiać zadania domowe, a nie tibia Ci w głowie.
Norbix95
23-12-2014, 22:07
to som jaja ja hce grac
Ty weź lepiej słownik w łapę i do szkoły się spakuj, bo gimnazjum trzeba skończyć.
Sephiroth
23-12-2014, 22:08
to som jaja ja hce grac
Ty tak na poważnie? :confused:
#top
Przynajmniej man rookgard sobie nie poexpi :D
Jaja to sobie Mortiis robi :d
jaja to sobie mortiis robi :d
chłopaki pomylili chyba święta :(
nie poniesie zadnych konsekwencji xD
znajde go i zjem #sasha
nie poniesie zadnych konsekwencji xD
scorpioon
23-12-2014, 22:46
panowie mam pytanie. nie działa mi od jakiejs 18 strona apo i nie mogę zalogować sie na serwer, czy jest dziś kolejny atak, bo nikt nie napisał w wątku, że dziś znowu nie może się zalogować? zmiana ip nie pomaga tak jak było to poprzednio.
Palldino
23-12-2014, 23:00
panowie mam pytanie. nie działa mi od jakiejs 18 strona apo i nie mogę zalogować sie na serwer, czy jest dziś kolejny atak, bo nikt nie napisał w wątku, że dziś znowu nie może się zalogować? zmiana ip nie pomaga tak jak było to poprzednio.
apo juz nie bedzie online.
@t
bdb :d
Przy okazji, życzę wszystkim Wesołych Świąt. :)
Zgadzam się w 100%, tobie też życzę Wesołych Świąt spędzonych z rodziną
Sexi knight
23-12-2014, 23:12
Nikt mi nie bendzie muwil co mam robic w swienta
Pierwszy Boonek
23-12-2014, 23:30
Jak na moje oko to zaden z was nie jest odpowiednia osoba do tego aby mowic komus jak ma spedzac swieta.. Nikt z was nie wpadl na to ze ktos moze no nie wiem chocby nie miec rodziny? lub cokolwiek innego.. w kazdym badz razie siedzenie nawpierdalanie sie dobre slowka z rodzina nie trwaja calej nocy, wg mnie jest to stypa .. bo po chuj ta sztucznosc, ludzie powinni byc dla siebie dobzi caly rok, a nie tylko w jeden jebany dzien i to tylko dla pokazówki
Skonczcie ta farse bo to juz sie nudne robi
Sephiroth
23-12-2014, 23:31
Nikt mi nie bendzie muwil co mam robic w swienta
Dobry troll, 2/10. :D Dziwne, że jeszcze ten temat nie został zamknięty :D
Kolejny start ataku 24.12.2014 godzina 10
Jak na moje oko to zaden z was nie jest odpowiednia osoba do tego aby mowic komus jak ma spedzac swieta.. Nikt z was nie wpadl na to ze ktos moze no nie wiem chocby nie miec rodziny? lub cokolwiek innego.. w kazdym badz razie siedzenie nawpierdalanie sie dobre slowka z rodzina nie trwaja calej nocy, wg mnie jest to stypa .. bo po chuj ta sztucznosc, ludzie powinni byc dla siebie dobzi caly rok, a nie tylko w jeden jebany dzien i to tylko dla pokazówki
zastanowiles sie przed tym co napisales typie? Piszesz cokolwiek o rodzinie a nie masz o tym nawet pojecia wiec ogarnij bajerę ok? Potrafisz wyzywac czyjąś mame od Kur... dziw... itp i ty cos piszesz tu o rodzinie? nie masz szacunku dla innego czlowieka! chcial bym tylko z twojej geby uslyszec takie slowa jak pisales nie raz do mnie w grze a uwierz ze bys zaplakal. dziwie sie ze Paulina jest z takims czyms jak ty
mortis działąj, siema!
Hah nawet Mortiis usunął swojego posta xD
Totalna bezradność xD
KePuczasta
24-12-2014, 01:12
zastanowiles sie przed tym co napisales typie? Piszesz cokolwiek o rodzinie a nie masz o tym nawet pojecia wiec ogarnij bajerę ok?
mortis działąj, siema!
X2
Polac Arkowi, dobrze gada!
boonek, pisze to człowiek który bez zastanowienia się cisnie po wszystkich i wszystkim... :-/ nie badz hipokryta :-( so sad...
#topic
Jeśli serw hostujacy apo wie że są na ta sstronę ataki, postara się je zablokowac xd
o i proponowałbym ddos forum + serwera w sylwestra (oczywiście wariacie przeprowadzonego przez smartphona, bo wódeczke musisz gdzieś chlać ;) )
żeby żaden 'ciekawski' nie zobaczył ile osób jest online i marnuje zajebiscie fajny czas :D
mógłbym się zgodzić, ponieważ u mnie jest podobnie, ale wiesz... nie każdy ma tak jak my[?] niektóre chałupy i rodziny są serio zgrane i mają o czym/z kim rozmawiać ;) troche więcej obiektywizmu Łukasz
Mamed first
24-12-2014, 03:46
Bywają takie przypadki, że córka jest starsza od matki...
Prawda jest taka, że nic nie możecie zrobić, w mydleniu oczu jesteście najlepsi.
Myślisz, że typ obsra się po tym poście? Wręcz przeciwnie, nie przekonujesz swoim oświadczeniem. Gdybyście mieli wszystko pod kontrolą, dawno byłyby efekty.
Pozdrawiam ddosa.
Pierwszy Boonek
24-12-2014, 04:21
zastanowiles sie przed tym co napisales typie? Piszesz cokolwiek o rodzinie a nie masz o tym nawet pojecia wiec ogarnij bajerę ok? Potrafisz wyzywac czyjąś mame od Kur... dziw... itp i ty cos piszesz tu o rodzinie? nie masz szacunku dla innego czlowieka! chcial bym tylko z twojej geby uslyszec takie slowa jak pisales nie raz do mnie w grze a uwierz ze bys zaplakal. dziwie sie ze Paulina jest z takims czyms jak ty
mortis działąj, siema!
Jestes glupkiem ktory nawet nie potrafi czytac ze zrozumieniem, teoretycznie stanalem w twojej obronie poniewaz jak wszyscy wiemy sylwestra oraz cale swieta spedzisz na tibi(jak rok i 2 lata temu) , beda cie wyzywac, a ja stanalem wlasnie w obronie takich osob jak ty... no coz.. sam sobie przestrzeliles kolano.. proponuje pocwiczyc czytanie i zjesc snickersa bo chyba cukier ci spadl (wnioskuje po agresywnym zachowaniu) Co do calej reszty twojego zalosnego placzu - jestes smieszny, nie znasz mnie z realnego zycia, a przeciez moge byc kims zupelnie innym to co ci przedstawiam to to co chce abys ty widzial i postrzegasz mnie tak jak ja tego chce, to znaczy ze jestes obiektem mojej prostej manipulacji (czyt. glupkiem) O hipokryzji juz nie wspomne bo przeciez kto jak kto ale sam nie szczedzisz slow na rodzicow innych graczy no nie? :/
mógłbym się zgodzić, ponieważ u mnie jest podobnie, ale wiesz... nie każdy ma tak jak my[?] niektóre chałupy i rodziny są serio zgrane i mają o czym/z kim rozmawiać ;) troche więcej obiektywizmu Łukasz
No wiesz demon, ogolnie chcialem odniesc sie do calej farsy nazywanej swietami, czas milosci srele morele, prawda jest taka ze gdy przychodza swieta ludzie sie kochaja i miluja a 2 dni pozniej zdolni wbic sobie noz w plecy dla marnego zysku .. i nie wmowisz mi ze tak nie jest.. swiatem rządzi pieniadz
#up musze sie zgodzic, mortiis mistrz zamylania, jednakze my jako gracze raczej powinnismy go bronic, bo przeciez mortiis juz dawno na tym nie zarabia i tak na prawde moze sobie wylaczyc apo w chuj i miec to gleboko w dupie, a tego nie robi..
#Ddos bylo spoko poki robiles to w slusznej sprawie (usuniecia sashy) teraz robi sie to zalosne, serio nie mozesz wymagac nietykalnosci wypowiadajac komus wojne, ban na konta itd byl naturalna kolejnoscia rzeczy..
Zarexoholik?
24-12-2014, 04:23
Norbix95 to Stephen King, potwierdzone info.
#Pierwszy Boonek
Nie udaje, on po prostu ma ciężej niż inni ludzie dojść do takich wniosków drogą dedukcji.
@Bakkub.
Stephen King v.2
+1
#topic
Wielki płacz, bo jakiś ktoś psuje APO! :( Myślę, że CBŚ powinno zostać w tę sprawę zaangażowane. To bankowo zorganizowana grupa przestępcza, także bez żartów proszę. Cały spam w tym temacie i tak niczego nie zmieni, więc powinny polecieć warny za nabijanie postów/głupotę.
Mortiis - wierzę w Ciebie! Daj mi możliwość expienia w święta/Sylwestra!
no warnowac pewnie beda po skonczeniu tej calej szopki, bakubb wierze w ciebie, nie daj sie xD
o i proponowałbym ddos forum + serwera w sylwestra
Powiem Ci, że forum servera stoi na mocniejszym hoście i ciężej jest wyrzucić ; ).
Mogę odpalać speda czy o 10 padnie? ;/
Jestes glupkiem ktory nawet nie potrafi czytac ze zrozumieniem, teoretycznie stanalem w twojej obronie poniewaz jak wszyscy wiemy sylwestra oraz cale swieta spedzisz na tibi(jak rok i 2 lata temu) , beda cie wyzywac, a ja stanalem wlasnie w obronie takich osob jak ty... no coz.. sam sobie przestrzeliles kolano.. proponuje pocwiczyc czytanie i zjesc snickersa bo chyba cukier ci spadl (wnioskuje po agresywnym zachowaniu) Co do calej reszty twojego zalosnego placzu - jestes smieszny, nie znasz mnie z realnego zycia, a przeciez moge byc kims zupelnie innym to co ci przedstawiam to to co chce abys ty widzial i postrzegasz mnie tak jak ja tego chce, to znaczy ze jestes obiektem mojej prostej manipulacji (czyt. glupkiem) O hipokryzji juz nie wspomne bo przeciez kto jak kto ale sam nie szczedzisz slow na rodzicow innych graczy no nie? :/
żadnego sylwestra nie spedzilem przed gra i nie spedze. glupkiem jestes ty i mnie bronic nie musisz bo mam gdzies co mysla o mnie dzieci tibi twojego pokroju-.- ty za to spedzisz go z współlokatorami murzynami. piszesz ze nie znam cie z rl życia ale na twoim miejscu cieszyl bym sie z tego powodu raczej. i nikomu nie jade po rodzicach jak roobisz to ty, jak ostatnio napisales mi szczylu ze wyruchales mi m...(za co miales bana przez tydzien:))ty kogos potrafisz krytykowac a jestes zwyklym pospolitym lisciem,.
Norbix95
24-12-2014, 09:59
Norbix95 to Stephen King, potwierdzone info
Hahahahahha... kim jestem? Chyba nawet nie wiesz jaki nick mam w grze :)
PS. Gram tutaj od niedawna i nie znam jakiegoś Stepha parcela kolegoo :)
bo chyba cukier ci spadl (wnioskuje po agresywnym zachowaniu)
Myślałem, że gdy jest podwyższony cukier to człowiek jest bardziej pobudzony i agresywny no ale ok.
@down
A skąd miałem wiedzieć, że o tego Stepha chodzi? Nikt nie może mieć w grze takiego nicku? pomyśl logicznie
Myślałem, że gdy jest podwyższony cukier to człowiek jest bardziej pobudzony i agresywny no ale ok.
hahaah beka z ciebie XDDD
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stephen_King
ziomek XD
Τettmeier
24-12-2014, 10:03
No i kolejny atak udany...
Norbix95
24-12-2014, 10:06
No i kolejny atak udany...
Mu chodzi chyba o to, aby administracja się bawiła z tym problemem w wigilie hehehe
kolejny atak naprawdę GZ jak tak dalej pójdzie to kończę grę na tym nędznym serwerze bo powoli robi się to denerwujące dziwie się wgl jeszcze że nikt z tym nic nie zrobił i że administracja nie potrafi sobie poradzić z jedną osobą która te ataki powoduje :mad:
kolejny atak naprawdę GZ jak tak dalej pójdzie to kończę grę na tym nędznym serwerze bo powoli robi się to denerwujące dziwie się wgl jeszcze że nikt z tym nic nie zrobił i że administracja nie potrafi sobie poradzić z jedną osobą która te ataki powoduje :mad:
Nie dadza rady moge wylaczyc kazdy serwer nawet oficjalny Tibii (:
bo nic mu nie moga zrobic, bakubb warunki przedstawil :D, zrobia to, to i lagów nie bedzie proste
Norbix95
24-12-2014, 10:22
Nie dadza rady moge wylaczyc kazdy serwer nawet oficjalny Tibii (:
bBuahahhaah jasne wyłączysz oficjalny serwer tibii. Chciałbym to zobaczyć.
Mogą zrobić i zrobią, aż współczuję autorowi tematu, że jest na tyle naiwny, żeby dalej kontynuować swoją przestępczą działalność. Ciekawy jestem, czy będzie taki cwany jak się dowie, że piszę prawdę i tylko prawdę od samego początku tematu.
Pare dni temu na gc pisał ktoś, że o 15 apo padnie i tak było, a teraz koles niby o 10 miał czy naprawde nie mozecie jakiegos limitu ustawić czy coś? nie znam sie na tym ale czy to jest tibia pare pikseli czy chomikuj.pl z 999999 TB danych i pierdyliardem uzytkowników?..
dajcie jakiś limit, zablokujcie zagraniczne ip. Mi wpadł do głowy taki pomysł, by administracja sprawdziła wszystkie zagraniczne ip z jakich ktos sie logował od 2005 do 2014, a potem z tych zxagraniczych recznie posprawdzac czy któres to nie jakies proxy, dzieciak może wpadł kiedyś, bo po co miałby ukrywac cały czas?
chodzi mi o to, że mógł logowac naprzemian z polskiego ip i innego i tak setki razy bo kto normalny by tak robił w tibii? nie pisze o 2014 ale kiedyś kto wie
Mogą zrobić i zrobią, aż współczuję autorowi tematu, że jest na tyle naiwny, żeby dalej kontynuować swoją przestępczą działalność. Ciekawy jestem, czy będzie taki cwany jak się dowie, że piszę prawdę i tylko prawdę od samego początku tematu.
Ey ja to tylko żarty były, weź no Kamil pls pls
#
Strasznie mnie ciekawi jak ta sytuacja się rozwiążę, naprawdę jest to ciekawsze niż zgrywanie Mody na Sukces z VHS na DVD..
kornikowy
24-12-2014, 10:43
Mortiis do gry nie mogę wejść naprawcie to.
o.O Widze dowcip sie wyostrzyl. Drogi Kamilu Ostrowksi prosze usunac glubaska xD
@down
A skąd miałem wiedzieć, że o tego Stepha chodzi? Nikt nie może mieć w grze takiego nicku? pomyśl logicznie
Ty z logicznym myśleniem nie masz nic wspólnego..
#topic
Co rok były propozycje wyłączenia serwera na święta i w końcu się doczekaliście XD
Norbix95
24-12-2014, 10:51
Ty z logicznym myśleniem nie masz nic wspólnego.
Odezwał się najbardziej logiczny człowiek, który gimnazjum nie skończył zapewne :)
@down
spokojnie jeszcze zrobią serwa to zobaczysz, że będą grali :)
Te ddosy nawet dzisiaj wporzo, bo chociaż większość spędzi święta z rodziną, a nie z mobami na respie.
Te ddosy nawet dzisiaj wporzo, bo chociaż większość spędzi święta z rodziną, a nie z mobami na respie.
No niestety większość spędzi go próbując się zalogować XD
Ale mam beke z tego serwa i tematu, a tak poza tym to wesołych świąt :D
Zauważyłem że dużo osób troszczy się o to aby każdy spędził święta z rodziną.
To może przyjedziecie do nich jeszcze żeby podzielić się z nimi opłatkiem? :)
Sir Krystian
24-12-2014, 12:07
Szczerze to mam nieziemską bekę z ludzi, którzy piszą żeby wyłączyć serwa i spędzać święta z rodziną.. Nie każdy ma z kim spędzać te święta, nie każdy je obchodzi więc po jaką cholerę spinacie tak bardzo dupy, że ktoś chce pograć? Spędzasz święta z rodziną? Twoja sprawa. Spędzasz święta w tibi? Tym bardziej Twoja sprawa. Więc jeśli tak bardzo chcecie spędzać święta z rodziną to idźcie je "Obchodzić", a nie spinać się na tibijskim forum, very funny x2.
A co do ataków?
Nie znam się na tym totalnie ale koleś chyba robi co chce z tym serwerem, nie wiem czy są jakieś zabezpieczenia przeciwko temu i czy administracja stara się coś z tym zrobić ale takie coś graczy na pewno nie przyciągnie.
Ma chłopak zajawkę prowadzić świętą wojnę w "święta, w których autor tematu bardzo nawiązuje do spędzania ich z rodziną, a sam siedzi przed kompem i robi lagi xD "
A na koniec życzę Wesołych Świąt.
P.S Tak spędzę święta w Tibi i ..... Wam do tego. Pozderki :*
@Down
Wychodzi na jedno (Siedzi na telefonie żeby zrobić lagi zamiast spędzać je z rodziną!) Pozdrawiam.
Szczerze to mam nieziemską bekę z ludzi, którzy piszą żeby wyłączyć serwa i spędzać święta z rodziną.. Nie każdy ma z kim spędzać te święta, nie każdy je obchodzi więc po jaką cholerę spinacie tak bardzo dupy, że ktoś chce pograć? Spędzasz święta z rodziną? Twoja sprawa. Spędzasz święta w tibi? Tym bardziej Twoja sprawa. Więc jeśli tak bardzo chcecie spędzać święta z rodziną to idźcie je "Obchodzić", a nie spinać się na tibijskim forum, very funny x2.
A co do ataków?
Nie znam się na tym totalnie ale koleś chyba robi co chce z tym serwerem, nie wiem czy są jakieś zabezpieczenia przeciwko temu i czy administracja stara się coś z tym zrobić ale takie coś graczy na pewno nie przyciągnie.
Ma chłopak zajawkę prowadzić świętą wojnę w "święta, w których autor tematu bardzo nawiązuje do spędzania ich z rodziną, a sam siedzi przed kompem i robi lagi xD "
lagi ktore zrobil o godzinie 10 byly przeprowadzane z telefonu xD
A co do ataków?
@Down
Wychodzi na jedno (Siedzi na telefonie żeby zrobić lagi zamiast spędzać je z rodziną!) Pozdrawiam.
Moim celem jest wyjebac glubaska, a kto gdzie chce spedzic swieta i jak, to juz jego sprawa :D
Panie Przemysławie radzę iść spędzić święta z rodziną, bo ma Pan dużo szczęścia, że milicja działa tak wolno i jeszcze się Pan nie przekonał o tym, że piszę samą prawdę. Każda kolejna czynność podejmowana na szkodę serwera będzie zgłaszana do złożonego zawiadomienia, a co za tym idzie sam sobie Pan szkodzi co raz bardziej. Szczerze nie chciałbym zrobić sobie takiego prezentu na święta jaki Pan sobie zafundował. Może będzie Pan musiał na niego nieco dłużej poczekać, ale na pewno Pana nie ominie. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.
Norbix95
24-12-2014, 13:26
Panie Przemysławie radzę iść spędzić święta z rodziną, bo ma Pan dużo szczęścia, że milicja działa tak wolno i jeszcze się Pan nie przekonał o tym, że piszę samą prawdę. Każda kolejna czynność podejmowana na szkodę serwera będzie zgłaszana do złożonego zawiadomienia, a co za tym idzie sam sobie Pan szkodzi co raz bardziej. Szczerze nie chciałbym zrobić sobie takiego prezentu na święta jaki Pan sobie zafundował. Może będzie Pan musiał na niego nieco dłużej poczekać, ale na pewno Pana nie ominie. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.
Brawo Mortiis, że próbujesz coś działać, ale czy na pewno zapuka do niego policja? W sumie bym się smiał jakby jadł kolację Wigilijną a tu puka policja hehe :)
Po 1 komuna się skończyła teraz mamy Policje
Po 2 Policja też ma święta i takimi pierdołami się nie zajmuje
Po 3 wszyscy czekają na jakieś działania Panie Kamilu. Zmotywować Pana w bardziej konkretny sposób, a może odpuścić ataki na okres świąteczny? Do Pana nic nie mam i chętnie się mogę dogadać na gg :D
Pierwszy Boonek
24-12-2014, 14:01
żadnego sylwestra nie spedzilem przed gra i nie spedze. glupkiem jestes ty i mnie bronic nie musisz bo mam gdzies co mysla o mnie dzieci tibi twojego pokroju-.- ty za to spedzisz go z współlokatorami murzynami. piszesz ze nie znam cie z rl życia ale na twoim miejscu cieszyl bym sie z tego powodu raczej. i nikomu nie jade po rodzicach jak roobisz to ty, jak ostatnio napisales mi szczylu ze wyruchales mi m...(za co miales bana przez tydzien:))ty kogos potrafisz krytykowac a jestes zwyklym pospolitym lisciem,.
A przypomniec ci jak dzwoniles do shin w sylwestra ze to niby chory jestes i nakurwiasz wardy?XDDD A telefon od niej wzial malahada i jeszcze cie pocisnal, wtf
13:33 XXX: a slyszales o tym
13:33 XXX: ze arab z koleszkami pie browarka
13:33 XXX: a areg wpada i mowi ze ma sarumara i wbil nim juz 5 lvli?
kiedy mistrzu kiedy!
#server znow lezy
Nie ddosuj juz :| psujesz mi swięta ;/
#down
Dzięki ziom! :)
Nie ddosuj juz :| psujesz mi swięta ;/
Na prośbe gracza zawieszenie broni na okres świąt. Zatrzymuje wszystkie ataki !!! Panie Kamilu ma Pan kilka dni aby przemyśleć pewne rzeczy!!!
Panie Przemku to Pańska decyzja ja Panu tylko dobrze radzę i informuję, że sprawa została zgłoszona. Nie wchodzę w żadne układy z przestępcami i zawsze takie sprawy od razu zgłaszam na policję i prokuraturę. Pozdrawiam i radzę dać sobie spokój i cieszyć się, że może Pan spędzić te święta w domu, bo po nich zapewne będzie Pan miał dużo spraw do załatwienia.
Norbix95
24-12-2014, 14:15
Na prośbe gracza zawieszenie broni na okres świąt.
HAHAHAHHAH dobry jesteś.
Panie Przemku to Pańska decyzja ja Panu tylko dobrze radzę i informuję, że sprawa została zgłoszona. Nie wchodzę w żadne układy z przestępcami i zawsze takie sprawy od razu zgłaszam na policję i prokuraturę. Pozdrawiam i radzę dać sobie spokój i cieszyć się, że może Pan spędzić te święta w domu, bo po nich zapewne będzie Pan miał dużo spraw do załatwienia.
No oby zabulił trochę kasy z portfela, może wtedy zanim coś zrobi to użyje mózgownicy
Lagga v3
24-12-2014, 14:25
#topic
Co rok były propozycje wyłączenia serwera na święta i w końcu się doczekaliście XD
Nic dodać nic ująć XD
@top
Wszystkim życzę wesołych świąt.
Dla Ciebie Trzynastak props za całą akcję i plucie Mortiisowi w twarz, jesteś moim mistrzem XD
@down
Byłoby mi nawet z tego powodu weselej :D
Sexi knight
24-12-2014, 14:27
Jakby nie Mortiis to bys tu nie zagral nigdy
Mortiis jak ty mało wiesz o życiu :*
Widzę że temat dalej ciekawie się rozwija. Może zróbmy ogólnoserverową ankietę czy spełnić żądania Ddos'era :D
Przemuś jest mega pewny siebie, w sumie to szanuje
jakieś super spiskowe teorie dotyczące finału sprawy? :D
Widzę że temat dalej ciekawie się rozwija. Może zróbmy ogólnoserverową ankietę czy spełnić żądania Ddos'era :D
był już owy temat i sam byłem jego założycielem. Mortiis nie spełni żądań i w sumie dobrze, bo już te ataki stały się nudne, bo nic tym i tak nie wskurasz, a jeżeli to trafiło na Policje to prędzej czy pozniej i tak cię znajdą jeżeli dalej będzie Mortiis to zgłaszał. ; )
był już owy temat i sam byłem jego założycielem. Mortiis nie spełni żądań i w sumie dobrze, bo już te ataki stały się nudne, bo nic tym i tak nie wskurasz, a jeżeli to trafiło na Policje to prędzej czy pozniej i tak cię znajdą jeżeli dalej będzie Mortiis to zgłaszał. ; )
odezwal sie ten co nagle zmienil zdanie a jeszcze kilka dni temu zalozyl temat z sonda o usuniecie saszy. zastanow sie gimbus czego sam chcesz
#niżej
nie wiesz co to jest edytowanie postów? mam nadzieje, że administracja będzie warnowała za to bo to nie jest piaskownica.
No to jak w końcu, kasujemy tego Sashe?
Palldino
26-12-2014, 18:28
koniec? :(
Szkoda mi rąk na Ciebie Ddosuję, bo jesteś naprawdę totalny naiwny psując coś co na dodatek nie jest Twoje. Pokazujesz w ten sposób tutaj wszystkim, że jesteś totalnym idiotą-ważniakiem, który nie ma przyszłości przed sobą. Na miejscu Mortiisa już dawno kolesiowi bym założył bana w iptables.
Ero Senin
27-12-2014, 05:44
Szkoda mi rąk na Ciebie Ddosuję, bo jesteś naprawdę totalny naiwny psując coś co na dodatek nie jest Twoje. Pokazujesz w ten sposób tutaj wszystkim, że jesteś totalnym idiotą-ważniakiem, który nie ma przyszłości przed sobą. Na miejscu Mortiisa już dawno kolesiowi bym założył bana w iptables.
ok, hakjerze.
@top
Przestań atakować APO : [ idź sobie na vestie jakieś czy cuś
no i prawidlowo, tak trzymaj xD
Apo Off :DDDDDDDDDDD Przypadek ? Nie sądzę xD
Swieta minely i sie zaczelo XD
Ogarnij się... Sashy i tak nie usuną więc Twoje ataki denerwują tylko innych graczy :)
TyruS aka Tyr'ek XD
27-12-2014, 11:09
Haha, Podziwiam! :D ;]
Palldino
27-12-2014, 11:11
Ogarnij się... Sashy i tak nie usuną więc Twoje ataki denerwują tylko innych graczy :)
noi? xD
bdb :D