View Full Version : rezygnacja senior moderatora
Azbestowy Człowiek
23-02-2015, 18:09
jak dobrze wiemy, dziś pewien senior moderator zrezygnował ze swojej posady
czy jest ci go szkoda, że sam, samiusieńki odszedł?
ps. takie tematy robi się w hydeparku a nie opiniach, Drogi Bałcie
w opiniach jest za dużo prawdy, a tutaj można bardzo prosty sposób użyć postawy lekceważącej - z perspektywy możnych tego forum
Witam wszystkich! Dziś na aukcji super moderator z całkiem przyzwoitym stażem. Czemu wystartowałem z tą akcją? Sprzedaję to konto głównie dla bólu dupy. No i jeszcze dla pieniędzy. A propos: czas na licytację. Jeśli zwycięzca będzie chciał - oferuję rozmowę, krótki poradnik jak pisać i czego unikać, żeby nikt się nie zorientował, że ja to nie ja. Zapraszam i polecam, Cukierek_99.
Τettmeier
23-02-2015, 19:16
Witam wszystkich! Dziś na aukcji super moderator z całkiem przyzwoitym stażem. Czemu wystartowałem z tą akcją? Sprzedaję to konto głównie dla bólu dupy. No i jeszcze dla pieniędzy. A propos: czas na licytację. Jeśli zwycięzca będzie chciał - oferuję rozmowę, krótki poradnik jak pisać i czego unikać, żeby nikt się nie zorientował, że ja to nie ja. Zapraszam i polecam, Cukierek_99.
ile pkt reputacji
Azbestowy Człowiek
23-02-2015, 19:20
Witam wszystkich jeszcze raz! Otóż pojawiło się kilka pytań dotyczących konta, które wystawiłem na sprzedaż. Jedno z nich brzmiało: ile mam punktów reputacji? Szanowny Panie, moderator nie potrzebuje punktów reputacji - sama ranga cieszy się tak ogromną estymą, że ludzie kłaniają mi się przez monitor. Padło jeszcze jedno pytanie: czy jestem uczciwym alegrowiczem? Tak. Jestem. Nigdy nikogo nie oszukałem.
Sephiroth
23-02-2015, 20:14
Czy akceptuje Pan PaySafeCard?
Azbestowy Człowiek
23-02-2015, 20:25
Szanowny Panie, akceptuję, jednakże to Pan musi wykonać operację jako pierwszy.
Skoro nie ma rangi VIP to został wyrzucony a nie zrezygował sam.
#down
od wczoraj mam internaty
Kazg pls
stroledowany by azbet, inb4
Anonimowy
23-02-2015, 23:57
Acpenst, pominąłeś Crayona, rudobrody
Zarexoholik?
24-02-2015, 07:55
Dlatego na terenie UE brakuje obowiązywania kary śmierci... To by wszystko znacznie ułatwiło.
R.I.P.
W dupie byliście gówno wiecie :)
Jak to kiedyś powiedział p. Tomaszewski " on nie został zwolniony, on został dyscyplinarnie wypierdolony"
Vernereq
24-02-2015, 15:23
E a kogo wywalili bo ja nie w temacie Pzdr
Sephiroth
24-02-2015, 15:24
E a kogo wywalili bo ja nie w temacie Pzdr
Eklerq, pozdrawiam .
Eklerka wyjebali bo ojebal Eboo Rookslayera :))))
Azbestowy Człowiek
24-02-2015, 22:19
Jeżeli naprawdę ktoś dał się strolować, to sam sobie składam gratulacje. To wyczyn, którego nie potrafiłem osiągnąć od paru ładnych lat. BRAWO AGREST. Dziękuję.
A tak na serio to z tą 'rezygnacją' chciałem nieco wyszydzić naszego, byłego już, super hiper moderatora. A co, zasłużył sobie za swoje szeroko pojęte poczucie wyższości. Swoją drogą, jak się wczytałem w słowo 'rezygnacja', to jest w tym trochę prawdy. Wszak sam odrzucił ideały, którymi powinien kierować się człowiek piastujący jego stanowisko. Sam z nich zrezygnował. Miał wolną wolę - mógł być dobry albo zły. Wybrał dobrowolne odejście.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.