View Full Version : delikatna szydera #4
Azbestowy Człowiek
27-03-2015, 18:05
http://i61.tinypic.com/2lxbfjd.jpg
Temat zamykam, gdyż zrobił się on strasznie niebezpieczny, jeśli ktoś będzie chciał coś dodać, to dział skargi i odwołania będzie do tego odpowiedni. Sami wiecie, jak coś jest niewygodne, to lepiej żeby nie było świadków.
A świadek zamordowany.
http://i57.tinypic.com/2q0t8d1.jpg
Ogólnie to serio zrobił się straszny offtop, tym bardziej rozwalił mnie koleś który wstawił screen z d*** ukazujący jedynie 2 z 3 wiadomości które otrzymał :) Na nagraniu to było doskonale widać - przekroczył czas 30 sekund od pierwszej wiadomości.
A autora tematu aż za bardzo poniosły emocje ;o
Azbestowy Człowiek
27-03-2015, 18:50
Na nagraniu to było doskonale widać - przekroczył czas 30 sekund od pierwszej wiadomości.
A autora tematu aż za bardzo poniosły emocje ;o
Ale przecież na filmach nikt nie ujawnia dowodów. Jak możesz pisać takie rzeczy.
to, że dostawał kary wyłącznie od dementora to tylko przypadek
Azbestowy Człowiek
27-03-2015, 19:09
Nie piję do tego kto go karał - chodzi o mechanizm.
Dementor
28-03-2015, 02:05
to, że dostawał kary wyłącznie od dementora to tylko przypadek
Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo tak się składa, że nie tylko ode mnie i nie ja dałem ostatniego warna, czyt. zbanowałem konto. Jak widzisz wiadomości na screenie napisane przez Akynaoo mijają się z prawdą, a skoro myli się w tak prostej rzeczy (czyt. kłamie) to raczej nie można mu ufać i brać na poważnie chociażby jego zarzutów co do Yagamiego skoro nie są poparte jakimikowiek dowodami.
Azbestowy Człowiek
28-03-2015, 08:04
To już druga osoba w temacie, którą korci, by ujawnić coś z zamkniętego działu.
poczuj się jak my w kwestii update
Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo tak się składa, że nie tylko ode mnie i nie ja dałem ostatniego warna, czyt. zbanowałem konto. Jak widzisz wiadomości na screenie napisane przez Akynaoo mijają się z prawdą, a skoro myli się w tak prostej rzeczy (czyt. kłamie) to raczej nie można mu ufać i brać na poważnie chociażby jego zarzutów co do Yagamiego skoro nie są poparte jakimikowiek dowodami.
Ta wypowiedz Dementora swiadczy jaki on sam jest słabym typem na forum
Prosze o dowody, poniewaz wlasnie uslyszeliscie kłamstwo, związane z tym że TO AKYNAOO WRZUCIL JAKIS POST Z SS, co jest nie prawda i kłamstwem w słowach dementora.
Wiec proszę o argumentacje tego i jak mówił akynaoo bedzie pisane odwołanie za te bany, które poleciały pod jego adresem, zwłaszcza perm.
W kazdym badz razie tutaj wychodzi dementor na kłamce, bo to nie aky były ss, czyli mija się z prawdą i daje mu perma. Skoro mowisz, że jest kłamca i WSTAWIŁ SS daj dowody. ( chociaż ich nie ma xD )
hm?
Jakie dowody?
To je piaskownica tu sie bawi!
git malina, zabawa tak, ale nie kłamstwa dementora i nie pod kogoś adresem, sam na jego miejscu byś się bronił przez kumpla, jak by CI ktoś dupe obrabiał
Ta wypowiedz Dementora swiadczy jaki on sam jest słabym typem na forum
Prosze o dowody, poniewaz wlasnie uslyszeliscie kłamstwo, związane z tym że TO AKYNAOO WRZUCIL JAKIS POST Z SS, co jest nie prawda i kłamstwem w słowach dementora.
Wiec proszę o argumentacje tego i jak mówił akynaoo bedzie pisane odwołanie za te bany, które poleciały pod jego adresem, zwłaszcza perm.
W kazdym badz razie tutaj wychodzi dementor na kłamce, bo to nie aky były ss, czyli mija się z prawdą i daje mu perma. Skoro mowisz, że jest kłamca i WSTAWIŁ SS daj dowody. ( chociaż ich nie ma xD )
hm?Jedynie udowodniłeś swoje braki z podstawówki a mianowicie brak czytania ze zrozumieniem. Przeczytaj kilka razy wypowiedź Dementora, spójrz na pierwszy post. W razie potrzeby czynność powtórzyć do skutku.
Sephiroth
28-03-2015, 23:26
Jedynie udowodniłeś swoje braki z podstawówki a mianowicie brak czytania ze zrozumieniem. Przeczytaj kilka razy wypowiedź Dementora, spójrz na pierwszy post. W razie potrzeby czynność powtórzyć do skutku.
HAHA xD
#top
Miła szydera, dobra szydera, Dementor krul
to raczej nie ja umiem rozumować? hem xD
Więc prosze o wytłumaczenie mi tych słow:
"Jak widzisz wiadomości na screenie napisane przez Akynaoo mijają się z prawdą,"
I nie ubliżaj mi typie, wali mnie ze jestes administracją, mam ja Ciebie szanować i Ty mnie.
I radze przeczytaj ze zrozumieniem, że nie chodzi mi o zamknięcie wątku o ile umiesz czytać ze zrozumieniem, ale o bana na konto na forum, o ile umiesz rozumować.
Miałem tu w ogóle nie wchodzić, a co dopiero logować się na swoje konto, lecz kurde temat w opiniach etc mnie trochę zaintrygował (ktoś mi go najzwyczajniej podesłał i czytałem z ciekawości) no i naturalnie wchodzę aby kogoś centralnie zhejtować. Nie lubię przynajmniej połowy administracji na tym serwerze, a na sam serwer mam od dawna wyjebane totalnie, dodatkowo nie mam z nim nic wspólnego - ale te screeny które były wrzucone, coś tam, że odpisał na czerwoną wiadomość od Yagamiego, LOL, przecież zajmuje się grafiką od kurde 3-4 lat i jestem ogarnięty jeżeli chodzi o te tematy, fejki rzucają mi się w oczy, bardziej niż wasze "poszłem, przyszłem" i ***** no.... gościu, nie ma się co oszukiwać, pierwsze "odpowiedzi" na czerwony komunikat były tak chamsko wklejone z jakiejkolwiek innej rozmowy, że byle debil by to zauważył : D fejk opór mocno, co prawda Squid (którego bądź co bądź lubię, bo jest w porządku człowiekiem i ogarniętym gościem) leci w chuja mocno jeżeli chodzi o ten ots i mu się nie dziwie, obczajacie, bo to gówno upadło 3 lata temu a wy nadal się łudzicie, że cokolwiek się tu zmieni. Zacznijcie żyć życiem, a nie jakimiś śmiesznymi gierkami, bo to ma być rozrywka, a wy się spinacie jakby was z roboty powypierdalali, co mnie śmieszy w chuj XD Może jestem chujem w tym momencie i kilka lat temu byłem na waszym miejscu, ale KILKA LAT TEMU, a nie teraz, kiedy tutaj gra po 50 graczy w godzinach szczytu, proszę was. Zajmijcie się życiem, ogarnijcie się trochę a co najważniejsze TO AZBEST IDIOTO OGARNIJ ŻYCIE A NIE PRÓBUJESZ OGARNĄĆ FORUM LOL XDDDDDDDD z ciebie beka jest 150% nie XDDDDD poczucie humoru to straciłeś kiedy zacząłeś robić nowe nick'i, teraz po prostu podkreślasz swój debilizm i to jak ciężko ci w życiu bez internetu XD
bez pozdrowień
- Daniel Jakubowski < - szukajcie na fejsie, bo tutaj zaglądam gdy debilizm osiągnie ponad 200% XDDDDDDD
Azbestowy Człowiek
29-03-2015, 09:21
przecież zajmuje się grafiką od kurde 3-4 lat i jestem ogarnięty jeżeli chodzi o te tematy (...) a co najważniejsze TO AZBEST IDIOTO OGARNIJ ŻYCIE A NIE PRÓBUJESZ OGARNĄĆ FORUM LOL XDDDDDDDD z ciebie beka jest 150% nie XDDDDD poczucie humoru to straciłeś kiedy zacząłeś robić nowe nick'i, teraz po prostu podkreślasz swój debilizm i to jak ciężko ci w życiu bez internetu XD
Po pierwsze: Jak na tak wspaniałego i mądrego człowieka, to jesteś bardzo niekulturalny.
Po drugie: Tutaj nie chodzi o ogarnianie forum, tylko o regularne podszczypywanie ekipy/administracji. Daje mi to satysfakcję, ponieważ nikt inny wcześniej nie wpadł na ten pomysł. Przynajmniej nie na taką skalę i nie w takim wydaniu. A ze swojego życia jestem całkiem zadowolony, nic nie muszę ogarniać, tylko czasem wytrzeć kurze (uwaga, przenośnia).
Po trzecie: Powtarzam to jak mantrę - w azbestowaniu nie chodzi o humor.
Po czwarte: Jeśli zajmujesz się grafiką od 3-4 lat, to raczej tobie powinno być ciężko w życiu bez internetu. Chyba że marnujesz czas na hobbystyczne podejście i nie masz żadnych zleceń.
*
SPROSTOWANIE
Screen wklejony w pierwszym poście przedstawia rozmowę między mną (na niebiesko) a akayano (na zielono). Ja napisałem do niego, a on mi odpisał. Potem dopytałem kto go banował, a ten mi odpowiedział.
Τettmeier
29-03-2015, 14:50
Zgadzam sie z Daniel 3 k
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.