Zaloguj się

View Full Version : delikatna szydera #4

Azbestowy Człowiek
27-03-2015, 18:05
http://i61.tinypic.com/2lxbfjd.jpg

Temat zamykam, gdyż zrobił się on strasznie niebezpieczny, jeśli ktoś będzie chciał coś dodać, to dział skargi i odwołania będzie do tego odpowiedni. Sami wiecie, jak coś jest niewygodne, to lepiej żeby nie było świadków.

A świadek zamordowany.

http://i57.tinypic.com/2q0t8d1.jpg

Squid
27-03-2015, 18:42
Ogólnie to serio zrobił się straszny offtop, tym bardziej rozwalił mnie koleś który wstawił screen z d*** ukazujący jedynie 2 z 3 wiadomości które otrzymał :) Na nagraniu to było doskonale widać - przekroczył czas 30 sekund od pierwszej wiadomości.

A autora tematu aż za bardzo poniosły emocje ;o

Azbestowy Człowiek
27-03-2015, 18:50
Na nagraniu to było doskonale widać - przekroczył czas 30 sekund od pierwszej wiadomości.

A autora tematu aż za bardzo poniosły emocje ;o

Ale przecież na filmach nikt nie ujawnia dowodów. Jak możesz pisać takie rzeczy.

Myterro
27-03-2015, 19:07
to, że dostawał kary wyłącznie od dementora to tylko przypadek

Azbestowy Człowiek
27-03-2015, 19:09
Nie piję do tego kto go karał - chodzi o mechanizm.

Dementor
28-03-2015, 02:05
to, że dostawał kary wyłącznie od dementora to tylko przypadek

Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo tak się składa, że nie tylko ode mnie i nie ja dałem ostatniego warna, czyt. zbanowałem konto. Jak widzisz wiadomości na screenie napisane przez Akynaoo mijają się z prawdą, a skoro myli się w tak prostej rzeczy (czyt. kłamie) to raczej nie można mu ufać i brać na poważnie chociażby jego zarzutów co do Yagamiego skoro nie są poparte jakimikowiek dowodami.

Azbestowy Człowiek
28-03-2015, 08:04
To już druga osoba w temacie, którą korci, by ujawnić coś z zamkniętego działu.

Myterro
28-03-2015, 08:15
poczuj się jak my w kwestii update

Lisek
28-03-2015, 22:59
Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo tak się składa, że nie tylko ode mnie i nie ja dałem ostatniego warna, czyt. zbanowałem konto. Jak widzisz wiadomości na screenie napisane przez Akynaoo mijają się z prawdą, a skoro myli się w tak prostej rzeczy (czyt. kłamie) to raczej nie można mu ufać i brać na poważnie chociażby jego zarzutów co do Yagamiego skoro nie są poparte jakimikowiek dowodami.

Ta wypowiedz Dementora swiadczy jaki on sam jest słabym typem na forum
Prosze o dowody, poniewaz wlasnie uslyszeliscie kłamstwo, związane z tym że TO AKYNAOO WRZUCIL JAKIS POST Z SS, co jest nie prawda i kłamstwem w słowach dementora.

Wiec proszę o argumentacje tego i jak mówił akynaoo bedzie pisane odwołanie za te bany, które poleciały pod jego adresem, zwłaszcza perm.

W kazdym badz razie tutaj wychodzi dementor na kłamce, bo to nie aky były ss, czyli mija się z prawdą i daje mu perma. Skoro mowisz, że jest kłamca i WSTAWIŁ SS daj dowody. ( chociaż ich nie ma xD )

hm?

Sasza
28-03-2015, 23:02
Jakie dowody?

To je piaskownica tu sie bawi!

Lisek
28-03-2015, 23:10
git malina, zabawa tak, ale nie kłamstwa dementora i nie pod kogoś adresem, sam na jego miejscu byś się bronił przez kumpla, jak by CI ktoś dupe obrabiał

Squid
28-03-2015, 23:23

Ta wypowiedz Dementora swiadczy jaki on sam jest słabym typem na forum
Prosze o dowody, poniewaz wlasnie uslyszeliscie kłamstwo, związane z tym że TO AKYNAOO WRZUCIL JAKIS POST Z SS, co jest nie prawda i kłamstwem w słowach dementora.

Wiec proszę o argumentacje tego i jak mówił akynaoo bedzie pisane odwołanie za te bany, które poleciały pod jego adresem, zwłaszcza perm.

W kazdym badz razie tutaj wychodzi dementor na kłamce, bo to nie aky były ss, czyli mija się z prawdą i daje mu perma. Skoro mowisz, że jest kłamca i WSTAWIŁ SS daj dowody. ( chociaż ich nie ma xD )

hm?Jedynie udowodniłeś swoje braki z podstawówki a mianowicie brak czytania ze zrozumieniem. Przeczytaj kilka razy wypowiedź Dementora, spójrz na pierwszy post. W razie potrzeby czynność powtórzyć do skutku.

Sephiroth
28-03-2015, 23:26
Jedynie udowodniłeś swoje braki z podstawówki a mianowicie brak czytania ze zrozumieniem. Przeczytaj kilka razy wypowiedź Dementora, spójrz na pierwszy post. W razie potrzeby czynność powtórzyć do skutku.

HAHA xD

#top
Miła szydera, dobra szydera, Dementor krul

Lisek
28-03-2015, 23:39
to raczej nie ja umiem rozumować? hem xD

Więc prosze o wytłumaczenie mi tych słow:

"Jak widzisz wiadomości na screenie napisane przez Akynaoo mijają się z prawdą,"

I nie ubliżaj mi typie, wali mnie ze jestes administracją, mam ja Ciebie szanować i Ty mnie.

I radze przeczytaj ze zrozumieniem, że nie chodzi mi o zamknięcie wątku o ile umiesz czytać ze zrozumieniem, ale o bana na konto na forum, o ile umiesz rozumować.

Okey
29-03-2015, 03:13
Miałem tu w ogóle nie wchodzić, a co dopiero logować się na swoje konto, lecz kurde temat w opiniach etc mnie trochę zaintrygował (ktoś mi go najzwyczajniej podesłał i czytałem z ciekawości) no i naturalnie wchodzę aby kogoś centralnie zhejtować. Nie lubię przynajmniej połowy administracji na tym serwerze, a na sam serwer mam od dawna wyjebane totalnie, dodatkowo nie mam z nim nic wspólnego - ale te screeny które były wrzucone, coś tam, że odpisał na czerwoną wiadomość od Yagamiego, LOL, przecież zajmuje się grafiką od kurde 3-4 lat i jestem ogarnięty jeżeli chodzi o te tematy, fejki rzucają mi się w oczy, bardziej niż wasze "poszłem, przyszłem" i ***** no.... gościu, nie ma się co oszukiwać, pierwsze "odpowiedzi" na czerwony komunikat były tak chamsko wklejone z jakiejkolwiek innej rozmowy, że byle debil by to zauważył : D fejk opór mocno, co prawda Squid (którego bądź co bądź lubię, bo jest w porządku człowiekiem i ogarniętym gościem) leci w chuja mocno jeżeli chodzi o ten ots i mu się nie dziwie, obczajacie, bo to gówno upadło 3 lata temu a wy nadal się łudzicie, że cokolwiek się tu zmieni. Zacznijcie żyć życiem, a nie jakimiś śmiesznymi gierkami, bo to ma być rozrywka, a wy się spinacie jakby was z roboty powypierdalali, co mnie śmieszy w chuj XD Może jestem chujem w tym momencie i kilka lat temu byłem na waszym miejscu, ale KILKA LAT TEMU, a nie teraz, kiedy tutaj gra po 50 graczy w godzinach szczytu, proszę was. Zajmijcie się życiem, ogarnijcie się trochę a co najważniejsze TO AZBEST IDIOTO OGARNIJ ŻYCIE A NIE PRÓBUJESZ OGARNĄĆ FORUM LOL XDDDDDDDD z ciebie beka jest 150% nie XDDDDD poczucie humoru to straciłeś kiedy zacząłeś robić nowe nick'i, teraz po prostu podkreślasz swój debilizm i to jak ciężko ci w życiu bez internetu XD

bez pozdrowień
- Daniel Jakubowski < - szukajcie na fejsie, bo tutaj zaglądam gdy debilizm osiągnie ponad 200% XDDDDDDD

Azbestowy Człowiek
29-03-2015, 09:21
przecież zajmuje się grafiką od kurde 3-4 lat i jestem ogarnięty jeżeli chodzi o te tematy (...) a co najważniejsze TO AZBEST IDIOTO OGARNIJ ŻYCIE A NIE PRÓBUJESZ OGARNĄĆ FORUM LOL XDDDDDDDD z ciebie beka jest 150% nie XDDDDD poczucie humoru to straciłeś kiedy zacząłeś robić nowe nick'i, teraz po prostu podkreślasz swój debilizm i to jak ciężko ci w życiu bez internetu XD

Po pierwsze: Jak na tak wspaniałego i mądrego człowieka, to jesteś bardzo niekulturalny.

Po drugie: Tutaj nie chodzi o ogarnianie forum, tylko o regularne podszczypywanie ekipy/administracji. Daje mi to satysfakcję, ponieważ nikt inny wcześniej nie wpadł na ten pomysł. Przynajmniej nie na taką skalę i nie w takim wydaniu. A ze swojego życia jestem całkiem zadowolony, nic nie muszę ogarniać, tylko czasem wytrzeć kurze (uwaga, przenośnia).

Po trzecie: Powtarzam to jak mantrę - w azbestowaniu nie chodzi o humor.

Po czwarte: Jeśli zajmujesz się grafiką od 3-4 lat, to raczej tobie powinno być ciężko w życiu bez internetu. Chyba że marnujesz czas na hobbystyczne podejście i nie masz żadnych zleceń.

*

SPROSTOWANIE

Screen wklejony w pierwszym poście przedstawia rozmowę między mną (na niebiesko) a akayano (na zielono). Ja napisałem do niego, a on mi odpisał. Potem dopytałem kto go banował, a ten mi odpowiedział.

Τettmeier
29-03-2015, 14:50
Zgadzam sie z Daniel 3 k