View Full Version : [Rook] Najazdy Rook Composera i Antic Goda
Proponuję częstsze najazdy Rook Composera i Antic Goda na rooku ze względu na to że odebranie lota z nich jest potrzebne do wykonania misji na antycznym mieście.
Na mainie tez jest misja zabrac lot z niego lecz najazdu jak nie bylo tak nie ma. A co z automatycznymi najazdami w ev???
Oczywiście jestem na Tak, od prawie pół roku nie było najazdy Goda oraz Rook Composera na wyspie początkujących. Osoby które są w ekipie powinny dać graczom możliwość wykonywania misji, ewentualnie dodać te automatyczne najazdy odpalane ręcznie lecz w zupełnie szybszym tempie, ponieważ zanim ten najazd się 'rozkręci', to w połowie łapie go restart i chuj bombki strzela.
mój ostatni najazd jaki pamiętam to był najazd flaca który okazał się jedna wielka spina o choinkę potem strzelił focha ze nie będzie robił najazdów i tak dotąd nie widziałem żadnego najazdu może pora coś z tym zrobić czerwoni co?XD
Jestem na TAK. Ostatnio byl az jeden Rook Composer. Jak weszlo Antyczne to ciagle byly a teraz? Dla nowych graczy bedzie ciezko ;x
Szef Nullo
24-01-2016, 21:00
Jak maja być najazdy skoro nikt z ekipy nawet czasu nie ma na odpisanie?
Rinson, Kellet, Ferrum...Co oni tu robią co wnieśli na serwer prócz banów? Nowi GM'owie powinni już dawno byc
mój ostatni najazd jaki pamiętam to był najazd flaca który okazał się jedna wielka spina o choinkę potem strzelił focha ze nie będzie robił najazdów
Najpierw płakaliście, ze niby robi pirv najazdy i było złe, teraz ze nie robi, znowu złe? Hipokryzja xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.