Zaloguj się

View Full Version : [Rook] Najazdy Rook Composera i Antic Goda

Zark
24-01-2016, 11:06
Proponuję częstsze najazdy Rook Composera i Antic Goda na rooku ze względu na to że odebranie lota z nich jest potrzebne do wykonania misji na antycznym mieście.

Hokage
24-01-2016, 11:14
Na mainie tez jest misja zabrac lot z niego lecz najazdu jak nie bylo tak nie ma. A co z automatycznymi najazdami w ev???

Week
24-01-2016, 11:29
Oczywiście jestem na Tak, od prawie pół roku nie było najazdy Goda oraz Rook Composera na wyspie początkujących. Osoby które są w ekipie powinny dać graczom możliwość wykonywania misji, ewentualnie dodać te automatyczne najazdy odpalane ręcznie lecz w zupełnie szybszym tempie, ponieważ zanim ten najazd się 'rozkręci', to w połowie łapie go restart i chuj bombki strzela.

Natsu
24-01-2016, 13:34
mój ostatni najazd jaki pamiętam to był najazd flaca który okazał się jedna wielka spina o choinkę potem strzelił focha ze nie będzie robił najazdów i tak dotąd nie widziałem żadnego najazdu może pora coś z tym zrobić czerwoni co?XD

Pedzel
24-01-2016, 14:02
Jestem na TAK. Ostatnio byl az jeden Rook Composer. Jak weszlo Antyczne to ciagle byly a teraz? Dla nowych graczy bedzie ciezko ;x

Szef Nullo
24-01-2016, 21:00
Jak maja być najazdy skoro nikt z ekipy nawet czasu nie ma na odpisanie?
Rinson, Kellet, Ferrum...Co oni tu robią co wnieśli na serwer prócz banów? Nowi GM'owie powinni już dawno byc

Hollow
24-01-2016, 22:19
mój ostatni najazd jaki pamiętam to był najazd flaca który okazał się jedna wielka spina o choinkę potem strzelił focha ze nie będzie robił najazdów

Najpierw płakaliście, ze niby robi pirv najazdy i było złe, teraz ze nie robi, znowu złe? Hipokryzja xD