View Full Version : Zbugowane 2 postacie po tripie na Magic.
Witam. Zbugowało mi 2 postacie podczas podróży na magic. Pietja, Zezikan.
@edit
Podczas logowania na postać całkowicie wywala tibie. To samo się stało za 1 razem gdy chciałem popłynąć na magic. Tu nie trzeba mojego opisu tylko wejścia na forum kogoś z ekipy, o co trudno od 24h.
Opisz rodzaj buga żeby ktoś mógł Ci pomoc :confused:
to dziwne naprawde a z jakiego klienta korzystasz jakis przerobiony czy zwykly?
przed moim banem bylem codziennie sprawdzany a teraz taka cisza dziwne ze nawet tobie pomoc nie moga beka xd powodzenia,
#edit
siedzisz w grze? zawsze moge podejsc tam noobem i cie przesunac iles tam sqm moze zaskoczy tylko musimy sie zgadac podaj nick swojego nooba
Nie liczyłbym na szybką pomoc ze strony ekipy APO. Jedynie możesz działać na własną rękę, poprosić kogoś, aby właśnie przesunął Twoją postać w momencie kiedy zalogujesz i wywali Ci Tibię. Jeśli to nie pomoże, to zostaje Ci modlić się o crash serwera lub po prostu odejść ze stwierdzeniem, że ten serwer już dawno się wypalił. Wybór należy do Ciebie, powodzenia!
Zbugowalo Ci postac, pechowiec z Ciebie i w dodatku niezbyt blyskotliwy... Moglbys chociaz opisac tego buga bo moze dostales zwyklego debuga, a temat od takich zjawisk juz jest no i polecialyby punkciki. :D
to dziwne naprawde a z jakiego klienta korzystasz jakis przerobiony czy zwykly?
Chyba az taki glupi nie jest, co? :D
@~
Nie masz co liczyc na szybka reakcje ze strony ekipy bo to dzial Bugi, a nie Premium Account. ;)
Przeniosłem postacie do temple.
Zobacz czy możesz się zalogować.
Sam też przenosiłem Twoje postacie, mało tego zaraz po dostaniu przez Ciebie debugów poszedłem tam sprawdzić i żadnego nie dostałem.
Przed chwilą ponownie mnie zbugowało, tym razem gdy chciałem popłynąć na cod. Nie wiem o co chodzi ... nick Zezikan
Edward12
04-02-2016, 10:31
Przeinstaluj klienta apo
Nie wiem kolego czy znałeś problem czy co, ale podziałało ^^ dziękówka
No ale dalsza podróż na magic zakończyła się tak samo i reinstall już nie pomaga :x
http://i65.tinypic.com/2prelib.jpg
Spróbuj wgrać mapę do klienta możesz ją ściągnąć z forum z tego linku. Może to pomoc.
[MAPY] ARMIA - Podkarpacki OTS (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=123053)
Wina leży po twojej stronie (komputera). Przeinstaluj tibie
Dzięki Adam Czarodziej ! Wgranie mapy pomogło. Także droga ekipo apo xd wgrajcie mape do klienta.
[KaZeK] Nie wiem co Ty ćpiesz, ale jak zapewne nie wiesz, błąd nie wynikał ze strony serwera tylko TWOJEGO komputera. Najwidoczniej Twój komputer, źle zapisywał konkretny plik z mapa co powodowało w/w błąd. Nie była to wina błędnie zrobionej mapy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.