View Full Version : PVP EVENT, hp i mana.
Witam piszę propozycję o Wygranym pvp event. Jak zauważyłem, to nie dostajemy hp i many gdy przeskoczy nam lvl z 560 na 561 np., to powinniśmy dostawać hp i mane tyle ile jest na tym lvl. Mamy np. 2000 hp, a gdy wygramy event powinno być dodawane hp czyli: 2000 przed eventem (na danym lvl 560++),a po wygranym: 2090 (na 561) i tak co wygrany event, dostawalibyśmy hp i manę. Bo to dziwne gdy wbijemy lvl dostajemy hp i mane, a po pvp event (wygranym który nam przeskoczy ze starego na nowy, to nie dostajemy many i hp). Dodajcie sondę.
Czekam na odpowiedź kogoś z ekipy.
Sorc Kingow
04-09-2016, 16:24
Gdy zdobędziemy nowy poziom magiczny, to ładuje się nowa mana. Co do hp, jestem na NIE.
Używasz. !Uh, exura vita i masz pełne.
Moim zdaniem są ważniejsze rzeczy do robienia niż marnować czas na lekki błąd w poprawianiu skryptu.
Sasha Rookslayer
04-09-2016, 18:14
Za wygrany event masz sporo punktów eventowych. Po co do tego trochę many i życia? Coś za coś..
Po drugie, te trochę many i życia serio nie zmieni Twojej postaci.
Jestem na nie. Niech lepiej skończą aktualizacje, która od października jest już na wykończeniu oraz zaktualizują stronę główną. :v
#edit
Nie zawsze wygrywając event dobijamy poziom, więc miejcie to na uwadze.
Za wygrany event masz sporo punktów eventowych. Po co do tego trochę many i życia? Coś za coś..
Po drugie, te trochę many i życia serio nie zmieni Twojej postaci.
Jestem na nie. Niech lepiej skończą aktualizacje, która od października jest już na wykończeniu oraz zaktualizują stronę główną. :v
o ile zrozumiałem to po awansie nie są przyznawane HP/MP więc jeśli tak jest to powinno być poprawione, bo w końcu to nagroda za awansowanie w poziomie (które jest nagrodą areny, ale to już mniej istotne)
Chyba tylko ty masz taki problem. Ja zawsze po wygranym evencie dostawałem dodatkowe punkty hp/many. Może po prostu nie potrafisz liczyć?
Chyba naprawdę tylko ty masz taki problem ze hp nie dostajesz bo co do many to nigdy ale nigdy nie było tak że po wbiciu poziomu regeneruje Ci się mana :confused: HP tak regeneruje Ci HP ale nie manę. Jestem na NIE
Przeciez jest juz system regenerowania hp za wbicie lvla jak i regenerowania many za wbicie mlvla, nie wiecie? :D:D:D
Nie widac tego, ze zregenerowalo Ci sie hp, dopoki nie uzyjesz jakiegos zaklecia albo magicznego itemu typu fire field/drzwi train roomu...
Podczas wygranego pvp eventu jeśli awansujesz na kolejny poziom doświadczenia Twoja maksymalna ilości hp i many wzrasta. Nie wiem skąd w ogóle taki temat i Twoje przypuszczenia skoro dla pewności sprawdziłem max hp oraz max mp konkretnie na Twojej postaci i wszystko się zgadza, nie ma żadnego błędu, pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.