Zaloguj się

View Full Version : PVP EVENT, hp i mana.

Spider
04-09-2016, 10:17
Witam piszę propozycję o Wygranym pvp event. Jak zauważyłem, to nie dostajemy hp i many gdy przeskoczy nam lvl z 560 na 561 np., to powinniśmy dostawać hp i mane tyle ile jest na tym lvl. Mamy np. 2000 hp, a gdy wygramy event powinno być dodawane hp czyli: 2000 przed eventem (na danym lvl 560++),a po wygranym: 2090 (na 561) i tak co wygrany event, dostawalibyśmy hp i manę. Bo to dziwne gdy wbijemy lvl dostajemy hp i mane, a po pvp event (wygranym który nam przeskoczy ze starego na nowy, to nie dostajemy many i hp). Dodajcie sondę.

Czekam na odpowiedź kogoś z ekipy.

Sorc Kingow
04-09-2016, 16:24
Gdy zdobędziemy nowy poziom magiczny, to ładuje się nowa mana. Co do hp, jestem na NIE.
Używasz. !Uh, exura vita i masz pełne.
Moim zdaniem są ważniejsze rzeczy do robienia niż marnować czas na lekki błąd w poprawianiu skryptu.

Sasha Rookslayer
04-09-2016, 18:14
Za wygrany event masz sporo punktów eventowych. Po co do tego trochę many i życia? Coś za coś..
Po drugie, te trochę many i życia serio nie zmieni Twojej postaci.
Jestem na nie. Niech lepiej skończą aktualizacje, która od października jest już na wykończeniu oraz zaktualizują stronę główną. :v

#edit
Nie zawsze wygrywając event dobijamy poziom, więc miejcie to na uwadze.

Demon
04-09-2016, 18:33
Za wygrany event masz sporo punktów eventowych. Po co do tego trochę many i życia? Coś za coś..
Po drugie, te trochę many i życia serio nie zmieni Twojej postaci.
Jestem na nie. Niech lepiej skończą aktualizacje, która od października jest już na wykończeniu oraz zaktualizują stronę główną. :v
o ile zrozumiałem to po awansie nie są przyznawane HP/MP więc jeśli tak jest to powinno być poprawione, bo w końcu to nagroda za awansowanie w poziomie (które jest nagrodą areny, ale to już mniej istotne)

Azielu$
04-09-2016, 21:07
Chyba tylko ty masz taki problem. Ja zawsze po wygranym evencie dostawałem dodatkowe punkty hp/many. Może po prostu nie potrafisz liczyć?

Showtek
04-09-2016, 23:39
Chyba naprawdę tylko ty masz taki problem ze hp nie dostajesz bo co do many to nigdy ale nigdy nie było tak że po wbiciu poziomu regeneruje Ci się mana :confused: HP tak regeneruje Ci HP ale nie manę. Jestem na NIE

djakon
05-09-2016, 07:08
Przeciez jest juz system regenerowania hp za wbicie lvla jak i regenerowania many za wbicie mlvla, nie wiecie? :D:D:D

Nie widac tego, ze zregenerowalo Ci sie hp, dopoki nie uzyjesz jakiegos zaklecia albo magicznego itemu typu fire field/drzwi train roomu...

Voltan
05-09-2016, 19:47
Podczas wygranego pvp eventu jeśli awansujesz na kolejny poziom doświadczenia Twoja maksymalna ilości hp i many wzrasta. Nie wiem skąd w ogóle taki temat i Twoje przypuszczenia skoro dla pewności sprawdziłem max hp oraz max mp konkretnie na Twojej postaci i wszystko się zgadza, nie ma żadnego błędu, pozdrawiam.