View Full Version : Halloween - urozmaicenie?
Sasha Rookslayer
29-10-2016, 23:09
Cześć i czołem!
Chciałem w dniu dzisiejszym zaproponować różne propozycje odnośnie nadchodzącego święta.
Wieje tutaj taką nudą, że brak słów. Może czas najwyższy coś w tym kierunku zrobić? Proponuje:
Loterie.
Konkurs.
Rekrutacje do Ekipy APO.
Dzięki za uwagę. Mam nadzieje, że coś tego wejdzie w życie na dniach. Pozdrawiam.
Rekrutacje do Ekipy APO.
22:11 Sasha Rookslayer: [2168]: Nemiks na GMa.
Chyba sobie kpisz czlowieczku.
Jestem na nie bo wystarczy mi dobry najazd z przedzialami.
Z rekrutacją, to bez przesady, ale przydałyby się jakieś mobki, które będą pasowały do klimatu Halloween. Do tego jakiś ciekawy i rozbudowany najazd, a potem eventy. To byłaby dobra opcja.
Haracz Jaracz
29-10-2016, 23:13
Jestem na nie ostatniej propozycji, ponieważ kiedy Nemiks dojdzie jako tutor to liczba graczy prawdopodobnie może się zmniejszyć o połowę z 20 do 10, z 50 do 25 itd.
Konkurs/Loteria - Co ty codziennie chcesz takie konkursy? Przecież takie coś powinno być co ~3 miesiące. Zostawmy tak jak jest, NIE.
Sasha Rookslayer
29-10-2016, 23:17
Konkurs/Loteria - Co ty codziennie chcesz takie konkursy? Przecież takie coś powinno być co ~3 miesiące. Zostawmy tak jak jest, NIE.
Gościu, ostatnia loteria była 2 lata temu, więc o czym Ty piszesz? :D
Konkurs? Nie pamiętam kiedy był taki dobry. Jedynie pamiętam konkursy za czasów Tygrysa, kiedy faktycznie coś się działo. Konkurs trwał kilka godzin.
Wieje tutaj taką nudą, że brak słów.
I dlatego grasz całymi dniami?
Rekrutacje do Ekipy APO.
Pewnie złożył byś podanie z myślą, że cie przyjmą XDDD
#t
Loterię mogli by zrobić. Znów wpadło by im trochę kasy na opłatę serwera itp ;)
Rekrutacji nie trzeba. Voltan wystarczająco sobie radzi a jest mało ludzi więc spoko.
Jestem na NIE.
Podszyfacz
30-10-2016, 11:15
Jakby to powiedzieć 2 pierwsze TAK, ostatnie NIE. Dlaczego? Po co ktoś nowy do ekipy i kto? Jedyne co to odpowiedzi na e-mail i forum mogłyby być szybsze, ale to mogą nieraz zrobić tylko Admini a Admina komuś dać jak nawet nie był Tutorem to będzie strzał w kolano. Co do TAKów to nie mam co tłumaczyć, bo są OK.
Ej, a może zrób sobie update w życiu. Wyjdź na piwko z kumpla... a w sumie, to odpada. Voltan zrobi przedziałowy najazd i będziesz zadowolony, jestem na nie, jakieś loterie, po co to komuś
Dopiero co był kwadrans maratonu więc do Choinek powinno wystarczyć tych newsów
Rekrutacje do Ekipy APO.
nie wiem jak to sobie wyobrazasz, randomowy, nieobiektywny gracz nagle wskakuje na pozycje :D:D
ale jakies urozmaicenie samo w sobie nie jest zlym pomyslem, ale pewnie skonczy sie szybkim najazdem i tyle, elo!
Ja mam taką wizję owego eventu:
- obszerny najazd, który byłby dla każdego, duża ilość mobów i oczywiście różnego rodzaju (moim zdaniem im więcej różnych mobów tym lepiej),
- konkursy polegające na sprawdzeniu wiedzy graczy o serwerze oraz takie polegające na znalezieniu gm'a i przyniesieniu mu jakiegoś itemu,
- loteria, której bardzo długo już nie było.
A potem podsumowanie tego zdarzenia na stronie głównej serwera, które zawierałoby krótkie opisy wydarzeń i jakieś screen'y, a to wszystko oprawione grafiką pasującą do klimatu Halloween.
Pozdrawiam, Anmael.
Pokusiłbym się jeszcze o jakieś nowe mobki pasujące do klimatu Halloween, które pojawiałyby się tylko w Halloween.
Co do tych dwóch pierwszych punktów to zgadzam sie w 100% bo faktycznie długo nic nie było, a kolejnej osoby w ekipie nie potrzeba z tego co widac Voltan spokojnie daje sobie rade.
2 pierwsze punkty spoko najazd mile widziany tak samo jak jakis event/konkurs ale nastepna osoba w ekipie jest zbedna
>>>AWESOME<<<
30-10-2016, 15:36
Jestem tego samego zdania co wiekszosc czyli 2 pierwsze punkty spoko ale na cholere kolejna osoba w ekipie...? chyba tylko zeby zniechecac ludzi do gry xd szkoda ze nie ma wiekszej ilosci opcji w ankiecie bo tak to musze zaznaczyc NIE ;/
Sasha Rookslayer
30-10-2016, 15:44
Po co nowa osoba w Ekipie? Hmm, aby coś się działo. Bardziej miałem na myśli pomysłodawce, który wymyślałby jakieś urozmaicenia na serwer.
Aktualnie jest 6 osób w Ekipie a nic, kompletnie nic się nie dzieje. Nie mają chociażby 1 godziny dziennie, aby coś działać na tym serwerze.
Głupią loterie, konkurs czy też jakiś event można ogarnąć w godzinę, a Administracja nawet tego nie potrafi/ nie chce im się zrobić. Dla mnie jest to kpina.
Tak jak jak aktualizacja strony, rynek postaci, zaktualizowane statystyki, przedmioty i inne potrzebne rzeczy. Wraz z Xelixem ogarnęlibyśmy to w kilka dni, a oni już ponad rok to robią i skończyć nie mogą.
Dziękuje za uwagę, dziękuje za wysłuchanie mojego płaczu. Pozdrawiam. :v
@edit
Ponad rok temu był konkurs na scenariusz z najazdami. Do dzisiaj nikt nie otrzymał nagród za ten konkurs, no i oczywiście najazdów też nie widać. :v
gwnstopro
30-10-2016, 16:13
sasha, dla ciebie wszystko tutaj jest kpiną a dalej tutaj grasz. Wniosek? XD Zaznaczam nie, po co robić loterie, gdzie nagrody sa wyssane z dupy. Niech zrobią najazd i starczy.
Haracz Jaracz
30-10-2016, 19:23
Gościu, ostatnia loteria była 2 lata temu, więc o czym Ty piszesz? :D
Konkurs? Nie pamiętam kiedy był taki dobry. Jedynie pamiętam konkursy za czasów Tygrysa, kiedy faktycznie coś się działo. Konkurs trwał kilka godzin.
Co mnie to obchodzi że loteria była 2 lata temu? Ty chciałbyś wszystko codziennie klaunie, żeby "TYLKO TY" całą wieczność i tak w kółko. Jak APO upadnie to przecież weźmiesz związany sznur w twoje gardło do żyrandola, no tak.
Nie mają chociażby 1 godziny dziennie, aby coś działać na tym serwerze.
Dlaczego nie mają czasu? Zrozuum człowieku, że Mortiis jako programista to bierze już pewnie 50 złotych za godzinę swojej pracy (8k/msc). Wprowadzanie poprawek na pewno nie trwa godzinę. Jeśli Mortiis poświeciłby godzinę dziennie, to tak jakby stracił 1500 złotych w miesiąc, a tyle to w rok nie zarobi na tym serwerze. Osobiście też miałbym Was w tyłku :D takie są prawdziwe realia. dziękuję. :cool:
Merranusowy
31-10-2016, 13:26
Co do urozmaicenia . Jestem na nie i to wielkie NIE
poniewaz. sasho masz swoje stroje hallowenowe ubierz go i ciesz sie dniem na apo.
Sasha Rookslayer
31-10-2016, 20:23
Propozycja weszła w życie po części, więc temat można zamknąć.
Dziękuje za wasz płacz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.