View Full Version : Quiz ustawiony?!
Jak muwiom media apowskie quiz zostal ustawiony, don kapelutini napisal post na forum, ze gracz po 2sek znal odp na kazde pytanie prosze sie.wypowiedziec w tym temacie.
Sorc Kingow
16-01-2018, 11:56
Jak muwiom media apowskie quiz zostal ustawiony, don kapelutini napisal post na forum, ze gracz po 2sek znal odp na kazde pytanie prosze sie.wypowiedziec w tym temacie.
Słuszna uwaga, na pewno ta osoba, to ten tutor Nedin.
Pozdrawiam :)
Tak, konkurs był ustawiony tak jak wszystkie na apo :(. To byłem ja, znałem każdą odpowiedź, ach ten miximo...
A tak na poważnie, komuś zależało aby wygrać to wpisywał szybko, a że znał każdą odpowiedź to znaczy że ma spore pojęcie o apo drogi Przemku. Pozdrawiam.
Tak, konkurs był ustawiony tak jak wszystkie na apo :(. To byłem ja, znałem każdą odpowiedź, ach ten miximo...
A tak na poważnie, komuś zależało aby wygrać to wpisywał szybko, a że znał każdą odpowiedź to znaczy że ma spore pojęcie o apo drogi Przemku. Pozdrawiam.
Nie jesteśmy na Ty bo z sie nie zadaje heheh.
W 2 sekundy odpowiedz na kazde pytanie, to nawet wyjadacz apo nie napisze ci odpowiedzi odrazu ;3
Nie jesteśmy na Ty bo z sie nie zadaje heheh.
W 2 sekundy odpowiedz na kazde pytanie, to nawet wyjadacz apo nie napisze ci odpowiedzi odrazu ;3
to jest nie reale ze stonecurer'axe napiszesz w 2 sekundy??!! w 2 sekundy to pytanie mozesz przeczytac a nie odpowiedziec to jest tak podejrzane ze szok. ustawione jak nic. Odpowiedzi pozapisywane na hotkeya! dziekuje pozdrawiam.
to jest nie reale ze stonecurer'axe napiszesz w 2 sekundy??!! w 2 sekundy to pytanie mozesz przeczytac a nie odpowiedziec to jest tak podejrzane ze szok. ustawione jak nic. Odpowiedzi pozapisywane na hotkeya! dziekuje pozdrawiam.
Z tym się nie zgodzę bo hotkeyów by brakowało ;D
Ty za to miał(a/e)ś nieograniczoną ilość czasu na napisanie tego posta i nadal źle napisałeś tą nazwę :D
Z tego co pamiętam to pierwsza edycja tego "quizu" KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=56135) prowadzona przez Santano przez kilka dni miała trochę problemów :D Pierwszego dnia były wyświetlane również wszystkie błędne odpowiedzi wysłane przez graczy na game-chacie i właśnie pierwsze co było to spam hotkeyami a wraz z nim wielkie lagi :D Dopiero chyba drugiego albo trzeciego dnia zostało to zmienione i przestały być wyświetlane wszystkie błędne odpowiedzi graczy ;) Santano nie ukrywał, że gracze go zaskoczyli pomysłowością. Widocznie tak było i w tym przypadku :)
Ty za to miał(a/e)ś nieograniczoną ilość czasu na napisanie tego posta i nadal źle napisałeś tą nazwę :D
Z tego co pamiętam to pierwsza edycja tego "quizu" KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=56135) prowadzona przez Santano przez kilka dni miała trochę problemów :D Pierwszego dnia były wyświetlane również wszystkie błędne odpowiedzi wysłane przez graczy na game-chacie i właśnie pierwsze co było to spam hotkeyami a wraz z nim wielkie lagi :D Dopiero chyba drugiego albo trzeciego dnia zostało to zmienione i przestały być wyświetlane wszystkie błędne odpowiedzi graczy ;) Santano nie ukrywał, że gracze go zaskoczyli pomysłowością. Widocznie tak było i w tym przypadku :)
co mi sie nie wydaje ze tacy inteligentni ludzie tu sa znajac zycie zadalbym pytanie teraz i by nie wiedzieli co odpowiedziec . Bylo to po prostu ustawione. kazda od 2 sekundy . to jest nie realne. Nawet tutorzy chcieli sie zabawic i bledy robili ktore sie wyswietlaly.
Sokol from West
17-01-2018, 12:18
co mi sie nie wydaje ze tacy inteligentni ludzie tu sa znajac zycie zadalbym pytanie teraz i by nie wiedzieli co odpowiedziec . Bylo to po prostu ustawione. kazda od 2 sekundy . to jest nie realne. Nawet tutorzy chcieli sie zabawic i bledy robili ktore sie wyswietlaly.
Masz nick "Julka", a piszesz "zadałbym"? :eek::co_jest::co: Kolejny trans na tym forum?
Mhmm... Zawsze będą te Wasze opinie, że ustawiony konkurs :D Żadna nowość :D
Ktoś za to beknie, oj beknie. Rutkowski już zajmuje się sprawą.
Ustawka jak nic!
Uwazam, ze quiz byl ustawiony.
Swiadczy o tym sposob, w jaki wypowiadalismy sie na game chacie podczas wydarzenia. Nikt nie widzial wypowiedzi, a jedynie jakas punktacje.
:spoko:
udowodnij ze tak nie bylo
True & Blue
17-01-2018, 17:04
udowodnij ze tak nie bylo
Udowodnij, że było tak jak Ty mówisz :) Pierdolenie o szopenie, zawsze się znajdzie ktoś kto nie potrafi pogodzić się z przegraną i zaczyna płakać.
Jeden wielki SPISEK! Trzeba powołać specjalną komisję... :glaszcze:
To ten quiz został wprowadzony w 2009r i przez te lata nikt go później nie robił? :eek:
Wardziu!
Weź odpowiedz w ciągu 2 sek najlepsza broń na rooku?
Napisz najlepszy hełm na serwerze w 2 sekundy (pierw domyśl się że jest to korona, później przypomnij sobie że jest nazwana i nazywa się jak?
napisz w 2 sekundy nazwe npc który w depo city sprzedaje parcele? ( bez błędu)
ni chce mi się przypominać więcej takich pytań
również i moim zdaniem nie było to normalne tylko ustawione. beka
Udowodnij, że było tak jak Ty mówisz :)
Udowadniam, nikt tutaj nie placze musisz sie pogodzic ze zostalo wszystko ustawione a lizanie dupska i tak ci w niczym nie pomoze ;3
Rekrut masz racje, to wszystko ustawione, cos trzeba z tym zrobic!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.