View Full Version : Powrót na APO
Witam, mam pytanie czy jest sens wracać na ten serwer?
Widziałem ilość graczy która zwala z nóg ale po długiej przerwie brakuje mi bardzo tego serwera stąd takie pytanie :/
Oczywiście przygodę bym musiał zacząć od nowa ale to nic.
I ewentualnie jeżeli jest jakiś sens powrotu to jaką profką radzicie grać?
(wcześniej grałem ed/rp)
Master.Lucas
18-08-2019, 16:46
Sens jest jak najbardziej wracac, cho graj expij jest co robic, a grac zacznij rp
Nie tak dawno bylo tu po 5-8 osob online,teraz w szczytowych momentach jest nawet po 30 :) Mysle,ze warto wrocic-ja wrocilem po 9 latach i nie żałuję :P
Sasha Rookslayer
18-08-2019, 19:38
Nie polecam wracać na serwer. Od kilkunastu miesięcy nic tutaj się nie dzieje..
Niedługo liczba osób zapewne znowu spadnie do 5-10.. Jednym słowem, główna Administracja ma w dupie serwer. :)
Mówi to osoba które całe swoje życie spędziła na apo kupując ucki na Allegro
Udowodnij, że chociaż kupiłem 1uc, pewnie brak dowodów, co dzieciak? :/
Nie polecam wracać na serwer. Od kilkunastu miesięcy nic tutaj się nie dzieje..
Niedługo liczba osób zapewne znowu spadnie do 5-10.. Jednym słowem, główna Administracja ma w dupie serwer. :)
Mówi to osoba które całe swoje życie spędziła na apo kupując ucki na Allegro 😂👍🏻
#t Jasne ze warto jest co robić 👍🏻 Polecam ci RP-ED
Myślę że nie ma co słuchać Sasha
Ja wam powiem, wiele razy tutaj wracałem i niestety ale dalej będę wracać.
Jest fajny serwer ale także polecam rp tak jak Lucas
Powodzenia!!
Nie tak dawno bylo tu po 5-8 osob online,teraz w szczytowych momentach jest nawet po 30 :) Mysle,ze warto wrocic-ja wrocilem po 9 latach i nie żałuję :P
Slaby dobor slow kolezko.
#t rob co chcesz, pograj chwile a sam zweryfikujesz na ile ci sie podoba i czy bedziesz chcial grac dalej... Zadajac takie pytanie tutaj niczego sie nie dowiesz, poniewaz ci co odeszli placza ze server upadl i na sile wmawiaja kazdemu jakie to gowno z tego apo, a ci co zostali chca wiecej graczy wiec beda mowic ze jest super nawet jesli stoja po kolana w gownie. Powodzenia.
SWAGGAFOX
04-09-2019, 13:57
#t
Tutaj niestety nie ma do czego wracać. Administracja już dawno zapomniała o tym ots'ie zero UPDATE. Tym bardziej liczba graczy sama mówi za siebie, kiedyś może fajnie sie tutaj grało, lecz wszyscy przeszli już dawno na RL tibie. Taka smutna prawda że APO upadło =]]]]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.