PDA

View Full Version : Scroll of escape - hunt nightbane.

Sillasek
15-02-2020, 09:07
Jak w temacie, szukam chętnych do wykonania i pomocy w owej misji. Mile widziane wysokie poziomy chcące pohuncic bosa dla loota lub misji u Ahmeda.

Na chwilę obecną posiadam 46 shadow crystali, więc jeśli każdy z ekipy będzie tyle miał to mamy 4 bosy do zabicia lub 1 boss za moje kryształy o ile uda się zdobyć improved shadow crystal x4 do misji końcowej. Według poradnika Harakiri II i stronki apo lecą tylko z owego bosa. Ktoś się orientuje czy za soul pointy da się je wytworzyć lub po ile i czy w ogóle je ktoś sprzedaje?

Oczywiście jeśli ktoś chce tylko pomoc to loot z bosa do podziału miedzy pomagających, ja chce tylko misje ukończyć.

Fajnie by było jakby ktoś znał drogę i kolejność w labiryncie z doom casterami. Myślę, że jeśli znajdą się chętni to się dogadamy.
W razie czego terminy popołudniowe a najlepiej niedziela ;)

Proszę kontaktować się tu lub w grze: Hexturef [2.2k+ed]

Ahsas
15-02-2020, 09:19
Chętnie pomogę wybrać się na Nightabne, musisz jedyne ogarnąć Shadow Crystale.. Co do Improved Shadow Crystal to chyba je posiadam, później Ci dam.

Sillasek
15-02-2020, 10:01
Dziękuje za podpowiedzi Sasha i chłopakom za ogarnięcie wszystkiego.
Pamiątkowy ss:

https://cdn.discordapp.com/attachments/410934134370729995/678163755800068103/unknown.png

temat do zamknięcia.