View Full Version : [7.6] Janusz Niesamowity- Znieważanie
Albert Hoffman
16-05-2020, 15:09
Hej,
proszę o kontakt osoby posiadające jakiekolwiek screeny/ nagrania w których gracz Niesamowity Janusz pomawia bądź znieważa was. Wiadomości na pw również mnie interesują.
Belmondo
16-05-2020, 15:20
Janusz to dobry kolega. Nigdy nie widzialem zeby Janusz kogos zniewazyl.
Janusz Nosacz
16-05-2020, 15:20
Proszę bardzo, zgłaszam siebie że sam się obrażam.
https://i.imgur.com/HE69JGo.png
BarbieDoll
16-05-2020, 15:23
Cześć! Jestem narzeczoną jednego z graczy tego serwera. Pan Janusz bardzo chętnie obrażał mnie na Global chat'cie używając niewybrednych wiązanek, godnych największego kozaka z 8mej klasy. Niestety, Pan Janusz 18 lat skończył już dobrych parę lat temu. W związku z tym, że zwątpiłam już w jego rozum i jakąkolwiek godność, zachęcam wszystkie osoby, które również padły ofiarom wątpliwej jakości rozrywki Pana Janusza, do kontaktu.
Jeżeli Pan Janusz w 2020 roku dalej uważa, że w Internecie jest anonimowy to zostanie wyprowadzony z błedu.
Proszę, odpuśćcie sobie głupie komentarze i zastanówcie się jakbyście się czuli gdyby jakiś obcy człowiek, z którym nie mieliście żadnego kontaktu, pisał o Was do obcych ludzi, że "liżecie pleśniaki z kutasa". Ja czuję się z tym źle.
Albert Hoffman
16-05-2020, 15:25
http://i.ibb.co/YQMhdS9/janusz2.png
Kumam, że Administracja nie uznaje screenów, ale to nie do końca tak jest w prawdziwym życiu to raz, dwa że mam wiele nagrań zrobionych telefonem (nie do podrobienia) gdzie widać takie rzeczy jak zachęcanie mnie do popełnienia samobójstwa czy właśnie szykanowanie mojej narzeczonej. Ja się o to nie prosiłem, tym bardziej ona, jeśli nie masz nic ciekawego do dodania w temacie to nie nabijaj postów :)
Belmondo
16-05-2020, 15:30
Temat moim zdaniem nadaje sie do dzialu piaskownica
Ketanol Dencabre
16-05-2020, 15:34
Janusz ewidentnie byl bity w szkole, wyzywa ludzi nie potrafi sie normalnie zachowac, jestem w ciezkim szoku co koles odwala, to nie jest smieszne...
A tak calkiem na serio, przypomnij sobie koles co Ty mowiles o nim podczas swojego "streama" na ktorym byles ze swoja kobieta, oboje jestescie siebie warci, patusy.
Typ powinien dostać chyba jakieś upomnienie za robienie gówno postów czyż nie? Elyar Inquso Lirtes Nedin Ferrum Mortiis Santano Tygrys Squid
A co do tematu, to człowieku zajmij się prywatnym życiem, a nie na tibijskim forum wypisujesz swoje żale bo ktoś Cię obraził?????
Nagraj jak Cie wyzywa i zgłoś to, w czym problem?
Albert Hoffman
16-05-2020, 15:45
Zgłosiłem, bezskuteczni. Poza tym to już nie jest kwestia bana w grze tylko odpowiedzialności za słowa, co do tego co mówiłem na streamie też spoko, Monika go nie obrażała, ja mogę ponieść konsekwencje :)
Szallony
16-05-2020, 15:56
Ta sprawa smierdzi mi prokuratorem XDDDD
Janusz to bardzo dobry czlowiek ! ;)
Murem za JANUSZEM !!!
BarbieDoll
16-05-2020, 16:02
Janusz ewidentnie byl bity w szkole, wyzywa ludzi nie potrafi sie normalnie zachowac, jestem w ciezkim szoku co koles odwala, to nie jest smieszne...
A tak calkiem na serio, przypomnij sobie koles co Ty mowiles o nim podczas swojego "streama" na ktorym byles ze swoja kobieta, oboje jestescie siebie warci, patusy.
Tu chodzi o obrażanie mnie, osoby niezwiązanej z grą. Nie przypominam sobie, żebym w którymkolwiek momencie użyła tak obelżywych injektyw stosunku do Pana Janusza jak on kierował do mnie. (Jeżeli się mylę to proszę przypominj mi, bo jak napisałam, nie pamiętam)
Są ludzie którzy pozwalają na obrażanie i nękanie w Internecie. Ja do nich nie należę. Może być to dla Was śmieszne, bo to nie Was dotyczy sprawa. Ja, Monia, czuję się osobiście dotknięta i nie liczę, że zrozumiecie, ale moglibyście to chociaż uszanować. To, że nie podpisujemy się tutaj z imienia i nazwiska nie oznacza, że możemy sobie na wszystko pozwalać. Bo wątpię, żeby Janusz w codziennym życiu wychodził na środek miasta i obrażał losowych przechodniów takimi słowami.
Ketanol Dencabre
16-05-2020, 16:53
Tu chodzi o obrażanie mnie, osoby niezwiązanej z grą. Nie przypominam sobie, żebym w którymkolwiek momencie użyła tak obelżywych injektyw stosunku do Pana Janusza jak on kierował do mnie. (Jeżeli się mylę to proszę przypominj mi, bo jak napisałam, nie pamiętam)
Są ludzie którzy pozwalają na obrażanie i nękanie w Internecie. Ja do nich nie należę. Może być to dla Was śmieszne, bo to nie Was dotyczy sprawa. Ja, Monia, czuję się osobiście dotknięta i nie liczę, że zrozumiecie, ale moglibyście to chociaż uszanować. To, że nie podpisujemy się tutaj z imienia i nazwiska nie oznacza, że możemy sobie na wszystko pozwalać. Bo wątpię, żeby Janusz w codziennym życiu wychodził na środek miasta i obrażał losowych przechodniów takimi słowami.
Głównie moje słowa były skierowane do Twojego chłopaka. Rozumiem, czujesz się zle jak ktoś w taki sposób po Tobie jedzie, nie przypomne Ci żadnych słów bo najzwyczajniej w świecie miałem beke z tego co robicie, nie notowałem, życze powodzenia w dalszej zabawie.
Szalomek
16-05-2020, 17:25
Janusz to prowokator i ma zabawe z tego ze kogoś nagra i zgłosi. Mi sie by nie chciało nawet na jego pisanie włączać cama- dlatego to ja dostawałem bany a on mógł spokojnie grać. Dla mnie ten człowiek nie jest wart aby o nim pisać. Najgorsze g**** tego serwera :D
Nie rozumiem tematu kompletnie. Tibia to zawsze była gra polegająca na rywalizacji ale i również hejtem i od zawsze leciały pociski po kimś jedni cisną po rodzicach itp drodze cisną po tobie. Najzwyczajniej w świecie nie macie dystansu do gry a realnego życia rozumiem ze poszły jakieś słowa typu ,,wez się zabij,, czy coś w tym stylu ale bez przesady a wy jesteście po prostu łatwym celem bo dajecie się prowokować osoba trzecim a jak wszyscy wiemy dasz raz się sprowokować to będą cię cisnąć ciagle i prowokować.
Janusz Nosacz
16-05-2020, 17:35
Janusz to prowokator i ma zabawe z tego ze kogoś nagra i zgłosi.
Napisała to osoba, która cisnęła rodziców Nedina. :cool: Bez odbioru.
Moon Red
16-05-2020, 18:04
Myślę że zasługuje na kare 10 batów oraz klęczenie na grochu przez 2 dni! Osobiście wyśle filmy i screeny do prokuratury! Precz z krulem rzartuw!
Albert Hoffman
16-05-2020, 18:04
Napisała to osoba, która cisnęła rodziców Nedina. :cool: Bez odbioru.
Jest spora szansa że rodzice Nedina tego nie czytali..
Szalomek
16-05-2020, 18:39
Jest spora szansa że rodzice Nedina tego nie czytali..
Chyba za dużo LSD wziąłeś typie na raz 😂
Albert Hoffman
16-05-2020, 18:42
Chyba za dużo LSD wziąłeś typie na raz 😂
Jakiś czas temu zatarłem sobie oko i dziwnie się czuje...
Ero Senin
16-05-2020, 21:15
Ja bym poprosił o link do streama
Colinovsky
16-05-2020, 23:45
Poważnie? XD Brać do siebie wyzwiska w internecie? XD Istnieje coś takiego jak ignore, jeśli ktoś jest na tyle słaby psychicznie, by brać do siebie tego typu rzeczy. Poza tym, do zgłoszeń jest osobny dział.
Polecę cytatem: "Jeśli mogę ranić ciebie słowem, dla mnie jesteś chory". Proponuję się zastanowić czy cały ten temat ma jakikolwiek sens. ;)
Albert Hoffman
17-05-2020, 00:00
Poważnie? XD Brać do siebie wyzwiska w internecie? XD Istnieje coś takiego jak ignore, jeśli ktoś jest na tyle słaby psychicznie, by brać do siebie tego typu rzeczy. Poza tym, do zgłoszeń jest osobny dział.
Polecę cytatem: "Jeśli mogę ranić ciebie słowem, dla mnie jesteś chory". Proponuję się zastanowić czy cały ten temat ma jakikolwiek sens. ;)
Temat do zamknięcia bo ani jeden post nie w temacie, nie widzisz różnicy między zgłoszeniem a prośbą o kontakt- twój problem. "Jeśli mogę ranić ciebie słowem, dla mnie jesteś chory"- otóż jestem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.