PDA

View Full Version : [Wywiad] Warlodk

catek
17-04-2007, 00:48
[Krótki wywiad] przeprowadziłem z Warlodk. Master Sorcerer z wysokim lvl'em :). Nie dodawałem polskich liter (w Tibii ich sie nie używa, a sądzę, że lepiej będzie się czytało bez nich). Jeśli wolicie z polskimi znakami, to mogę dodać.

pytał: Master Lucas
odpowiadał: Warlodk

Moze na poczatek powiedz cos o sobie. Jak sie nazywasz, gdzie mieszkasz oraz ile masz lat?

Na imie mam Wojtek mieszkam w Czarnym( kolo szczecinka) i mam 13 lat

Jakie sa Twoje zainteresowania?

Lubie Ogladac sport w telewizji zwlaszcza pilke nozna

A powiedz jak tam idzie z nauka? Dobrze sie uczysz?

Nom wiesz jakos idziesz tera musze robic srednia na czerwony pasek^^

Ok, przejdzmy teraz do pytan zwiazanych z Tibia. Jak dlugo grasz na APO?

Od konca wakacji czyli okolo 7-8 miesiecy

Czy oprocz tej postaci miales sporo innych?

Nie jedynie postac kuzyna lub swoja do zabawy np moj knight Xibit 9 lvl jak mi sie nudzi to sie nim rokuje;]

Niektorzy nie moga sprawdzic jakie sa statystyki Twojej postaci na dzien dzisiejszy. Powiedz jaki masz lvl i mlvl.

Na dzien dzisiejszy mam 537lvl i mlvl 117 ale wkrotce chce wbic 600 lvl i 120mlvl :P

Dlaczego wybrales Sorca, a nie np. Knighta?

Lubie sorci wtedy o tym niemyslalem kumpel powiedzial ze sorc dobry to zrobilem :P

Ile czasu dziennie grasz na OTS'ie?

hmm. roznie nieraz 5h-6h nieraz wcale zalezy ile mam zadane lub czy jestem bardzo zmeczony

Gdzie na tym lvlu najczesciej expisz?

Na Ots Kingach

Powiedz co najbardziej wkurza Cie na Podkarpackim OTS?

noby jak np: dzis jakis 30lvl za mna latal bo sie bawilem i on do mnie plx armor! i jak byly te takie wielkie lagi to one tez :P

GM'owie co jakis czas wprowadzaja rozne zmiany na OTS. Czy sa takie, ktore nie podobaja Ci sie i jesli mialbys tylko mozliwosc, to najchetniej bys to zmienil?

Nie niema takich poprawek ktore mi sie niepodobaja Gm'owie robia co moga zrobic aby apo byl dalej najlepszym otsem naswiecie

Ile srednio walisz z UE w potwora?

Srednio z ue walne 4k+ czesto wiecej razy ale tak minimalnie :P

Jakiego najsilniejszego potwora zabiles solo?

- ots queen
- Ale meczylem sie troche;p

Jaka wyspa/miasto na OTS podoba Ci sie najbardziej?

voolcano island

Jak radzisz sobie z graczami, ktorzy wchodza Ci na resp, kradna loota lub wyzywaja, a Ty np. wykorzystales juz fraga i zabijajac nie chcesz miec red skulla? Ignorujesz ich? Straszysz tym ze padna pozniej? Powiedz.

Najczescie wbijam sql i straze jesli mam fraga a jak niemam ubijamam do reda i uciekaja sami ;p

Co bys chcial w kolejnym update?

Nowe respy kingow i Queen , poniewaz wiecznie sa wszystkie zajete ;/ i moze jaks wyspe jak z rl tibi np Venore

Wykonales juz pandemonium armor quest?

NIemam Szans poniez najsilniejszy Sorc Zajac Sorc tam pad a co dopiero ja na 500 a on na 700;/

Byc moze czesto wiele osob do Ciebie pisze w jednym momencie. Czy starasz sie odpisywac kazdemu?

Jezeli Sa ta 2-3 osoby to tak ale jak juz jaies nobki co chca fre items to nie!!

Kogo z GM'ow/Tutorow lubisz najbardziej?

Tygrysa I Mortiisa Mortiisa bo dal nam ten server a Tygrys zawsze stara sie pomoc jak tylko moze :P

Masz jakiegos Best Friend na OTS (chodzi mi o jedna osobe)?

Tak Wlasnie Ciebie Master Lucas pamietam jak miales z 300 ja 200 a i tak mi pomagales blokales itp;]

- Milo to slyszec ;)
- Kto Twoim zdaniem zdobedzie jako pierwszy 1000lvl na OTS?

Assasin Knight jak znow zacznie expic ajk szalony lub Neko Knight bo mu juz owiele miej brakuje niz Assasinowi Myslalem ze Zajac Sorc zdobedzie 1000lvl jako 1 ale przestal expic ;/

Masz zamiar sprzedac swoja postac?

Pare razy o tym myslalem ale narazie niemam czegos takiegos w planach bo pieniedzy mi niebrakuje i niewydaje na tibie pieniedzy oprocz pakow wiec zaduzo mnie trudu kosztowalo zeby wbic taki lvl

Pewnie wiele osob zastanawia sie jak zdobyc taki lvl skoro na poczatku zaczynamy praktycznie bez niczego. Podaj jakies rady low lvl'om co nalezy robic aby stac sie high lvl.

Expic samemu albo znalesc stalego blokera :P

To byloby na tyle. Dzieki za wywiad. Mozesz teraz pozdrowic znajomych ;)

- Wiec pozdrawiam: Master Lucasa,Skocio,Sarumar,Zajac Sorc i Neko Knighta i oczywiscie moja gildie a i Asafe:P
- Rowniez dziekuje za wywiad :)

screen:

http://img175.imageshack.us/img175/6678/uo0001sc7pb0.jpg

Cineks 2
17-04-2007, 09:29
Wywiad bardzo fajny i miło się go czyta teraz jeszcze przeczytam resztę wywiadów :)

Dark Kameleon
17-04-2007, 09:53
Hmm Twoje wywiady Catek zawsze sa ciekawe :D good wywiad z Warlodkiem =] moze kiedys ze mna zrobisz :p

Noski
17-04-2007, 10:17
hehe bardzo fajny wywiad. Fajnie przeprowadzac czasem takie wywiady.
Warlodk fajniutki lvl i mlvl z tego ci wyczytalem a takze hity z ue:D

POzdro

Adi Sorcerer
17-04-2007, 14:22
Wywiad w stylu hunted.pl(czy jakoś tak). Przejżyście oraz dobrze zrobiony pytania itp. Świetne.

Yest Lypa
17-04-2007, 14:43
Otoz twoj har jest do bani powiem tyle tylko o postaci i nie wiem czemu wogole z toba wywiad przeprowadzono ale ok.
Nie chce sie tez chwalic ale musze bo na 421 lvl mialem 118 mlvl wiec twoj wyglada marnie.
Wracajac do wywiadu , wywiad jak wywiad nic ciekawego:D

Czarny Lucyfer
17-04-2007, 18:31
Wywiady podobają mi się oby było ich więcej ;D sa fajne i można w nich dużo sie dowiedzieć o graczach chetnie moge udzielić z tobą wywiad ;p.

Anarki
17-04-2007, 19:18
Fajny wywiadzik ;] MaloLat 13 lat xD

The best
17-04-2007, 19:22
Noi on ma 13 lat i taki lvl.Wiele osob sadzi ze jak sie nie ma +18 to sie jest Noobkiem:rolleyes:

Finelas
17-04-2007, 19:49
Wywiad fajny, przejrzysty, chociaż Warlodk raz mnie ubil :D minusa masz u mnie xP

Pan Mati
17-04-2007, 19:52
o LOL!

Wywiad robić z 537 lvlem? żal

Z tego co narazie widze próbojesz się popisać, że robisz wywiady.

Najpierw Morttis - Ok rozumiem właściciel otsa, gm itd. ok wywiad fajny, ale z Warlodkiem robić wywiad? nie dziwie się robić wywiad z Neko Knight, Assasin Knight .. a nie z 537 lvlem ;/

Co do wywiadu zdziwiło mnie jedno. On ma 13 lat? łał. że sie przyznał.. większośc by się nie przyznała.

Wywiad fajny, ale po co on ? :)

Takie jest moje zdanie.

viking
17-04-2007, 21:36
widze ze niezly jestes masz tylko 13 lat a tu taki ev.. powiedz mi kupowlaes ta postac czy sam taka sobie wyrobiles?

Raiden
17-04-2007, 21:52
niezly przyznaje...
Master Lucas ty znow masz ssa ;D (fajnego xD)

Raiden
17-04-2007, 21:55
prawdopodobnie kupil chara ale niewiadomo nie wnikam ;D co do wieku hyh...
wiekszosc ma kolo 13-16 a cala reszta powyzej :D

Se V aR
17-04-2007, 22:04
Kurcze jak ja uwielbiam czytać te wywiady i wasze opowieści.:D

Wise Men
17-04-2007, 23:18
ten wywiad zdecydowanie mi sie podoba!!! glosuje na TAK
jest wiele szczegolow o jesgo rl zyciu

Wind
18-04-2007, 07:04
Widać, że taki miły ten Warlodk ale trochę z ortografią, nie mówię tutaj o polskich znakach tylko o wyrazie np. mnie (napisał mie) ale to tylko tak napisałem nie krytykuje go bo fajny koleś ;] a tak ogólnie to wywiad ciekawy i fajnie się go czyta

Pavan
18-04-2007, 14:33
Dzieci grają w tibię ;( WHY?!
No w sumie wydawał się trochę inteligętny, gdyby nie te błędy xd

Met Zaken
20-04-2007, 14:00
Hehe pamietam jak Warlodk mial 200 + LvL,a ja 100+ i go zabilem niechconco to potem szybko on przylecial i mnie zabil hehe...Tak pozatym spoko wywiad z spoko ziomem ;P

Mysterius
20-04-2007, 14:13
Ladny wywiad ;)
moze teraz zrobisz wywiadzik z Coguar'em ?

maniekow
20-04-2007, 19:39
heh bardzo fajny temat morze i o mnie kiedys zrobisz jak chesz wywiad

Puma
21-04-2007, 07:37
Wywiad bardzo fajny i ciekawy!!! Gz Gz
miło sie go czytało.

SyncMaster
21-04-2007, 08:36
Nice wywiad czytałem dużo twojch wywiadów. I każdy jest coraz leprzy...

SiveK
21-04-2007, 16:33
Jesli "catek" robi wywiad to zawsze mi sie podoba :)...

@topic
Bardzo fajny wywiad wiecej takich:cool:

Shady
24-04-2007, 06:39
niezły wywiad ;]

pachoL
24-04-2007, 13:21
Wywiad bardzo ładny długi konkretne pytania, ciekawy.
10/10
Postarałeś się taka punktacja Ci się należy.
Pozdrawiam