View Full Version : EURO 2012 nie dla Polski i Ukrainy?
Jak podają media, Włochy są w stanie przejąć EURO 2012.
UEFA przyjęło taką deklaracje od władz piłkarskich we Włoszech.
Co Wy na to? Nawet samo UEFA nie jest pewne tego, że Polska wraz z Ukrainą zdążą wybudować stadiony na czas. :o
Czy stracimy to, na co długo czekaliśmy?
Zresztą jak wszystko...
Bald Drah
29-01-2008, 07:34
Ukraina ma już stadiony w budowie. Polska nie zdąży ośmieszymy sie i tyle xD i Taka prawda!
Jadem toots
29-01-2008, 08:55
Fakt Polska nie wybuduje stadionów na czas ;/
Tak jak powiedział Drah tylko się ośmieszymy;/ Niemamy szans w 4 lata wybudować tylu stadionów! Wystarczy spojrzeć na nasze drogi, w ciągu roku wybudowano 25 km autostrad a we Francjii/Niemczech robią po 50 km/dzień.
A taki stadion to nie autostrada tylko coś poważniejszego ;/ po co oni się w ogóle zgłaszali do organizacjii skoro nie mieli stadionu narodowego?
Teraz to już nawet chińczyków z Jarmarku Europa wypędzili i nie ma gdzie ubrań i butów kupować :(
Airron 2.0
29-01-2008, 10:23
Pewnie Włochy przejmą te EURO. Przeciaż oni mają zajebi**** stadiony, hotele i autostrady już wybudowane. A polska jeszcze nie zaczęła budować stadionu narodowego. UEFA nałoży nam kare że nie zdążyliśmy i będziemy płacić przez kilka lat:D
Tre Cool
29-01-2008, 18:46
Ja tam jestem optymistą, i mam nadzieje, że jakoś (jeszcze nie mam pojęcia jak) wybrniemy z tej kupy.
Ale jak nie damy rady, to za granicą Polska się będzie kojarzyć z "tymi co nie dali rady zorganizować Euro".
Bedzie sie wstyd przyznać skąd sie jest xD
Alet Mort
29-01-2008, 20:03
Ja jestem pozytywnego zdania że im się uda...
To tylko zależy od naszych władz i PZPN(Polski Związek Piłki Nożnej)
Uda się to będziemy mieli Euro!
Nie...? To nie , przejmie jakieś lepsze państwo,
którym rządzi inteligentniejszy człowiek... .
a nie slyszelisice nigdy czegos takiego jak. POLAK POTRAFI! pozatym w polsce pracuja najlepiej naswiecie. I bardzo szybko.
Polska mysli ze to sa jaja i ze jak zawsze zwina kase i huja zrobia.
Ale chyba uswiadamiaja sobie ze ida za to jakies konsekwencje i kary.
Moim zdaniem na euro w polsce nie ma co liczyc!
Kazdy juz chyba wie ze Polacy nie nadaja sie do budowy Stadionow, czy drug(Autostrad), Jednym slowem Euro 2012 wygrane przez polakow to jedno wielkie posmiewisko!....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.