PDA

View Full Version : Serwery TeamSpeak.

Mehsunes Dagon
03-02-2008, 14:41
Siemka

Chciałbym, abyście podawali tu serwery, na których gadacie(chodzi rzecz jasna o TeasmSpeak).

Ja niestety nie mogę żadnego podać, bo :rolleyes: ostatnio gadałem na serwie Winiakusa i Chaosa.

PZDr

Edit:
Zał, kocham nabijanie postów =.=

SiMiNa MaSaKraToS
03-02-2008, 14:47
Ja gadam na Servie Wypas OTS'a ;P Ale nie pamiętam Ip .

Gaarus
03-02-2008, 15:47
Ja to przeważnie nie gadam bo sie wstydzę mojego glosu ;o ;p
A jak gadam to tylko z osobami którego długo znam ; )

*KodeX*
03-02-2008, 16:17
Wczoraj Gadałem z Margothem :D Wstydzilismy sie odezwać ;d
Ja wyłem przez całą rozmowe ;d Mam głoś jak 70 latek :D
Zallded ;d

Margoth
03-02-2008, 18:34
@ÓP! xD
Masz głos ja kox zboczuchu ;D

@topic. Może ktoś napisać poradnik jak zroić server???

!Macius!
03-02-2008, 18:44
nie lepiej na ventrillo ?

znam ip do takiego serwara gdzie jest duzo pokoi i znam do kazdego haslo wiec chyba lepiej tam a nie tu trzeba sie martwic o serwer i czy ktos go zrobi czy nie xd

Mehsunes Dagon
03-02-2008, 18:53
Nie no brawo, pięknie nabiliście posty ... Prosiłem o ip, a tu nikt nie podał ...

Refresh !

Mehsunes Dagon
07-02-2008, 22:56
Kolejne Refresh ... Niech ktoś poda jakiś serwer ;o

.

Kichu
08-02-2008, 01:02
kichu.no-ip.pl
Serv używany do csa, chwilowo offline z przyczyn technicznych (komp mi sie zfajczył) wraz z zakupem nowego będzie stał. Zazwyczaj stał większość dnia, chociaż nie cały czas, na noc wyłączany(w zależności też od nocy=]), włączany rano, ew. po powrocie moim ze szkoły. Zakup nowego już wkrótce, chociaż nie wiem czy nie zmienie programu do rozmów. : )

@Margoth
Pobierasz z http://www.goteamspeak.com/ team speak server ten bez czerwonych napisów. Instalujesz. Pod koniec instalacji dostajesz 2 konta. Jedno z nich służy do zarządzania servem na stronie(opisze dalej) natomiast drugie konto służy do logowania się jako admin na kanale. Po instalcji uruchamiasz server(chyba nie muszę tłumaczyć?) W pasku koło zegarka powinien się pojawić : ) Po kliknięciu prawym będzie funkcja "administration" przekierowywuje ona na stronę, gdzie wpisujemy passy super admina, aby zarządzać servem poprzez stronke. Możemy tam dodawć userów itp. pierdoły. Przy trailu servera(tym w rogu na pasku) po liknięciu prawym znajduje się tam gdzieś zakładka ip. w której podane są 2 bądź 3 ip(Chyba zależy od ściągniętej wersji). w przypadku, gdy mamy 2 ip. jedno jest dla obcych a jedno dla hosta. Bodajże dla hosta jest to poniżej, a dla innych userów z poza sieci to u góry. Gdy są 3 ip. to pośrodku jest dla hosta, a pozostałe 2 dla innych, prawdopodobnie będą takie same, chociaż nie jestem pewny tego do końca.
Edytuje post, dodam ss-y po zakupie nowego kompa. : )
Jak macie jakieś problemy pisać. : ) Z tego co wiem nie jest możliwe postawienie serva mając radiówkę, no ale może się mylę, jak co poprawiać. : )

Dran Frek
16-06-2008, 00:12
Wbijajcie na server2.teamspeak.pl tam z APO ludzie sa

Ales Thon
16-06-2008, 08:19
#up
Archeolog? :O

#topic
Nie używam, więc nie podam. ; o

Btw. Close blz? ; <

NieBanujGodera-.-
16-06-2008, 14:34