Veto
08-04-2008, 21:24
Dzisiaj postanowiłem przeprowadzić wywiad z osobą wydaje mi się ciekawą, dlaczego, zobaczcie sami =]
WYWIAD Z SUNRISE HOPE BY VITO PALL =]
Vito Pall: Witaj. Chciałbym przeprowadzić z Tobą wywiad. Masz może chwilkę czasu?
Sunrise Hope: Tak, mam.
Vito Pall: Dobrze, wiec zaczynajmy =]
Vito Pall: Podstawowe pytanie - wiek, imię, zainteresowania (teraz jeżeli nie chcesz, nie odpowiadaj) sympatia, jej imię.
Sunrise Hope: Kasia, 20 lat, Muzyka i Kluby :D, Piotrek -.^
Vito Pall: Wiec, od jak dawna grasz na Armii Podkarpackim OTS'ie? Który to Twój char z kolei?
Sunrise Hope: Było to gdzieś w kwietniu 2007 roku, znajomy dał mi link do tego OTS'a. Pierwsza postać to: "kasiunkaa" obecnie jest to "Sleeping Sun" później był długi retired (Gra na innym OTS'ie).
Sunrise Hope: Zaś później postać na rook'u "Kasia the killer " 151 rook (Obecnie na main).
Vito Palll: Ok, następne pytania =]
Vito Pall: Jak uważasz, jesteś lubianą osoba na APO? Czy może wiele osób jest zazdrosnych i żądnych Twojego upadku (czyt. hacka)?
Sunrise Hope: Wiele jest takich osób, glównie to tacy, którzy "rook znają z opowieści" czyt. kupili chara ; - ). Nie mnie dane jest to oceniać.
Vito Pall: Grasz w coś jeszcze oprócz Tibii? Nie nudzi Ci sie ta gra?
Sunrise Hope: Znajomy mnie namawia w ostatnich czasach na RunesCape, oczywiście żadnych sukcesów nie mam ;D
Sunrise Hope: Gra mnie nie nudzi ; ).
Vito Pall: To chyba kolejne rutynowe pytanie, co porabiasz w wolnym czasie? :D
Sunrise Hope: Tak jak wcześniej: imprezy, kluby i długie spanie :D
Vito Pall: Heh, ja od siebie mogę dodać tylko tyle, ze również lubię długo spać ;D Ale to nie wywiad ze mną, tylko z Kasia :D
Vito Pall: Co najbardziej denerwuje Cię na Armii?
Sunrise Hope: To, ze wszyscy są praktycznie tacy sami.
Sunrise Hope: Dobrze to ujął Drako w swoim podpisie.
Vito Pall: To przykre, ale niestety masz racje =/ Wiele osób ma swoja druga twarz i chcą być "fajne".
Vito Pall: Ups, widać restart nas goni, trzeba sie spieszyć =]
Vito Pall: A jak było z global? Gralo sie trochę na różnych światach?
Sunrise Hope: Furora, lecz nikt nie zna mnie =] I chce pozostać tam anonimowa (Wojna z Dusk'ami). ; )
Vito Pall: Niestety, nasz wywiad dobiegł już końca =[ Chciałabyś kogoś pozdrowić?
Sunrise Hope: Przede wszystkim Piotrka "Infinity" i tych którzy są sobą.
Vito Pall: A wiec, powodzenia w dalszej grze ;D Cya in Tibia =]
Vito Pall: Dziekuję za udzielenie wywiadu =]
Vito Pall: Zostanie on zamieszczony na forum Armii =]
Sunrise Hope: Oki, nie ma sprawy.
Komentujcie, jest to mój pierwszy wywiad ;D
WYWIAD Z SUNRISE HOPE BY VITO PALL =]
Vito Pall: Witaj. Chciałbym przeprowadzić z Tobą wywiad. Masz może chwilkę czasu?
Sunrise Hope: Tak, mam.
Vito Pall: Dobrze, wiec zaczynajmy =]
Vito Pall: Podstawowe pytanie - wiek, imię, zainteresowania (teraz jeżeli nie chcesz, nie odpowiadaj) sympatia, jej imię.
Sunrise Hope: Kasia, 20 lat, Muzyka i Kluby :D, Piotrek -.^
Vito Pall: Wiec, od jak dawna grasz na Armii Podkarpackim OTS'ie? Który to Twój char z kolei?
Sunrise Hope: Było to gdzieś w kwietniu 2007 roku, znajomy dał mi link do tego OTS'a. Pierwsza postać to: "kasiunkaa" obecnie jest to "Sleeping Sun" później był długi retired (Gra na innym OTS'ie).
Sunrise Hope: Zaś później postać na rook'u "Kasia the killer " 151 rook (Obecnie na main).
Vito Palll: Ok, następne pytania =]
Vito Pall: Jak uważasz, jesteś lubianą osoba na APO? Czy może wiele osób jest zazdrosnych i żądnych Twojego upadku (czyt. hacka)?
Sunrise Hope: Wiele jest takich osób, glównie to tacy, którzy "rook znają z opowieści" czyt. kupili chara ; - ). Nie mnie dane jest to oceniać.
Vito Pall: Grasz w coś jeszcze oprócz Tibii? Nie nudzi Ci sie ta gra?
Sunrise Hope: Znajomy mnie namawia w ostatnich czasach na RunesCape, oczywiście żadnych sukcesów nie mam ;D
Sunrise Hope: Gra mnie nie nudzi ; ).
Vito Pall: To chyba kolejne rutynowe pytanie, co porabiasz w wolnym czasie? :D
Sunrise Hope: Tak jak wcześniej: imprezy, kluby i długie spanie :D
Vito Pall: Heh, ja od siebie mogę dodać tylko tyle, ze również lubię długo spać ;D Ale to nie wywiad ze mną, tylko z Kasia :D
Vito Pall: Co najbardziej denerwuje Cię na Armii?
Sunrise Hope: To, ze wszyscy są praktycznie tacy sami.
Sunrise Hope: Dobrze to ujął Drako w swoim podpisie.
Vito Pall: To przykre, ale niestety masz racje =/ Wiele osób ma swoja druga twarz i chcą być "fajne".
Vito Pall: Ups, widać restart nas goni, trzeba sie spieszyć =]
Vito Pall: A jak było z global? Gralo sie trochę na różnych światach?
Sunrise Hope: Furora, lecz nikt nie zna mnie =] I chce pozostać tam anonimowa (Wojna z Dusk'ami). ; )
Vito Pall: Niestety, nasz wywiad dobiegł już końca =[ Chciałabyś kogoś pozdrowić?
Sunrise Hope: Przede wszystkim Piotrka "Infinity" i tych którzy są sobą.
Vito Pall: A wiec, powodzenia w dalszej grze ;D Cya in Tibia =]
Vito Pall: Dziekuję za udzielenie wywiadu =]
Vito Pall: Zostanie on zamieszczony na forum Armii =]
Sunrise Hope: Oki, nie ma sprawy.
Komentujcie, jest to mój pierwszy wywiad ;D