PDA

View Full Version : Prezentacja - Full Version !

Cydro v1.03
28-04-2008, 20:25
http://www.dailymotion.com/video/x58o0t_armia-podkarpacki-ots_fun

Zapraszam do komentowania. Scereny robione na test serwerze postacią '.' [kropka], króta była GM'em na TS'ie ^^

salata sorc
28-04-2008, 21:07
fajny filmik ogladalem ss dokladnie i podoba mi sie :) chociarz sku[pialem sie zeby przetlumaczyc piosenke na polski

Samotna Koza
28-04-2008, 22:49
Prezentacja jak prezentacja, niczym szczególnym się nie wyróżnia. Najlepsza była Amedaina, reszta to porażka.

^Jaco0^
28-04-2008, 23:53
No ta prezentacja wyjebista. Dużo ciekawszych miejsc oraz fajnie poskładane !
Tytuł nuty plx !

Azian
29-04-2008, 09:20
#up
Ty też byś nie odpisał.
#topic
Prezentacja bardzo fajna :] Jedna z lepszych jakie widziałem.

Nema Lypy*
29-04-2008, 14:09
Dobre wykonanie prezentacji.. podobalo mi sie :) pozdro !

Good Job

The best
29-04-2008, 14:10
Bardzo ladna prezantacja jedna z najlepszych jekie widzialem ciekawe efekty z tym przyblizaniem obrazu ,:)a screeny nie sa monotonne.

Splaxor
29-04-2008, 14:14
Muzyka średnia, ale nie lubie takiego gatunku. Prezentacja nie podoba mi się wogóle. Pozdro :)

GregoRy
29-04-2008, 14:34
Zarąbiste. Jeżeli możesz to podaj mi nazwę utworu. Dobra robota

Naiczer
29-04-2008, 14:37
Podlaczam sie do pana up. Co to za utwor?? Bo zajebisty.
znaczki...........................

Nixon
29-04-2008, 15:47
Heh.. jak zwykle zajebiście.
Muzyka średnia, IMHO są lepsze piosenki (techno rox), ale ogólnie było nieźle. Byłoby dobrze, gdybyś dostał tego tutora :P

McsKuba 2.0
29-04-2008, 16:00
Nom, fajna prezentacja. Muzyka fajna, podaj tytuł :D No nic sklejaj wiecej takich filmów. Pozdro.

kamillos75
29-04-2008, 16:08
Za co dostałeś GM na Test Servie? Prezentacja nawet fajna, ale mogłeś dodać jakies filmiki a nie tylko zdjęcia. :)

Maxiu
29-04-2008, 19:38
Średnia prezentacja, muzyka fajna, lecz wykonanie średnie ; |

Cydro v1.03
30-04-2008, 07:54
Muzyka: 2pac ft Kurupt - Still Ballin (Dj Fatal Remix)

Dzięki za miłe komentarze. Golden jest tak zjechany, że poprostu zazdrości mi byłej posady GM'a... a z glanami co Cineq wymyślił już stare i do d**y nie podobne :>

Pozdrawiam i więcej komencików prosze.. ;D

Tygrys
30-04-2008, 08:26
Chcecie wiedzieć, za co "Cydro v1.03" miał GM'a? Dlaczego? Zazdrość was zżera?:/

Otóż dostał go po to, aby mógł zrobić bez problemów tą o to prezentację, którą właśnie skomentuje...

Tak więc, będę szczery...
Nie podoba mi się zbytnio ta prezentacja... - wydaje mi się, że podkład muzyczny, powinien być nieco bardziej "mocniejszy". Ten podkład jest jakoś taki "zbyt lekki". Trudno jest mi to wyrazić w słowach, ale chyba wiadomo o co chodzi...

A co do screenów... Niby dobrze, że jest tak dużo zdjęć, ładne także efekty są, gdy leci next fota.
Tylko mam jedno ALE... Screen'ów powinno właśnie być sporo i tu tak jest, no ale nie dokładnie o to mi chodziło... DUŻO - nie oznacza "podobne"... A tu jest tak, że jest sporo ss, ale wszystkie są "podobne" :/
Jeśli ma być dużo fotek, powinny być one różne i przedstawiać większość ciekawszych miejsc na OTS'ie! A nie tak jak jest tutaj, np. Quest na klapki i kilka/kilkanaście screen'ów z niego... No i po co to komu?:/
Oczywiście, można dać kilka ss'ów z tego miejsca, ale po co aż tyle?:/

Prezentacja powinna być jak najkrótsza i tym samym powinna jak najwięcej pokazywać! Tu jest ona nieco za długa i zbyt wiele nie pokazuje...

Takie jest moje zdanie...

P.S
Dajcie sobie (co niektórzy) spokój z tymi poj*** docinkami, żartami w strone Mortiis'a... :[ On stara się dla was zrobić jak najwięcej, żebyście mieli jak najlepiej, a wy kur*** tak go traktujecie...
Nic dziwnego, że jest już tak na was wyczulony i czasem może coś palnie niestosownego, nie pomoże etc. Ale nie dziwcie się! Tak jak wy go traktujecie - on będzie traktował tak samo was!

"nie czyń bliźniemu swemu tego, co Tobie nie miłe..."

^Dementis 2.0^
30-04-2008, 13:19
@Tygrys

Co do Mortiisa, to muszę Ci teraz przyznać rację. Kiedyś efektów jego pracy widać nie było... i nie tylko ja ich nie widziałem ale większość. Widać, że w tej chwili wszystko rusza w dobrym kierunku.

Mori
30-04-2008, 16:56
na temat Mortiisa nie bede sie wypowiadal

a co do tej prezentacji to jest do dupeczki na mase.
muzyka nie dopasowana i ss takie niewiadomo jakie.

@Tygrys
jak chcecie miec oficjalna prezentacje servera to trzeba sie zglosic do Czarnego Lucyfera:D
jak bedzie trzeba to moge podac jego nr gg na priv.

Rybka
19-05-2008, 15:48
No ; /
Nie za bardzo mi się podoba ; /
Fajne efekty
Muzyka taka w miiare
Ale mogłeś pokazać troChce więcej tego
Pokazać jakieś ważniejsze w city mniejsca
Ps. Nie mów : " Zrób lepszą "
To tylko moja ocena

pozdro