PDA

View Full Version : Co my?licie o decyzji Moriisa w sprawie Layera?

Rase Aberi
19-05-2008, 21:58
Ciekawy jestem dlaczego właśnie Layer dostał modka...
To jego wypowiedz w temacie http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=23747

&Temat
Żeby nie robić OFFtopa "Może jeszcze UE, i SD?"

Mniejwiecej chodziło o exura na rooku. Ktoś chciał dać fajny pomysł ale trudno nie udało sie, a nasz kochany modek zamiast dać jakaś rade to dołączył do trolingu i pisał to samo co 10 osób wcześniej "może jeszcze ue do tego...."

Licze, że nie dostane bana za ten temat poprostu chce usłyszeć opinię innych użytkowników!

No cóż, człowiek uczy się na błędach. Może dali byście szanse nowym moderatorom, to jest ich (mój i innych) pierwszy dzień moderowania. A postawcie się na moim miejscu, jak ty byś się czuł jak byś się starał jak możesz, a ktoś by cię wytykał palcami, no jak? Ps. Forum jest po to aby każdy miał własną opinię, a że akurat nie czytałem postów wcześniej, tylko parę bo nie miałem czasu, to nie znaczy że się nie staram.
//Layer

Love 2.0
19-05-2008, 22:01
Tak, tylko zauważ, że Layer napisał to sformułowanie "może jeszcze ue, i sd" w cudzysłowu czyli tak jakby sarkazm (tak to sie chyba nazywa). Chciał pouczyć kogoś. W prawdzie mógł po prostu zamknąć temat i wysłać ostrzeżenie do autora czy kogoś tam do kogo jego wiadomość była skierowana i looz... Nie wiem o co tobie chodzi...

Nie mogłem po prostu zamknąć tematu, bo nie mam tam władzy.
//Layer

Elvan
19-05-2008, 22:03
Myślę, że ... Początki zawsze są trudne. Zostań z dnia na dzień moderatorem na forum kółka gospodyń wiejskich na którym panuje większy zamęt niż tutaj, zapanuj nad nim i do tego spróbuj tak od razu przerzucić się z pisania jako "zwykły użytkownik" na pisanie jako moderator. Nie dasz rady. Kwestia przyzwyczajenia. Ja rozumiem, że zrobił źle. Że temat ma już 2 miesiące, że powinien go zamknąć. On też pewnie teraz płacze w kąciku, bo źle zrobił i o tym wie ! Człowiek, jako istota rozumna dąży do doskonałości. I sądzę, że Layer jako moderator niedługo będzie bardzo dobry.
Dziękuję za uwagę.

Rase Aberi
19-05-2008, 22:04
@love 2.0
Ok. Ale nie zauwazyłeś, że napiało to już 10 osób. Tak zwane karmienie torola@ Layer

@Elvan
Może i masz racje ale regulamin trzeba czytać, a admina chyba nie dostał za ładne oczy. Każy użytkownik powienien wiedzieć o takich żeczach a zwałaszcza Mod

@topic
Wszyscy sie dziwimy za co on ma moda :)

Ps. Forum jest po to aby każdy miał własną opinię, a że akurat nie czytałem postów wcześniej, tylko parę bo nie miałem czasu, to nie znaczy że się nie staram.

Wiesz Layer ja nic do ciebie nie mam. Ale czytaj cały temat jak coś piszesz

Po 1. Nie dostałem Admina, tylko Moderatora. Po 2. Moderatora mam za to za co inni mają, odpowiedziałem poprawnie na pytania, i widać że Tygrys mi zaufał, i pokłada we mnie swoje nadzieje. Jak już wspomniałem, jestem tu pierwszy dzień, i staram się jak mogę.
//Layer

Tre Cool
20-05-2008, 08:00
Ojeju... Nowi dostali moda, to się muszą nacieszyć... Pewnie chcą też pokazać, że sie nie opie*****ją, tylko praują, dlatego tyle zamkniętych tematów, i edytowanych postów...

Do modów:
Nie ma się co przejmować, nigdy nowi moderatorzy nie są przyjmowani ciepło, bo 'czemu nie ja, przecierz jestem lepszy...'.

[Nixon] Nikt (przynajmniej ja) nie chcę pokazać, że się 'nie opie*****m'. Poza tym jest tylu modów (IMHO za dużo), że zanim się wejdzie do jakiegoś tematu, już jest czysty, a osoby mają warna.

Busst
20-05-2008, 09:29
Layer dostał Moderatora, ponieważ Tygrys zaufał Mu i wierzy, że będzie On dobrze wykonywał swoją prace.
Jeżeli macie zakładać 12 tematów, "Dlaczego Busst dostał Moderatora", to dajcie sobie z tym spokój.