View Full Version : Nintend DS czy PSP???
Wujek Margoth
23-05-2008, 13:58
Witam...
Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tych przenośnych konsolek...
Która jest waszym zdaniem lepsza???
Napiszcie swoje opinie bo nie wiem co wybrać...
PSP, DS czy kase??
Według mnie lepsze jest PSP. Poręczne, małe, dobra grafika. Fajne gry są na PSP. Nie wiem, czy na Nintendo można muzyki słuchać i oglądać filmy, ale na PSP tak.
master kallhi
23-05-2008, 14:06
OMG.
Wiadomo chyba że PSP jest lepsze,jest nowsze,ma lepszą grafike.Ogólnie jest to chyba najlepsza (przenośna) konsola dostępna na rynku... a DS to dziadostwo do straty kasy Dostaniesz konsole z małym wyświetlaczem,beznadziejnym sterowaniem,grafiką co prawda 3D ale jakoś mnie ona nie przekonuje...
Trzeba dodać, że jeśli w Nintendo Dual Screen (znawca_nazw_mode_on?) zgubisz "długopis" do sterowania, będziesz zmuszony grać np. kluczem a to nic dobrego nie wróży, bo za parę dni będziesz miał ekranik i nie będziesz nic przez niego widział. Senk ju za uwagę.
lukasz mistrsz
23-05-2008, 21:10
Wg. mnie lepsze jest PSP. Wiecej gier, wiekszy wyswietlacz, mozliwosc posiadania internetu, ogladania filmow. NA twoim miejscu, nawet bym sie niezastanawial i bral PSP. pzdr. :)
Likitiki
24-05-2008, 00:36
Człowieku! Oczywiście że PSP! Ja mam tą konsole już ponad rok i jestem bardzo zadowolony. Mnóstwo kozackich gier, możliwość oglądania filmów, słuchania muzyki i jeszcze dostęp do internetu. Czego chcieć więcej? ;p
Ludzie nie mieszajcie mu w głowie :eek: ... mam PSP kupuje DS'a czemu ? Bo gry na PSP nie są fajnie jedynie piłka nożna ... Większa szansa że Tibia wyjdzie na DS'a niż na PSP czemu ? Dotykowy ekran daje więcej możliwości ... jak zgubisz rysik ? 10 zł i masz 4 oryginalne ! Elvan kluczem ? To jest chyba nienormalne :confused::confused: Przeglądarka na PSP to dno! lukasz mistrz więcej gier na PSP ? Nie sądzę ! Na DS'a masz gry z GBA i z NDS a jest ich mnóstwo ! :rolleyes: internet na DS'ie też możesz miec a przeglądarka w NDS to sam miód ! Sam mam PSP i nie oddam ale już za miesiąc będę miał DS'a ! PSP + DS to idealne rozwiązanie !
Moje zdanie jest takie : Jeżeli chcesz gry z grafiką miodną to PSP (ale masz zero grywalności)
A jeżeli chcesz super grywalne gry to tylko DS
Jeżeli chcesz więcej informacji pisz na gg 4465182 !
Wszyscy przekreślają DS'a bo nigdy go nie widzieli ! Ponieważ jego dostępnośc w Polsce jest mniejsza niż PSP. Ale naprawdę żałuje że nie kupiłem DS'a :( Filmy na PSP ? Czemu nie ale jak posiadasz karte 8 gb (kosztuje ok. 400zł)
Ja Ci polecam DS'a ! Zresztą zrób jak uważasz potrzebujesz filmów , muzyki , gier z miodną grafiką , skype , i go!messnger to PSP ale jak potrzebujesz super grywalności to DS ! Znam duużo ludzi co się zamienili PSP na DS'a i nie żałują !
Pomogłem kliknij Ludzie nie mieszajcie mu w głowie :eek: ... mam PSP kupuje DS'a czemu ? Bo gry na PSP nie są fajnie jedynie piłka nożna ... Większa szansa że Tibia wyjdzie na DS'a niż na PSP czemu ? Dotykowy ekran daje więcej możliwości ... jak zgubisz rysik ? 10 zł i masz 4 oryginalne ! Elvan kluczem ? To jest chyba nienormalne :confused::confused: Przeglądarka na PSP to dno! lukasz mistrz więcej gier na PSP ? Nie sądzę ! Na DS'a masz gry z GBA i z NDS a jest ich mnóstwo ! :rolleyes: internet na DS'ie też możesz miec a przeglądarka w NDS to sam miód ! Sam mam PSP i nie oddam ale już za miesiąc będę miał DS'a ! PSP + DS to idealne rozwiązanie !
Moje zdanie jest takie : Jeżeli chcesz gry z grafiką miodną to PSP (ale masz zero grywalności)
A jeżeli chcesz super grywalne gry to tylko DS
Jeżeli chcesz więcej informacji pisz na gg 4465182 !
Wszyscy przekreślają DS'a bo nigdy go nie widzieli ! Ponieważ jego dostępnośc w Polsce jest mniejsza niż PSP. Ale naprawdę żałuje że nie kupiłem DS'a :( Filmy na PSP ? Czemu nie ale jak posiadasz karte 8 gb (kosztuje ok. 400zł)
Ja Ci polecam DS'a ! Zresztą zrób jak uważasz potrzebujesz filmów , muzyki , gier z miodną grafiką , skype , i go!messnger to PSP ale jak potrzebujesz super grywalności to DS ! Znam duużo ludzi co się zamienili PSP na DS'a i nie żałują !
Kliknij http://www.3dwhite.pl/?click=a6f889287eef00d9df53f06716cc3f11 dziękuje!
~~Tullo~~
24-05-2008, 17:18
Oczywiscie ze psp a pan up nie ma racji psp ( przerobka, z dobrym softem, + kabelki + karta gb kosztuje 900 zl) i prosze nie pierdol mi tutaj ze karta 8gb kosztuje ok 400 zl stary max 260 zl a wszedzie widac ja po 250 zl na allegro sa aukcje za 900zl , te psp posiada wszytko i mozna sie dogadac jeszcze z ziomkiem w sprawie sooftu wiec polecam psp .
Z kartą to przepraszam ;) ale ceny spadły :D Sam na PSP wydałem 1100+ więc :/ a na DS'a wydam max 600 i wszystko będzie :) Niech zdecyduje sam! :D
PS: Odsyłam do stron o konsolach... wejdziesz na strone o PSP powiedzą PSP / na DS'a ... powiedzą DS... sam źle zrobiłem i nie chcę innych w błąd wprowadzac !
Psujekbanned
24-05-2008, 23:59
Ja bym wybrał kase :P
Trzeba pisać coś więcej? :D
Dark ninja
28-05-2008, 20:16
@Elvan ja nie zgubilem jeszcze "dlugopisa " do nds bo czymam go w schowku a poza tym w komplecie dostajesz je 2 a nawet jak zgubisz 2 to mozna kupic na allegro za 2 zl taki stylus "czyli dlugopis"
@pacins po co wydales tyle kasy na psp 1100 zl O.o troche sie zdziwilem jak kupowalm psp to bylo tak :kupilem na allegro psp za 500 zl kupilem karte 4 gb za 90 zl brat mi wgral soft od dark alexa i mam podniete bo sciagam se gry za darmo a na karte 4 gb wejdzie ok .6-7 gier
@topic
ja mam ds i psp wole psp bo ma wiecej funkcjii i ladniejsze gry ale na ds tez czasem se pogram
psp mam przerobione softem 3.90 m33-3
a pozatym jak kupi sie r4 ds to na nds mozna ogladac filmy i grac w gry z neta
porownanie : http://youtube.com/watch?v=EiLb9xG3-lY
nie biez kasy bo co z nia zrobisz
pozatym kup se ps2 bo jak siedzisz w domu to po co ci drogie konsole przenosne
RL foto moich konsolek :
http://img508.imageshack.us/img508/1512/zdjcie042qm9.jpg
(slaba jakosc robione nokia 6230 :d)
ps : napracowalem sie nad tym postem kliknij mi w linka pod jajem plx
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.