PDA

View Full Version : 340 ED solo UM na PvM

Jan Pan Banned
29-05-2008, 13:48
Hejka :P chcial bym sie pochwlic tym o to wyczynem, bynajmniej dla mnie to wyczyn :)

340 ED

http://i28.tinypic.com/sv6rs6.jpg

Rekord?:> Lepiej chyba nie mogłem uchwycic :P

Pozwole sobie dodac jeszcze jedno zdjecie dla urozmaicenia tematu :P Świezutkie jak buleczki z rana :)
http://i29.tinypic.com/2rh5kqa.jpg

Ps. Ta kobiecina co ją uchwyciłem wcale nie łamie regulaminu co nie? :>

I jeszcze jedno zdjątko :) Tym razem Flubber. Nie liczylem za ktora próbą ale nie bylo ich mało :P
http://i28.tinypic.com/infns0.jpg

Kolejne dzieło By Maniek :) Ciezko bylo uchwycic moment zeby bylo widac go na red HP bo skubaniec znika, ale jest jak jest. Urge padł a ja przezylem :)
http://i27.tinypic.com/144d6qo.jpg

Psujekbanned
29-05-2008, 13:57
Co ma znaczyć to "Bot" u góry?
Jeżeli na bocie to Ci nie gratuluje...
I to nie rekord. Ludzie bez botów potrafią to zrobić na niższym lvlu.

Hokeistaaa
29-05-2008, 13:57
1!
Gratz, prze koks, na takim lvl ed, solo UM, gratz, jeszcze raz, teraz dawaj na respie zapsoluju.

Jan Pan Banned
29-05-2008, 14:01
Ojj panowie :P to nie Bot Jaja sobie tylko robie z tym botem :P :D :)

Ales Thon
29-05-2008, 14:03
I tak widać, że bił tylko z sd...

Nie ma czego gratulować...

#down
Chodziło o UM'a mózgu. -_-

Jan Pan Banned
29-05-2008, 17:11
I tak widać, że bił tylko z sd...

Nie ma czego gratulować...

Ze co?? z sd? HAHAAH bilem z gran resa pod koniec z mas morta kolego. Widzisz zebym mial gdzies otwarte sd? widzisz ze pije manaski?

Pomysl, potem skomentuj.

@up
A czy to ważne z czego bił? Czesto bil tylko z SD ale tez nie tylko. :) Wafelku

Matii Knight
30-05-2008, 12:00
@Psujekbanned

Bez urazy ale serio jesteś taki głupi? Nie zrozumiałeś ironi z tym botem? :confused:

@Topic

Gratulacje zabicia UM na tym lvl i to postacią magiczną ! Ja czasami mam problem z nim na moim ek. Pozdrawiam. :)

avaquar
30-05-2008, 12:06
No :P niektórym udaje się na mniejszych lvlach ale GZ za fatyge. A co do tego bota czy to ironia to pewien nie jestem. Może na serio jechać na bocie jak 90% naszego społeczeństwa. A skoro zamalował i zaznaczył to pewnie serio ma i udaje ironie żeby go nikt nie podejrzewał.

Jan Pan Banned
30-05-2008, 13:18
Ci co mnie znają wiedza ze nie jade na bocie :) A z reszta.. :P co sie bede tłumaczył, z tego co widze Psujek~ jedzie tutaj po wszystkich.

Dla tych niekumatych jest to BOT :P
Wiem jestem super skrypter :D

Pozdrawiam tych co skumali sie odrazu ze to nie Bot :D

Anubis94
30-05-2008, 15:13
Gz solowek ja na 206 lvlu palkiem bez c arrowa zjebalme UM'a do red hp potem tez probowalem zeby zrobic ss ale padalem na kolejke ;/

Nerion
30-05-2008, 15:21
Jezeli naprawde masz bota to wyczyn zaden, zwykle oszustwo. Szcerze mowiac watpie zeby naprwade ci sie udalo:cool:

Żałosny Ogórek
30-05-2008, 15:21
Ze co?? z sd? HAHAAH bilem z gran resa pod koniec z mas morta kolego. Widzisz zebym mial gdzies otwarte sd? widzisz ze pije manaski?

Pomysl, potem skomentuj.

@up
A czy to ważne z czego bił? Czesto bil tylko z SD ale tez nie tylko. :) Wafelku
Haha, naucz się czytac, Becio napisał że UM walił tylko z sd... a nie ty ;D.
Topic
Gz, nieladawyczyn.

Jan Pan Banned
30-05-2008, 16:08
Jezeli naprawde masz bota to wyczyn zaden, zwykle oszustwo. Szcerze mowiac watpie zeby naprwade ci sie udalo:cool:

Sugerujesz cos? Że niby Fake? Bot?

A wiesz co? Mam cie tam.. No wiesz :):D

Jessica
30-05-2008, 16:31

Pomysl, potem skomentuj.

Jakbyś chciał wiedzieć to on mówi o sd które bil mastah.

Gz ubicia.

Jan Pan Banned
30-05-2008, 16:53

Pomysl, potem skomentuj.

Jakbyś chciał wiedzieć to on mówi o sd które bil mastah.

Gz ubicia.

Tak drogi kolego/koleżanko. Juz 3 osoba mi to pisze, w koncu kazdy jest czlowiekiem i moze sie pomylic.

Adrianoker
30-05-2008, 18:00
No no... Wielkie gz! Mogę wiedzieć z kąd tą skórke masz? Mógłbyś ją wrzucić na speedy share?

Laluś
30-05-2008, 18:08
Kolejny temat, w którym robi się spam nie na temat. <ale rym>
Niestety, ale jestem zmuszony zamknąć.