Cielok Żałosny Ogryzio !!
09-06-2008, 21:33
Ja
Mehu
Siema. Mogę przeprowadzić z Tobą wywiad dla Forum www.forum.toproste.pl (http://www.forum.toproste.pl) ?
Pewnie.
Ja 20:45:00
A więc ! Jak masz na imię, skąd pochodzisz, Twoje zainteresowania czy hobby
Mam na imię Piotrek, mam 13 lat(rocznikowo 14), pochodze z małego miasteczka zwanego "Ryki", które leży 60 km od Lublina. Interesuje się sportami : ParkOur, Piłka Nożna i inne, a także dziewczynami i ostatnio motocyklami.
Czy grałeś w coś takiego jak Tibia ?
Noo raczej ... :P
Od kogo się o tym dowiedziałeś ?
Dowiedziałem się o tej "cudownej" grze oczywiście od kumpli z klasy, pierwszy dzień z internetem - od razu tibia.
Ile w nią grałeś dziennie ? Maniak czy raczej zwykły gracz ?
Na początku to grałem dosyć długo : po 4-6h dziennie, były okresy po 10 godzin, a teraz wejde w tibie(APO) raz na tydzień.
Liczba postaci i osiągi na Armii ?
Lord Mallack 1-150 ED
Mehsunes Dagon 380-410 MS
Asmow 290-528 EK
Azerth 1-258 RP
Crespinho 633-638 MS
Co sądzisz o tych wszystkich ogryzkach, ogórkach, szybij zulfiach ? Mam na myśli np. Draka, BaX'a ?
Uważam, ze po prostu są to niedojrzali użyszkodnicy forum, szczególnie BaX(i jest nieodpowiedzialny :D)
Może na chwilkę odskoczymy od tematu tibii. Masz dziewczynę ?
Nie.
A chłopca ?
Jasne.
Czy jesteś spatkobiercą Nibru ?
Niestety.
Co myślisz o CS'ie ? Co byś w nim zmienił ?
Z pewności grafikę, Menu Główne, funkcja uduszenia przeciwnika, więcej broni.
Co sądzisz o Reprezentacji Polski i jej ostanim meczu ? (Polska - Niemcy)
Powiem jedno, Polacy byli zbyt pewni siebie ... A Niemcy wierzyli w siebie, Polacy myśleli, że jak wygrali z Portugalią to i z niemcami im pójdzie, pff ...
Myślisz, że wyjdą z grupy ?
Wcześniej na nich liczyłem, teraz uważam, że zajmą ostatnie miejsce w grupie.
Seria krótkich pytań "x czy y", gotowy ?
Tak heh
Komputer czy Play Station ?.
Komputer
Tibia czy Cs?
CS
Mama czy Tata ?
Mama ;f
Siostra czy brat ?
Siostra
Doda czy Tusk ?
Doda ;f
Kaczyński czy Lech ?
Lech
Playboy czy CKM ?
Playboy
Mortiis czy Tygrys ?
Tygrys
Aidios czy Graydon ?
Graydon
Coguar czy Nefre ?
Coguar
Dobra, nasz wywiad dobiega końca :p. Chciałbyś kogoś pozdrowić, dodać coś od siebie ?
Dodam to, że życzę APO jeszcze max 2 miesięcy a pozdrawiam następujące osóbki : p
Mikiel, Simina, Cielak(boteq :*), KodeX, Sallen, Azian, Elvan, Gladeq, Maxiu, nerki, CHUJrak, Pandora, Tetti, tre Cool, Wiceps, Oxidosiss, Sedan i tych którzy zapomniałem wypisać (kolejność nie ma znaczenia)
Okej, dzięki za poświęcenie swojego "marnego" czasu.
[Nixon] Zmiana tytułu na prośbę autora.
Mehu
Siema. Mogę przeprowadzić z Tobą wywiad dla Forum www.forum.toproste.pl (http://www.forum.toproste.pl) ?
Pewnie.
Ja 20:45:00
A więc ! Jak masz na imię, skąd pochodzisz, Twoje zainteresowania czy hobby
Mam na imię Piotrek, mam 13 lat(rocznikowo 14), pochodze z małego miasteczka zwanego "Ryki", które leży 60 km od Lublina. Interesuje się sportami : ParkOur, Piłka Nożna i inne, a także dziewczynami i ostatnio motocyklami.
Czy grałeś w coś takiego jak Tibia ?
Noo raczej ... :P
Od kogo się o tym dowiedziałeś ?
Dowiedziałem się o tej "cudownej" grze oczywiście od kumpli z klasy, pierwszy dzień z internetem - od razu tibia.
Ile w nią grałeś dziennie ? Maniak czy raczej zwykły gracz ?
Na początku to grałem dosyć długo : po 4-6h dziennie, były okresy po 10 godzin, a teraz wejde w tibie(APO) raz na tydzień.
Liczba postaci i osiągi na Armii ?
Lord Mallack 1-150 ED
Mehsunes Dagon 380-410 MS
Asmow 290-528 EK
Azerth 1-258 RP
Crespinho 633-638 MS
Co sądzisz o tych wszystkich ogryzkach, ogórkach, szybij zulfiach ? Mam na myśli np. Draka, BaX'a ?
Uważam, ze po prostu są to niedojrzali użyszkodnicy forum, szczególnie BaX(i jest nieodpowiedzialny :D)
Może na chwilkę odskoczymy od tematu tibii. Masz dziewczynę ?
Nie.
A chłopca ?
Jasne.
Czy jesteś spatkobiercą Nibru ?
Niestety.
Co myślisz o CS'ie ? Co byś w nim zmienił ?
Z pewności grafikę, Menu Główne, funkcja uduszenia przeciwnika, więcej broni.
Co sądzisz o Reprezentacji Polski i jej ostanim meczu ? (Polska - Niemcy)
Powiem jedno, Polacy byli zbyt pewni siebie ... A Niemcy wierzyli w siebie, Polacy myśleli, że jak wygrali z Portugalią to i z niemcami im pójdzie, pff ...
Myślisz, że wyjdą z grupy ?
Wcześniej na nich liczyłem, teraz uważam, że zajmą ostatnie miejsce w grupie.
Seria krótkich pytań "x czy y", gotowy ?
Tak heh
Komputer czy Play Station ?.
Komputer
Tibia czy Cs?
CS
Mama czy Tata ?
Mama ;f
Siostra czy brat ?
Siostra
Doda czy Tusk ?
Doda ;f
Kaczyński czy Lech ?
Lech
Playboy czy CKM ?
Playboy
Mortiis czy Tygrys ?
Tygrys
Aidios czy Graydon ?
Graydon
Coguar czy Nefre ?
Coguar
Dobra, nasz wywiad dobiega końca :p. Chciałbyś kogoś pozdrowić, dodać coś od siebie ?
Dodam to, że życzę APO jeszcze max 2 miesięcy a pozdrawiam następujące osóbki : p
Mikiel, Simina, Cielak(boteq :*), KodeX, Sallen, Azian, Elvan, Gladeq, Maxiu, nerki, CHUJrak, Pandora, Tetti, tre Cool, Wiceps, Oxidosiss, Sedan i tych którzy zapomniałem wypisać (kolejność nie ma znaczenia)
Okej, dzięki za poświęcenie swojego "marnego" czasu.
[Nixon] Zmiana tytułu na prośbę autora.