View Full Version : ?egnam wszystkich.
Tak więc mam dla Was znakomita informację, mianowicie odchodzę z serwera oraz forum.
Odchodzę, ponieważ nie mam czasu, aby posiedzieć tutaj chociaż jedną godzinę dziennie.
Może teraz powiem coś o konkursie EURO 2008.
Byłem bardzo zadowolony, że będę mógł dokończyć konkurs oraz ogłosić wyniku turnieju, jednak tak się nie stanie...
Dowodzenie nad tym wszystkim przekażę któremuś z Moderatorów, więc jeżeli ktoś z Was jest chętny, proszę pisać PW.
Co tu więcej dodać...
Pozdrawiać nikogo nie będę, ponieważ jest tu tylko kilku normalnych ludzi, nie wliczając Moderatorów, reszta to mało rozwinięte dzieci, które potrafią tylko pisać... Zresztą nie do końca poprawnie i czytelnie, wytykając komuś błędy, a nie widząc swoich.
Trzymajcie się.
Wujek Margoth
27-06-2008, 18:19
No szkoda, że odchodzisz... Może i nie gadaliśmy ale wydawałeś się spoko... Powodzenia w rl życiu ;]
Szkoda Busst. Fajnie się zapowiadałeś tym konkursem EURO 2008 myślałem, że będziesz dalej wymyślał nowe konkursy. Pozdro
Maciek Z Klanu
27-06-2008, 18:53
Wydawałeś się jednym Z Opanowanych Moderatorow.
I bardzo chcialem zebys był Gm/Tutorem.
Była Po między nami sprzeczka, Miałem zły dzień : )
Mam Nadzieje że mi wybaczysz. =)
Powodzenia w Real Życiu, żebyś miał co tylko ci się zachce :>
3maj się :>
Szkoda, że jedna osoba z ekipy odchodzi i do tego świetny Moderator, ale niestety to co piszesz jest prawdą :( Niestety na APO może się każdy zalogować :(
Powodzenia w dalszym życiu.
Najrozsądniejszy (najbardziej rozsądny ;o) moderator odchodzi. Szkoda. Teraz wszyscy muszą pisać tak jak on, bo miejsce się zwalnia. Długo tu nie posiedziałeś- no nic niestety. Pozdrawiam, życzę sukcesów w RL życiu. Żegnaj ;*
Major 997
28-06-2008, 10:43
czemu taki layer ?panodra?lalus nie moge odejsc tylko ty?; <
szkoda....byles spox....dawales warny za cos a nie jak te 3 &*&*&*(&*^ up za nic,..................
Szkoda, że odchodzisz, byłeś najlepszym użytkownikiem tego forum, nikt Cię nie zastąpi ani jako moda, ani jako użytkownika.
3maj się, powodzenia.
Szkoda, że odchodzisz ... Moim zdaniem byłeś jednym z najlepszych modków na tym forum. Według mnie porządek na forum będzie teraz mniejszy ... Szkoda, że nie bedziesz mógl dokończyć tego dobrego konkursu. Wiem, że dokończy to inna osoba, ale to nie będzie to samo, no ale cóż... Ale pamietaj jedno! Wrocław rządzi!
Powo w rl życiu...
Destroyer Pall
29-06-2008, 10:48
No krzyzyk na droge i see you allegro ... xd
@ Topic
Szkoda ,ze odchodzi b.dobry Modek ;( Paa i powodzenia w Rl ZyCiu !
ZYcY xd MaCZUpiQczU
Jadem toots
29-06-2008, 11:35
Kurcze :( Szkoda, że odchodzisz. Byłeś jednym z lepszych.
Powodzenia w RL Life i Baj baj ;/
Wcale_Nie_Rabbit
30-06-2008, 16:54
I powodzenia w zamulaniu. I tak tu nic nie osiągnąłeś tylko się rozpisałeś na forum, które jest jednym wielkim syfem... Teraz idź na jakieś forum Pokemonów.
No szkoda, szkoda że odchodzisz, jednego modka mniej ;/
GL in rl life
No cóż... Szkoda, że już jeden cżłonek ekipy odchodzi. Ale rozumiem. Brak czasu, to brak czasu. Przynajmniej masz czas na prywatne życie. Nie to co Neko xD
Żegnam. Ale zaglądaj czasem do nas :D
@Down
Idz sie postukaj pisiorami ;>
Fajnie masz na chacie.
Wiedzialem ze sie powoli modki wykrusza :)
Ciesze sie ze odchodzisz.
Idz sie postukaj pisiorami ;>
Eh byłeś dobrym modkiem szkoda,że odchodzisz widać starzy modkowie ochodzą z tego już i tak zniszczonego forum powodzenia w życiu :(
Rookslayer Smerfus
02-07-2008, 03:25
Na każdego przyjdzie / przyszedł czas. Tak więc Chcieliśmy [GUILDIA Al-Quaida] życzyć dalszych sukcesów w realnym życiu.Bądz osobą kontrewersyjną , byłes nam członkiem bardzo bliskim , poprzez pomoce nie tylko dla mnie lecz dla reszty osob z forum. Sadze ze twoja obecnośc na tym forum odmieniła troche ludzi , pokazałes im że głupote warto zwalczać / leczyć. Byłeś osobą za która nie jedna osoba mogła podażać nasladować cie. Sam w pewnym stopniu to robiłem , sadze ze wrocisz. Za 1-2 lata bedziesz z nami spowrotem i pokazesz dla nOObUw z serwera ze zycie toczy sie wokol nas. :) Pozdrawiam we włąsnej osobie oraz:
*Przystojniaczek
*Rookslayer Smerfus
*Czesi
*Whistler
*Heroes Rooker
*Papryczka
*Wladca Ognia
*Mr Fsza
*Rookslayer Smerf
*Narutokniht
*Dravo Rookstayer
*Matio Rookstayler
*Czoper
*Zimny Piec
*Alex Manathy
*Master Frans
*Kalwi on Rook
*Lolaj
*Zukashi
*Grebonix
*Falubaz
*Władca Rooka
*Daniel Rookslayer
*Drunking Rookslayer
*marcelllo rookman
*Love Leady
*Gamrook
*Dziunieek
*Xajrox
*Roces Rook
*Deran Rookstayler
:] NIE ZAPOMNIMY.!!
PS" PRZEPRASZAM ZA BŁEDY NAWIAZANE WYZEJ W PSOCIE JEST 4 W NOCY :) JESTEM SPIACY ":) PRZEPRASZAM I POZDRAWIAM..
starzy modkowie ochodzą z tego lol on byl tu max 2 meichy to rzeczyiwscie w chuj stary busst czy jak tam burst arrow wypierd** ;* i nie pokazuj się już tu
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.