PDA

View Full Version : System domków

Mortiis
10-07-2008, 16:13
Poprawiliśmy czar na ucieczkę i wyrzucanie nieproszonych gości z domku.
Poprawiliśmy system sprzedaży domku (wyrzucane są wszystkie osoby z domku w momencie jego sprzedaży). Stworzyliśmy na prośbę graczy drugą listę osób zaproszonych do domku, wywołuje się ją czarem 'aleta sio duo'

Helian (' ',)
10-07-2008, 16:15
a chciałem sekundę tamu napisać post ze powinniście to poprawić :)
czytasz mi w myślach ...

Nice

Fern
10-07-2008, 16:23
No bardzo fajny pomysl i godny uznania.. Gz NICE ! :D

Creatives
10-07-2008, 16:27
A co daje ta lista "aleta sio duo" to dziala tak samo jak aleta sio czy jak? Nie rozumiem ;[

Mc Maciek
10-07-2008, 16:53
@up
Z tą listą chodzi o to, że na przykład w Guild House gdy na liście zaproszonych gości (aleta sio) było zbyt wiele nicków, gracza dający inva następnej osobie dostawał debuga, ponieważ zbyt duża ilość danych była przesyłana od Gracza na serwer.

Haat
10-07-2008, 17:32
Fajny pomysł, napewno się przyda. ;)
<Przedłużam_Swoją_Wiadomość>

Sunrise Hope
10-07-2008, 17:32
No niestety coś nie do konca "pykło" klikam na drzwi = crash ; D

kamillos75
10-07-2008, 17:59
Nareszcie pomysł bardzo dobry zwłasza jak ktoś miał GH. Różne "cuda" działy się jak ktoś chciał wymienić się za jakieś itemki i za domek. ale jest teraz dobrze.:):D

Vidly
10-07-2008, 18:17
Czy przez to nie ma crashy teraz? Już 3 razy chyba serwer padł...

Lost Girl
10-07-2008, 18:20
Cos zle zrobiliscie bojak sie kupuje / sprzedaje domek to jest automatycznie crash. Naprawcie to bo juz gracze sie denerwuja

Master Shidishi
10-07-2008, 20:51
Mam pytanie.Kiedy ekipa naprawi błąd przez niego nie mozna normalnie grac co 5 min crash bez sensu jest expienie a mi spieszy na klapki. Mam nadzieje ze sie uporacie z tym bo narazie od ok 4h nic nowego nie ma oprócz crashy ;/

Citko7
10-07-2008, 21:33
Wyjebcie to w chuj bo nawet nie można do domku wejść, Wy i te Wasze pomysły lepiej wejdź w dział propozycje ... i zobacz co gracze chcą a nie po chuj mi dodatkowe listy jakieś duo nie wiem skąd wyjebaliście ten mega pomysł ktoś czeko tubki dou zasysa? -.-

Pożal się Boże...

User
10-07-2008, 21:35
Przez ten cały śmieszny 'System domków' są Crashe co 5 minut i w ogóle nie opłaca się grać.
Zamiast zrobić coś pożytecznego dla server'a to robicie za przeproszeniem gówno, które się w ogóle nie przydaje a przynosi jedynie szkody może w końcu zrozumiecie, że server jest dla graczy nie dla Was ;'|

prO Tracer
10-07-2008, 22:39
Zrąbaliscie ... Nie lepiej modyfikowac mape ? Naprawic znikajacy czesto utani hur ? Sprawic serwer ciekawszym ? Dodac nowe expowiska ? Zajac sie graczami ( na tysiace raportow ktore wyslalem dostalem odp tylko na pare i to wiekszosc od Tygrysa, a wszystko mialem z dowodami) ? Dac srogsze bany ? Sprawic, zeby skile byly wazne ? Nie chce mi sie pisac, ale jest miliony innych problemow!

Adzio
10-07-2008, 22:48
@up Zgadzam się z Tobą w 100 %
Nie mówie że pomysł jest zły ( chodzi mi w szczególności o gulid house ) , ale jak przez to mają się dziać takie jaja z serwerem jak teraz typu kicki i cofki to ja podziękuję ..
@Mc Maciek
To niech coś ruszy w tym kierunku, żeby tych crashy nie było!

Kapitan Alkohol
10-07-2008, 22:54
Zawsze jak jest dobrze nasz kochany Mortiis musi cos czarowac i takie sa tego efekty.
Stracilem 200cc - THX Mortiis -,-

Mc Maciek
10-07-2008, 22:56
To nie dodatkowa lista invów jest powodem crashy serwera.

Poprawiliśmy system sprzedaży domku (wyrzucane są wszystkie osoby z domku w momencie jego sprzedaży).

To dlatego są crashe...

DnL
10-07-2008, 23:08
Zawsze jak jest dobrze nasz kochany Mortiis musi cos czarowac i takie sa tego efekty.
Stracilem 200cc - THX Mortiis -,-

Człowieku twoja wypowiedz za przeproszeniem mnie wkur***a. Czy to wina Mortisa że serwer pada co chwile??? Pisaliście poprzednio że nic nie robi że sie opier***a, zrobił system domków i coś się zepsuło i to jego wina tak?? "Rzal" straciłeś 200 cc? z tego co widzę w twoim podpisie to masz 360 lvl ile to kur*a expienia na tą kase. Ja pier**le ludzie piszecie co chwile głupie posty "Crash co to ma być ???" I narzekacie że nie da sie grać i wywala co 5 minut to po co sie logujesz poczekaj aż naprawią, a nie potem płacz "straciłem swoja kase którą zbierałem 15 minut"

Dowaliliście sie do Mortiisa że nic nie robi i że nie zależy mu na serwerze jak by nie on to ten serwer by tyle nie stał ... Robi dobrze chwile pochwalicie a potem znowu ciśniecie. Zastanówcie się ....

Sory za kilka przekleństw ale już nie mogę sie powstrzymać jak czytam te wszystkie posty i wypowiedzi co niektórych.

prO Tracer
10-07-2008, 23:14
Sory, ale ktos musi byc tu od narzekania...Wypadlo na mnie i innych. Rozumiem, ze Mortiis sie stara i doceniam to lecz jest wiele innych potrzebych modyfikacji

Dogi
10-07-2008, 23:19
No hmm... ten pomysł nie jest zły tylko jedno małe pytanie a wiec drogi Mortiisie wiem że chcesz dobrze ale zrób to co chcą gracze np. R-Keya bo np. ja chciałem kupić pacc na 180 dni ale nie kupie ponieważ nie chce żeby haker zhakował mi e-mail i postaci i 40zł się idzie paść jak by był r-key to by tak nie było... i np. druga rzecz do wakacji miał być uptade an 8.0 a jak nie to ulepszony server tzn dodane respy równanie profesji a nadal nic nie ma... jak zrobisz kilka z rzeczy które są przegłosowane na tak o będzie gitara ;]

Chir
10-07-2008, 23:35
I jest tak jak zawsze... Spamujecie, że Mortiis nic nie robi, a jak już są jakieś poprawki to płaczecie, że źle. Omg poczekajcie pare godzin i błąd zostanie naprawiony. Pan up ma teraz pretensje, że R Keya nie ma. R Key nie jest potrzebny. Apo 8.0 miało być w wakacje rok temu ale co Mortiis poradzi na to, że nie ma mapki? A pare dni temu profesje zostały wyrównane. Więc nie wiem po co piszesz, że Mortiis ma się zajać wyrównaniem profesji.

Lesiu Sorcerer
10-07-2008, 23:47
zal up up uip .... koles mysli ze to jest przez aleta sio duo to nie przez to ...

Raiden
10-07-2008, 23:47
Pomysl fajny przyda sie wielu os. :D
Ale jest problem z crashami... " o muj bosze nje moge gradz mamooo blx zrup cos " poczekajcie spokojnie i bedzie all cacy -.- i nie wytykajcie bledow Mortiisowi to tez czlowiek i moze je popelniac :s ! -,-

Solex
12-07-2008, 09:40
bardzo dobry pomysł ;D teraz nikt nie bedzie sie martwił o swoje domki

Sześćdziesiąt60 znakow.

Mistrz Sasori
22-07-2008, 10:07
Bardzo dobry pomysł myślę że się przyda każdemu co ma domek :p

Podszywam sie pod Gall Jopek
22-07-2008, 10:15
@up

Weź nie odświeżaj i nie nabijaj sobie postów -.-