Gargus
01-06-2007, 21:12
Gargus: Cześć czy mógłbym przeprowadzic z tobą wywiad ?
Master Fryc: tak
Gargus: Moze najpier się przedstaw. Ile masz lat, jak masz na imie, gdzie mieszkasz ?
Master Fryc: Mam na imie Patryk, mieszkam w Tolkmicku i mam 15 lat
Gargus: Hmmm Od jakiego czasu grasz na APO ?
Master Fryc: Dokladnie nie wiem ale cos kolo 3-4 miesiecy
Gargus: Mógłbys opisac swoje lvle/skile i ogólnie postacie jakie uzyskales ?
Master Fryc: Jest to 338 ms i mlvl 109, 48 ek 106/108 i 9 mlvl oraz ten rookstayer 97 lvl 22/32
Gargus: Opowiedz troche o swoim życiu co robisz, czym sie interesujesz?
Master Fryc: To tak ucze sie i lubie grac w pilke nożna ale teraz to niemożliwe bo mam zlamana reke procz tego lubie plywac na molo z kumplami
Gargus: Hmm no ciekawe zainteresowania :P. A czy masz na Apo taka osobe której mozesz zaufac na 100%
Master Fryc: Tak jestes niom wlasnie tz
Gargus: Hmmm no powoli wyczerpuje mi sie zestaw pytan wiec dam cos od siebie :D Czy znalazles juz w swoim zyciu ta jedyna?
Master Fryc: W sumie jest jedna ktora mi sie podoba ale nie jestem pewien ze to akurat ta
Gargus: Mógłbys zdradzic jej imie albo podac inicjaly ? :P
Master Fryc: Chyba nie. Chce zebz to byla moja slodka tajemnica
Gargus: No ok na koniec wywiadu moze kogos pozdrowisz ?
Master Fryc: Tak pozdrawiam wszystkich dobrych rookstayerow oraz cala gildie krs i wszystkich ziomkow z rl ktorzy graja na APO.ciebie gargus pozdrawiam tez
Gargus: Ok to juz koniec naszego wywiadu very thx :P
Master Fryc: tak
Gargus: Moze najpier się przedstaw. Ile masz lat, jak masz na imie, gdzie mieszkasz ?
Master Fryc: Mam na imie Patryk, mieszkam w Tolkmicku i mam 15 lat
Gargus: Hmmm Od jakiego czasu grasz na APO ?
Master Fryc: Dokladnie nie wiem ale cos kolo 3-4 miesiecy
Gargus: Mógłbys opisac swoje lvle/skile i ogólnie postacie jakie uzyskales ?
Master Fryc: Jest to 338 ms i mlvl 109, 48 ek 106/108 i 9 mlvl oraz ten rookstayer 97 lvl 22/32
Gargus: Opowiedz troche o swoim życiu co robisz, czym sie interesujesz?
Master Fryc: To tak ucze sie i lubie grac w pilke nożna ale teraz to niemożliwe bo mam zlamana reke procz tego lubie plywac na molo z kumplami
Gargus: Hmm no ciekawe zainteresowania :P. A czy masz na Apo taka osobe której mozesz zaufac na 100%
Master Fryc: Tak jestes niom wlasnie tz
Gargus: Hmmm no powoli wyczerpuje mi sie zestaw pytan wiec dam cos od siebie :D Czy znalazles juz w swoim zyciu ta jedyna?
Master Fryc: W sumie jest jedna ktora mi sie podoba ale nie jestem pewien ze to akurat ta
Gargus: Mógłbys zdradzic jej imie albo podac inicjaly ? :P
Master Fryc: Chyba nie. Chce zebz to byla moja slodka tajemnica
Gargus: No ok na koniec wywiadu moze kogos pozdrowisz ?
Master Fryc: Tak pozdrawiam wszystkich dobrych rookstayerow oraz cala gildie krs i wszystkich ziomkow z rl ktorzy graja na APO.ciebie gargus pozdrawiam tez
Gargus: Ok to juz koniec naszego wywiadu very thx :P