Tr4X
14-08-2008, 15:42
Ja
Scaiter
Czesc, czy moge przeprowadzić z toba wywiad ?
Tak.
Przedstaw sie wszystkim, jak tak naprawdę sie nazywasz, ile masz lat oraz gdzie mieszkasz?
Nazywam sie Krzysiek,mam 16 lat i mieszkam w Lodzi.
Co robisz w wolnych chwilach? Uprawiasz moze jakis sport?
Tak, lubie uprawiac kolarstwo gorskie i czasem w asg
Jaka muzykę preferujesz,filmy czy uczęszczasz do kina czy raczej tak wolisz obejrzeć coś w Tv albo na kompie?
Filmy na Tv i kompie .
Jak uważasz, jesteś lubianą osoba na APO? Czy może wiele osób jest zazdrosnych i żądnych Twojego upadku (czyt. hacka)?
Hmm,czy znana ? mysle ze troche tak ,poniewaz juz dlugo na apo gram, a co do zazdrosnych to mysle ze z kilka osob by sieznalazlo jak u kazdego.
Teraz coś o APO
Opowiesz coś o Swojej postaci?
Scaitera stworzylem kilka dni przed rozpoczeciem roku szkolnego ,po kilku tygodniach mialem juz blisko 200 lvl a potemzaczolem poprostu systematycznie expic i jakos sie dobilo ten lvl jaki obecnie posiadam.
A Ile czasu dziennie grasz na OTS'ie?
Średnio na dzien gram od 2 do 4 godzin zalezy co sie dzieje na OTS,jak sa najazdy to troche mozna posiedziec i popatrzec jak hlvl ubijaja Apo itp.
Czemu wybrałeś profesję Paladina, a nie np. Sorca czy druta?
Majac wczesniej knighta postanowilem sprobowac sil z Profesja jaka jest Palladyn.
Kto jest wg Ciebie najlepszym graczem na Apo? Kto ma najlepsze PvP?
Trudno powiedziec :P
Drako moze miec dobre pvp
Może?
Mowie tak poniewaz czesto go niewidzialem jak walczyl ,ale pogloski sa ze jest ponoc niezly ;P
Jak sprawoja swoja prace Game Masterzy i Tutorzy?
Wedlug mnie srednio sprawuja swoja role,zwlaszcza ci nowi np Sieka ktora banuje za free,Adios juz troche lepszy jest anajlepiej Tygrys wykonuje swoja prace i mozna z nim sie dogadac ,a z innymi watpie.
Skojarzenia^^
Dawaj ^^.
Mortiis
Glan
Armia
Wojsko
Szkoła
nauka i czasem nuda
Noob
Neko
Wywiad dobiega końca. Kilka krótkich pytań na koniec.
APO czy RL Tibia?
Apo
Mama czy tata?
Tata
Film czy książka?
Film S.F xD
Tr4X czy Tr4X?
Gupek :p
Nasz wywiad dobiega końca. Czy chcesz kogoś pozdrowić?
Tak.Pozdrawiam Ciebie i cala Gildie Exclusive.
Ok. Dzieki za umożliwienie mi przeprowadzenia tego wywiadu. See you.
Cya.
http://i33.tinypic.com/f03z1c.jpg
To jest mój pierwszy wywiad, wiec proszę o surową krytykę!
Proszę o przeniesienie.
Scaiter
Czesc, czy moge przeprowadzić z toba wywiad ?
Tak.
Przedstaw sie wszystkim, jak tak naprawdę sie nazywasz, ile masz lat oraz gdzie mieszkasz?
Nazywam sie Krzysiek,mam 16 lat i mieszkam w Lodzi.
Co robisz w wolnych chwilach? Uprawiasz moze jakis sport?
Tak, lubie uprawiac kolarstwo gorskie i czasem w asg
Jaka muzykę preferujesz,filmy czy uczęszczasz do kina czy raczej tak wolisz obejrzeć coś w Tv albo na kompie?
Filmy na Tv i kompie .
Jak uważasz, jesteś lubianą osoba na APO? Czy może wiele osób jest zazdrosnych i żądnych Twojego upadku (czyt. hacka)?
Hmm,czy znana ? mysle ze troche tak ,poniewaz juz dlugo na apo gram, a co do zazdrosnych to mysle ze z kilka osob by sieznalazlo jak u kazdego.
Teraz coś o APO
Opowiesz coś o Swojej postaci?
Scaitera stworzylem kilka dni przed rozpoczeciem roku szkolnego ,po kilku tygodniach mialem juz blisko 200 lvl a potemzaczolem poprostu systematycznie expic i jakos sie dobilo ten lvl jaki obecnie posiadam.
A Ile czasu dziennie grasz na OTS'ie?
Średnio na dzien gram od 2 do 4 godzin zalezy co sie dzieje na OTS,jak sa najazdy to troche mozna posiedziec i popatrzec jak hlvl ubijaja Apo itp.
Czemu wybrałeś profesję Paladina, a nie np. Sorca czy druta?
Majac wczesniej knighta postanowilem sprobowac sil z Profesja jaka jest Palladyn.
Kto jest wg Ciebie najlepszym graczem na Apo? Kto ma najlepsze PvP?
Trudno powiedziec :P
Drako moze miec dobre pvp
Może?
Mowie tak poniewaz czesto go niewidzialem jak walczyl ,ale pogloski sa ze jest ponoc niezly ;P
Jak sprawoja swoja prace Game Masterzy i Tutorzy?
Wedlug mnie srednio sprawuja swoja role,zwlaszcza ci nowi np Sieka ktora banuje za free,Adios juz troche lepszy jest anajlepiej Tygrys wykonuje swoja prace i mozna z nim sie dogadac ,a z innymi watpie.
Skojarzenia^^
Dawaj ^^.
Mortiis
Glan
Armia
Wojsko
Szkoła
nauka i czasem nuda
Noob
Neko
Wywiad dobiega końca. Kilka krótkich pytań na koniec.
APO czy RL Tibia?
Apo
Mama czy tata?
Tata
Film czy książka?
Film S.F xD
Tr4X czy Tr4X?
Gupek :p
Nasz wywiad dobiega końca. Czy chcesz kogoś pozdrowić?
Tak.Pozdrawiam Ciebie i cala Gildie Exclusive.
Ok. Dzieki za umożliwienie mi przeprowadzenia tego wywiadu. See you.
Cya.
http://i33.tinypic.com/f03z1c.jpg
To jest mój pierwszy wywiad, wiec proszę o surową krytykę!
Proszę o przeniesienie.