View Full Version : Echh... Co Sie dzieje? -.-
Ech... Apo Już od 3 dłuższego czasu jest Niczym! Dlaczego tak jest? -.- Pamiętam old Mortiisa... To on zachęcał do grania... A teraz?? to zwykły noob... -.- Ech... Sieka Banuje nie słusznie...Adios Nic nie robi...Mortiis sie nie udziela w grze nic nie robi.da 2 bany na dzień góra... No I jedyny Tygrys coś robi oO' No cóż!Ech... Dostałem bana Na mojego Knighta. Ban był w 100% Nie słuszny ; ) I Jeszcze Mortiis zaczoł pomnie jeździć...I mówić że ban był w 10000% słuszny... Mówił że mnie ździra Robiła itp ;] Wogóle Apo to już jebane bagno ;] kiedy zaczełem grać to było looz... Fajnie mili gracze fajna obsługa... Zawsze pomocni... A teraz? <lol2> Zwykłe bagno!! :O Nie grajcie tu... Ja wątpie bym tu wrócił... Same Allegro Kids... Zjebana Obsługa... Same nooby... Wogóle... Zobaczycie pewnie bana dostaniecie za niedługo... Typu Wyzywanie graczy "noob - Newbie gracz" Już tak dostałem bana od sieki ;] Żal!!
Ech... :/ K\\
Gosiunia
07-09-2008, 13:56
Żal takich ludzi jak ty. Nie chcesz grac to bys odszedl z honorem ....
Po co pisac te durne posty nie podoba sie to pa pa pa. Osobiscie uważam ze takie nobki jak ty psuja atmosfere na servie
Tak czy siak sie powtarzam nara i nie wracaj
Wypierdalaj,będzie jednego nooba mniej. . .
Master Sio
07-09-2008, 14:03
up @ zal mi cie koles powiedzał co myśli i ma troche racji bo apo jest bagnem w którym zyja allegro kids i booty mortiis sie cieszy kasa leci dzieci płacą stacza sie ots coraz mniej ludzi gra .odchodzą !!
Berafito zmienia konta =O
07-09-2008, 14:12
Echh... Wiesz Co Sie dzieje? BERAFITO SZALEJE ;D;D;D;D;
Mrotiis narazie nie jest w grze bo ma remont pokoju. Gdybyś ty miał taki server byś nawet pewnie nie wyrabiał. Właśnie, a gdyby ktoś wyzywał Twoją przyjaciółkę/koleżanke byś też nie opowiedział tak? Jesteś żałosny ;DD.
Cały problem tkwi w tym, że
Już tak dostałem bana od sieki ;] Żal!!
Temat zamykam, bo nie widzę sensu dalszej dyskusji na ten temat.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.