View Full Version : Wywalic MC MA?KA Z MODERATORA ALBO I WSZYSTKICH
(Kellerman)
17-09-2008, 15:10
Najlepiej by³o jak nie by³o tych moderatorów / najlepiej ich wypierdolilc. Lepiej by³o jak byli na forum gmowie np Coguar , Exod fajne ziomki nie stawia³y odrazu upomnienie/ warna a te suki za free wypierdolic nooobw i wykorzystuja to w grze !!!!! MC MACIEK CO ZA NOOOB ;( mysla tylko ze benned wszystko zalatwi albo warn
GrulixBaned
17-09-2008, 15:16
Po 1 maciek dobrze wykonuje swoj± prace. Nie ma warnów, upomnieñ za free. Mo¿e Maciek jest noobkiem? Z k±t Ty to mo¿esz wiedzieæ? Rozmawia³e¶ z nim, widzia³e¶ go chocia¿? My¶lê, ¿e nie. Pisz±c tego posta sam zosta³e¶ wielkim grubym nooobem, który chce aby forum pad³o. Po prosu ¿al mi s³ów na Ciebie. Rodzice ciê nie kochali? I co to znaczy wszystkich? Co? Wszystkich oprócz Ciebie? Ja wola³bym, ¿eby maciek zosta³ i zostanie a Ty ¿eby¶ odszed³. Bo po co Ci tu siedzieæ. Gm nie na apo maj± moderatora na forum ale maj± tylko 2 dzia³y "Skargi i Odwo³ania" i "Zg³oszenia". Wiêc s± zajêci bo operuj± server.
Psujekbanned
17-09-2008, 15:17
Ma³y cz³owieku ;)
Zastanów siê co piszesz, bo ¿al mi na to patrzeæ...
MC Maciek jest jednym z najlepszych modków, o ile nie najlepszym, po odej¶ciu Splaxora.
Dosta³e¶ warna czy bana od niego, ¿e siê tak bulwersujesz?
#MC Maciek
Warnuj, banuj i miej ten temat g³êboko w du*ie :P
p.s (Kellerman)
Jeste¶ ¶mieszny ^^
Ales Thon
17-09-2008, 15:19
Kolejne niedowarto¶ciowane dziecko dosta³o bana i p³acze. : <
Po 1 maciek dobrze wykonuje swoj± prace. Nie ma warnów, upomnieñ za free. Mo¿e Maciek jest noobkiem? Z k±t Ty to mo¿esz wiedzieæ? Rozmawia³e¶ z nim, widzia³e¶ go chocia¿? My¶lê, ¿e nie. Pisz±c tego posta sam zosta³e¶ wielkim grubym nooobem, który chce aby forum pad³o. Po prosu ¿al mi s³ów na Ciebie. Rodzice ciê nie kochali? I co to znaczy wszystkich? Co? Wszystkich oprócz Ciebie? Ja wola³bym, ¿eby maciek zosta³ i zostanie a Ty ¿eby¶ odszed³. Bo po co Ci tu siedzieæ. Gm nie na apo maj± moderatora na forum ale maj± tylko 2 dzia³y "Skargi i Odwo³ania" i "Zg³oszenia". Wiêc s± zajêci bo operuj± server.
A¿ w oczy razi b³±d "z k±t", piszê siê sk±d
Je¶li próbujesz pisaæ poprawnie czytaj 2 razy swoj± wypowied¼.
@topic
My¶lisz, ¿e bez modów by³o by lepiej? To jeste¶ w b³êdzie.
Bez moderatorów by³by kompletny chaos, tzn. Je¶li nikt by nie pilnowa³ forum powstawa³y by tematy ; Cze¶æ, nabijam posta.
A co do Mc Maæka to uwa¿am, ¿e to jeden z lepszych moderatorów i nie da³ci warna/bana za free.
Pozdrawiam, MasterQ.
skoro powsta³ taki g³upi temat to nabije sobie posta :p NIKT NIW WYWALI Maæka BO TO CHYBA NAJLEPRZY MODERATOR :P :P :P. Aha i jeszcze jedno wywalaj z tego forum i lepiej nie wracaj!!!!
Nazwa u¿ytkownika
17-09-2008, 15:39
#up
Tak, tak! Mc Maciek jest najlepRZy!!! oenoen!!!1111111!!!!!
#topic
Jakie to straszne ;/ =(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.