PDA

View Full Version : Gta San Andreas si? tnie

Gta San Andreas
22-09-2008, 14:17
Ściągnąłem niedawno Gta San Andreas wszystko poszło dobrze, rozpakowywanie i instalacje poszło dobrze z planem. Lecz jak gram to gra się tnie tak, że trudno się jeździ samochodem lub innym pojazdem. Kompa mam dosyć dobrego. Wcześniej jak miałem tą grę z płyty to chodziła glanc.

Może ktoś wie jak zapobiec tym lagom?

I mam jeszcze jedno pytanie gdzie się wpisuje kody do tej gry?

Leen Tao
22-09-2008, 14:41
Co do 1 pytania to nie wiem.
Kodów się nigdzie nie wpisuje tak po prostu w grze nie musisz otwierać żadnego okienka czy innych takich. Radze grać bez kodów przynajmniej jest satysfakcja, że przeszedłeś grę lub doszedłeś do jakiegoś etapu.

Trochę jakoś ta moja wypowiedz chaotycznie wygląda mam nadzieje że rozumiesz co napisalem :]

@edit
ale wy jesteście łby przecież on napisał że pogrzebał w ustawieniach i chodzi dobrze, to na chuj piszecie nowe posty 0.o
@Osecik
*****, czy ty jesteś jakiś niedojebany napisał gość że chodzi już dobrze, ponabijaj se jeszcze postów ...

Gta San Andreas
22-09-2008, 15:02
Pobawiłem się w ustawieniach i juz się nie tnie na szczęście. A co do tych kodów to masz racje xd Ale na początek chciałbym się pobawić z kodami xd Może znacie jakieś fajne? bo jak wpisywałem te z neta to nie chodzą ;/

Orange CooL
22-09-2008, 15:10
Witam!

Jesli ci sie znudzi granie w trybie jednoosobowym zapraszam po grania na internecie do tego potrzebne sa multiplayer dam ci linka gdzie mozesz to sciagnoc to taka stronka z roznymi dodatkami do gier serii gta.

http://gtasite.net/005012,downloadcat.html

Jesli myslisz ze to keylogen przeskanuj...

Pozdrawiam!

Kornas Pall
22-09-2008, 16:27
Haha , znam Twoj bol :P
To jest wina samochodowego radia.
Wylczaj je i bedzie dobrze , przeciez i tak ci nie gra :P

hadesq
22-09-2008, 16:57
Mi się komp najbardziej muli od anty wirusa i na pewno od tego
a może twój komp ma 10 lat i procesor 0.2Mhz ;]

Osecik
22-09-2008, 18:05
Wejdz w grze w opcje i ustaw bity na 16 a nie na 32 jak masz
1024x768x32 <---- ostatnie cyfry powinny wskazywac 16 a nie 32
Ja u siebie dalem na 32 bity mi sie tnelo jak cholera a kompa mam dobrego ;)
Ustaw na 16 i po klopocie :D