View Full Version : Pal & Knight
Don Gibon
26-10-2008, 11:29
Witam. Mam 730 rp i 775 ek. Mam ogromny dylemat kim mam grać, dlatego proszę Was o pomoc. Ek mi się zajebiście szybko expi, jednakże pal ma vite w hocie i to mnie do niego przekonuje. Pal dobre pvp, knight 0 pvp. Takich argumentów za i przeciw jest mnóstwo. Jeśli ktoś zna się na rzeczy to proszę o porady ;<
Paweł , jest rzeczywiscie wiele tych argumentow ale wedlug mnie mimo ze Knightem szybciej expisz i mozesz lepiej solowac potwory to jednak uwazam ze Palladyn jest bardziej samodzielny i to nim gram . Podsumowujac 1:0 dla pallka
Zrób ankiete ;p
Don Gibon
26-10-2008, 14:20
Chyba mnie jednak przekonałeś, pal rox ;] Dzięki i pozdrawiam ;)
Pall Posion
26-10-2008, 14:28
Graj Pallkiem noi co że mniejszy lvl ale super ma pvp knight mało wali z exori maxa Paladyn o wiele wiecej wali z exori max erexa wiec Paladyn Polecam tą profe
Jaros Jaroz Jaro
26-10-2008, 15:50
Ja bym palkiem grał.....Dużo zalet...
Możesz biegać waląc maxy w monstera..
Knightem po dłuższym expie boli ręka od uchania...
Palek jest najlepszy...każdy do powie chyba że masz kolegów "uherów"
Hmmm.... Graj pallem nim sie tez szyko expi to nie jest tak ze knight rox w expie... Ma na hocie vite zajebiste pvp...
!!!PALL!!!
Gogeta SsJ2
27-10-2008, 16:27
omg co to znaczy ze knight ma 0pvp? profesja sama w sobie jest zerem raczej nie...i graj tak jak wolisz najepiej pograj tydzien 1 charem ,a drugi tydzien 2 charem i wybierz albo poczekaj do kolejnego updatu moze ek ulepsza.
Mroczny Zenek
29-10-2008, 17:00
Witam. Mam 730 rp i 775 ek. Mam ogromny dylemat kim mam grać, dlatego proszę Was o pomoc. Ek mi się zajebiście szybko expi, jednakże pal ma vite w hocie i to mnie do niego przekonuje. Pal dobre pvp, knight 0 pvp. Takich argumentów za i przeciw jest mnóstwo. Jeśli ktoś zna się na rzeczy to proszę o porady ;<
Z tym o Pvp... Nie mów nic Bo się zesikam ze śmiechuuu!hahaha.!! Ja Grałem ek. Zrookowany z 850 lv.Meriadok :* I co? Taki 1k-1,2k lv Podchodził pall... I co?:< pk I byłem nie pokonany :* Nawet do yellowa się trudził. A potem Mane ładował combo + combo mls i leżało dziecko :( a druidami to Tak samo :(
:* Wybrałbym ek !:*
GrulixBaned
29-10-2008, 17:03
Knight szybko expi to racja. Wbijesz knightem 1 k a palem dopiero 800+ więc luzem ubijesz palka takiego. A co do pvp na takich samych lvl to knight i tak lepszy jest.
Orzeszek
29-10-2008, 17:07
zabić 1klvl EK 800 palka powodzenia 2 dni bicia jezeli koles nie ma noobskiego pvp
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.