PDA

View Full Version : [27/10/2008 15:32] Dexoti -> Kidai was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Kidai
27-10-2008, 15:42
Zostałem nieslusznie zbanowany za używanie niby macro/bot , ktrórego nie posiadam. Dostałem już od Dexoti 2 bana za free. Widzocznie temu GM'owi bardzo sie nudzi i lubi banować za free. Proszę o wyjaśnienie sprawy gdyż mi nie ma do śmiechu z tego powodu , bo straciłem już na tym 20 dni pacc. Pozdrawiam.;<

Orzeszek
27-10-2008, 15:45
Chcesz sie wymigac? HYPERCAM2 sciagaj i nagraj filmik jak sie manasujesz i uhasz w jednej seekundzie bo mysle ze za to bana dostales :D..

Ser@fin
27-10-2008, 15:45
Jezeli dostales bana to uczciwie i nie zalewaj. CTRL+R. Moze Dexoti odpowie na Twoje wezwanie... -.- Nic na to nie poradzisz ze uzywasz anarchy i myslisz ze jestes rox bo ktos mowil ze nie wykrywalny. Anarchy czy jakiekolwiek inne wosso.

N/c

Tico
27-10-2008, 16:22
Nie ma bana za free. Jeżeli nie miałeś to kolejnym razem, jak będziesz w takiej sytuacji to zrób zdjęcie, pokaż pasek menu, wszystko co masz na ekranie!
Jak niębędzi nic. To raczej będzie bezpodstawny ban. Bedzię trzeba zwrócić uwagę GM'owi. Jak nie zorbisz zdjęcia, to wniosek jest prosty. Masz bota. Nic na to nieporadzisz. Po za tym pochwalam prace GM'ów. Wydaje mi się że są konsekwentni.

Lost Girl
27-10-2008, 16:25
Pocieszyć Cie? ;< No to Cie pocieszam o takim o linkiem:
Skargi & Odwołania (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)