View Full Version : GrulixBaned
Na wstępię, nie piszę tego tematu, aby zgłaszać naruszanie regulaminu. Nie piszę tego tematu, aby się odwołać od czegokolwiek. Piszę ten temat, aby pokazać wam chyba znany przez wszystkich przykład nabijacza postów, który jest bezkarny :o
A więc:
1.
Dobrze dosyć jak na 1 raz. Popacz mój podpis.
@GrulixBaned styl... Poćwicz.,|,.Trenuj
Nabijanie postów.
2.
Moim zdaniem to dobry pomysł. Ale i tak to nie wypali.
Nabijanie postów + Użycie koloru czerwonego.
3.
Wywiad taki se. Ciekawe pytania nużące odpowiedz, ale wywiad ogólnie dobry.
Nabijanie postów.
4.
Hmm. Patrol powiem Ci coś większość osób nie wie kto to był "Exod". List warty jest około 2 s sety. Czyli 120kcc
@Malffoy
Kto by nie kochał Exod'a? Powiedz mi? Dostałem od niego chyba 3 bany ale go i tak uwielbiam. (te bany to dawno) Ja mam 3 listy 1 lsit Tygrys'a, List Abu i list Nefre.
Nabijanie postów. (Nie było oferty licytacji).
5.
Nom wszystko ładne i piękne. Oby tak dalej.
Nabijanie postów.
6.
Armi podaj gdzie klikać to roześle kolegom i poklikają w mychę.
Nabijanie postów (Poza tym jest to drugi post w tym temacie. Mógł dać edita).
7.
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=312565&postcount=6
Nabijanie postów. (Nie dam quote, bo temat zamknięty, i mi się nie chce :P)
8.
Gratuluje. Dzisiaj wbije około 12 lvl to powklejam ss.
Nabijanie postów.
9.
Polecam Ci Mystic Healing dobrze siocha.
Nabijanie postów.
10.
Zajebiste tajne eksperymenty z tibia.pic.
Nabijanie postów.
And more, more more...
Godzina roboty, kilkadziesiąt przeczytanych tematów.. Ale się w końcu udało :>
Zrobiłem to, bo wkurza mnie styl pisania tego usera.
~ N.
@Edit
Pisane w notatniku. Przepraszam za ewentualne pominięcie jakichkolwiek elementów BB Code z wypowiedzi tego użytkownika.
Master Sio
28-10-2008, 17:30
Wez zal mi tej osoby wiesz , zeby miec wiencej cyferek w post nawet zmyśla jakieś informacjie -,- zal dziecko
~Johny Knoxville~
28-10-2008, 17:31
Witam,
Popieram mojego koffanego Kolege .
GrulixBaned to zwykły niemiec, nie będe mniemał kim on będzie w przyszłości .
Lecz narazie nadaje się na mydło...
Shimanos
28-10-2008, 17:32
Mnie u niego wpienia to @GrulixBaned styl... Poćwicz.,|,.Trenuj
Co do tematu hmm. No dałeś kilka przykładów gdzie nabija posty nie wiem poczekamy co inni na to powiedzą zrób sonde czy ma być warn/ban czy nie :P
P.S Co do GrulixBaned nie mam nic.
Wszyscy mówią jaki Grulix jest kox, rox mega. Ale ten jego tekst pocwicz&trenuj... Boshe, jak on mnie tym wpienia. Rodzice go nauyczyli? ;/ Zal ;/ Napisze do Mc Maciusia. Moze zadziala cos w jego sprawie. I dam edita.
Pozdrawiam
<$>Edit:
Obecna aktywność: Przegląda watek GrulixBaned
Mnie u niego wpienia to @GrulixBaned styl... Poćwicz.,|,.Trenuj
Co do tematu hmm. No dałeś kilka przykładów gdzie nabija posty nie wiem poczekamy co inni na to powiedzą zrób sonde czy ma być warn/ban czy nie :P
P.S Co do GrulixBaned nie mam nic spoko gość.
Nie będę robił sondy, ponieważ to, czy będzie warn/ban, czy nie, w żadnym stopniu nie zależy od userów.
Zrobiłem ten temat właśnie z tego powodu..
Ch*j mnie strzela, kiedy czytam pod każdym postem:
serafin nie masz z kogo avkow sciagac? omg
mnie tez to wkurza i rozumiem cie nixon czy tam chojrak nie wiem kto to pisal, ale to nie znaczy ze musisz zakladac od razu temat na forum, trzeba bylo viki nie dawac pasow to bys dawno juz go zbanowal. tyle bye
Scylla xD
28-10-2008, 17:52
@ up Serafin Nik i inni
Zupełnie sie z wami zgodze
@Topic
Nareszcie ktoś poruszył temat tego ochydnego wprost dzieciaka 12+ albo 10 + lat nie lubie wogule jego stylu a te koX roX co o nim niektórzy mowią to są bzdury
@nie na temat
A ja prosiłbym z tego miejsca o banned dla Grulix banned ponieważ jezdzi po rodzicach
Witam,
Ja też nie będę 'mniemiał' kim on będzie w przyszłośći. yyyyy.....
UHeueheuheheueheueheuehueheu!"! lol34673
IDIOTA!!! Nie wytrzymuję LOL2!!!!
Ale Ty jesteś popierdolony, człowieku! Chcesz być 'mądrym', ale Ci nie wychodzi :x
#Topic
GrulixBaned... Hmm...
Jego posty nieraz zajebiście wkurwiają, ale nie śmieszą tak jaka Pana którego cytowałem :P
Osobiście nic do niego nie mam. Jeśli ma tylko okazję, niech sobie nabija te posty, może dla Niego to jakaś satysfakcja xP
Nie chce mi się czytać tego co tam nabazgraliście :O
Ale zgadzam się ze wszystkim, nawet z tym, że Kodex jebał moją matke :O
Zapraszam wszystkich do ELoeLO grupy: Grulix to gówno bez stylu & 0 inteligencji (http://www.forum.toproste.pl/group.php?groupid=151)
Krul szamanuw
28-10-2008, 19:47
Witam,
Weź nie małpuj stylu Cineq, znajdź sobie swój bo już widzę nie masz co robić
dupsko wszystkim liżesz jak ten pies tettmeier
#up
lol ja jej nie jebałem co ty mówisz
GRULIX ŻONDZI!
XD
Jego kól stajl rox... "dla mnie masz stajla" :> powodzenia.
@DedeNieBaned styl... Poćwicz.,|,.Potrenuj
Ales Thon
28-10-2008, 20:03
@DedeNieBaned styl... Poćwicz.,|,.Potrenuj
Rotfl. xD
#topic
Za dużo old apo z expem x10. ; <
GrulixBaned
28-10-2008, 20:06
Witam,
Nie jestem Niemcem. Chcesz to przeskanuje Ci mój dowód osobisty i zobaczysz sobie.
@Deduś
Hehe dobre. A co do tego burdelu to tak dal śmiechu. Dal wszystkich debili, idiotów z tego forum nowa notka:
Nie samą pracą człowiek żyje.
@Ales Thon
Ales o co Ci chodzi z 10 exp? Hmm? Kiedyś, ale to dawno napisałem tak przez przypadek bo mi się pomyliło kapujesz?
Człowiek nie maszyna popełnia błędy.
@Krul szamanuw
Co chcesz od Cinqa? Powiedz mi? Może nie ma tolerancji do Niemców i co z tego? Może Niemcy mu rodzinę wymordowali tak jak połowę Polski? Zabrali mu np. działkę pod Warszawą.
Każdy ma prawo małpować kogo się chce. Ja np. kopiuje opisy Cinqa na gg.
@Mejger
Co Ci da taka jebnięta grupa powiedz? Ta grupa istnieje po to abyś się źle nie czuł. Dal mnie jest to trochę dziwne.
Każdy ma prawo pisać w swoich psotach to co zechce. Czy będę za to nagrodzony to moja sprawa.
@Ktoś
Poprawny użytkownik.
Co was, albo mnie obchodzi, że ktoś nabija posty? Jego sprawa. Nabija posty dostaje warna/upomnienie i jest nagradzany. Was to nie powinno interesować.
@Nix
Nix o co Ci chodzi? I zostałem nagrodzony jak byś nie wiedział. Nie piszę już @GrulixBaned...(...)
Mam to tylko w podpisie.
@Scylla xD
Jeśli jadę po rodzicach daj mi link do posta. A co do Ciebie jechałem po Twoich? Hmm. Chyba nie, a co do ciebie to zobacz jak się piszę w ogóle.
@Tetti
Z czego mi wiadomo Nixon nie ma moda bo już nie chciał go. Chyba Ci chodziło o konto Pandory.
@Ser@fin
Zostałem nagrodzony przez Mc Macka za nabijanie postów. A co mieli mnie rodzice nauczyć? Powiesz mi?
@Master Sio
Hmm. A ty żeby mieć więcej napisanych cyferek zmyślasz jakieś gówna? Nie umiesz się wysilić i napisać te 40 znaków?
Po co ten w ogóle temat? Nie mogłeś Nixon wysłać pm do Tygrysa, porozmawiać z Mortiisem? Wysłać wiadomość do Mc Macka albo co?
@Kaczor21
Kim Ty w ogóle jesteś, że mnie obrażasz co? Nie znam cię, nie poznam i nie zobaczę. Że kochasz różowy to czy jesteś pedałem, pederastą w fikuśnych lakierkach? Powiedz mi? Trudne dzieciństwo miałeś? Nie rozumiem nic Ci nie zrobiłem a ty chcesz, żebym płakał? Hmm? Niedoczekanie twoje. Nigdy raczej nie zauważysz, żebym płakał chyba, żebyś mi matkę albo brata zabił. Płakałem tylko jak byłem mały i jeszcze w pieluchę srałem.
@Laki
Zostałem już nagrodzony czyta się zawsze wszystkie posty. I pisze się to tak :
Kaczor21
28-10-2008, 20:37
GrulixBaned ale Ty jestes pierdolniety :/
Jak tylko patrze na twój podpis , strzela mnie chuj .
@GrulixBaned styl... Spierdalaj .,|,. z forum
@UndeadPalladin Style... Poćwicz&Poćwicz&Potrenuj sAshAUsAHusAS
@topic ja tam do typa nic nie mam i nawet nie zwrocilem na to uwagi ... zreszta kazdy czasem dojebie bezsensownego posta takiego jak ten... ale coz ja zawsze warna dostaje jak cos debilnego napisze wiec warnik dla niego tez sie nalezy ;o
@UndeadPalladin Style... Poćwicz&Poćwicz&Potrenuj
Krul szamanuw
28-10-2008, 23:45
#Grulix
Już zamknij morde całe forum ma cie za idiotę, btw.
-Masz 20 lat urodziłeś się w 1980? Tak?
-Chodzisz do zawodówki Tak?
-Chcesz nam dac skan dowodu osobistego Tak?
Która wersja jest prawdziwa? Wzmianka a chuju w serce to od Arcona taaa? nawet nie wiesz o co w tym chodzi 13 letni dzieciaku
I daj Skan dowodu osobistego na Pw.... Cwaniaku ; > (Ciekawe jak sie dzieciak będzie wykręcał... Skaner sie popsuł? A może mamusia dowód wyprała hę?(Jest plastikowy))
#Down
Urzytkownik ? : >
roman-17
29-10-2008, 00:21
@Laki
Czasem każdemu może zdarzyć się walnąć debilny post (nawet mi:P). W tym problem, ze jemu zdarza się to w prawie każdym, jeśli nie każdym poście!!
@Topic
GrulixBaned robisz z siebie idiotę, żeby było o Tobie głośno?? A może popostu jesteś taki juz od urodzenia??
Sorry... zwykle nikogo nie bluzgam ale jak widzę kolejnego durnego, nic nie wnoszącego i całkowicie bez sensownego posta opatrzonego na dodatek znanym już wszystkim (niestety;/) urzytkownikom forum podpisem, to krew mnie zalewa... Nie pomaga nawet potrójna melisaka:/ Chłopie weź się ogarnij, przemyśl co ludzie do Ciebie piszą i co sugerują.
Mimo, że działasz mi cholernie na nerwy to i tak otrzymasz pozdrowienia... i rzyczenia szybkiego powrotu do pełni władz umysłowych!!
Pozdrawiam!!
Up czy ja wiem... a tam moze tym "pocwicz" wprowadza troche zalu na 4um ale wiesz.. moze on ma jak w tej reklamie twixa tyle ze zamiast karmel.. mowi pozdro&potrenuj ;s czy jakos tak ;s ogolnie to troche debilny temacik ;s
@grulix lepiej schowaj sie z tym podpisem bo serio wkurwiajacy jest :| a te twoje teksty to mamci mozesz na sniadanie zapodac zeby sie porzygala ;s ale pociesze cie ... sa wieksze czopy niz ty i to duzo gorsze czopy ;o mam na mysli sERAFINA albo jOHNEGO~
Techniks
29-10-2008, 07:32
'Zabłysnął' swoim stylem od kiedy ma depresje spowodowaną usterką !
To wtedy wszystko się zaczęło ; (
Znalazł sobie ideał w cienqu i będzie go naśladować jak ~% tego forum...
GrulixBaned
29-10-2008, 14:59
@Topic
GrulixBaned robisz z siebie idiotę, żeby było o Tobie głośno?? A może popostu jesteś taki juz od urodzenia??
Sorry... zwykle nikogo nie bluzgam ale jak widzę kolejnego durnego, nic nie wnoszącego i całkowicie bez sensownego posta opatrzonego na dodatek znanym już wszystkim (niestety;/) urzytkownikom forum podpisem, to krew mnie zalewa... Nie pomaga nawet potrójna melisaka:/ Chłopie weź się ogarnij, przemyśl co ludzie do Ciebie piszą i co sugerują.
Mimo, że działasz mi cholernie na nerwy to i tak otrzymasz pozdrowienia... i rzyczenia szybkiego powrotu do pełni władz umysłowych!!
Pozdrawiam!!
Co cię obchodzi co ja w ogóle robię? Powiedz mi? Zobacz jakie błędy ortograficzne robisz a nie pierdolisz i pierdolisz o tym samym. Pozdrawiam Cię również.
@Techniks
Wcale nie naśladuje Cinqa (tylko jego podpisy na gg bo są śmieszne) więc nie pierdol głupot. Powinieneś napisać:
X% tego forum udaje Cinqa i ja (czyt.Techniks)
@Laki
Nie obchodzą mnie inni!!
Robię to co muszę nie robiąc krzywdy nikomu.
Kapujesz już?
@Krul szamanuw
Co to znaczy całe forum? Robiłeś sondę albo referendum? Przeskanuje dowód jak będzie mi się chciało. Dokładnie mam 18+ lat urodziłem się 1990 r w dniu 7 marca. Tak to prawda chodzę do zawodówki i co z tego chcę mieć już zawód. A ty zobacz na siebie. I co widzisz?
Krul szamanuw
29-10-2008, 15:24
@Krul szamanuw
Co to znaczy całe forum? Robiłeś sondę albo referendum? Przeskanuje dowód jak będzie mi się chciało. Dokładnie mam 18+ lat urodziłem się 1990 r w dniu 7 marca. Tak to prawda chodzę do zawodówki i co z tego chcę mieć już zawód. A ty zobacz na siebie. I co widzisz?
Wiesz co? Napisz sobie 1 wersje (najlepiej zapisz w notatniku) i ją głoś, bo widac ze już się w tych kłamstwach gubisz;>
#Down
I widzisz... Kolejne kłamstwo... Pamiętam jak mówiłeś że grałeś na apo z expem razy 10x to już jest wielkie kłamstwo Doliczyć jeszcze inne = 10 % Prawdy (Kiedyś mówiłeś że jesteś zjebany, mówiłeś prawde)
GrulixBaned
29-10-2008, 16:27
Wiesz co? Napisz sobie 1 wersje (najlepiej zapisz w notatniku) i ją głoś, bo widac ze już się w tych kłamstwach gubisz;>
Żadne kłamstwa. Z moich ust idzie 95% prawdy.
Techniks
30-10-2008, 03:54
Zastanów się co piszesz.
Ja naśladuje Cinqa?
Stary Ty chyba serio masz depresje...
Po czym to osądziłeś?
Ja nie jestem nacjonalista ;(
Coś mi się zdaję ,że chcesz tylko wywołać zamieszanie wokół własnej osoby ...
100 % naśladowanie Cinqa ...
Mówisz do klawiatury ?
Imho wszyscy się czepiają tego Twojego GruliksBaned stajl ,,|,,.., ćwicz und trenuj. To nie jest fajne. Mnie też to po n poście zaczynało wkurwiać.
Nie lepiej się podpisywać "pozdrawiam Grulix." ?
Przejdzie Ci.
@Edit
To dobrze /o/
Poprostu założyciel tematu powninen dostaci warna za nabijanie postów.A jego cytaty są tylko wyłowione każdy z innego tematu.Chciał się poprostu wylansować,a przy tym wyszło na jaw że to jeden wielki NOOB.Więc zaiste jest że prosze o WARNA DLA ZAŁOŻYCIELA TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GrulixBaned
30-10-2008, 17:08
@up
Masz trochę racji. Ale założyciel tematu nie dostanie warna może upomnienie bo to przecież nasz kochany NIXON.
@^Crayon
Już mi się znudziło.
roman-17
12-11-2008, 01:00
Odświeżam, bo wcześniej mnie nie było...
Co cię obchodzi co ja w ogóle robię? Powiedz mi? Zobacz jakie błędy ortograficzne robisz a nie pierdolisz i pierdolisz o tym samym. Pozdrawiam Cię również.
Obchodzi mnie co robisz bo jestem zmuszony oglądać te Twoje błazeńskie wygłupy kiedy przeglądam forum... Praktycznie w każdym temacie wrzucasz swoje 3 grosze a na dodatek zwykle bez sensu... i jeszcze ten durny podpis!! Dobrze, że już go zmieniłeś bo on naprawdę był "oczojebny"!
A co do moich błędów ortograficznych to mogę Ci powiedzieć, że staram się ich unikać a pomaga mi w tym FireFox. Mam swoje powody, żeby korzystać z opcji poprawiania błędów i nic Ci do tego!! A i weź zobacz co znaczy słówko "pierdolić", które tak chętnie używasz... Bo nie wiem jak je rozumiesz:D i nie mogę Ci odpowiedzieć zgodnie z prawdą.
Pozdrawiam!!
@kanalia wulgaris
28-11-2008, 08:15
# GrulixBanned
Ty próbujesz się jeszcze bronić ale ci to nie wyjdzie ponieważ już 80% na forum ciebie krytykuje pewnie drugie tyle na APO więc wiesz jak to jest być na celowniku ja szczerze nic do ciebie nie mam.
#Johny
Czemu ty z siebie takiego debila robisz Niemiec może i jest niemcem ale tym niemcem a nie tamtym z przed 60 lat. A tagże troszeczke więcej manier.
Bull aka Bullet
29-11-2008, 09:59
Grulix to naprawde ochydny typ nie lubiego ponieważ jego ego jest większe niż globus kuli ziemskiej. Próbujesz zabłysnąć ale ci się to nie uda
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.