PDA

View Full Version : Stratocaster zaprasza!

Daaron
02-11-2008, 15:56
Serdecznie Zapraszamy do gildii Stratocaster.

Rekrutacja otwarta od 100 poziomu mamy na celu stworzenie grupy która będzie sobie pomagała.

Mini regulamin:
1. Zabrania się przyjmowania osób które:
- obrażają graczy z gildii
- mają na koncie przewinienia typu kradzież, oszustwo, morderstwo
- nie mają przynajmniej 100 lvla

2. Zabrania się kierowania do Vice Ldierów, Lidera lub innych graczy próśb typu np. "dasz coś", "eee wyczyścisz questa?", "daj items plax". Chcę żeby gildia posiadała osoby normalne bez żadnych "noobów" pamiętajcie o tym, jeżeli ktoś będzie chciał użyczyć pomocy członkowi gildii nie ma problemu.

3. Vice Lider ma prawo przyjąć osobę poniżej 100 lvla która:
- W miare zdobywa doświadczenie.
- Jest bliską osobą osobie która daje inva.
- Przestrzega mini regulaminu.

4. Vice Leader nie ma prawa bez żadnej przyczyny pisać wiadomości "Do wszystkich" np. "elo all", "siema ziomy" itp. itd. Nie jest to potrzebne a zakłóca spokój podczas gry.

5. To jest moja prośba. W miare możliwości prosiłbym o używanie Guild Chatu będą tam dyskusje na różne tematy, panuje tam wolność słowa tzn. można przeklinać ale nie obrażać.

A więc o inva proszę pisać do:
Daaron - Lider
Labelizer - Vice
Varesso - Vice
Grass - Vice

Vice Leadera daję osobie która, ma przynajmniej 250 lvl lub jak w przypadku Varesso jest to osoba która się do tego nadaje. Myślę że, 10 Vice Liderów będzie wystaczająco dużo.

Serdecznie Zapraszam gildia Stratocaster!

@Edit
@Darian
Dostałeś Inva.

@Splaxor
Trafiłeś w 10. Ja gram na gitarze póki co klasycznej zawsze marzyłem o tej gitarze lub Iceman, zainspirował Mnie Daron Malakian gitarzysta zespołu System Of A Down. Nie, nie mamy GH jak już pisałem gildia dopiero się rozkręca.

@Laki
Dałbym lecz "13:01 Guild Master: Wybacz, Undead Laki jest w innej gildii."

Pozdrawiam
Daaron

GILDIA ZOSTAŁA ROZWIĄZANA, TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ. Nic nie trwa wiecznie :D.

Darian
03-11-2008, 20:51
Mi byś mógl dac inva Daro Knight mam 181lvl knight jak mozesz to daj teraz inva a pózniej dolącze do gildi

Pozdro

Splaxor
03-11-2008, 21:48
Nazwa jednej z gitar elektrycznych produkowanych w USA.
Fender Stratocaster, tak brzmi pełna nazwa tej gitary. Czyżby jeden z założycieli grał na gitarze?
Macie GH?

Laki
03-11-2008, 23:56
darz mi infita? xdddd rotfl zong undead laki ;s 100ed

Bercik55991
21-12-2008, 10:42
Widać że gra na gitarze poniewaz słucha system of a down i jego nick to Imie wokalisty tego zespołu na 100% gra na gitarze ;p

Avaxo
21-12-2008, 11:26
prosił bym o inva do tej gildi mam 164 lvl i jestem Knightem moj Nick to Avaxo

Exevo knight
21-12-2008, 11:32
w regulaminie pisze, że nie można pisać aby ktoś wyczyścił questa. Ale guildia właśnie na tym polga - na wzajemnej pomocy!

Mo$uke
21-12-2008, 13:20
To juz nieaktualne...Rzeczywiscie dlugo przetrwala...
....

Daaron
21-12-2008, 22:56
Wy czterej up.

W pierwszym poście napisałem jasno że, Gildia została rozwiązana miesiąc temu więc nie grzebcie już w starych tematach żeby nabijać posty.

GILDIA ROZWIĄZANA, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, KONIEC NABIJANIA!!!

Marcin <3
22-12-2008, 09:01
Ja chce dojść.

Cartmaan 310 knight
Master Dziubek 250 pall
Misiek 160 pall
Googi 110 ed

Dasz vice na 2 pierwszych? ;<

Arigori IksDe
22-12-2008, 16:51
@up wyjdz blz, przeciez napisal ze gildia rozwiazana -.-