Daaron
02-11-2008, 15:56
Serdecznie Zapraszamy do gildii Stratocaster.
Rekrutacja otwarta od 100 poziomu mamy na celu stworzenie grupy która będzie sobie pomagała.
Mini regulamin:
1. Zabrania się przyjmowania osób które:
- obrażają graczy z gildii
- mają na koncie przewinienia typu kradzież, oszustwo, morderstwo
- nie mają przynajmniej 100 lvla
2. Zabrania się kierowania do Vice Ldierów, Lidera lub innych graczy próśb typu np. "dasz coś", "eee wyczyścisz questa?", "daj items plax". Chcę żeby gildia posiadała osoby normalne bez żadnych "noobów" pamiętajcie o tym, jeżeli ktoś będzie chciał użyczyć pomocy członkowi gildii nie ma problemu.
3. Vice Lider ma prawo przyjąć osobę poniżej 100 lvla która:
- W miare zdobywa doświadczenie.
- Jest bliską osobą osobie która daje inva.
- Przestrzega mini regulaminu.
4. Vice Leader nie ma prawa bez żadnej przyczyny pisać wiadomości "Do wszystkich" np. "elo all", "siema ziomy" itp. itd. Nie jest to potrzebne a zakłóca spokój podczas gry.
5. To jest moja prośba. W miare możliwości prosiłbym o używanie Guild Chatu będą tam dyskusje na różne tematy, panuje tam wolność słowa tzn. można przeklinać ale nie obrażać.
A więc o inva proszę pisać do:
Daaron - Lider
Labelizer - Vice
Varesso - Vice
Grass - Vice
Vice Leadera daję osobie która, ma przynajmniej 250 lvl lub jak w przypadku Varesso jest to osoba która się do tego nadaje. Myślę że, 10 Vice Liderów będzie wystaczająco dużo.
Serdecznie Zapraszam gildia Stratocaster!
@Edit
@Darian
Dostałeś Inva.
@Splaxor
Trafiłeś w 10. Ja gram na gitarze póki co klasycznej zawsze marzyłem o tej gitarze lub Iceman, zainspirował Mnie Daron Malakian gitarzysta zespołu System Of A Down. Nie, nie mamy GH jak już pisałem gildia dopiero się rozkręca.
@Laki
Dałbym lecz "13:01 Guild Master: Wybacz, Undead Laki jest w innej gildii."
Pozdrawiam
Daaron
GILDIA ZOSTAŁA ROZWIĄZANA, TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ. Nic nie trwa wiecznie :D.
Rekrutacja otwarta od 100 poziomu mamy na celu stworzenie grupy która będzie sobie pomagała.
Mini regulamin:
1. Zabrania się przyjmowania osób które:
- obrażają graczy z gildii
- mają na koncie przewinienia typu kradzież, oszustwo, morderstwo
- nie mają przynajmniej 100 lvla
2. Zabrania się kierowania do Vice Ldierów, Lidera lub innych graczy próśb typu np. "dasz coś", "eee wyczyścisz questa?", "daj items plax". Chcę żeby gildia posiadała osoby normalne bez żadnych "noobów" pamiętajcie o tym, jeżeli ktoś będzie chciał użyczyć pomocy członkowi gildii nie ma problemu.
3. Vice Lider ma prawo przyjąć osobę poniżej 100 lvla która:
- W miare zdobywa doświadczenie.
- Jest bliską osobą osobie która daje inva.
- Przestrzega mini regulaminu.
4. Vice Leader nie ma prawa bez żadnej przyczyny pisać wiadomości "Do wszystkich" np. "elo all", "siema ziomy" itp. itd. Nie jest to potrzebne a zakłóca spokój podczas gry.
5. To jest moja prośba. W miare możliwości prosiłbym o używanie Guild Chatu będą tam dyskusje na różne tematy, panuje tam wolność słowa tzn. można przeklinać ale nie obrażać.
A więc o inva proszę pisać do:
Daaron - Lider
Labelizer - Vice
Varesso - Vice
Grass - Vice
Vice Leadera daję osobie która, ma przynajmniej 250 lvl lub jak w przypadku Varesso jest to osoba która się do tego nadaje. Myślę że, 10 Vice Liderów będzie wystaczająco dużo.
Serdecznie Zapraszam gildia Stratocaster!
@Edit
@Darian
Dostałeś Inva.
@Splaxor
Trafiłeś w 10. Ja gram na gitarze póki co klasycznej zawsze marzyłem o tej gitarze lub Iceman, zainspirował Mnie Daron Malakian gitarzysta zespołu System Of A Down. Nie, nie mamy GH jak już pisałem gildia dopiero się rozkręca.
@Laki
Dałbym lecz "13:01 Guild Master: Wybacz, Undead Laki jest w innej gildii."
Pozdrawiam
Daaron
GILDIA ZOSTAŁA ROZWIĄZANA, TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ. Nic nie trwa wiecznie :D.