PDA

View Full Version : Inne fansite!

Àrmia Fansite
05-11-2008, 20:08
http://img45.imageshack.us/img45/6565/beztytuulx7.png

Jaki jest obecny stan witryny www.fansite.ugu.pl?

Witryna znajduje się na liście podejrzanych witryn — jej odwiedzenie może spowodować uszkodzenie komputera.

W ciągu ostatnich 90 dni część tej witryny została 1 raz(y) umieszczona na liście witryn mających związek z podejrzanymi działaniami.

Co się działo podczas odwiedzin Google w tej witrynie?

Liczba stron przetestowanych w witrynie w ciągu ostatnich 90 dni: 1. Testy wykazały, że niektóre (1) z nich powodowały pobranie i zainstalowanie złośliwego oprogramowania bez zgody użytkownika. Robot Google po raz ostatni odwiedził tę witrynę 2008-11-04, a ostatni raz podejrzana treść została w niej wykryta 2008-11-04.

Przykłady złośliwego oprogramowania: 1 trojan(s). Wynikiem infekcji były nowe procesy na komputerze docelowym (średnia liczba procesów: 1).

Liczba domen, w których przechowywane jest złośliwe oprogramowanie: 1. Są to między innymi następujące domeny: plotfive.cn.

Czy ta witryna działa jako pośrednik w dalszym rozpowszechnianiu złośliwego oprogramowania?

W ciągu ostatnich 90 dni witryna www.fansite.ugu.pl nie funkcjonowała jako witryna pośrednicząca w rozpowszechnianiu wirusów.

Czy ta witryna przechowuje złośliwe oprogramowanie?

Nie, w ciągu ostatnich 90 dni w tej witrynie nie znajdowało się złośliwe oprogramowanie.

Co mogło być przyczyną?

W niektórych przypadkach aplikacje firm trzecich mogą dodawać złośliwy kod do wiarygodnych witryn, co powoduje wyświetlanie ostrzeżenia.

Hę?

Naiczer
05-11-2008, 20:11
Przypdek.
Chyba tak.
Ja tak ostatnio mialem z onet.pl
Chociarz moze nie przypadek.
Dobrze ze Firefox to wprowadzil

Jednak nie przypadek.
Mam to samo

Is'KiSii
05-11-2008, 20:23
Zaskakująco dziwne tak jak Pan Up^ powiedział dobrze ze "Firefox" to wprowadzil :)

Quik
05-11-2008, 21:30
Zgadzam się z @up ciesze się,że Firefox to wprowadził bo było już po moim pięknym nowym komputerku :)

kamillos75
08-11-2008, 13:19
pojawiło się cos takiego dlatego że był atak na moja stronę, a mnie nie było z jakieś 2 tygodnie i dopiero dzisiaj sie o tym dowiedziałem, ale w najbliższych dniach powinno byc juz wszystko w porządku.

BlackdOWN
08-11-2008, 19:47
@up
Taa , chyba twoją starą...
Mortiis powinien rozpierdolić wszystkie te jebane Fansity i chuj wam w dupe!!
Pierw prawdziwe fansite , a potem wjebujemy exploita i jazda passki ..
Jezus dzieci jebanej gry PIXELOWEJ!! ŻENADA TANDETA!

Crayon
08-11-2008, 19:55
Strona zablokowana
ugu.pl

Chyba już nic Waszym pixelom nie grozi ^.^

Pretoriann
08-11-2008, 20:22
Bardzo mi sie podobaja FUNSITE'y. Kalkulator do obloczania ile potworkow do jakiego lvla itp. itd.
:D:D

Pozdro ALL