View Full Version : Problem ze zmian? has?a
Bieliczanka 2.0
07-11-2008, 19:23
Witam!
Kiedy próbuje zmienić hasło do konta, wpisze obecne hasło, nowe hasło, nacisnę "change" i pokazuje mi się zamiast" hasło zostało zmienione bla bla bla..." nie pokazuje mi się nic, pustka. Próbowałem na laptopie i na kompie ale to samo... Proszę o odpowiedz.:)
GrulixBaned
07-11-2008, 19:49
Masz problem z zmianą hasła? Wyloguj się z gry na Apo z konta. Potem zacznij próbować zmienić hasło, jak się to nie da wyślij e-mail do Mortiis'a opisujący Twój problem.
E-mail do Mortiis'a : bosch@o2.pl
Àrmia Fansite
07-11-2008, 19:59
Masz problem z zmianą hasła? Wyloguj się z gry na Apo z kąta. Potem zacznij próbować zmienić hasło, jak się to nie da wyślij e-mail do Mortiis'a opisujący Twój problem.
E-mail do Mortiis'a : bosh@o2.pl
*konta -- się pisze :/
@topic
Może przeciążenie serwera? Spróbuj później
Bieliczanka 2.0
07-11-2008, 21:46
@Grulix
Właśnie próbowałem już wszystko, bez skutku.
Może ArmiaFansite ma rację, że serwer przeciążony.
Is'KiSii
07-11-2008, 21:56
Jeśli nieda rady wieczorkiem to pisz do Mortiisa Raporta (Ctrl+r) może coś porawdzi bo znając życie to na e-maila nie odpisze :)
Bieliczanka 2.0
08-11-2008, 06:56
Maila już napisałem. Jak na razie bez odzewu, jak pisałem raport w grze nikt nie odpisywał :confused:
Funnyx iksDe
08-11-2008, 10:09
Maila już napisałem. Jak na razie bez odzewu, jak pisałem raport w grze nikt nie odpisywał :confused:
Rotfl. . . to nie graj na apo ;) Przeważnie nie odpisuja na raporty tłumacząc sie tym, że robia coś innego i nie mają czasu bla bla bla . . .
Àrmia Fansite
08-11-2008, 10:18
Myślisz że Mortiis siedzi 20h w grze i wyczekuje na raporty? HaHa!
Odpowiedź na emaila możesz czekać nawet tydzień. Jeżeli Mortiis stwierdzi że nie warto na emaila odpisywać to Ci nie odpisze.
Jak zawsze nikt na to nie zareaguje xD. Ale próbować zawsze można, zaspamoj Mortiisowi maila to może odpisze.
Traus knight
08-11-2008, 19:33
nie tylko ty masz takie problemu u mnie czasami za 6 razem wyodzi albo jak wloguje sie na strone apo i wyloguje to sie dopiero na tibia moge wlogować a Mortiis cóż wontpie żeby odpisał ja pisałem do niego za bana który sieka mi zał za nic , bot ale nie używałem go przysiengam i co z tego jak ban dostałem :( a Gm nie odpisał do teraz ;/ :(
Bieliczanka 2.0
10-11-2008, 13:38
Problem rozwiązany, proszę Moderatora o zamknięcie tematu!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.