Zaloguj się

View Full Version : Problem ze zmian? has?a

Bieliczanka 2.0
07-11-2008, 19:23
Witam!
Kiedy próbuje zmienić hasło do konta, wpisze obecne hasło, nowe hasło, nacisnę "change" i pokazuje mi się zamiast" hasło zostało zmienione bla bla bla..." nie pokazuje mi się nic, pustka. Próbowałem na laptopie i na kompie ale to samo... Proszę o odpowiedz.:)

GrulixBaned
07-11-2008, 19:49
Masz problem z zmianą hasła? Wyloguj się z gry na Apo z konta. Potem zacznij próbować zmienić hasło, jak się to nie da wyślij e-mail do Mortiis'a opisujący Twój problem.

E-mail do Mortiis'a : bosch@o2.pl

Àrmia Fansite
07-11-2008, 19:59
Masz problem z zmianą hasła? Wyloguj się z gry na Apo z kąta. Potem zacznij próbować zmienić hasło, jak się to nie da wyślij e-mail do Mortiis'a opisujący Twój problem.

E-mail do Mortiis'a : bosh@o2.pl

*konta -- się pisze :/

@topic
Może przeciążenie serwera? Spróbuj później

Bieliczanka 2.0
07-11-2008, 21:46
@Grulix
Właśnie próbowałem już wszystko, bez skutku.
Może ArmiaFansite ma rację, że serwer przeciążony.

Is'KiSii
07-11-2008, 21:56
Jeśli nieda rady wieczorkiem to pisz do Mortiisa Raporta (Ctrl+r) może coś porawdzi bo znając życie to na e-maila nie odpisze :)

Bieliczanka 2.0
08-11-2008, 06:56
Maila już napisałem. Jak na razie bez odzewu, jak pisałem raport w grze nikt nie odpisywał :confused:

Funnyx iksDe
08-11-2008, 10:09
Maila już napisałem. Jak na razie bez odzewu, jak pisałem raport w grze nikt nie odpisywał :confused:

Rotfl. . . to nie graj na apo ;) Przeważnie nie odpisuja na raporty tłumacząc sie tym, że robia coś innego i nie mają czasu bla bla bla . . .

Àrmia Fansite
08-11-2008, 10:18

Myślisz że Mortiis siedzi 20h w grze i wyczekuje na raporty? HaHa!
Odpowiedź na emaila możesz czekać nawet tydzień. Jeżeli Mortiis stwierdzi że nie warto na emaila odpisywać to Ci nie odpisze.

BroxiQ
08-11-2008, 17:39
Jak zawsze nikt na to nie zareaguje xD. Ale próbować zawsze można, zaspamoj Mortiisowi maila to może odpisze.

Traus knight
08-11-2008, 19:33
nie tylko ty masz takie problemu u mnie czasami za 6 razem wyodzi albo jak wloguje sie na strone apo i wyloguje to sie dopiero na tibia moge wlogować a Mortiis cóż wontpie żeby odpisał ja pisałem do niego za bana który sieka mi zał za nic , bot ale nie używałem go przysiengam i co z tego jak ban dostałem :( a Gm nie odpisał do teraz ;/ :(

Bieliczanka 2.0
10-11-2008, 13:38
Problem rozwiązany, proszę Moderatora o zamknięcie tematu!