PDA

View Full Version : Problem z Pure

Naiczer
09-11-2008, 10:39
Sciagnalem gre Pure z torrentow. Scrackowalem jednak po wlaczeniu gry jak zaczne grac nie widac osoby siedzacej na quadzie. Jaka moze byc tego przyczyna?

@down
Jak mam jeszcze raz sciagnac plik Pure? Nie rozumiem Cie zabardzo.

GrulixBaned
09-11-2008, 10:41
Też tak miałem. Spróbuj ściągnąć jeszcze raz plik "Pure" może Ci się uda. Jeśli dalej będzie to samo ściągnij grę z innego torenta.

Angel Death
09-11-2008, 10:51
Wiem czego to jest wina, ale Ci nie powiem, ot co kup sobie grę tutaj:
http://www.gram.pl/sk1_9wrlGu1_Pure.html

Naiczer
09-11-2008, 11:00
@up
Po co mam placic jak moge sciagnac?
eeeeeeeeeeeeeeee

Angel Death
09-11-2008, 11:05
Co ty za pierdoły w ogóle opowiadasz, głupi jakiś jesteś? To po co płacić za jedzenie jak możesz je ukraść? Piractwo to kradzież, nauczcie się tego, z chęcią chciałbym zobaczyć minę twoich starych jak policja by Cię ściągła za to a twoi starzy by się nie wypłacili z długu przez całe życie.

Naiczer
09-11-2008, 11:52
Kolego rozsmieszasz mnie. Pewnie sam masz wszystko pirackie. Piraty byly,sa i beda

DalekoOdDomu
09-11-2008, 11:56
Naiczer... jesteś po prostu totalnym debilem, idiotą i złodziejem. Co z tego że piraci byłi, są i będą? Złodzieje też byli, są i będą, ale czy to ich usprawiedliwia?

Naiczer
09-11-2008, 12:00
I chuj ci do tego. Zadalem pytanie i czekam na odpowiedz a nie pierdolicie mi tu o piractwie. Sam ***** masz wiele rzeczy pirackich a nie mowisz.

DalekoOdDomu
09-11-2008, 12:03
Nie, nie mam. A na odpowiedź czekaj dalej złodzieju,ale takich jak ty najlepiej zepchnąć na margines społeczny i wpakować do pudła, jesteś zasranym gnojkiem który kradnie ludzią kasę, wiesz że takie studia przez takich jak ty mają długi? Wyobrażasz sobie jak twój ojciec przychodzi do ciebie i mówi ci coś w stylu "nie mamy kasy na nic bo jakiś frajer nas okrada", zgadnij kto jest tym frajerem?

Naiczer
09-11-2008, 12:20
Twoja stara?
N/c
Pierdolisz mi tu o piractwie a sam nim jestes
To po chuja daja do neta takie gry jak to piractwo pierdolcu?
***** polityk pierdolony sie znalazl

DalekoOdDomu
09-11-2008, 12:23
Tak długo pisałeś tak krótki post? ;'D
Przyznaj że nie masz nic na swoją obronę więc rzucasz wyzwiskami na prawo i lewo żeby mi dopiec, ale nie za bardzo mnie to rusza, przyznaj się chociaż że jesteś złodziejem, dupkiem, frajerem, debilem, idiotą.

ps.
Pierdolisz mi tu o piractwie a sam nim jestes
Nie, nie jestem piratem, tym bardziej nie jestem "piractwem" (???)

@edit

To po chuja daja do neta takie gry jak to piractwo pierdolcu?
***** polityk pierdolony sie znalazl
To mnie rozpierdoliło, ty nie wiesz że gry do sieci wrzucają piraci? I dość ciężko ich namierzyć? Ale zdarzają się wyjątki np. słynny atak na serwery The Pirate Bay lub skazanie szefa razora1911 na jeśli się nie mylę około 5 lat pozbawienia wolności i około 700 tysięcy kary.

Naiczer
09-11-2008, 12:24
Napewno masz cos z piractwa na kompie. Nawet glupi film czy utwor muzyczny. Nikt nie jest pojebany (no moze Ty jestes, ale w to nie wnikam) zebyc miec wszystko legal bo by mu na to kasy braklo

P.S. A pozatym nie widziales idioto ze edytowalem posta?

DalekoOdDomu
09-11-2008, 12:38
Hej, hej przystopuj. Nie każdy musi mieć wszystkie najnowsze gry, nie każdy musi mieć 100GB muzyki ani drugie tyle filmów. Gry to towar luksusowy nie zapominaj o tym. One nie są ci potrzebne do życia ale je umilają.

Nikt nie jest pojebany
A uwierz mi że znam tysięcy jak nie miliony ludzi którzy są tacy jak ja i wcale nie są pojebani, po prostu nie kradną.I jeszcze raz to powtórzę, debil, idiota i złodziej z ciebie.

Naiczer
09-11-2008, 12:46
Jasne jasne. Moze ***** odrazu kosmitow znasz? Myslisz ze jestes pepkiem swiata? Bardzo sie mylisz.
ciekawe. Podoba Tobie sie 1 utwor z np. plyty Hemp Gru i specjalnie kupujesz plyte aby miec 1 utwor? To Ci sie nie uda.

DalekoOdDomu
09-11-2008, 12:49
*****, no i się wkurwiłem, a wiesz że są portale które za grosze sprzedają single rożnych wykonawców, ba są nawet strony z których można całkowicie legalnie i za darmo ściągnąć wiele utworów. Na dodatek ściągania piosenek z youtube itp. w naszym kraju jest legalne, karę w takim wypadku poniesie tylko ten który to rozprzestrzenia, nie chce mi się pisać tobie który to artykuł w kodeksie karnym ale jestem na 100% pewny że jest coś takiego.

Btw. Ty jakiś pojebany jesteś? Jakim pępkiem świata?

Naiczer
09-11-2008, 15:08
CLOSED TOPIC DALEM RADE SAM
blablablablabla