PDA

View Full Version : Ze strony Mortiis'a jest 0 pomocy dla graczy.

GrulixBaned
10-11-2008, 22:37
Witajcie.
Przedstawię swój problem. Kiedyś (na wakacje) shakowano mi postać "Elite Grulix" myślę, że dużo osób mnie pamięta z gildi "Kazadum" przez połowę wakacji aż do dzisiaj wysyłałem e-mail do Mortiisa, opisując swój problem. Z czego nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Znam numer konta, mam 2 x kwitki przelewu pieniędzy na konto Mortiisa. Mogę dołączyć skan tych kwitków. Starałem się i starałem, ale Mortiis ma to gdzieś co tu się dzieje tylko o 12 patrzy czy ma pieniądze i z wielkim bólem serca daje nam te 45 dni pacc. Dziwnym sposobem w 1 dzień został zmieniony e-mail na postaci na jakiś inny. Na konto tylko raz się ktoś zalogował. Nikt nią nie padł. Gdy postać "Elite Grulix" była już shakowana to jeszcze do końca bana było 8 dni. Gdy zobaczyłem, że straciłem postać już na postaci bana nie było. Czyli zamieszany był w to jakiś gm. Proszę chcę odzyskać postać nawet wyśle te 20zł na pacc. Proszę mortiis odzyskaj postać i napisz tutaj coś. Albo na gg 3503065

Fllushy
10-11-2008, 22:43
Racja Mortiis coraz mniej przejmuję się serwerem :( Sieka czasami daje bany za nic ... Atmosfera na APO się bardzo zmieniła. To nic nie da, że piszesz do Mortiisa e-maile, on i tak ma twój hack w d**** . "Twój char twój problem" - tak teraz jest . Kiedyś następnego dnia Mortiis by odzyskał chara :p

Pozdro & życzę odzyskania chara :)

True
10-11-2008, 22:45
szczerze? Jeżeli ktoś się trzyma regulaminu to nie złamie go! A to co Ty miałeś na celu zrobić w jakiś sposób miało na celu złamać regulamin więc się nie dziwie mortiisowi ;] Poćwicz..

Orson_Pall
10-11-2008, 22:49
jedyne co sie mogło stać to delete za boty. W tedy gdy sie to działo, mortiis mówił, że za 3 bany delete. Albo z jakiegoś innego powodu dostałeś delete. Mortiis na 100% nie sprzedałby komuś postaci, zwłaszcza że ktoś nią gra. Że miałeś Grulixa wiem, ale gwarantuje Ci że all kazadum to moi koledzy, i poprosze ich serdecznie aby o tym zapomniali. I wiesz czemu. A tłumaczenia że nie masz kasy, tego samego dnia licytująć saphire seta za 55kcc, są niedorzeczne.

Enchox
10-11-2008, 22:54
Witajcie.
Przedstawię swój problem. Kiedyś (na wakacje) shakowano mi postać "Elite Grulix" myślę, że dużo osób mnie pamięta z gildi "Kazadum" przez połowę wakacji aż do dzisiaj wysyłałem e-mail do Mortiisa, opisując swój problem. Z czego nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Znam numer konta, mam 2 x kwitki przelewu pieniędzy na konto Mortiisa. Mogę dołączyć skan tych kwitków. Starałem się i starałem, ale Mortiis ma to gdzieś co tu się dzieje tylko o 12 patrzy czy ma pieniądze i z wielkim bólem serca daje nam te 45 dni pacc. Dziwnym sposobem w 1 dzień został zmieniony e-mail na postaci na jakiś inny. Na konto tylko raz się ktoś zalogował. Nikt nią nie padł. Gdy postać "Elite Grulix" była już shakowana to jeszcze do końca bana było 8 dni. Gdy zobaczyłem, że straciłem postać już na postaci bana nie było. Czyli zamieszany był w to jakiś gm. Proszę chcę odzyskać postać nawet wyśle te 20zł na pacc. Proszę mortiis odzyskaj postać i napisz tutaj coś. Albo na gg 3503065
XD to łaske robisz ze wyslesz kase na pacc? chcesz pacc - wyslesz kase nie chcesz to nie bb ;d

topic
dobrze ze ci zajjebali chara tak samo bylo z malym walecznym ( przynajmniej sie za niego podawales ) hackniety przez twoja glupote
trudno

zycze niepowiedzenia

Ober Caster
10-11-2008, 23:01
jak sie wymieniace postaciami i ludzie was w CH*JA robią to dziwne nie trąbka, że Mortiis ma was gdzieś... ja dzisiaj miałem problem z założeniem konta i wyciągnął do mnie pomocną dłoń. Skasujcie ten temat bo takich tematów na forum jest 1000 a i tak w każdym gówno prawda...

Freddie Mercury
10-11-2008, 23:33
Trzeba bylo nie dzielic konta :< ani nie dawac nikomu passów.

4 - Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.

3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

a teraz juz wypierdalaj.:)

Is'KiSii
11-11-2008, 00:09
OMG i Kij ci w oko postaci i tak nie odzyskasz i powinieneś o tym wiedzieć Mortiisa nie lubie ale Ciebie też nie ... ;d:)

Guildmage
11-11-2008, 00:50
Kwitki ?.. sweet.

Nie odzyskasz..-,-

Tracek
11-11-2008, 01:03
jedni za mortiisem inni przeciwko
jakbyście go spotkali w realu to byście go obsrali albo zagadali do Niego jak cywilizowany człowiek
tak szczerze mówiąc to gówno z tego będzie, skoro sam uważasz że mortiis nie pomaga to uważasz że teraz otworzy pocztę żeby się upewnić że mu spamowałeś? :P
pozdro dla Ciebie i Ciebie i mojej babci