View Full Version : Nowa piosenka o APO :: JoKeR - Armia World
Ober Caster
28-11-2008, 21:53
----------------------------------treść wykasowana----------------------------------
@edit
sorka, że usunąłem ale na polecenie autora mp trójki. Powieidzał, że wklei to spowrotem jak uzna za stosowne... :/
Jaros Jaroz Jaro
28-11-2008, 21:59
Bujahahhahahah....ALE PRZYPAŁ... jak to ty zrobiłeś...to szczerze ci wspułczuje....
Gówno słychać...a ziomek co niby śpiewa...to ma głos jak pedzio...
1,2,3 godzina expie na apo to niczyja wina... :|
Srry...ale cymbał...omg
~GrulixBaned
28-11-2008, 22:16
Powiem szczerze. Bit do dupy słyszałem lepsze. W kiblu nudziło mi się i pukałem w ścianę i był lepszy bit od tego. Teks? Co tu dużo mówić do dupy. Za starania dam ci te 2/10. Może jesteś raperem? Mc? Ale żałosnym. Podeśle Johnemu temat i napisał by na pewno:
Raper za 10 zł.
żal i ból !111 Weźcie usuńcie ten temat xdddddddddddddddd
~GrulixBaned
28-11-2008, 22:25
Usunąć nie mogą, ewentualnie mogą zamknąć.
żal i ból !111 Weźcie usuńcie ten temat xdddddddddddddddd
Żal i ból to nie są określenia do tej piosenki. Niech chłopak poćwiczy a na pewno za 10 lat usłyszymy o nim co nie co.
Powiem szczerze. Bit do dupy słyszałem lepsze. W kiblu nudziło mi się i pukałem w ścianę i był lepszy bit od tego. Teks? Co tu dużo mówić do dupy. Za starania dam ci te 2/10. Może jesteś raperem? Mc? Ale żałosnym. Podeśle Johnemu temat i napisał by na pewno:
Tak przyjacielu, nie myliłeś się.:)
Musiałem zrobić nowe konto na 4um, żeby to skomentować, tak... I chyba pozostane....
No to GuildMage będzie miał żałobe, gdyż powróciłem, lecz nie mam zamiaru z nim, wpadać w żadne konwersacje lub potyczki . ^
No więc... Do tematu....
Stary, nie powiem że jestem jakis zajemadafakabistym pod względem, nagrywania piosenek.
Może cos nagram z Ciulkiem(czyt. Cielakiem^^), lecz tak to same dissy...
To co nagrałeś nie jest godne komentarza, nawet mojego najgorszego wroga..
Moze nagraj, dissa... Jak dla mnie w chuj latwiejsze... Lepiej się słowa sklejają .
Tylko prosze... Nie idź w strone Ziemowita...
Peace.
Ku*wa all up debile wy nie umiecie czytac?
Przeciez zalozyciel tematu nie napisał ze on to nagrał, on to tylko udostępnił na forum idioci.
To tak jak by ktos wrzucił filmik z youtube jak sobie wali konia a wy do niego
"ale masz małego"
Jestescie żenujący
@topic
Piosenka mi sie nie podoba xD
DrahMaster
28-11-2008, 23:03
Autorowi piosenki gratuluje odwagi, masz flow jakbyś dukał czytankę w pierwszej klasie albo jakby Cię wyrzucili z Poznańskich Słowików ;d ten beat brzmi jak nieudany beatbox robiony gdzieś na ventrillo gdzie przebija głos ;d.
Pozdrawiam,
DrahMaster.
Co to ma być ? - Nie słychać głosu, jakiś głupi rytm, nic nie pasuje.
Takie są fakty - 2/10 z chęci.
Àrmia Fansite
29-11-2008, 00:17
Głośniejsza muzyka niż śpiew. Gratuluję..
----------------------------------treść wykasowana----------------------------------
@edit
sorka, że usunąłem ale na polecenie autora mp trójki. Powieidzał, że wklei to spowrotem jak uzna za stosowne... :/
[link usunięty] - Tygrys
Guildmage
29-11-2008, 00:24
Słabe, bit nie wiem sam robiłeś? może pegazus soundtrack jakaś CONTRA albo cuś?
tekstu nie słychaĆ nagrywałeś tak zeby mama nie slyszala ?:P
Ale mimo że mi się WCALE nie PODOBA.
Gratuluję ODWAGI xD (moje stracone 3minuty)
Myślę że w te klocki jestem BARDZO SŁABY a nagrałbym coś lepszego gdybym poświęcił na to z tydzień xD..
... nie miałeś mutacji piszczysz troszke :) ..
dzony wiesz co? wiesz czego Ci życze w rl zyciu.. nie bd sie powtarzal
IT SZIT.
lol... tekstu ni nie słychać, bit mam lepszy jak w kiblu kloca sadzę... gdyby nie tytuł, powiedziałbym, że to jest soundtrack z sapera ;P
Ten komentarz wszystko tłumaczy. Nie zrozumiałem 40 % tekstu... Słabo słychać.
Shadreet
29-11-2008, 02:12
Miażdży umysł... Co to za chory bit, na czym ty to robiłeś? Comodore? A śpiewałeś jak cię topili w klopie czy jak? 1,2,3 godzina Hahsauhsauhsauhs
Wy to potraficie tylko krytykować... I już pewnie przez was ten chłopak nigdy nie zaśpiewa, nigdy nie spróbuje swoich sił w kolejnych...
Nie będzie się starał, bo już go tak zbesztaliście, że na pewno mu się odechciało.
A może tak raz bylibyście trochę wyrozumiali i dodali mu trochę otuchy, co? Może rzeczywiście, nie było to zbyt dobre, ale to jego pierwszy raz!
Mogliście napisać:
"Słuchaj, ale to i to jest źle. To nie pasuję, popraw to i to. Przyłóż się do tego na raz następny itp itd" ...
No ale dobra, taka natura człowieka... "Lepiej się śmiać z innego, niż inni mają się śmiać z Ciebie samego".
P.S
@Àrmia Fansite
No i po co podawałeś link? Przecież wyraźnie napisane jest, że autor nie chce już, aby link znajdował się na forum... :<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.