View Full Version : Pytanko
Gosiunia
30-11-2008, 21:54
Po ile banach jest delete char?? Prosze najlepiej o wypowiedz jakiegos gma/tutora
Nie jestem GMem ani Tutorem ale wiem doskonale aby dostac delete chara musisz dostac 2 bany od tego samego GM'a za 3 jest delete oczywiscie za to samo przewinienie np 2 bany za boty od Tajgera 3 ban równy jest z deletem acc.
Wszystko jasne?
Gosiunia
30-11-2008, 22:01
A jezeli dostalam bana za boty 2x od dwoch roznych gm'ow to jak dostane znowu to nie wykasuja??
Oj kurde przeciez napisałem wyraznie ze musisz dostac od tego samego GM'a kumasz? 2x za boty od Dexoti za 3 masz delete, Jezeli masz 2x bana za boty 1 od Mortiisa drugi od Tygrysa to nie dostaniesz za 3 razem bo od Mortiisa masz 1 bana i od Tygrysa masz 1 omg czy to takie trudne do zrozumienia?
@down
Mylisz sie kolego, musisz dostac 3 bany od tego samego GMa za to samo przewinienie nie od róznych GMów.
Przemo ziom
01-12-2008, 16:32
zal.
Kto ci to powiedział?
Ja cos o tym wiem.
GM-owie wiedz± kto dostał bana za co i kiedy,
Dsoatniesz bana za boty np. 1 od Tygrysa,2 od mortiisa a jak ci da bana dexoti to all Gm to wiedza i chyba del dostaniesz.
~GrulixBaned
01-12-2008, 17:23
Dostaniesz 3 bany delete. Zobacz na Sevipera. Wydał 600zł na postać i delete po ilu¶ lvl grania?
Dostaniesz 3 bany delete. Zobacz na Sevipera. Wydał 600zł na postać i delete po ilu¶ lvl grania?
Nie pierdol... Ja mialem 6x bana za boty i co? I postać nadal jest ;|
@Topic
To zależy tylko i wył±cznie od gmów.
Undead Pall
02-12-2008, 00:30
Nie ma deletow (zadko sie zdarza) ja dostalem 3 bany od mortiisa za wyrazanie sie nie taktowne xD i jakos chara mam dalej
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.