View Full Version : Moderatorzy, czy pomy?ka?
A więc na forum 3 moderatorów nic nie robi daje warny/ostrzezenia dosłownie za "friko" moim zdaniem Mortiis powinien odebrac im tą funkcje bo sie nie nadają.
nr. 1
Flama, zamiast zamykac tematy których była masa to dosc ze sie wypowiada to jeszcze nie ma zielonego pojecia o czym pisze ( na forum bywa raz na ruski rok)
nr. 2
Laluś daje upomnienia za darmo tez go rzadko widuje na forum po za tym nic do niego nie mam : <
nr. 3
Guest naj*lupszy z moderatorow, nie umie czytac, wyzywa innych użytkowników, daje upomnienia za free, jest bardzo porywczy i licze sie z tym ze moze mi dac bana na to konto, w tedy tylko potwierdzi moją teze :eek:
A więc tą trójke Mortiis powinien zwolnic z tej posady, jeżeli Mortiis bedzie chciał mam screeny jak Flama nie zamyka tematu ktory byl 33 razy na forum i sie glupio wypowiada, Guest daje mi upomnienie za darmo itp.
I Mortiis powinien jakos nagrodzic moderatorów Mc Maciek i Arhadus (nie wiem co z Busstem bo niby odszedl a nadal widze jego wypowiedzi na forum) za ich dobrą prace i wzorowe wykonywanie obąwiązków moderatora.
Prosze sie wypowiadac, również moderatorzy.
@down
Nie, nie chce modka bo jest 3 dobrych moderatorów :>
A co do ortografi pisałem szybko, juz nie miałes sie do czego przy*ebac?
DannRook
03-12-2008, 20:16
Po twojej ortografii mogę wywnioskowac, że masz 13 lat -.-
:O really, a może frytki do tego?
Ty chcesz pewnie dostac modka O.o
Guest to bardzo dobry modek.
gupi sempacz <3
03-12-2008, 20:17
Busst nie odszedł, chocby to
01-12-2008 Otrzymałeś(aś) punkt karny!
23:33 Busst
:p
Co do Flamy się mylisz. Dobrze wywiązuje się ze swoich powierzonych zadań.
Busst to także bardzo dobry Moderator. Reszty nie znam więc nie mówie.
I tak w ogóle to nie jest tak łatwo znaleźć dobrych Modków. I co z tego że, dają warny za free... to tylko konto, ważne że, zamykają tematy itp. itd.
A więc na forum 3 moderatorów nic nie robi daje warny/ostrzezenia dosłownie za "friko" moim zdaniem Mortiis powinien odebrac im tą funkcje bo sie nie nadają.
nr. 1
Flama, zamiast zamykac tematy których była masa to dosc ze sie wypowiada to jeszcze nie ma zielonego pojecia o czym pisze ( na forum bywa raz na ruski rok)
czy ty do ch*ja myślisz, że Flama to jakaś maszyna i zapisuje sobie jakie już były tematy? może nie nie widział takiego tematu? zdarza się..forum jest po to, żeby pytać. n/c pewnie chodzi ci o ten temat (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=39507) sam napisałeś w nim dwa posty i może nie zauważyłeś, ale każdy moderator ma przydzielony inny dział czy widzisz gdzieś tam, że Flama jest moderatorem w tym dziale? żeby porządkować forum nie potrzeba całego dnia..można wchodzić np co parę godzin na 30min i przeglądać nowe tematy, to, że ty nie masz nic innego do roboty oprócz siedzenia na kompie na tibijskim forum to nie jest już moja wina.. sam ciągle nabijasz posty i jeszcze śmiesz robić taki temat?
btw. skopiowałeś sobie ode mnie gifa..
o reszcie moderatorów mi się nie chce wypowiadać
DrahMaster
04-12-2008, 12:13
Arhadus (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=4187) - jedyny moderator, który w pełni wywiązuje się ze swojej pracy, zasługuje na awans, szacunek.
Pozdrawiam,
DrahMaster.
Ober Caster
04-12-2008, 13:52
Najlepszymi (albo raczej jedynymi) moderatorami na forum są:
Busst - bardzo często jest online, dobrze, ze wrócił
Arhadus - wypowiada się tylko jak jest potrzeba, często jest online
Mc Maciek - wywiązuje się ze swoich obowiązków najlepiej jak potrafi, wielki pokłon dla niego
Flama - mimo iż nie zawsze jest tak jak powinno jest często online i dzięki niemu wiele sytuacji kryzysowych jest szybko rozwiązanych
Reszta modów to poprostu dno, raz na ruski rok wejdą, dadzą kilka warnó, żeby nie było i wychodzą...
@DrahMaster
Tak, masz rację.
@topic
Mam takie samo zdanie jak DrahMaster. Arhadus siedzi długo na forum, zna się na fachu, jest miły, potrafi wytłumaczyć dużo (pzdr. Arhi : * ). Mc Maciek ? Hmm.. mało robi, ale dużo siedzi na forum i także spoko ziomek :)" . Moim zdaniem moderatorami na tym Forum (http://www.forum.toproste.pl) powinni być tylko i wyłącznie Arhadus, Mc Maciek, Busst. No i obecni 'Super Moderatorzy', ale nie wszyscy.. Adios siedzi max 1h w tygodniu, przy czym jest jeszcze w ekipie OTS'a (http://www.armia.toproste.pl).
Pozdrawiam.
Wyjaśnię rangę obecnych s. moderatorów - to są Mistrzowie Gry, oni nie mają obowiązku pilnowania porządku na forum.
Ehh... wiesz, że istnieje taka opcja jak 'niewidoczny' (czy jakoś tak)? Jeśli tak to powiem (napiszę), że mam ją cały czas włączoną, dlatego nie widzisz, że jestem online, a jestem często. Co do upomnień, nigdy nie daję za friko, uwierz. Czasem zdarza się pomyłka, ale wtedy po wyjaśnieniach z użytkownikiem usuwam je. ;)
Zresztą myśl co chcesz.
@edit
Niewidoczny tryb pozwala Ci przeglądać forum bez ujawniania swojej obecności na bieżącej liście aktywnych userów.
Taka opcja jest w każdym profilu. ;)
@Mulfon
Moim zdaniem warn Ci się należy. Jeśli udowodnisz mi, że nie to je usunę (prywatna wiadomość). Btw. robisz takie halo u głupie upomnienie, a za nie nie ma punktów karnych...
PS
Wyłącze opcje 'niewidoczny', żebyś się nie czepiał.
~GrulixBaned
04-12-2008, 17:30
Ehh... wiesz, że istnieje taka opcja jak 'niewidoczny' (czy jakoś tak)? Jeśli tak to powiem (napiszę), że mam ją cały czas włączoną, dlatego nie widzisz, że jestem online, a jestem często. Co do upomnień, nigdy nie daję za friko, uwierz. Czasem zdarza się pomyłka, ale wtedy po wyjaśnieniach z użytkownikiem usuwam je. ;)
Zresztą myśl co chcesz.
@edit
Tak jest. Tak ma też Splaxor nasz pro modek.
@topic
Z tej listy moderatorów co powinni mieć usuniętego modka jest tylko szanowny p. Guest. Nic nie robi, trapniesz go w grze, padnie i od razu bany 4ever na forum.
Zresztą myśl co chcesz.
@edit
Tak to dlaczego mi upomnienia nie usunołes?
Bo mi dałes za friko wejdz w moj profil i zobacz :>
Napisałem co myśle o seviperze a ty mi wje*ałes upomnienie za nabijanie postów.
Bull aka Bullet
04-12-2008, 18:39
(Moim zdaniem to jedyna osoba która nic nie robi ehhh.... po co wy tak) piszecie zawsze ktoś coś robi ktoś mniej lub więcej angażuje w sprawy forum.
Teraz powiem kto dla mnie robi te ,,Mniej" na forum szanowny pan Guest nigdy go nie widze online mało się udziela dał moim kolegom warna za wyrażanie się o nim w sposób nie obrażający jego więc....
Flama kiedyś mniej zajmował się forum bo miał cztery chujowe, powtarzam chujowe działy. Od jakiegoś czasu ma o wiele więcej ich i wydaje mi się, że dobrze wywiązuje się z obowiązku jaki mu Administracja powierzyła.
Co do Bussta to sam nie wiem co on robi. Najpierw odchodzi, a potem wraca. Chłopie weź się wreszcie zdecyduj, a nie zachowujesz się jak baba co ma zachcianki.
Laluś to dla mnie porażka roku, a Guest mi nie przeszkadza. Nie jest konfliktowy (taki jaki ja byłem), ale również nie robi czegoś widocznego na forum (wiem, że warny i upomnienia są niewidoczne, ale mimo wszystko).
Mc Maciek i ten drugi (zapomniałem jaki on ma nick) mają dostać nagrody? Za co!? Za to, że wykonują pracę jakiej się podjęli? Zbliża się mikołaj, więc kupię Wam po bombonie (cukierek po śląsku). Mc Maciek Ciebie nie chciałem obrazić, więc nie odbieraj źle tego co napisałem, a na tego drugiego to leje sikiem wstrząśniętym, nie mieszanym :)
[Edit by Busst]
Nie robię tego, bo tak mi się podoba, więc jeżeli nie znasz przyczyn, nie udzielaj się.
Busst ja tylko wyraziłem swoją opinię i nie będziesz mi mówił kiedy mam, a kiedy nie mam się udzielać.
[Edit by Busst]
Ale skoro nie wiesz jak jest, to po co udzielasz się na mój temat?!
Nie obchodzi mnie czy to jest Twoje zdanie, czy nie! Nie jesteś pewien, nie pisz!
Elvanish
Skromnie mówiąc, największą pomyłką było usunięcie mnie z pozycji moderatora. xD
Racja.
Elvanish
05-12-2008, 17:31
Skromnie mówiąc, największą pomyłką było usunięcie mnie z pozycji moderatora. xD
Do żadnego z moderatorów nie mam zarzutu, działają bardzo dobrze.
Tylko nie wiem czy to Flamy nie ma kiedy ja jestem, czy go nie ma w ogóle.
~~~Shadows~~~
05-12-2008, 18:02
uwierzcie połowa moderatorów jest ok. bo co napisaliście głupote i muszą was ukarać nawet jak zgadza sie z tobą ale twoja wypoeidz łamie regulamin to nawet tak czy siak daje warna/bana bo skoro mortis mu zaufał to nie może go zawieść prawda ? wzrorowi moderatorzy to
MC MACIEK
Guest
LALUŚ
ARHADUS
noi może
Flama... ale tak ledwo...
@down
Moderator to nie maszyna czasem zdarzy sie błąd niedociągnięcie a może chciałbyś go zastąpić ? uwierz mi byłbyś 100x gorszym modkiem...
Àrmia Fansite
05-12-2008, 18:05
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=39567
Nasz moderator napisał:
Tak sobie myślę.. Zastanowiłeś się przed wstawieniem tego cennika ? ; o Przez 3 tygodnie, poza mną, ceny znały tylko 3 osoby.. Nie wspominam, że budżet nam ładnie skoczył ^^. Baj de łej - npc stoi już prawie miesiąc..
Zwykły użytkownik dostałby upomnienie lub warna za taki post. Ale ten moderator to musiał się pochwalić przed wszystkimi że on już znał ceny i zarobił...
Spier****ć z takim moderatorem... Nawet nie podkleił..
Że McMaciek to wyjątkowy modek to sie zgodze.
@Shadows:
Ty wg byłbyś gorszym modkiem x 200.
Àrmia Fansite
06-12-2008, 11:49
@down
Moderator to nie maszyna czasem zdarzy sie błąd niedociągnięcie a może chciałbyś go zastąpić ? uwierz mi byłbyś 100x gorszym modkiem...
Czy napisanie posta z taką treścią to niedociągnięcie? Wyzywa w grze a tutaj jeszcze się pyta 'czy masz dowody?'
Usuwa tematy które nie powinny być usunięte, a inne zamiast usunąć to jeszcze się wypowiada :)
Najlepszy moderatorzy to: Arhadus, Busst, Mc Maciek
Flama kiedyś mniej zajmował się forum bo miał cztery chujowe, powtarzam chujowe działy.Ojj, sam sobie zaprzeczasz.
Mc Maciek i ten drugi (zapomniałem jaki on ma nick) mają dostać nagrody? Za co!? Za to, że wykonują pracę jakiej się podjęli? Właśnie, on się podjął tej pracy i co z tego że miał takie działy? Chciał być fajny, mieć wiele działów i zdobyć przyjaciół na forum? ^^
Ja przez kilka miesięcy miałem również działy, które mnie nie zadowalały, ale wykonywałem swoją pracę, bo miałem nadzieję, że z czasem administracja to zauważy i dostanę kolejne działy. Oczywiście musiałem się sam o nie upomnieć, ale to normalka na tym forum, że administratorzy za bardzo się nim nie interesują.
btw. A 'ten drugi' wlepi Ci warna za nieodpowiedni język.
Jaros Jaroz Jaro
06-12-2008, 13:36
nr. 2
Laluś daje upomnienia za darmo tez go zadko widuje na forum po za tym nic do niego nie mam : <
A może chcesz upomnienia płatne ?
Do lalusia nic niemam,
oprócz tego że jest kochający inaczej....
Dużo razy prubował mnie na gadu poderwać
Reszte możecie wywalić.czy jak tam chcecie...chociaż mi nic z tych moderatorów co wymieniłeś nic nie zrobił mi no oprócz lalusia....
xD Lukki xD
11-12-2008, 20:29
Co do Lalusia to się zgadzam, największa pomyłka na tym forum, dowodem są idiotyczne wypowiedzi.
Maćka i Archa powinien nagrodzić, co do Flamy to nie wiem ale coś mi nie podchodzi.
FanNaruto :D
27-12-2008, 23:30
nr. 1
w 80% się zgadzam ;]
zato z Laluśem to się nie zgodze dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków
<lol2> Mc Maciek dal mi bana za FREE i mnie to k*rwa wk*rwilo bo już mam 2 do jasnej piz*y. Nie pie*dolcie mi tu k*rwa że modki sa takie dobre... Żaden z nich nie jest idealny i żadnemu z nich sie nagroda nie nalezy... Wszyscy sa tacy sami...
Dzamajek
28-12-2008, 12:23
Arhadus - wypowiada się tylko jak jest potrzeba, często jest online
Mc Maciek - wywiązuje się ze swoich obowiązków najlepiej jak potrafi, wielki pokłon dla niego
Według mnie to są dwaj najlepsi moderatorzy :P, a o innych nic mi niewiadomo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.