PDA

View Full Version : Darkshire Saints Pking :)

orliko666
23-12-2008, 23:02
http://img176.imageshack.us/img176/4224/dakrshiresinatsbannerih8.png (http://darkshiresaints.tnb.pl)

http://darkshiresaints.tnb.pl

Darkshire Saints - Guild liczący 25 osób, największy 87 Rp. Ogółem jest to pk guild. I chodzi mi tu o prawdziwe pk, stylem real a nie pk z Apo. Pk na apo to jedynie max max max / ue ue ue i koniec. Wg. mnie to 0 pvp. Pkować jak na RL, w teamie to jest sztuka. Film powstał po to, aby pokazać armijczykom prawdziwe pk. I nasze pk, to jest zabawa. Bo mnie bicie kogos na max max max i ue ue ue mnie nie bawi. Na filmiku nie ma naszych najlepszych akcji, (m.in. best solo team 147 Knight w trappie przy DHQ, 117 Ed z RSem (Fakir:D:D)) bo film kręcony byl juz pod koniec naszego działania. Wczesniej mozna bylo nas spotkac na wyspie smoków / hero / czasem BK. Teraz już nas nie ma, każdy odszedł przez h lvle, bo kazdy jeden 250+ nie może zboleć, że obok niego stoi ktos o 200 lvli mniejszy, i ze ma pk. Oczywiscie trzeba mu pokazac swoją moc i zaj**ać na hita. Mielismy wojne z Guild Team Pk, pare osób było od nas huncone - m.in. Szymek. Co do wojny z Guild Team Pk - oni mieli 100 osób i 200+ lvle ale nie mieli zgrania i pvp. Nasze 10 osób wybijało po kolei ludzi z Guild Team Pk. Byl taki okres kiedy nie dało się przejsc przez wyspe smoków bez zobaczenia jakiegos nooba z Guild Team Pk. Ogólny wynik : od nich padlo okolo 25 osób (niektórzy pare razy) a od nas było kilka deadów. U nas jak ktos padl to szla cala ekipa a u nich nikt nie chcial isc. Moze to dlatego ze jestesmy kumplami z rl ?
Zapraszam na film :D

http://pl.youtube.com/watch?v=lKhSSvXqxmk

I nie będę brał pod uwage komentarzy dotyczących stylu wykonania (Windows Movie Maker), bo chodzi o przesłanie a nie o efekty, jednak nie będę odrzucał komentarzy negatywnych na nasz temat. Pod koniec z jednym z H lvli, ustawiony, ale jednak ukazujący prawde. Niech bedzie ze na miescie mnie rozwalą, ale dlaczego kiedy widzi mnie 300+ np. kolo demonów (jestem 50tym lvlem) to mnie zabije ? ja mainem nawet nie chcę łapać pz, i wole aby taki noob się pobawił, i wiedzial ze jednak są spoko h-lvle.
Wątpie zeby ktos z was to czytal, tylko na pierwszy rzut oka "za duzo" i koniec, ale po prostu jest.

@nikczemny czloWiek
A jednak ;] tylko gdyby jeszcze oprócz tych denerwujących h lvli nie było takich noobow, np ten w trapie. szkoda ze tylko tą akcje mialem nakręconą, bo calkiem duzo osob w tym trapie polecialo.

@Techniks
Pusc sobie w Wyskiej Rozdzielczosci (pod oknem z filmem na YT jest napis Watch in high quality / Ogladaj w wysokiej rozdzielczosci) to moze zobaczysz lepiej :D
Kolejnego filmu raczej nie bedzie, przez ww. h lvle bo to poprostu doprowadza do szału. koledzy sie z apo wyniesli

Aa i nie 3x 50 ms tylko ja (Celoreon) mialem 48, Fraten 50 a Etabexx 36. Bo tam, na filmie troche przedobrzylem z lvlami. Padlem bo przylecial jeszcze 60 ed, ktory po moim deadzie i tak padl od Fratena i Etabexxa :D

@Daaron
moze powstanie nastepny film, ale musisz miec max 70 lvl, najlepiej ms, ale inne tez ok . aa i dobry by byl knight z exori :D bo nie mamy zadnego. I wyslij w parcelu list z nickiem tego noob chara, bo raczej mnie nie zlapiesz. jak juz pisalem, nie gram juz na apo a wchodze po to by zbijac rsy / pkowac. Wiec wyslij parcel z nickiem tego noobchara. A ja dam inva. U nas kazdy ma vice leadera zeby zawsze mogl powiedziec na /gb ze np. ktos go bije. Parcel z nickiem wyslij do Chris Haffey albo Celoreon.

@To nie ja jestem óndet
Omg wlasnie nie o to chodzi -.- widac ze jestes jednym z tych idiotów o których mowa wyzej, jezeli daje ci przyjemnosc zabicie ziomka o 100 lvli mniejszego. Jakbys mial knighta zamiast palladyna to z full teamem bys padl - o ile nie masz bota na uh...

@Poczo
Czytales w ogole caly temat ? czy spojrzales tylko ? -.-
Nie mowie ze na 600 ek masz sie bawic w trapy tylko abys nie bil noobow. A na rl nie ma tak prosto. tu zrobie chara w 1 dzien do pkowania a na rl zlapiesz hunta i po grze. tutaj mozna isc na calosc. I mowisz ze na h lvl tak nie popekuje - jakby tylko kazdy wolal takie pvp niz max max max to bys popekowal. a wg mnie nawet 700 lvla mozna rozwalic 2 czy 3 innymi charami bez wiekszego uzycia ue/max. wystarczy zgranie i pvp

@Halgren Morda of titania
przeca zapomniales passów do marriona :D

@Przekliniak
Yea ani te h lvle nie polecialy a np. Fakir - na 117 od Fratena i na 150 tez od Fratena. Panoramix Rex by Dizo Stanex. Takich mieliscie ludzi, ze nasz Fraten - 70 lvl zabijal waszego 100. nooby same i chuj.a zgranie tez takie mieliscie ze padl jeden to reszta ucieka i pierdoli. a u nas kazdy idzie. i od nas bylo z 5 deadow a u was na kazdego fraga ktos lecial. mam fotki jak stalem i exivowalem po kolei kazdego z waszego guildu, i jak ktos byl online do 100 lvl to padal... nie wiesz jak bylo albo takich mieliscie kumpli z guildu ze cie nawet nie poinformowali o wojnie. dostaliscie po dupie skurczysyny. kazdy od nas ma h lvle, ale gramy noobami dla zabawy

Ps. Te wasze nooby to jak z niektorymi gadalem, mowi ze na RL wbil 6 lvl, i gra na apo. jak mu mowie o fire bombach to sie ze mnie smieje i mowi ze nie ma takiej runy, wiec o czym tu gadac ? kazdy z darkshire gra 4 od 2004, bo jestesmi kumplami rl - ja wtedy bylem w 4 podstawowki a Fraten w 3 :D
wiec pvp mamy wystarczajaco. Duzo ludzi na apo jest np. 300 MS który gra 3 miechy, i kozaczy. umie tylko walnac ue i wziac manasa. skurczysyny

ale sie narobilo :P zaglądajcie na strone drugą, tam dyskusja toczy sie dalej :)

DARKSHIRE SAINTS APO PK VOL.2

http://pl.youtube.com/watch?v=nZR4GmmVmRI

Sempacz x3
23-12-2008, 23:15
no, no ladnie chlopaki. Oby tak dalej. ;d
macie racje, apo to mul i 0 pvp. xd

nikczemny czloWiek
23-12-2008, 23:28
lol XD nie wierze ze tak zajebiscie mozna pkowac na apo : D te trapy etc swietnie guys :P

Techniks
24-12-2008, 07:59
Lol normalnie real pk na apo ;O
Trapy idealne ,aż pozazdrościć ,ale.
No jak zawsze jakieś ,ale gdzie twoja myszka?
Czy ten program którym nagrywałeś ukrywa ją? =d
Ps Nagraj teraz w tibia cam ng bo yt słaba jakoś.
Wiesz w sumie co to w 3 -50 ms poskładać 100 rp który ma TYLKO 2khp....
Polecam nie marnować się na apo i takimi umiejętnościami popekować na rl ;]

Daaron
24-12-2008, 13:13
Jak będziecie mieli zamiar zrobić jeszcze taką gildie dajcie znać chętnie się przyłącze :o. Super sprawa PVP na poziomie. To normalnie tak samo jak na RL.

DannRook
24-12-2008, 14:09
Filmik fajnie zmontowany, było na nim widać jak ustawiacie się na wprost przeciwnika i uderzacie z flam hura czy vis hura, że walicie z sdków a nie spam cały czas ue.
Gz pvp.

To nie ja jestem óndet
24-12-2008, 14:31
Looool ale bym was poskladal xdd dajecie cala wasza gildia vs moj 150 rp :D

@top filmik moze byc ;s

@down mialem 500ms i co... normalnie... :|

Daaron
24-12-2008, 15:12
@Up
To pograj Drutem, Knightem, Sorcem wtedy może pogadamy bo pallem każdy frajer potrafi grać vita + zajebiste hity + scar. Moim 90 pallem ujebałem 120~ EK i wiem dla czego takiego rogala masz ;). Pozdro xd

Poczo
24-12-2008, 17:09
No super wszystko fajnie... Tylko na wyższym lvlu tak nie popekujesz..
To nie rl.. chcesz takiego pvp to idź na rl..
Co na 600 kinie mam bawić sie w trapy? i mam nie puszczać e max?..
Fajne jest takie pvp.. ale na rl..
Wesołych.
Edit.
Tak wyobraź sobie że przeczytałem całą twoją notke..
Ja moge nie bić noobów, ale nie powiesz tego wszystkim graczom bo napewno znajdzie się ktos kto Ci powie ze ma wyzszy lvl to czemu ma nie zabić mniejszego..
Takie prawo.. niechcesz żeby Cie zabijali nabij wyzszy..

Halgren
24-12-2008, 23:27
orliko...
W swojej Odp. do Daarona napisałeś ,że nie mamy knighta...
A ja? ... no Marrion ;]...
Chyba znowu zaczniemy pkować...

@Halgren Morda of titania
przeca zapomniales passów do marriona :D
No ale wkońcu je znalazłem...Bo mieliśmy pkować i suzkałem...

Fraelek <3
25-12-2008, 18:28
Zajebisty film ;s

Tak to jest. Na apo jezeli nie masz 900+ to kazdy Cie tyrac bedzie... Same nuby ktore dobijaja... a jak na rl dobijesz to masz rooka...

Przekliniak
25-12-2008, 18:54
Rozwaliłeś mnie tym my przegrywaliśmy HAUSHUAHSUASHUAHSAUSHUASHAUSHAUS Wiesz co to wy tylko padaliście =^
tak i niby rozwaliliście np Yea 700rp czy tam Zatexa 800 rp i Doon Teala 780 ek !?
chory jesteś ?

Sempacz x3
25-12-2008, 22:20
@up
Yea, Doon Teal, Zatex dawniej, o ile grales dawniej, wtedy ta gildia zawitala, bylo 100+ osób, nawet wiecej. Najwiekszym lvlem jaki byl w niej, to bylem ja? i Yea, Yea 450 rp, ja 450 ek. Polowa z nich, to byli tzw. nooby? Doon doszedl miesiac po stworzeniu gildii, a w tej gildi byly osoby z 100+ lvl'em. Wiec nie gadaj ze Zatex, Yea i Doon Teal mieli 700+, bo Doon jak doszedl mial 460.

@top
zajebiste i tyle.

muflon-free
13-01-2009, 18:30
@topic Filmik 5/5 oglądałem, fajny tylko irytują mnie z lekka te outfity z nowszej wersji tibii.

Co do pvp to teraz nawet na rl tibii nie trzeba mieć za bardzo pvp żeby kogoś upierdolić, gdyż są te hotkeye. Kiedyś na rl 7.6 to trzeba było mieć PVP :)

Tak masz racje na rl się nie opłaca za bardzo, bo żeby popekować trzeba mieć trochę kasy jednak i lvl też trzeba mieć przyzwoity żeby popekować naprawdę fajnie :) A jak nie pekujesz noob charem to trafisz na kogoś z dobrymi "plecami"
i masz po grane :P A jeśli już na takim pekingu padniesz to lvl musisz odrabiać trochę dlużej niż na OTSie :P Ja jestem zwolennikiem tego pvp, to jest ten prawdziwy klimat, bo jak patrze na "40 metrowy" spam exori max, mas vis itd to mi nie dobrze i żałuje, że na apo jest ten styl pvp :/ Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Osecik
13-01-2009, 19:56
Super filmik... Doslownie jak RL Tibia z sd walicie nie z ue caly czas....
To sie nazywa zabawa :)
10/10

Halgren
14-01-2009, 08:18
@topic Filmik 5/5 oglądałem, fajny tylko irytują mnie z lekka te outfity z nowszej wersji tibii.

Jest to spr. zrobiony przez lidera gildi...Każdy z gildi te oto outfity ma ;p... Kiedyś mieliśmy jeszcze włąsną skórke która sam robiłem ale ja niechcacy usunalem i już mi sie nie chce robic ,a po tylu czasach oni jej też nie mają . . .:/

Co do naszego pkowania to pkujemy dalej ale co raz wiecej padamy...Bo kiedys Wyspa była po naszym zalogowaniu opanowywana przez nas a teraz ni c***a przylatują 1 klvl i biorą na maxa a najlepsze jest to ,że przychodzą na wyspe żeby tylko "noobów" pozabijać...Jednym plusem jest to ,żę nie ma już tylu noobów chodz i tak tu jest ich najwięcej ponieważ wreszcie możemy się z kimś naprawde bić ,a nie tylko walnąc sd flama sd a on nawet nie uhnie -.- ...

Dziękuje za pomaganie nam na tibijskiej arenie.

Zapraszam do dalszych komentarzy na temat filmiku i pozdrawiam.

ZareX
14-01-2009, 08:54
No pokazaliście jak zabijać w grupie. Pare solówek też widziałem, ale skoro sam pisałeś, że to rl pk, to dlaczego palem używałeś czarów z APO? :o Sam sobie przeczysz. :> Fajny filmik, muzyka zgon... ;d

muflon-free
14-01-2009, 15:32
@offtopic

Jest to spr. zrobiony przez lidera gildi...Każdy z gildi te oto outfity ma ;p... Kiedyś mieliśmy jeszcze włąsną skórke która sam robiłem ale ja niechcacy usunalem i już mi sie nie chce robic ,a po tylu czasach oni jej też nie mają . . .:/

Wiem, że to .spr ale irytują mnie te outfity, nie pasują w ogóle :) Ale jak już mówiłem filmik mi się podobał i to nie ma znaczenia jednak fajnie jakby każdy z was założył warriora a na facc huntera i byłoby super;) Pozdrawiam.

@edit

Żal... poszło was trzech 50+ i jeszcze jakieś na 100+ lvla ... Gdyby jedna osoba z 50+ lvlem jakos fartem zabiła tego 100+ to było by coś. To tak samo jakby Neko+Skocio+Abu+Assasin+Cineq naprzykład by poszli na Sarumara, który miałby 2 uherów... W kilku na jednego to nic...

Nie chodzi już tu nawet o same fragi, czy o to, że zabijają większy lvl w kilku, myślę, że jakby Neko+Skocio+Abu+Assasin+Cineq, poszliby na Sarumara z 2 uherami i pekowali i nie walili spamem tylko sd, mort hur, co jakiś czas mas vis to by im nie było tak łatwo. Pozdrawiam.

Wnoras
14-01-2009, 16:10
Żal... poszło was trzech 50+ i jeszcze jakieś na 100+ lvla ... Gdyby jedna osoba z 50+ lvlem jakos fartem zabiła tego 100+ to było by coś. To tak samo jakby Neko+Skocio+Abu+Assasin+Cineq naprzykład by poszli na Sarumara, który miałby 2 uherów... W kilku na jednego to nic...

Halgren
15-01-2009, 09:14

Taa ,gdybyś ty był tym 50 lvlem z dwoma też 50 lvlami z twoimi umiejętnościami to napewno byscie zabili...Idz sobie 3x 50 lvl i spróbuj ubic 100 ek... zoabczymy czy tak będziesz mówił ,waląc same sd i flamy to wątpie żebyś ubił , a po drugie to gdybys poszedl ze swoim "teaem" to wogóle zgrania bnyscie nie mieli tylko lapiecie pk i walicie ue i sami od siebie padacie...

Wiem, że to .spr ale irytują mnie te outfity, nie pasują w ogóle Ale jak już mówiłem filmik mi się podobał i to nie ma znaczenia jednak fajnie jakby każdy z was założył warriora a na facc huntera i byłoby super Pozdrawiam.

Srry... Zwracam Honor ,źle cię zrozumiałem...Wg mnie jest to fajne jak chdizmy piraciki i beggary . ;p...

No pokazaliście jak zabijać w grupie. Pare solówek też widziałem, ale skoro sam pisałeś, że to rl pk, to dlaczego palem używałeś czarów z APO? Sam sobie przeczysz. :> Fajny filmik, muzyka zgon... ;d

Dziękujemy! ;p... Hmmm zastanów sie , czy pall ma jakies realne czary oprócz exur ? No trza walnac erexa czy mas visa... A zresztą to nie wiem czy u nas jest pall jakis ;p... może jeden czy dwóch ...Muzyka jest taka jaka jest... Bo my taką lubimy i myśl sobie co chcesz ;p

Pozdrawiam.

orliko666
15-01-2009, 20:46
hello all, o czym ja zapomnialem dopisal halgren morda of titania i wystarczy. chcialbym was poinformowac, ze niedlugo wpadnie na youtube nowy film,
Darkshire Saints Apo Pk vol.2 :)
i juz mamy 2 klipy na part trzeci tak wiec zapinajcie pasy :D
na parcie 2 i 3 bedzie wiecej fragów, mniej ppieprzenia ale stylu muzyki nie zmienie.
see ya

Halgren
15-01-2009, 20:57
JA już się nie moge doczekać vol.2 ...
Możliwe ,że jutro lub nawet dziś będzie! więc robić popcorn ,brać kole i miłego oglądania :P...

pogromcaszczurow II
15-01-2009, 22:06
Siemka ;D Miałem okazje z wami trochę pogadać i popekować ;) Bardzo fajnie podchodzicie do uwalania ludzi, ponieważ nie ma ue ue ue tylko takie taktyki co są na Real Tibii . Spodobała mi się wasza gildia i będe z wami często łaził i pomagał od teraz xD Pozdrowienia ;)
PS:Te aole co wam dał koleś to ode mnie :D

Halgren
15-01-2009, 22:54
No dzięki za wszystko ;] ... nawet wbiłeś fraga swoim mainem ;]...Dzięki!... Jest jakiś chętny ,doświadczony gracz który będzie się stawaił na każde pkowanie oraz zawsze będzie pomagał członkom gildii ? Nowi członkowie będą w Darkshire Siants Pk Vol.3! Więc zapraszam bardzo doswiadczoncyh graczy!

pogromcaszczurow II
15-01-2009, 23:07
#Up
Mogę noob charami xd mam tam jakieś 50-60 lvl'e chyba ;D a nawet moge zrobić chara ;)Pozdro napiszcie mi na pw albo w grze link do filmu to sobie pooglądam ;)
#Down
Ja takich fragowałem właśnie ;D Ostatnio nie bo musiałem na kolesia fraga zużyć ;s Mówcie jakby co ;)

Night Raven
17-01-2009, 13:21
Zal, mi ludzi ktorzy nas zabijaja, przyklady: Qex, Sey, podbiega jakis 200+ czy 500+ i na hita i jeszcze cieszy morde ze kogos zabil bo sam sie boi wlaczyc pk.

Ale taktyki sa bardzo ladne :D

Patryk1441
20-01-2009, 21:29
a jak mogliscie zapomniec o mnie??? ja sie staram zawsze przyjsc do was jak pkujecie pzdr pro pkers :) uaredied here

Suchy_AirSoft
22-01-2009, 12:24
Wkońcu filmik bedzie :D Tu flecktarn wasz sioher i pomocnik hehe :D

orliko666
24-01-2009, 14:01
a jak mogliscie zapomniec o mnie??? ja sie staram zawsze przyjsc do was jak pkujecie pzdr pro pkers :) uaredied here

przeciez jestes na filmie jak padasz. a w vol.3 zabawy ciag dalszy czyli jak wrociles z kolega 160+ i padlem na hita -.-
gz