View Full Version : Summon
Witam.
Jestem nowy na forum, wiec boje sie krytyki, ale nie o to chodzi.
W Wigilę i Boze Narodzenie(moze i dluzej) w depo niektorzy gracze zaczeli summonowac "Dijiny (rozne rodzaje)":mad:, ktore uniemozliwiaja wydostania sie z niego. Osobiscie zostalem zablokowany. Wiem, ze po resecie serwera ich nie bedzie, ale trzeba jednak na to troche poczekac... Moja prosba jest taka :
banowanie graczy summonujacych potwory w depo.:mad:
Pozdrawiem Sonax
Bastek10
25-12-2008, 20:59
Nikt z graczy nie summonuje potworków,pewnie któryś z Gm'ów postawił sobie Dijiny w depo<
Khuramek
25-12-2008, 21:03
Sorki ale nie da rady <chyba> summonowac potworkow.
Dało rade tylko wilki<jak jeszcze sie logowałem> tym biczem ale nic pozatym.
Wiec pewnie jakiemus GM'owi sie nudziło to robił dijiiny,
Nie jestem takiego samego zdania...
Ale chyba jednak zle napisalem, poniewaz gracze summonuja je przez lampy dzina ktore sa prezentem gwiazkowym, przepraszam za blad.
Pozdrawiam
~~~~!KamileQQQ!~~~~
25-12-2008, 21:11
To nie tak
Te djniny pochodzą z lamp które można dostać pod choinką
To jest błąd w skrypcie tak jak było z war wolfem już to poprawili i powinni i to poprawić
Aha i GM z tym niema nic wspólnego chyba ze mortiis bo zrobił skrypt
Chyba masz racje, ale teraz sproboje sie zalogowac.
__________________________________________________ ___
Poprawka: nie jeszcze nie udalo mi sie wydostac :/
Tak widzilem to ;/ Duzo osób bylo zblokane ;/ no ale to Tylko kilka Dni ;)
Slashek xD
25-12-2008, 23:06
FAIL !
Zjebali to i to nieźle :/ Powinni usunąć te całe "dżiny" bo one tylko wkurwiają :|
Na początku pomysł wydawał się fajny... Ale tylko na początku. Później nooby zaczęły robić te "dżiny" w dp i na arenach... Nie da się przez to nic zrobić..
Pzdr :)
Te Djiny to z lamp które się dostaje omg. Zapytaj się z skąd one a nie zakładasz temat
Mag Magikk
26-12-2008, 12:12
Wystarczy wyjsc z depo (lub poprosic kolege) i zrobic "exeta res" i dziny wychodza z depo :) i mozna je zabic :P
Wystarczy wyjsc z depo (lub poprosic kolege) i zrobic "exeta res" i dziny wychodza z depo :) i mozna je zabic :P
Dzieki Mag Magik xD. Tera bede uzywal tego sposobu;].Zapamietam.:D
Ale chodzi o to ze nie da sie wyjsc z depo :D. Rozumiesz?
Pamietajcie że, djinny są też na pietrach a tam nie ma jak wyjść, djinny nie chodzą po schodach ;).
Według Mnie powinno się zrobić jakąś blokade żeby nie można było przywoływać Djinnów w PZ.
Pamietajcie że, djinny są też na pietrach a tam nie ma jak wyjść, djinny nie chodzą po schodach ;).
Według Mnie powinno się zrobić jakąś blokade żeby nie można było przywoływać Djinnów w PZ.
Tak! Wlasnie chodzi o pietro !:P Bylem blokniety na pietrze!:D
Nakomi Takahata Old
26-12-2008, 16:42
Nom ja tak samo chyba z 1h bylem zablokowany , trzeba z tym cos zrobic ;D
To nie ja jestem óndet
26-12-2008, 16:52
Te djiny byly z lamp ktore bylo mozna dostac w 'prezencie'
O ile mi wiadomo to działa tak że raz można użyć lampe albo się myle. Miną święta to nie będzie juz raczej tych djinów ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.