Zaloguj się

View Full Version : Summon

Sonax
25-12-2008, 20:53
Witam.
Jestem nowy na forum, wiec boje sie krytyki, ale nie o to chodzi.
W Wigilę i Boze Narodzenie(moze i dluzej) w depo niektorzy gracze zaczeli summonowac "Dijiny (rozne rodzaje)":mad:, ktore uniemozliwiaja wydostania sie z niego. Osobiscie zostalem zablokowany. Wiem, ze po resecie serwera ich nie bedzie, ale trzeba jednak na to troche poczekac... Moja prosba jest taka :
banowanie graczy summonujacych potwory w depo.:mad:

Pozdrawiem Sonax

Bastek10
25-12-2008, 20:59
Nikt z graczy nie summonuje potworków,pewnie któryś z Gm'ów postawił sobie Dijiny w depo<

Khuramek
25-12-2008, 21:03
Sorki ale nie da rady <chyba> summonowac potworkow.
Dało rade tylko wilki<jak jeszcze sie logowałem> tym biczem ale nic pozatym.
Wiec pewnie jakiemus GM'owi sie nudziło to robił dijiiny,

Sonax
25-12-2008, 21:03
Nie jestem takiego samego zdania...
Ale chyba jednak zle napisalem, poniewaz gracze summonuja je przez lampy dzina ktore sa prezentem gwiazkowym, przepraszam za blad.

Pozdrawiam

~~~~!KamileQQQ!~~~~
25-12-2008, 21:11
To nie tak
Te djniny pochodzą z lamp które można dostać pod choinką
To jest błąd w skrypcie tak jak było z war wolfem już to poprawili i powinni i to poprawić
Aha i GM z tym niema nic wspólnego chyba ze mortiis bo zrobił skrypt

Sonax
25-12-2008, 21:13
Chyba masz racje, ale teraz sproboje sie zalogowac.

__________________________________________________ ___
Poprawka: nie jeszcze nie udalo mi sie wydostac :/

~Paso~
25-12-2008, 22:01
Tak widzilem to ;/ Duzo osób bylo zblokane ;/ no ale to Tylko kilka Dni ;)

Slashek xD
25-12-2008, 23:06
FAIL !
Zjebali to i to nieźle :/ Powinni usunąć te całe "dżiny" bo one tylko wkurwiają :|
Na początku pomysł wydawał się fajny... Ale tylko na początku. Później nooby zaczęły robić te "dżiny" w dp i na arenach... Nie da się przez to nic zrobić..
Pzdr :)

PIH
26-12-2008, 11:44
Te Djiny to z lamp które się dostaje omg. Zapytaj się z skąd one a nie zakładasz temat

Mag Magikk
26-12-2008, 12:12
Wystarczy wyjsc z depo (lub poprosic kolege) i zrobic "exeta res" i dziny wychodza z depo :) i mozna je zabic :P

Sonax
26-12-2008, 14:26
Wystarczy wyjsc z depo (lub poprosic kolege) i zrobic "exeta res" i dziny wychodza z depo :) i mozna je zabic :P

Dzieki Mag Magik xD. Tera bede uzywal tego sposobu;].Zapamietam.:D

Ale chodzi o to ze nie da sie wyjsc z depo :D. Rozumiesz?

Daaron
26-12-2008, 15:13

Pamietajcie że, djinny są też na pietrach a tam nie ma jak wyjść, djinny nie chodzą po schodach ;).

Według Mnie powinno się zrobić jakąś blokade żeby nie można było przywoływać Djinnów w PZ.

Sonax
26-12-2008, 16:15
Pamietajcie że, djinny są też na pietrach a tam nie ma jak wyjść, djinny nie chodzą po schodach ;).

Według Mnie powinno się zrobić jakąś blokade żeby nie można było przywoływać Djinnów w PZ.

Tak! Wlasnie chodzi o pietro !:P Bylem blokniety na pietrze!:D

Nakomi Takahata Old
26-12-2008, 16:42
Nom ja tak samo chyba z 1h bylem zablokowany , trzeba z tym cos zrobic ;D

To nie ja jestem óndet
26-12-2008, 16:52
Te djiny byly z lamp ktore bylo mozna dostac w 'prezencie'

Tracek
26-12-2008, 16:55
O ile mi wiadomo to działa tak że raz można użyć lampe albo się myle. Miną święta to nie będzie juz raczej tych djinów ;)