Zaloguj się

View Full Version : Samo wlaczanie sie kompa ^.-

*Myssqa*
27-12-2008, 13:03
Mam maly problem z kompem,gdy go wylaczam pisze normalnie zapis. systemu potem wylaczanie,gdy to sie skonczy komp sam sie wlacza spowrotem a po wlaczeniu niektore ustawienia tak naprawde sie nie zapisaly wtf?
zawsze musze na koncu wylaczac z gniazdka kompa,a wiem ze od tego sie po jakims czasie zrypie:/ a komp dopiero co kupiony.

wojtek_14-94
28-12-2008, 10:29
To najlepiej zrob formata a jak to nie pomoze to musisz isc do jakiegos serwisu alebo tam gdzie kupiles kompa a jak masz na gwarancij to ci z free naprawia :)

Takarji
31-12-2008, 12:55
Najlepiej przinstaluj system a jak to się bedzie powtarzać poproś kogoś kto się zna dobrze na kompach, najlepiej w sklepie xP

Kodexik
01-01-2009, 03:11
No widzę że na każdy problem sprzętowy najlepszy jest format, ***** informatycy się znaleźli łby sobie ***** sformatujcie to wam pomoże.

old Don Mateo
01-01-2009, 03:43
przeskanuj kompa może jakiś wirus albo coś zasilaczem ale nie jestem 100% pewien jest też opcja że coś w Biosie jest nie tak ustawione

Tak jesteś bardzo inteligenty jak ma to zrobić jak mu sie caly czas wyłacza?

naucz się czytać kapusiu i zobacz samą nazwę tematu jak jesteś nadal nie kumaty

Ishaus
01-01-2009, 03:50
Podaj swój konfig oraz wersje zainstalowanych sterowników. Może coś poradzimy, ale bez tego ani rusz.

Muflon
01-01-2009, 14:26
przeskanuj kompa może jakiś wirus albo coś zasilaczem ale nie jestem 100% pewien jest też opcja że coś w Biosie jest nie tak ustawione

Tak jesteś bardzo inteligenty jak ma to zrobić jak mu sie caly czas wyłacza?

No widzę że na każdy problem sprzętowy najlepszy jest format, ***** informatycy się znaleźli łby sobie ***** sformatujcie to wam pomoże.

Twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu : <

@topic
Też mi sie wyłaczał komp jak go wlaczalem po 5 minutach xd dalem przywracanie systemu i juz jest dobrze :o
A jeżeli nie dasz rady bo ci sie tak szybko wylączy to zostaje ci tylko format;) lub jeżeli sie na tym znasz to tak jak don mateo bios, bo faktycznie moze cos byc nie tak.

Sinixd
02-01-2009, 04:11
@uP

Owned xddd

@topic

Moze zamiast wylacz komputer dajesz restart <lol2>

Mystic
02-01-2009, 09:55
Pewnie trzeba formata zrobić. Ja też tak miałem z 3 dni wyłączyłem kompa i po 5 minutach około sam sie zaczoł włączać ,ale samo przeszło.

JoVEKRoVeK
02-01-2009, 11:09
Boże! Pewnie zaznaczasz Uruchom ponownie...
sprawdź ;x

*Myssqa*
02-01-2009, 12:53
@up
Ta jasne..
@pare up
Omg czytaj ze zrozumieniem..

Seviper 2.0
02-01-2009, 13:51
Możesz zdjąć blachę obudowy żeby dostać się do środka?
Ewentualnie z tylnych śledzi podaj mi od dołu do góry to co masz wpięte w pci.

*Myssqa*
02-01-2009, 20:24
Juz zrobilem formata i jest ok. dzieki za fatyge xd

CzescJestemKims
02-01-2009, 21:39
Z takimi tematami to na (w googlach sobie wpisz żebym warna nie dostał bo ban :() darkwarez.

DO MODA NIE PODAJE ***** ADRESU I TYLKO SPRÓBUJ DAĆ WARNA.

handlarz_narkotykow
03-01-2009, 08:59
Ja też mam to samo, tyle że mój komp ma 8lat i jest starym rupieciem.
Robiłem kilka razy formata i to w niczym nie pomogło.

Jednakże przeczuwam od czego mi się to stało :
Mianowicie pewnego razu, gdy mój komp się zepsuł i nie chciał się włączyć ( a nie miałem jeszcze płyty z formatem ) to się wkurzyłem i zacząłem z tyłu bawić się takim przyciskiem do włączania i wyłączania komputera. Zrobiłem z 50+ szybkich przełączeń i się komp jeszcze bardziej popsuł. Od tego czasu komp sam mi się włącza i na dodatek sam resetuje...

Viseko:o
03-01-2009, 13:16
Jak masz taki problem, to wyłączaj go z gniazdka, jednakże wcześniej wyłącz tym przyciskiem obok wentylatora, wtedy komputer się nie psuje.