PDA

View Full Version : Hemp Gru - Dyskusja tylko i wyl?cznie o tej grupie !

Viseko:o
29-12-2008, 23:03
DobraWieczur.

Chcę, ba, pragnę abyście wyrazili swoją opinie na temat tego otóż zespolu.
Na mokotowie Hemp Gru jest szczególną grupą przekazu dla dzieciaków, mam tam kolegów więc obczajony w temacie tam jestem.Sam bardzo podziwiam gości z HG, mają 'jakiś tam' przekaz w swojej muzyce, indywidualnie dociera do ludzi, bynajmniej do tych co znam.Obojętnie komu bym nie puścił np. Hemp Gru - Życie Warszawy (http://www.youtube.com/watch?v=uBtYAogPSG0), odrazu wpada mu to w ucho, goście naprawde wymiatają na scenie hip-hop'owej, bynajmniej ja tak twierdze.
I co najważniejsze, jest przekaz w ich muzyce.

Tak jeszcze wróce do Mokotowa.
Jest tam otóż i sklep HG, proszę oto tu link to internetowej strony sklepu Hemp Szop. (www.hempszop.pl)
Jak ktoś nie wierzy że na Mokotowie dzieciaki 'wierzą' w Hemp Gru, to przejdź sobie kmieciu przez ulice Mokotowa z napisem 'Jebać HG' czy coś.Gwarantuje że żywy nie wyjdziesz =*
Hemp Gru, gdyby nie pokazywali bardzo komercyjnej muzyki, nie wybili by się ponad wszystko =*

A tak btw. to Hemp Gru wywodzi się z Mokotowa.

Tak myśle, czy to co napisalem ma jakąś skladnie?Chyba nie, ale nie chce mi sie pisać =*

#Edit.
Aha, nie jestem jakimś dzieciakiem który chce pokazać jaki jest 'el0' bo slucha HG czy coś tam.

Zuy Pan, Wręcz Okropny
29-12-2008, 23:09
HG są dobrzy w tym co robią... Skoro byliby jakieś tam lapsy to by nie istnieli już dawno, bo nie miałby ich kto słuchać... Są ! Więc ktoś ich lubi ;] np. JA ;>
Kawałek "Sie jara", "To jest to", "Poza kontrolą", "Prosto" wymiatają ;)

Fifeks
29-12-2008, 23:23
Pierdolenie o szopenie. Jeżeli dla Ciebie przekazem dla dzieciaków jest piosenka HWDP to ja nie wiem kto Cię Kur** wychowywał... Brawo i jeszcze raz brawo. A co do zespołu powiem tyle co o innych kozakach śpiewających HWDP.
Dno.

@Down
Mamo? :< Viseko ogarnij człowieku ;o Te Twoje HG to gówno śpiewające o blantach, jebaniu policji itd... -.- I nie napinaj się tak bo i tak nic nie wskórasz : ) Więc idź umyj zęby : )

@Edit2
Kurw* żałuje z jednego powodu, że nie ma komuny. Wkurwiają mnie takie kozaki śpiewające HWDP czyli "Firma, HG i inne ścierwo" http://pl.wikipedia.org/wiki/Zmotoryzowane_Odwody_Milicji_Obywatelskiej ZOMO Wróć!! Raz dwa Kozaków by nie było.

@Edit3
Viseko napinaczu skończ jeździć po rodzicach bo się żałosny robisz... :o I tylko marnujesz czas : )

@Edit4
Ta idź i nie wracaj.

@Edit5
Nie rozumiem Cię... Wyraziłem tylko swoje zdanie, a Ty zacząłeś po mnie jeździć. Ogarnij się.

@Edit6
:o ogarnij... Nie widzisz przenośni tego postu? Ja pierdziele z kim ja tutaj piszę :o dobra pozdro, idź umyj zęby.

29-12-2008, 23:36
Pierdolenie o szopenie. Jeżeli dla Ciebie przekazem dla dzieciaków jest piosenka HWDP to ja nie wiem kto Cię Kur** wychowywał... Brawo i jeszcze raz brawo. A co do zespołu powiem tyle co o innych kozakach śpiewających HWDP.
Dno.

Widzisz niedowartościowany wypierdku wieloryba iżby oni w każdej piosence śpiewali 'HWDP'? Idź lizać rowa 'Panom Policjantom' nygusie.

I kapslu nie wpierdalaj na tych, co mnie wychowywali, moi rodzice, w przeciwieństwie do twoich nie wpierdalają mi kija w dupe, jak Tobie.Więc ssij bo Ci jeszcze dupsko pęknie.

Przekazem dla dzieciaków nie jest HWDP cepie jeden tylko kurva ich slowa jakie trafiają do dzieciaków.I wypierdalaj bo mnie wkurviasz tym ryjem w podpisie.

I niech Cie stary w dupe trąca.I kurva nie pisz caly czas te 'sranie w banie' bo sram już tym.

#Edit
Nie no, lepiej tego przesluchaj 'Blachary' (http://www.youtube.com/watch?v=uP8g8CVTIuo&feature=related) lubisz to nie? Nie napinam sie psi wytrysku, tylko wkurvia mnie takie coś co robisz, nie znasz sie a wpierdalasz swoje trzy grosze.

Z resztą chuj Ci w nos, bo w dupsko to lubisz.

#Edit2.
Weź dzieciaku idź się sprzedaj, kurva ZOMO to ty masz w domu i na podwórku.O żesz w pizde.
Idź grypsuj z Ojcem.

#Edit3.
Pojechalem Ci tu po Ojcu cepie jeden ?
Masz definicje slowa ciota - kobiety zajmujące się u niektórych plemion Słowiańskich magią.
Prosze, zamiast ZOMO'wcem bądź ciotą ! Dla Ciebie nie ma różnicy.

Kurvo drętwa napinacz to mów do kolegów w Tibii, ja jakóż że dla Ciebie nim nie jestem wypierdalam od Ciebie bo śmierdzi.

#Edit4.

#Edit4
Ta idź i nie wracaj.
Może to ty chujumuju wypierdalaj bo tylko ty się wylamaleś stąd i Ci sie kurva HG nie podoba.
Fifeks Fan ! (http://www.youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM)
Wypierdalaj tego sluchać, jak obczaisz o co chodzi to przyjdź znowu.

#Edit5.

Pierdolenie o szopenie. Jeżeli dla Ciebie przekazem dla dzieciaków jest piosenka HWDP to ja nie wiem kto Cię Kur** wychowywał...
Tu mi może nie pocisnąleś na rodziców ?Kurva dzieciaku zastanów się co robisz a potem pisz.
Jak chcialeś wyrazić swoją opinie trza bylo to napisać a nie jechać mi po rodzicach, teraz to ssij.

#Edit6.
Kurvo bez szkoly nie widzisz że sie powtarzasz ? O ja jebie.
Już umylem zęby, chcesz śmieciu to się ze swoimi zębami pożegnasz ; ) Widze, że lubisz się kąpać w gronie rodzinnym.

Khuramek
29-12-2008, 23:46
Ogolnie Ha Gie < szacun dla nich , wiem że nie tylko ja ich słucham. Piosenki maja gruube, przesłanie równierz.

EE @ Fifeks bardziej możesz się przy*bać do piosenki : Firma -Reprezentuje JP.
HG śpiewa o wszystkim a nie tylko o HWDP.
Czasami HG myli mi się z Killaz Group

Pro Ed
29-12-2008, 23:51
HG to potęga, zlookajcie sobie nową płytę molesty jaki badziewie ;/ a HG nowa płyta w drodze to bd coś xD HG to jest zajebisty zespół, tajk jak np. też Eldo... xD

.Bart.
30-12-2008, 00:00
@up
na nowej płycie Molesty wyraźnie brakuje Wilka :d

@topic
Dobrze powiedziane z tym 'jebać hg' wejdź ktoś tak na mokotów - żywy nie wyjdziesz;d sam ich słucham i z niecierpliwieniem czekam na nową płytę której już parę razy zapowiadali premierę.

dill4life.

.Kapitan Alkohol.
30-12-2008, 00:43
Wg mnie zajebista grupa. Ostre teksty i przedewszystkim przekaz H.W.D.P ! Jeśli o mnie chodzi to HG była jedna z pierwszych grup ktorych zaczołem sluchać od czasu zainteresowania rapem. Ogolnie mocna i naprawde fajna grupa.

~ Pe. eR. Oo. eS. Te. Oo.
30-12-2008, 01:18
No ogólnie zajebisty zespół kocham ich tak jak reszte z polskiego HH <3 ;***

Drah Sharpshooter
30-12-2008, 01:27
A jak dla mnie to Oni ssają pałke, mam prawo do własnego zdania
a jedyny ich dobry kawałek to http://www.youtube.com/watch?v=NYv2Rb3eWk0

'Ciężar swój zrzuć, uskutecznij bunt, bądź zdrów jeśli działasz zgodnie ze swą racją. Cały czas - jebać policje, jebać.'

Kaweł pt. 'Nienawiść' ich wykreował i od tej pory chodzicie zajarani HG bo wcześniej byście chuja wiedzieli o nich.

Pozdrawiam,
Drah Sharpshooter.

....
30-12-2008, 02:16
@Fifeks

Dno.

Zgadzam się w 100%. W co drugim wersie ich ukochane "HWDP" jest totalnym dnem. Gdyby wciąż istnieli funkcjonariusze ZOMO to bali by się wielcy kozacy wyjść po 22 z domu.

@viseko
Jeśli ludzie słuchający HG są tak samo pierdolnięci jak ty to dobrze, że nie jestem jednym z nich :). Takimi wypowiedziami pokazujesz swój poziom,

@Pro Ed

HG to jest zajebisty zespół, tajk jak np. też Eldo... xD

Po 1. Eldo to nie zespół :P.
Po 2. Co ty ***** z czym wogóle porównujesz?? HG w porównaniu do Elda to jakieś tanie gówno.

@.Kapitan Alkohol.

Ostre teksty i przedewszystkim przekaz H.W.D.P !

No tak zajebisty jesteś. A wobraż sobie życie bez policji durniu. Ciekawe co byś wtedy zrobił...

Pozdro....

Tett
30-12-2008, 08:24
osobiście nie słucham, nie lubię tego typu muzyki. a ty viseko, pisząc pierwszego posta (tak jak prawie wszyscy) udałeś mądrego, a w drugim już zacząłeś napieprzać bluzgami, bo ktoś wyraził swoją opinię. no dzieciak, no dzieciak.

Cielak znów zbanowany ^^
30-12-2008, 09:02
Dno, Dno i jeszcze raz dno. Nie lubie jakiś gangsta czy panów w dresie. Jak dla mnie to oni powinni być jak żydy w czasach II wojny światowej.. na mydło.

Moje zdanie - chuj Wam do tego.

Takarji
30-12-2008, 10:17
Nie, nawet fajna ale nie taka zajebista odrazu :)
Ostro :D

30-12-2008, 11:42
osobiście nie słucham, nie lubię tego typu muzyki. a ty viseko, pisząc pierwszego posta (tak jak prawie wszyscy) udałeś mądrego, a w drugim już zacząłeś napieprzać bluzgami, bo ktoś wyraził swoją opinię. no dzieciak, no dzieciak.

Po 1.Nie udaje mądrego, taki już jestem, zazdrość zżera ?
Po 2.I tępe dzieciaki, zrozumcie jedno : Fifeks pojechal mi po rodzicach, a żadna kurva nie będzie tak do mnie pisala.Owszem, opinie swoją można wyrazić jeżeli wie się o co chodzi.
Po 3.Drah, w twoim przekonaniu jaram się piosenką 'nienawiść' i już musze cwaniakować że lubie HG, że zakladam o nich temat ? Chyba za dużo razy wpadleś pod deskorolke ... Nienawiść - przesluchalem ją kilka razy, i mi się znudzila, nie śpiewam tak jak zepewne Ty 'nienawiść, do Policji tak nas wychowano'. Idź się sprzedaj.

@.Kapitan Alkohol.

No tak zajebisty jesteś. A wobraż sobie życie bez policji durniu. Ciekawe co byś wtedy zrobił...

Pozdro....

Ja wiem co bym zrobil, wjebalbym Ci.

#Jaco
30-12-2008, 16:10
Jak dla mnie HG koxi mam nawet ich bluzę, tylko lipa bo bez kaptura, ale i tak zajebista.

Wdłg mnie najlepsza ich nuta to 'Sami Swoi' ^^

Pzdr Visek wiesz co dobre =*

~~~Shadows~~~
30-12-2008, 16:14
Wg mnie zajebista grupa. Ostre teksty i przedewszystkim przekaz H.W.D.P ! Jeśli o mnie chodzi to HG była jedna z pierwszych grup ktorych zaczołem sluchać od czasu zainteresowania rapem. Ogolnie mocna i naprawde fajna grupa.

uważam jak ten pan

HG jest wyjeb* w kosmos :P z niecierpliwością czekam na ich new płyte bodajże nazywa sie droga lub klucz :P

Mikuś też Cię kocha
30-12-2008, 16:59
Ogólnie nie mam nic przeciwko HG.
Ale nie przepadam za nimi tzn. Nie słucham ; )

Mrozek
30-12-2008, 17:28
Jak zaczynałem słuchać HH to ich słuchałem. Zespól dobry jednak nie dla mnie. Nie przepadam za nimi. Zależy czy jakiś ich utwór wpadnie mi w ucho czy nie. Przekaz dla dzieciaków? Chyba cie coś. HWDP to ma być przekaz dla dzieci? Brawo. Goście wymiatają na scenie hip-hopowej? Ty chyba żartujesz? Jeśli nie to jesteś głupi. Są dobrzy w tym co robią ale w HH nie wymiatają i mi nie wpieraj, ze to prawda. Czyli jak mówiłem nic do ich muzyki nie mam jednak za nimi nie przepadam. Zobaczę nowa płytę to możne zmienię zdanie.

Khuramek muzykę mają grubą? Posłuchaj PTP i dopiero mów ze HG mają grubą muzykę.

Pozdrawiam Mrozek.

Drah Sharpshooter
30-12-2008, 19:31
Po 3.Drah, w twoim przekonaniu jaram się piosenką 'nienawiść' i już musze cwaniakować że lubie HG, że zakladam o nich temat ? Chyba za dużo razy wpadleś pod deskorolke ... Nienawiść - przesluchalem ją kilka razy, i mi się znudzila, nie śpiewam tak jak zepewne Ty 'nienawiść, do Policji tak nas wychowano'. Idź się sprzedaj.

Dla ciebie Per Pan Drah.
Dziecinko, chcesz wojny ?
jesteś moją marną kopią i nikim/niczym więcej.
Na APO na trainerach mi się pucowałeś, to samo było na forum !
prosiłeś bym zapodał ci nazwę programu, którego używam do obróbki zdjęć.
'Nienawiść' przesłuchałem tylko 1x i to wystarczyło mi w zupełności by sobie wyrobić zdanie o zdymanym HG, którym jarają się dzieci z SP, przykro mi ale ani razu nie wpadłem pod deskorolkę, mam przeczucie, że chyba sam tego doznałeś.

Chcesz być taki jak ja ?
Synu nie bądź komiczny.
Może za 20 lat, jak oddam kod genetyczny.

I gdybyś synu mógł też byś tak zarymował, lecz twoje skillsy jak twój fiut, to tylko średnia krajowa.

#Topic
Dymać HG.

Drako o.o
30-12-2008, 19:56
hemp gru to scierwo

mysla ze sa elo elo ale tak nie jest :/
smutne to troche
a dzieciaki sie jaraja ich muzyka ale coz kazdy ma upodobania, o gustach sie nie dyskutuje

Kodexik
30-12-2008, 19:58
#Up
100 Racji

#topic
Co będę pisał jak wszystko co chciałem jest do góry?:) Znów będę musiał się rozpisać na teamt korzeni rapu, chociaż i tak połowa z tych dzieci nic z moich słów nie wyniesie..

30-12-2008, 20:04
Dla ciebie Per Pan Drah.
'Nienawiść' przesłuchałem tylko 1x i to wystarczyło mi w zupełności by sobie wyrobić zdanie o zdymanym HG, którym jarają się dzieci z SP, przykro mi ale ani razu nie wpadłem pod deskorolkę, mam przeczucie, że chyba sam tego doznałeś.

Chcesz być taki jak ja ?
Synu nie bądź komiczny.

I gdybyś synu mógł też byś tak zarymował, lecz twoje skillsy jak twój fiut, to tylko średnia krajowa.

Nie, nie chcialbym być taki jak ty, nie pochlebiaj sobie.
Tak, pragnę wojny z Tobą.
'Możesz mi skoczyć na snaka zwierzaka'.

BeTeWu.Jesteś malym dupkiem, chcialeś zarymować ? Chyba źle poszlo.

@Down.
Pojechalbym go po majtach.
Robi z siebie kozaka, a ciotą jest.Widzial może ktoś filmik jego autorstwa pt.'Wariaci z Chopina' ?
Polecam, polecam.Koleś z siebie zrobil niedość że ciote, to jeszcze chcial zaszpanować tym iż pokazal się w obiektywie : O
Idź się dzieciaku sprzedaj na allegro w inne.

#Jaco
30-12-2008, 21:03
Dla ciebie Per Pan Drah.

Chcesz być taki jak ja ?
Synu nie bądź komiczny.

#Topic
Dymać HG.

O widzę, że ciekawe battle będzie. Viseko cięzko ci bedzie wygrac ze starym veteranem Drahem. ^^ ale kto wie moze nas milo zaskoczysz..

Drah Sharpshooter
31-12-2008, 04:19
Nie, nie chcialbym być taki jak ty, nie pochlebiaj sobie.

Nie pochlebiaj sobie ? gdy mi się zachce synku to z ciebie gówno zrobię.

'Możesz mi skoczyć na snaka zwierzaka'.

Zdecydowanie za dużo Nagłego Ataku Spawacza & Peji szmatko ;d hejterze.

BeTeWu.Jesteś malym dupkiem, chcialeś zarymować ? Chyba źle poszlo.

Skoro chciałem zarymować to wyszło mi to pomyślnie ale jak ty zaczniesz rymować to wychodzi to komicznie.

Pojechalbym go po majtach.

Mógłbyś mi pojechać językiem jakbym ściągnął te 'majty' ;d taka dygresja z mojej strony.

Robi z siebie kozaka, a ciotą jest.

Błaqam szefie, tylko nie bij !

jak ci sie nie podoba to mi pizdę zajeb ale ona sie zagoi a ty nią będziesz dalej...

O widzę, że ciekawe battle będzie.

Nie będzie ciekawego battle bo brak przeciwnika na poziomie ;<.

Kodexik
31-12-2008, 05:30

Przeż to nawet nie jego.. Peerzet - Hipocentrum

Verrier 2.0
31-12-2008, 07:30
Nie lubie ich .... Ciągle śpiewają tylko "CHWDP" i myślą , że są elo (jak połowa polskich zespołów hip-hopowych) ...

31-12-2008, 09:02
Wiesz, nie chce mi się odpisywać bo brak tu spójności w tej konwersacji.
Powiem jedno: 'Z kurwami nie tańcze rozumisz?'

Drah Sharpshooter
31-12-2008, 11:19
Wiesz, nie chce mi się odpisywać bo brak tu spójności w tej konwersacji.
Powiem jedno: 'Z kurwami nie tańcze rozumisz?'

W takim razie przestań tańczyć z lustrem ;d.

Kolejny raz dałeś dupy więc po co battle rozpoczynałeś ? do miecza biacz.

31-12-2008, 12:19
W takim razie przestań tańczyć z lustrem ;d.

Kolejny raz dałeś dupy więc po co battle rozpoczynałeś ? do miecza biacz.

Dalem dupy? Ja nie Ty =*
To jest twoim zdaniem 'battle' ? Jak cwaniaczek jesteś to wpadaj do wloclawka, chcesz dane ? Jeszcze dzisiaj do 20.00 możesz wpadać, potem ide na impreze kurvo.

Czekam, przyjedź prosze, z 'prostym' ryjem nie wyjedziesz.

tajemniczyczloWiek
31-12-2008, 12:35
Dalem dupy? Ja nie Ty =*
To jest twoim zdaniem 'battle' ? Jak cwaniaczek jesteś to wpadaj do wloclawka, chcesz dane ? Jeszcze dzisiaj do 20.00 możesz wpadać, potem ide na impreze kurvo.

oj neo napinka rlz kozaczku masz 14 lat...drah by cie rozjebal jak psa : )

31-12-2008, 12:57
oj neo napinka rlz kozaczku masz 14 lat...drah by cie rozjebal jak psa : )

Wiek cepie jeden nie świadczy o czlowieku, z resztą czy ja mówie że ode mnie by dostal wpierdol ? Mój brat wziąl solo na klate siedmiu 24-latków, więc z wami jebane napinacze. Możecie mi naskoczyć, chociaż może nie, za gruby cweluchu jesteś =*

A drah, ty to ssij 'wariatom z Chopina'.

haha.

Mrozek
31-12-2008, 13:00
Nie pierdol mi, ze Hemp Gru jest takie ivul pro. Oni CHWDP śpiewają tak jak Peja o wychowaniu na ulicy. Śpiewają CHWDP a pewnie by z takim napisem nie wyszli na miasto. Tak samo jak Peja. Śpiewa o ulicy, a wychował się w bogatym domu. Jak taki kozak jesteś to pojedz Ty do niego, a nie on do Ciebie. Powiem krotko:
Hemp Gru to dno i mi nie pierdol, że są najlepsi w Polsce na scenie hip-hopowej.

tajemniczyczloWiek
31-12-2008, 13:07
Wiek cepie jeden nie świadczy o czlowieku, z resztą czy ja mówie że ode mnie by dostal wpierdol ? Mój brat wziąl solo na klate siedmiu 24-latków, więc z wami jebane napinacze. Możecie mi naskoczyć, chociaż może nie, za gruby cweluchu jesteś =*

haha.

7 24 latkow?XDDDDd zaduzo brazyliskich seriali XDD ........jeden z tylu by go wzial drugi za nogi na ziem kazdy pare butow jebnal i b : ) wiec nie pierdol : )

31-12-2008, 13:11
Nie pierdol mi, ze Hemp Gru jest takie ivul pro. Oni CHWDP śpiewają tak jak Peja o wychowaniu na ulicy. Śpiewają CHWDP a pewnie by z takim napisem nie wyszli na miasto. Tak samo jak Peja. Śpiewa o ulicy, a wychował się w bogatym domu. Jak taki kozak jesteś to pojedz Ty do niego, a nie on do Ciebie. Powiem krotko:
Hemp Gru to dno i mi nie pierdol, że są najlepsi w Polsce na scenie hip-hopowej.

Czy ty cepie bez wyksztalcenia widzisz że napisalem że są najlepsi ?
Peja wychowal sie w bogatym domu ? Chyba byleś pijany jak czytaleś jego życiorys. Wiesz co to jest 'zarobek' ? Wątpie. Profesorku, śpiewają to także dla kasy, nie tylko z wlasnych doświadczeń. Ja np.mam za co śpiewać hwdp, ale to ssij, bo to nieważne.
Tak nawiasem, to pisze się HWDP a nie 'CHWDP' cepie jeden. Tak, pisze się 'chuj' ale popatrz na www.hempszop.pl może się zorientujesz że to jest skrót, niezależny od Chuja.

7 24 latkow?XDDDDd zaduzo brazyliskich seriali XDD ........jeden z tylu by go wzial drugi za nogi na ziem kazdy pare butow jebnal i b : ) wiec nie pierdol : )

Zero skladni, pogratuluj nauczycielce.
Od tylu byś podszedl, i za chwile odszedl byś z rozjebaną mordą od uderzenia z lokcia =*
Za nogi ? Akurat 100 kg nie wyjebiesz na ziemie za nogi, chyba że by się naćpal.
Jesteś taką kurvą bez wychowania że kopiesz na ziemi? Niech Cie stary w dupe trąca.

Śmieć.

Co myślę o tym? Śpiewają CHWDP! Policja Ścierwo! A gdyby nie ta policja zbierał byś matke szufelką z chodnika...

Jesteś pewien ?
Kurva, jedyny kryminal, jaki znam w którym nie ma tak drastycznie to w mielęcinie.
W każdym innym jest tak że niebiescy wpierdalają Cie do bagażnika, i kurva masz jazde jakieś 400 km, więc pozdro.

Jebal ich pies.

hemp gru to scierwo

mysla ze sa elo elo ale tak nie jest :/

Ty też nie jesteś elo elo.

Howkin
31-12-2008, 13:14
Co myślę o tym? Śpiewają CHWDP! Policja Ścierwo! A gdyby nie ta policja zbierał byś matke szufelką z chodnika...

Mrozek
31-12-2008, 13:23
Viseko:
[QUOTE]Obojętnie komu bym nie puścił np. Hemp Gru - Życie Warszawy, odrazu wpada mu to w ucho, goście naprawde wymiatają na scenie hip-hop'owej, [QUOTE]
No dobra wymiatają na scenie hip-hopowej, ale chyba na dole. Przesadziłem z tym Peją. Ale oni śpiewają HWDP, a pewnie nigdy nie mieli problemów z policja.
Tym twoim cytatem wmawiasz nasz, że oni są najlepsi. A gówno prawda.

31-12-2008, 13:24
Viseko:
[QUOTE]Obojętnie komu bym nie puścił np. Hemp Gru - Życie Warszawy, odrazu wpada mu to w ucho, goście naprawde wymiatają na scenie hip-hop'owej, [QUOTE]
No dobra wymiatają na scenie hip-hopowej, ale chyba na dole. Przesadziłem z tym Peją. Ale oni śpiewają HWDP, a pewnie nigdy nie mieli problemów z policja.
Tym twoim cytatem wmawiasz nasz, że oni są najlepsi. A gówno prawda.

Zdaje Ci się dziecko ; )
Nikomu nie wmawiam. 'Po pierwsze robie taki hajs że wszyscy robią halas, po drugie jak sie komuś nie podoba niech spierdala'.

Mrozek
31-12-2008, 13:30
Viseko naprawdę jest wiele lepszych zespołów hip-hopowych (nie mówie tu o Peji). A Ty twierdzisz, że oni są najlepsi. Ta ich muzyka w ucho wpada chyba tylko twoim kolegom. Żenada.

Sempacz x3
31-12-2008, 13:41
Jesteś pewien ?
Kurva, jedyny kryminal, jaki znam w którym nie ma tak drastycznie to w mielęcinie.
W każdym innym jest tak że niebiescy wpierdalają Cie do bagażnika, i kurva masz jazde jakieś 400 km, więc pozdro.

stary *****, czy Ty cos wiesz o zyciu? jakby nie bylo policji nie bylo by Ci tak fajnie uwierz : x fajnie Ci by bylo, wpadli by z gnatami do Twojej chaty rozpierdolili Ciebie, postrzelili Twoja stara a Ty bys sie ***** cieszyl i dalej HWDP? Pojeb ***** Jestes, szczeze Ci powiem, chcialbys zeby zajebali Ci starego, a stara gdzies wyruchali potem zastrzelili? wtedy by Ci ***** bylo do smiechu.

@top
nie lubie hg

Drah Sharpshooter
31-12-2008, 13:57
'Po pierwsze robie taki hajs że wszyscy robią halas, po drugie jak sie komuś nie podoba niech spierdala'.

Robisz hajs dając dupy w podstawówce, w której zapewne do dnia dzisiejszego się kisisz.

Zdaje Ci się dziecko ; )

Do kogo śmiesz kurvva dziecinko pisać 'dziecko' jak to ty dopiero odkleiłeś się od penisa starszego... myśląc, że to sutek starszej ;d.

Jak cwaniaczek jesteś to wpadaj do wloclawka, chcesz dane ? Jeszcze dzisiaj do 20.00 możesz wpadać, potem ide na impreze kurvo.

Kinder party homoseksualistów z seminarium ?
nie mam nic lepszego do roboty jak wpadać do Włocławka.

Nie przyjadę bo tak strasznie się boje twojego zajebistego brata, który potrafi dojebać 7 chłopaków na raz (ślepych, niepełnosprawnych).

#tajemniczyczloWiek
W chuj bym dał żeby ważyć tyle co Ty, szczerze - powaga ; ) !

tajemniczyczloWiek
31-12-2008, 14:06
jak u nas ku.rwa jest solo to nie ma czy bije na ziemi czy nie ..0 zasad : ) ...sam waze 86 kg a nie jedene mnie dzwginie..xd wiec 100kg?Xd zaden problem

31-12-2008, 15:30
Nikczemna dziffko,
Nie przewrócilbyś go, nawet jakbyś się zesral. Z resztą na moich kolegów nie ma sily, możecie wszyscy naskoczyć mi, jak i im ; *

Draha do dupska,
Powiedzialbym qmplowi, i bys mial helikopter za nogi, aż byś potyral ryjem po góvvnie. Szmata jesteś i tyle ;') A homoseksualistów to masz na podwórku.

Tumanbuga
31-12-2008, 17:41
@Viseko:o
Proszę Cię wyjdz bo jesteś żałosny.
@topic
Co do tematu nie słucham tego typu muzyki , kiedyś słuchałem zagranicznego HH (nawet fajny :D)ale obecnie słucham muzyki techno.Przesłanie HG? lol... ( Kolesie w dresach sapiący się do każdego napotkanego typa ... ) A tak to mają dosyć fajne rytmy czasem ktoś puści w okolicy ;P.Niewiem natomiast co jest fajnego w "HWDP"? Potraficie wyobrazic sobie swiat bez policji??Ile ludzi bezkarnie kradłoby , zabijało i czyniło inne przestępstwa?

PIH
31-12-2008, 19:16
Usłyszał jedną piosenke HG już avek zmieniony jest jou,elo. Do HG nic nie mam ale mogłeś coś swojego przynajmniej napisać a nie skopiować

muflon-free
06-07-2009, 18:25
Hmm, co ja tu będę pisał. Chciałbym się podpisać pod wszystkimi którzy ich nie lubią, a raczej wszystkie argumenty ku temu zostały już wymienione. Tu daje link i zachęcam wszystkich do dołączenia do grupy http://www.lastfm.pl/group/Anty+Hemp+Gru/forum/87609/_/389915. Jeżeli ktoś poczuł się urażony to nie moja wina, wyraziłem swoją opinie. Miłej lektury.

Pontius
06-07-2009, 19:28
Nie ma lepszej grupy w Polsce. Jebac policje JP na 100% ! Nowa plytka mistrzostwo swiata, zreszta kazdy track mi sie podoba i wpada w ucho.
Smolcie! :)

James Bond
06-07-2009, 22:13
Wiesz, HG troszke błąd robi wypuszczając piosenki typu nienawisc poniewaz dzieci takie ***** najmniejsze wykrzykuja hwdp nie majac pojecia, tak po prostu bo kolega mowi albo moj idol, oni maja podstawy zeby jebac policje ale bez przesady zeby te dzieciaki mordre darly;p xd

takie moje zdanie lubie HG wole moleste. XD

Fifuś
06-07-2009, 22:15
Hemp Gru equal shit...

Fabio
07-07-2009, 06:50
Uwielbiam remix HG z podłożonym bitem z piosenki Mr. President - Coco Jambo :)

http://www.youtube.com/watch?v=lXlq4AfVTpo

`FilipeK <3
07-07-2009, 11:15
Zawsze tak twierdzilem.
HG <3

a taka mala ciekawostka..
z Warszawy wywodzi sie "wielki" squad TPWC , w ktorego sklad wchodza ZiP Squad , Zipera , Fundacja.O ile sie nie myle hemp gru nalezy do ZiP Squadu.

\,,,/ URSYNOW I MOKOTOW \,,,/

Doktor
07-07-2009, 11:58
Rosną w sile oby tak dalej. Powodzenia życzę.
A tak w ogóle ma ktoś ostania płytę? Może ktoś dać link?
Proszę ;o

*Tanuki*
07-07-2009, 12:21
#Filipek
To nie jest wielki skład TPWC tylko ZIP Skład, powstał z inicjatywy 3 grup (Ko1Fu, Fundacja #1 i TPWC).
Mylisz sie, HG nie należy do Zip Składu, owszem nagrywa w Prosto Rec. ale nie jest żadnym członkiem tych grup, a do TPWC należy tylko Sokół i Pono. A Zipera miała być kontynuacją ZIP Składu
#Doktor
Doktorku, prosze http://hotfile.com/dl/7962850/374704a/Hemp_Gru_-_Droga.rar.html
#Topic
Robią dobry hip hop.
#Bart
Taa, ale Klucz LP nagrali jeszcze w Prosto.

`FilipeK <3
07-07-2009, 17:26
#up
: o moj fail xdd znaakiznakiznakiznakiznaki

Ishaus
07-07-2009, 17:37
Dla mnie ten skład, to wypaleni lirycznie i fizycznie ludzie, którzy potrzebują niemal 5 lat na nagranie nowego materiału. Po takiej przerwie oczekuje się dopracowanego albumu (patrz chociażby PIH). Dla mnie lirycznie jest udg, znam kolesi, którzy po roku w rapie piszą lepsze zwrotki przekazujące więcej wartości, niż jp, jaraj jaraj jaraj etc. Jedyne co mnie do nich ciągnie to bity, bo faktycznie producentów mają niezłych.

A co mnie jeszcze bardziej wkurwiło, to ten beef w strone WFD za użyczenie sobie bitu, żeby zjechać piratów. Przecież to leżało w interesie każdego rapera na polskiej scenie, ale oczywiście zabolało ich, że WFD w pełni wykorzystało ten bit w przeciwieństwie do nich ... Hejtujcie. I tak mam wyjebane na wasze zdanie.

.Bart.
07-07-2009, 17:46
Mylisz sie, HG nie należy do Zip Składu, owszem nagrywa w Prosto Rec.

Hemp gru już nie nagrywa w Prosto, teraz nagrywają w DIIL Records ;d

@topic
Warto było tyle czekać na nową płytę;)

@down
a w której piosence Hemp Gru śpiewa 'JP JP na 100%'?

Mehu
07-07-2009, 18:03
Śpiewają sobie te pierdolone"JP JP na 100%:, ale na jasny chuj. Jak tak nienawidzą policji to niech piszą na komisariacie HWDP itp. a nie ośmieszają polski hip-hop(jak i reszta tych ścierw typu Peja, Doniu, Mezo itp.) PFK to było to.

Co do Viseko: z takim jak Ty to tylko chciałbym się spotkać i zapierdolić jak psa. No żeby taka ***** żyła w Polsce to jest niewyobrażalne.

Kox Roku2009
07-07-2009, 19:20
A co oni takiego zrobili ze zasluzyli na temat na naszym super elo forum ?

Artas
07-07-2009, 19:56
Śpiewają sobie te pierdolone"JP JP na 100%:, ale na jasny chuj. Jak tak nienawidzą policji to niech piszą na komisariacie HWDP itp. a nie ośmieszają polski hip-hop(jak i reszta tych ścierw typu Peja, Doniu, Mezo itp.) PFK to było to.

Popieram 100%. ;)................................................ ..................

Pontius
07-07-2009, 22:26
#Kox Roku2009
A czym ty zasluzyles, ze mozesz sie tutaj udzielac?

#Topic
HG slucham juz kilka lat i nigdy nie przestane. JP !

Arcano
07-07-2009, 22:53
HG? Płyta "Droga" pierwsza klasa :D Dobry Featuring z Firmą

tyle na ten temat

Trikol <3
08-07-2009, 14:14

haha.

hahahah siedmiu?! to Ty gosciu masz ladnie porobione we lbie Bruce Lee nawet mowil , ze on sam by nie dal rady pieciu wziasc , a Twoj bracik niby 7 dobre viseko jedziesz dalej XD

Kox Roku2009
08-07-2009, 14:42
#Kox Roku2009
A czym ty zasluzyles, ze mozesz sie tutaj udzielac?

Swoją zajebistosiciom !!!!!

Emo
08-07-2009, 15:44
Po 1.Nie udaje mądrego, taki już jestem, zazdrość zżera ?
Po 2.I tępe dzieciaki, zrozumcie jedno[...]

Wielkie sorry Viesku:o, z pełnym szacunkiem, ale przeglądając ten temat nie mogłem wytrzymać i nie napisać tego co teraz napiszę... Słuchaj Viesku:o piszesz, że jesteś mądry, tak? a linijkę niżej? Linijkę niżej obrażasz innych jakbyś był jakimś e-kozakiem z 13latami na karku. Sam sobie przeczysz, nie da się tego ukryć. Osoba mądra raczej nie pisałaby w ten sposób i tu cytuję:

Widzisz niedowartościowany wypierdku wieloryba

I wypierdalaj bo mnie wkurviasz tym ryjem w podpisie.

Nie napinam sie psi wytrysku
To tylko kilka jakże "mondrych" twoich wypowiedzi, panie "monrdalo"...

Zgadzam się w 100%. W co drugim wersie ich ukochane "HWDP" jest totalnym dnem. Gdyby wciąż istnieli funkcjonariusze ZOMO to bali by się wielcy kozacy wyjść po 22 z domu.
Podbijam, nie mam pojęcia co w takich piosenkach widzi dzisiejsza młodzież, a ja sam, o zgrozo, do niej należę. Po prostu nie mogę tego zrozumieć. Najgorsze jest to, że taki dreso-15latek często nie ma pojęcia o czym oni w ogóle śpiewają, ba, nie wie nawet skąd wzięło się "CHWDP" i "JP" i dlaczego się tak mówi. Po prostu na widok policji tak mówi bo ma wpojone przez te wszystkie HG, Firmy i inne dziadostwa. Nie mogę zrozumieć też takiego braku szacunku dla policji. Owszem zdarzają się incydenty, że policjanci nadużywają swojej władzy, ale bez przesady, nie każdy policjant jest zły i skorumpowany. Sami łamiecie prawo, a jak przyjdzie co do czego to jaka ta policja jest zła, JP! itp... Jednym słowem "rzal"

Mój brat wziąl solo na klate siedmiu 24-latków, więc

Jaki ma lvl? Pewnie gra knightem skoro tylu ludzi "zblokał"
Viesko:o twój stopień pogrążania się jest proporcjonalny do każdego napisanego posta.

@Topic
No więc słuchałem HG jak zaczęło się o nich głośno, pamiętam jak w radiu leciał kawałek "sami swoi" czy jakoś tak. Z góry mówię, że nie wiem czy wtedy dokładnie debiutowali, ale mniejsze z tym. Wtedy byłem, kolokwialnie mówiąc "podjarany" ich "flow" i ogólnie rzec biorąc to podobali mi się jako squad. No i to właściwie na tyle. Kiedy przestałem słuchać hiphopu, zrozumiałem, że HG to badziewie i dno. JP, CHWDP!!11 Skąd się rodzi w tych ludziach tyle nienawiści?! Bardzo mnie to ciekawi. Mówicie o jakimś przekazie... Oczywiście nie słuchałem wszystkich kawałków HG, ale kilka w zupełności mi wystarczy by wyrobić sobie o nich opinię. Normalny, bezstronny słuchacz wynosi z ich piosenek, że należy "jebać policję",nie wiadomo jednak za co, po co i dlaczego.
No i jeszcze kilka słów odnośnie ich sklepu. Czysta komercha... Sorry, dresowe spodnie za ponad 200zł? Nawet porządne dżinsy tyle nie kosztują. Z czego te spodnie są robione, że kosztują 200zł? ze złota? Nie sądzę by były robione ze złota, więc dlaczego są takie drogie? Bo mają znaczek HG&HWDP (HWDP? myślałem, że ch** piszę się przez "ch", jak się można mile zaskoczyć...) i właśnie to jest komercha, bo takie spodnie bez znaczka na targu kosztują góra 30zł.
Podsumowując, HG to lipa i komercha. Myślą, że są "elo" a w moim mniemaniu, pewnie nie tylko moim, tak niestety nie jest.

I już z góry uprzedzę e-kozaków tak, jestem konfidentem i teraz idę obciągać policjantom (ku gwoli ścisłości, to oczywiście ironia)

@Edit/@Down
"o kurva", Viesko . się odezwał, weź lepiej przemyśl dobrze każdego posta, zanim naciśniesz "zatwierdź odpowiedź".

Będę teraz szczery. Wnioskując po Twoich wypowiedziach, można odnieść wrażenie, że jesteś idiotą. Nie mówię tego by Ci "dowalić" ale mówię jak jest. Człowieku, masz bardzo prymitywne myślenie, wszystkiego nie da się załatwić za pomocą pięści. Ciekawi mnie, czy jesteś tylko taki pyskaty i mocny w słowach, a jakby przyszło co do czego, to pewnie chowałbyś się za swoim stukilogramowym bratem.
No i jeszcze jedno, albo nie umiesz czytać, albo jesteś po prostu głupi:

Nie wolno używać wulgaryzmów w swoich komentarzach
Cytat z regulaminu forum. Ty go notorycznie łamiesz. Dobra rada, polecam Ci ogarnąć trochę język, bo kolejny ban poleci.

Viseko .
08-07-2009, 15:54
o kurva, emo się odezwał, weź się powieś za jaja delikwencie.

hah, dzieciaki, nie chcielibyście wpaść w mojego brata, Bruce Lee ssie pento, no tak ? Większość telewizyjnych 'fajterów' tak naprawde jest chuj warta. Tak samo Chuck Norris, w telewizji wezmie 30 na klate, a tak naprawde jest starym, chorowitym dziadem. Taka prawda, nie mydlijcie sobie oczu.
Nikt wam nie karze wierzyć że tak było, jebie was z całej siły, chłopcy. ; )

Zle stereotypy macie.;)

Trikol <3
08-07-2009, 16:21
Przyznaj , ze Twoj bracik 2 nawet na klate nie wzial ;<
Wiem ,smutne... Co sie tak bratem zastawiasz? Sam nie dasz rady lobuziaku?

Viseko .
08-07-2009, 22:58
Przyznaj , ze Twoj bracik 2 nawet na klate nie wzial ;<
Wiem ,smutne... Co sie tak bratem zastawiasz? Sam nie dasz rady lobuziaku?

Dam rade spokojnie, tylko takim jak TY chce uświadomić, że niepotrzebnie ze mną zadzierasz, chyba że zęby chciałbyś pogubić.

Rzulf
09-07-2009, 01:31
Dam rade spokojnie, tylko takim jak TY chce uświadomić, że niepotrzebnie ze mną zadzierasz, chyba że zęby chciałbyś pogubić.

Jak ja zadrę to też stracę zęby ? ;> .....................................

Upsss zapomniałem jest 01;32, pewnie jesteś na imprezie, a potem twój brat kogoś 'weźmie na klatę' a ty to opiszesz na forum...

@Topic.
HG, parę piosenek da się słuchać, ale nie przepadam.

PFK, Fokus, Pijani Powietrzem, Gural (stare kawałki ), PIH - to jest to ;)

Trikol <3
09-07-2009, 12:30

Chcesz mnie nastraszyc? ;< Sorry tylko sie ponizasz ;< Mamo 14 latek mi grozi ;((((((((((

Old Rembik
09-07-2009, 14:01
Jedyna płyta, która mi wpadła w ucho do Droga. Jest zajebista, a poza tymi innymi to nie ma żadnej fajnej.. -.-
Same tylko ,,je**ć policję'', ,,CHWDP'' itp. s;

Emo
09-07-2009, 14:03
@up
Viesko . ma aż 15 lat, więc nie lekceważ jego słów.

chyba że zęby chciałbyś pogubić.
Jak można pogubić zęby?

James Bond
14-07-2009, 23:41
HEMP GRU - DROGA dla mnie to jest hip hop zajebisty....

KaczorPowraca
15-07-2009, 01:19
Ja pierdziele :D
Pierwszy temat w którym zgodzę się z "Emo" , ba nie obrażę Go :D

@topic
HG - komercja , shit , etc .
Viseko ,proszę nie nasyłaj na mnie swojego napalonego brata :(
I ty mnie też nie bij , proszę ! nie chcę gubić i później exivować moich zębów :( :(:(

@edit

hahahah siedmiu?! to Ty gosciu masz ladnie porobione we lbie Bruce Lee nawet mowil , ze on sam by nie dal rady pieciu wziasc , a Twoj bracik niby 7 dobre viseko jedziesz dalej XD

jego brat to wszyscy "Power Rangersi "w jednym :/

Demon Huntter
15-09-2009, 15:51
#up
HG i komercja ? ;o
lol2.
#topic
HG jest dla mnie najlepszym squadem.
co np. ich rozni od Firmy?
nie ma JP 100% etc.
moze i nienawidza policjii , jak wiekszosc ludzi XXI wieku ;0
ale spiewaja o zyciu i POZDRO DLA HG NA PROSTO.
proponuje tak.
Hemp Gru - Życie Warszawy
Molesta Ewenement + Hemp Gru, Fu - Nieuchwytny Cel.
Hemp Gru - Poza Kontrola
Hemp Gru - Sami Swoi
Hemp Gru - Pocisk
Hemp Gru - Na Krawedzi
Hemp Gru - Emokah
OFC. Hemp Gru - To jest to
Hemp Gru - Strzal
Dj Decks Hemp Gru & Zary & K8 - Reakcja Lancuchowa

i to jest to , nie za darmo dostali nagrode =|
http://www.youtube.com/watch?v=3JvQbsQsl_o

#OFF
polecam kawalek , w ktorym rapuje w chuj raperow z Wawy xd
Reprezentuje siebie-Zip Skład ,THS Klika ,Hemp Gru ,JWP ,Mafia Juras & Wigor ,Renesens - Reposta

to tyle , HG <3

Dolar $
15-09-2009, 16:10
http://i30.tinypic.com/2airc6h.jpg

To na tyle. :)

Speen123
15-09-2009, 19:36
Dno, Dno i jeszcze raz dno. Nie lubie jakiś gangsta czy panów w dresie. Jak dla mnie to oni powinni być jak żydy w czasach II wojny światowej.. na mydło.

Moje zdanie - chuj Wam do tego.

odezwal sie "dj cielak von burren". Idz dalej sol mentosy i cmykaj se pompke w rytmie techno.

Nietoperz
15-09-2009, 20:00
ojojo szkoda słów na was :), porównujecie Firme jebany shit, do Hemp Gru, przesłuchajcie sobie "zemsty nadejdzie czas" powie mi ktoś czy to nie ma przekazu JEST BRAWO KURVA, mówi, o tym że zabili św.Kubę, kto go zabił? no kurva przez klawiszy, i do tych "policjantów", a nie tych co szukają waszych rowerów :), ogolnie to TYCH co nadłużywają swojej władzy, wiec nie wiem w czym jest problem ;|?

//Dolar
Szkoda słów, w democie masz wyrwane z środka piosenki, jakieś tam wersy, wiec kurva daj siana.

///
Mam 2 płyty oryginały, ich jak i Warszafskiego Deszczu mogę słuchać godzinami :|

//

@topic
HG - komercja , shit , etc .

Obsrałem się ze śmiechu, chłopcze :)

Fresh
15-09-2009, 20:19
http://i30.tinypic.com/2airc6h.jpg

To na tyle. :)

Najlepszy demotywator jaki widzialem, najlepszy post w tym temacie jaki widzialem. :)

Jednym demotem stresiles to co ja bym musial opisywac w 20 zdaniach. ; D

Pozdrawiam Cie!

@up

/Dolar
Szkoda słów, w democie masz wyrwane z środka piosenki, jakieś tam wersy, wiec kurva daj siana.

Ze srodka piosenki, ale z pierwszych wersow zwroty Wilka. ; o

Dolar $
15-09-2009, 21:24
@Fresh

Taka prawda, więc co będę się oszukiwać?

Kurtka PROSTO 600 zł, spodnie 200 zł, widok dzieci, którym starzy kupili te ciuchy - bezcenne.

Wszystko dla swoich bobasków.; *

@topic

HG - Hemp Grób. :)

Patriota
15-09-2009, 23:08
Ponoc jak ktos przyjdzie do HempSzopu z świadectwem z paskiem to ma iles tam % znizki na ciuchy tak slyszalem w jakims wywiadzie jesli to prawda to dobrze robia i szacun za to :)
Co do HG pare kawalkow mi sie podoba pare jest bez sensu za duzo kawalkow jest o jaraniu osobiscie szanuje HG.
Pozdro

Marcin <3
16-09-2009, 14:43
Klucz (nielegal)
Szybkość transmisji bitów: 128 kb/s
Kanały: 2 (stereo)
Częstotliwość próbkowania: 44 kHz
Waga: 36,9

http://rapidshare.com/files/209212816/Hemp_gru_-_Klucz__nielegal_.rar

Klucz (2004)
Szybkość transmisji bitów: 192 kb/s
Waga: 98,9 Mb

http://rapidshare.com/files/261719205/Hemp_Gru-Klucz__2004_.rar

Klucz vinyl (2005)
Szybkość transmisji bitów: 190-220 Kb/s
Waga: 117MB

http://rapidshare.com/files/223128798/hemp_gru-klucz__vinyl__2005.part1.rar
http://rapidshare.com/files/223128348/hemp_gru-klucz__vinyl__2005.part2.rar

Ekskluzywnie dla Klanu
Szybkość transmisji bitów:: 224-320 kb/s
Waga: 21,5

http://rapidshare.com/files/209145215/Hemp_Gru_-_Ekskluzywnie_dla_klanu.rar

To Jest To (2004)
Szybkość transmisji bitów: 192-224 kb/s
Waga: 29,9 Mb

http://rapidshare.com/files/209128278/Hemp_Gru_-_To_Jest_To__Singiel__2004.rar

Zemsty Nadejdzie Czas
Szybkość transmisji bitów: 128 kb/s
Waga: 14,4 Mb

http://rapidshare.com/files/209148569/Hemp_Gru_-_Zemsty_nadejdzie_czas.rar

W Hemp Armii (2009)
Szybkość transmisji bitów: 224 kb/s
Waga: 14,7 Mb

http://rapidshare.com/files/261723062/HempGru-_W_Hemp_Armii_2009_.rar

Droga (2009)
Szybkość transmisji bitów: 320kbps
Waga: 131 Mb

http://rapidshare.com/files/221694681/Hemp_Gru_-_Droga.rar

download albumow HG.

ogolnie to nawet wpada mi w ucho HG. ;p

down #

Domos
16-09-2009, 17:23
Jakbyście chcieli wiedzieć Hemp Gru to muzyka dla ludzi dorosłych, czyli coś w stylu jak się ma 18 lat, a nie muza dla dzieci, niektóre kawałki mogą się podobać jak np 63 dni chwały,
być może wychodzą oni też na prostą , pożyjemy zobaczymy, także nie wiem dlaczego na niektórych
teledyskach wystepują gościnnie dzieci, co oni mają do nich, nawet te dzieci nie rozumieją o czym oni śpiewają a później na komendzie razem z nimi będą zamieszani.

Cóż to tylko kultura, a wydaję mi się że wkońcu pierdolenie o policji itd. zniknie wkońcu kiedyś
bo nie będzie się nikomu chciało o tym śpiewać , spiewa się o wydarzeniach a nie o tym co się nie w Polsce niepodoba, rząd tak ustanowił i cóż zrobisz... :)

Patriota
20-09-2009, 16:10
Jakbyście chcieli wiedzieć Hemp Gru to muzyka dla ludzi dorosłych, czyli coś w stylu jak się ma 18 lat, a nie muza dla dzieci, niektóre kawałki mogą się podobać jak np 63 dni chwały,
być może wychodzą oni też na prostą , pożyjemy zobaczymy, także nie wiem dlaczego na niektórych
teledyskach wystepują gościnnie dzieci, co oni mają do nich, nawet te dzieci nie rozumieją o czym oni śpiewają a później na komendzie razem z nimi będą zamieszani.

Cóż to tylko kultura, a wydaję mi się że wkońcu pierdolenie o policji itd. zniknie wkońcu kiedyś
bo nie będzie się nikomu chciało o tym śpiewać , spiewa się o wydarzeniach a nie o tym co się nie w Polsce niepodoba, rząd tak ustanowił i cóż zrobisz... :)

Noo dla bardzo doroslych tekst typu "Wilk na mikrofonie w glowie sie nie miesci" albo "Wilku, Wilku jest poza kontrolą, Bilon Bilon jest poza kontrola" to najbardziej zalosne teksty jakie slyszalem posluchajcie Paktofoniki to byl rap tam jest przekaz nie to co w HG wciąż jaranie i jaranie...

Red Rubblaz
22-09-2009, 21:05
Patrioto dodaj do zwrotki wilka to "wilk na mikrofonie w głowie sie nie miesci, jebac leszczy z lamusami sie nie piescic."

Ogolnie lubie HG, czasem maja zjebane tekst (nie dzialaja mi liter).

Revoltadek
22-09-2009, 21:18
http://www.youtube.com/watch?v=oqzTignky58 <333!.

;)).

~ Ankarius ~
01-10-2009, 13:56
Jeenyyy...
tragedia...
kiedyś Polacy walczyli dla Polski aby była wolna a teraz to Taka głupia "moda"
w pewnym sensie można to nazwać demoralizacją....
12 latki myśla że są fajni jak założą koszulkę JP 100%. HWDP...

Z chęcią powiem że HG to zjeb**y zespół.... ;*

`Artas
01-10-2009, 14:25
Nie słucham HG, jakoś jego kawałki nie wpadają mi w ucho. ;f

A.D. Killa
01-10-2009, 15:23
ja tam HG nie lubię uważam ze są lepsi typu Kaliber 44, Bez Cenzury, Paktofonika, Tede, Eldo, Tede, Pezet, Peja, Shellerini, Słoń, Pastor Kris, Ramona 23, Trzeci Wymiar, KASTA, Tetris, Zeus, Jimson, Borixon, PIH, Duże Pe, Smarki Smark,Małolat, Juras, Mor W.A., OSTR, Flexxip, 2Cztery7, Małolat, a tak że dobrzy w refrenach Miodu i Gutek
HG to dla mnie takie samo dziadostwo jak Sokół, Mezo, Doniu, Liber, Verba,Numer Raz czy Gural
dla mnie nawet piosenki Paris Hilton mają więcej sensu i jakiś przekaz

Demon Huntter
01-10-2009, 15:43
#up
z czym ty rownasz HG =|
sluchaj sobie peji gz.
siema
#topic
ja juz sie tu wypowiadalem , ale tacy ludzie jak up mnie rozbrajaja x_X
pozdro dla HG na PROSTO =]

Τettmeier
01-10-2009, 15:43
Dla mnie HG robi dobry rap, w kawałku '63 dni chwały' pokazali że nie chodzi im tylko o chwdp.. Na pewno lepsi są od Rysia, który cały czas nawija o biedzie i slumsach. Ogolnie mam jedna płytkę na kompie, pare starszych piosenek obiło mi się na pewno o uszy; ) Aczkolwiek napiszę, że nie kocham jakoś tam tego zespołu, ale złego słowa nie powiem bo naprawdę czasem lecii :)

@A.D. Killa
Numera nie lubisz? Czyli nie słuchasz WFD? To nie wiem za czo lubisz Tede : / btw. w tym co napisałeś, że niby lepsi od HG... wymieniłeś wszystkich których znasz?

PadaszNa2Hity
01-10-2009, 16:16
ja tam HG nie lubię uważam ze są lepsi typu Kaliber 44, Bez Cenzury, Paktofonika, Tede, Eldo, Tede, Pezet, Peja, Shellerini, Słoń, Pastor Kris, Ramona 23, Trzeci Wymiar, KASTA, Tetris, Zeus, Jimson, Borixon, PIH, Duże Pe, Smarki Smark,Małolat, Juras, Mor W.A., OSTR, Flexxip, 2Cztery7, Małolat, a tak że dobrzy w refrenach Miodu i Gutek
HG to dla mnie takie samo dziadostwo jak Sokół, Mezo, Doniu, Liber, Verba,Numer Raz czy Gural
dla mnie nawet piosenki Paris Hilton mają więcej sensu i jakiś przekaz

hahahahahhahahahahhahahhahahhahahhaahhahahahahhaha ahhahhahhahaha
Dziecko przekopiowalo hiphopowcow z innych tematow i mysli, ze jest zanawca... Szkoda tylko, ze najpierw nie sprawdziles kto wystepuje w piosenkach na plycie Bez Cenzury bo podajesz sprzecznosci.

@topic
Nie slucham. Nie podobaja mi sie prawie wszytkie piosenki.

A.D. Killa
01-10-2009, 17:54
hahahahahhahahahahhahahhahahhahahhaahhahahahahhaha ahhahhahhahaha
Dziecko przekopiowalo hiphopowcow z innych tematow i mysli, ze jest zanawca... Szkoda tylko, ze najpierw nie sprawdziles kto wystepuje w piosenkach na plycie Bez Cenzury bo podajesz sprzecznosci.

@topic
Nie slucham. Nie podobaja mi sie prawie wszytkie piosenki.
wiem że HG wystapiło u BC ale był to tylko jeden utwór który nie bardzo mi przypadł do gustu, to że lubie jakiś zespół nie oznacza że lubie ich wszystkie kawałki, np. z BC lubie ''Ulica nocą '' , "Bez Cenzury", "nie idę sam" gdzie tam masz HG, a do lepszych niż Hg zpomianłem dodać Wzgórze Ya-pa3 i Born Juices to klasyka

Białas
01-10-2009, 21:45
Macie niepowtarzalną okazję przesłuchać, ściągnąć :
Hemp Gru - To Jest To (Blend By 2sty&Menciu).mp3 - kliknij aby odsłuchać (http://odsiebie.com/pokaz/5868052---1403.html)
za tydzień usunę to z serwisu ;D !

Μikiel
01-10-2009, 22:20
Macie niepowtarzalną okazję przesłuchać, ściągnąć :
Hemp Gru - To Jest To (Blend By 2sty&Menciu).mp3 - kliknij aby odsłuchać (http://odsiebie.com/pokaz/5868052---1403.html)
za tydzień usunę to z serwisu ;D !

Stare w chuj.
^topic
sie wypowiadałem

Nietoperz
01-10-2009, 22:26
Szanuje HG. Mam ich płytę DROGA którą słucham z dumą :)