PDA

View Full Version : Co cie nabardziej denerwuje na forum apo ?

Jaros Jaroz Jaro
30-12-2008, 00:25
Może temat już był podobny albo taki sam... ale nie wyczaiłem go nigdzie ;s

Mnie najbardziej denerwują avatary z odbytami. Najbardziej denerwująca rzecz jak dla mnie.Za tym od razu są osoby tak zwani debile nie wiedzący na dany temat nic a piszą....:mad:

Więc co was nabardziej wkur....denerwuje na forum apo ??:rolleyes:

tajemniczyczloWiek
30-12-2008, 00:27
mnie?
neo napinka..najbardziej w dziale rl zycie ; / .............

~ Pe. eR. Oo. eS. Te. Oo.
30-12-2008, 01:20
Kutachy które napinają swoje dupsko przez neta jakby kurfa niewiem kim byli a mają pewnie po 15 lat :<

Techniks
30-12-2008, 01:23
mnie?
neo napinka..najbardziej w dziale rl zycie ; / .............

A mnie Ty ..
Otrzymałeś juz z 50 banów i dalej zakładasz konta ...

I parę innych osób z forum ,tak samo jak trolle które nie poszukaja nigdzie i zakładają temat 'plxpxlxplxpxl pomusz' ..

Zieniu
30-12-2008, 07:15
Rasizm, oraz robienie z siebie "fajnego", "a bo ja pije wodke, przeklinam, i pale papierosy, jestem fajny?"

Cielak znów zbanowany ^^
30-12-2008, 08:16
Angel, Wiceps, Prólix i osoby, które mówią, że są fajne, a w prawdzie mijają się w drugim kierunku z prawdą.. jest to 97% forum (i wciąż rośnie).

Tett
30-12-2008, 08:21
mnie? użytkownicy tacy jak kodex, co mają po 20 lat siedzą na forum, a do młodszych coś mają. osobiście nic bym do niego nie miał (bo po co?) ale jak on udaje fajnego?XD
-konfidenci (taki se pazdzioszek, pixelo-serafin, chojrak kiedyś) - napisałeś na kogoś złe słowo choć sami do tego prowokowali - lecieli do Maćka żeby warna dawał..
-ci, co myślą że są fajni. a dużo tu takich.

~~~Shadows~~~
30-12-2008, 12:36
Idioci mnie wkurwi*** ** nawet ich nie trzeba szukać bo mniej więcej co 2 post to post idioty... co mnie jeszcze wkurwia to samo co "zienia" noi jeszcze popieram tetta

Devixx
30-12-2008, 12:44
pewne osoby :rolleyes: bezsensowne tematy :rolleyes: moderatorzy, którzy mi zbanowali konto moje jedyne : ( :rolleyes: kłótnie z bluzgami na starszych :rolleyes: 'dzieci neo' :rolleyes:

Khuramek
30-12-2008, 12:50
11latki którzy uwarzają że są "elo" i "pro" Bo piją i palą ;s
Albo wykonali questa ;s.
oraz jak napisał Devixx Dzieci neo

Zuy Pan, Wręcz Okropny
30-12-2008, 12:53
Dużo rzeczy... Tak jak koledzy up ci co się napinają i wogóle straszą, że jesteś jednostrzałowiec, że u nich na osiedlu to bym dostał łokcia.
Tak zwani panowie mocni w gębie...
Jeszcze w dziale Screeny... Praktycznie każdy komentarz to "BOT" ! ;<
Ktoś Ch**a wie, a mówi, że bot czy coś ^^

Ciumciak
30-12-2008, 12:53
Dziecinada i plebsiarstwo to są 2 najgorsze rzeczy .
Dziecinada - kiedy ktoś udaje jaki jest fajny bo wyklina do wszystkich ,wyzywa od noobów itd. za dużo pisania ,ale chyba każdy Mnie rozumie .;)
Plebsiarstwo - chyba nie musze tego wyjaśniać ;) Największym plebsem na forum jest Grulix . Już wyjasniam czemu :p , jeśli poczytać wszystkie jego wypowiedzi to można napisać lepszą powieść niż napisał Tolkien , a może nawet S. King :) . Grulix ( do Ciebie mówie plebsie) jesli myślisz ,że na kogoś normalnego działają twoje bajki to może pomyśl o swojej karierze dramatopisarza :) Jak byś chciał mogę być twoim tłumaczem na różne języki .

jacek3332
30-12-2008, 13:30
Rasizm, oraz robienie z siebie "fajnego", "a bo ja pije wodke, przeklinam, i pale papierosy, jestem fajny?"

Popieram Cię całkowicie. Dodatkowo mnie denerwują analfabeci, tacy co piszą "ktury", "pomurz" itp.

Trikoo
30-12-2008, 13:44
"plix halp plix pomusz bo nje umjem" itd.
osoba taka jak kodeksiiiikkk

Brain
30-12-2008, 13:45
Mój brat o nicku "Aha..." i Ci co się uważają za jakąś elite :S.

Denemix
30-12-2008, 13:46
-Ludzie udający kogoś kim nie są żeby zaszpanować,
-Chęć nabicia posta przez 3/4 użyszkodników, mimo że nie maja pojęcia co piszą albo piszą 'w zupełności zgadzam się z panem up'
-Czytanie tylko pierwszego i ostatniego posta przez użytkowników co potem powoduje że wszystkie posty są prawie identyczne
-Nie tolerancja ze względu na wiek, np 16 latek tyra 13 latka chociaż ten co ma 13lat może być dojrzalszy od niego w sensie psychicznym

Chyba tyle.

#Edit!
Jeszcze Grulix i jego pozdro&poćwicz stajl. \m/

Aha...
30-12-2008, 13:46
brain bo chce go utopic....................................

Taki se pazdzioszek
30-12-2008, 13:52
-Ci co 15 razy odchodzą i wracają (oprócz Speeda oczywiście :P).
-Ludzie, którzy podniecają się ironią
-Koxy, którzy cwaniaczą, że wbili 100 level na bocie, a do chara swojej ręki nie przyłożyli
-Transy (na szczęście już ich mniej)
-Wasza podnieta na "zuo" (Tak Zuy Pan, Wręcz Okropny to również do Ciebie)

Lost Girl
30-12-2008, 14:05
Osoby którzy ostro krytykują innych a sami g**no wiedzą. Jak ktoś nie wie o co chodzi to niech przeczyta komentarze do tego tematu http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=40990

Crayon
30-12-2008, 14:22
Tony, Major, troszkę dziwny regulamin i brak jakiejkolwiek aktywności Adminów.

@Ober Caster
Nikt tu nie ma tysiąca postów. Jeszcze : >

Voltius
30-12-2008, 14:48
Analfabeci , nabijacze postów , internetowi napinacze.

Zuy Pan, Wręcz Okropny
30-12-2008, 14:54
-Ci co 15 razy odchodzą i wracają (oprócz Speeda oczywiście :P).
-Ludzie, którzy podniecają się ironią
-Koxy, którzy cwaniaczą, że wbili 100 level na bocie, a do chara swojej ręki nie przyłożyli
-Transy (na szczęście już ich mniej)
-Wasza podnieta na "zuo" (Tak Zuy Pan, Wręcz Okropny to również do Ciebie)

Pff sram na Ciebie... ;<
Co masz do mnie ? Mam nick jaki mam... Proste nie ?
P.S. Nawet mnie nie znasz więc nie oceniaj... ^^

Sempacz x3
30-12-2008, 14:59
Pozerstwo, napinka, klamstwo. Tyle .

Pampalini
30-12-2008, 15:08
klamstwa,internetowa napinka, Emo :eek: i nabijacze postow ... i to tylke ; )

Ober Caster
30-12-2008, 15:57
- wielcy you you co myślą że se dadzą raperski avatar to już full raperzy wszystko wiedzą...

- ludzie którzy upominają innych a sami tego nie robią dobrze

- nooby którzy mają po 20 lat i czepiają sie młodszych

- frajerzy którzy myślą że jak mają 1000 postów to są mistrzami i wszystko im wolno

Zieniu
30-12-2008, 17:31
- wielcy you you co myślą że se dadzą raperski avatar to już full raperzy wszystko wiedzą...

- ludzie którzy upominają innych a sami tego nie robią dobrze

- nooby którzy mają po 20 lat i czepiają sie młodszych

- frajerzy którzy myślą że jak mają 1000 postów to są mistrzami i wszystko im wolno

Koles masz cos do mojego avatarka? Nie uwazam sie za rapera, szanuje 2paca prawie tak jak Jana Pawla 2 wiec zanim cos napiszesz zastanow sie zanim narobisz sobie wstydu.
Ty widze tez sie zachowujesz jak jakis medrzec. Starsi czepiaja sie mlodszych bo mlodsi uwazaja sie za "doroslych"(proboja zachowywac sie jak ludzie z przejsciami(czyt. dorosly)). Ciekawi mnie ile Ty masz latek, bo widze ze slang tibijski wszedl Ci w nawyk...

@Edit
Aha i jeszcze jedno:
Only God can judge me
pamietaj
@co do modkow, przepraszam za offtop ale swoje zdanie juz tutaj umiescilem.
No ale jeszcze cos dodam: samookaleczenie, wcale nei chodzi mi o Emo(tylko to zaawansowane):/

Tracek
30-12-2008, 18:36
12-latki, kozaki które myślą że są fajne jak kogoś pojadą tekstami z neta. Dużo tu takich ale nie będe wymieniał. I BŁĘDY ORTOGRAFICZNE które rażą masakrycznie jak czytam wypowiedzi niektórych użytkowników ;s. Nie dość że jak się pisze posta to przecież jest edytor który podkreśla błędy w wyrazie, więc tego nie czaję jak można pisać i błędy robić:rolleyes::rolleyes:

Ero Senin
30-12-2008, 19:42
a mnie ludzie którzy ustawiają sobie w title i mówią co chwilę : Jebac policje
No i jeszcze parę rzeczy ale nie chce mi się już o tym pisać ;d

Axeleq
30-12-2008, 19:45
Analfabeci.
Bezsensowne tematy.
Nabijanie postów.
i wiele, naprawdę wiele innych.

Wiele Miałem Kont
30-12-2008, 19:59
- idioci piszący posty nie wnoszące nic do tematu,
- analfabeci...
- dzieci co myślą że jak nie używają polskich znaków wcisną wszystkim że mieszkają za granicą( naturalnie mają full kasy itp. i powinniśmy ich podziwiać),
- ludzie myślący że zjedli wszystkie rozumy, ale niestety naprawdę są totalnymi idiotami, którzy nic nie wiedzą( istne rl...),
- poprawianie kogoś jak się nie jest pewnym, czy na pewno mamy racje,
- trolle? prosimy karmić trolle jak najczęściej! ALE NA GG KUR**!!
- osoby myślące że ilość postów cokolwiek znaczy,
- osoby które dniami i nocami, walczyły by o wyłączenie licznika postów, bo mają problem że ktoś ma więcej od nich... jakby za to były bułki --.--,
- udawanie kogoś kim się nie jest( żałosne, ale prawdziwe),
- pisanie że się "przerucha", "przeleci", "bzyknie" itp. "swoją dupe"... jakby to kogokolwiek interesowało, a do tego nikt nie wierzy w te bajki,

Chyba wszystko, jak sobie przypomnę dam edit i dopiszę.

Emo
co masz do emo? mam takie koleżanki emo że by Ci namiocik się rozbił momentalnie, a fotki na necie w 10sec znajdę że nie będziesz wiedział co mówisz... co masz do emo?

Muflon
30-12-2008, 20:02
Grulix i wszystkie jego odmiany,
+ 3 nieudolnych moderatorów, nie będę wymieniał bo każdy wie o kogo chodzi.

Kodexik
30-12-2008, 21:31
Paru typa m.in ten Nakomi Tah~~ czy coś takiego, przesrany typ a IQ to chyba mój pies ma większe od niego..

DannRook
30-12-2008, 21:47
Grulix i inni tego typu nabijacze.
All userzy, którzy napinają w internecie a w rl w oczy by nie spojrzeli ; O

Verrier 2.0
30-12-2008, 21:53
grulix , napinacze , analfabeci , archeolodzy.http://i39.tinypic.com/23uo6xt.jpg

Cash
30-12-2008, 21:56
-Grulix
-Grulix
-Grulix
-Gildie które zamiast jeździć po Sobie w grze, robią to na forum.
-Nabijacze.
-Trolle.
-Napinacze.
-Grulix
-Grulix
-Grulix
-Dzieci które myślą że jak wyskoczą do mnie z tekstem, w necie to jestes odważny a na rl tez?. Tak jestem.
-Ogólnie nooberstwo, spamerstwo, rasizm, nazizm, szownizm.

No to wszystki chyba.

A i jeszcze bym zapomnial

-Grulix
-Grulix
-Grulix

i Grulix.

Baj. End. Cya.

Drako o.o
30-12-2008, 22:05
zazdrosc ,

PIH
31-12-2008, 21:16
napinacze, którzy w rzeczywistości mają po 11 lat i są grubasami od siedzenia przed kompem