PDA

View Full Version : Konto mi nie wchodzi -PLX HELP-

Arcano
18-01-2009, 08:52
Witam, mam problem z kontem, wpisuje dobrze pasy a pisze mi "Prosze podać poprawny numer i hasło', nie mógł mnie nick haknąć bo na e-mail nie przyszła informacja o zmiane hasła. Prosze o pomoc!!

Zbanowany Khuramek
18-01-2009, 09:13
Hmm najlepiej wpisz zeby ci przypomnialo haslo.....
Potem spróboj na spokojnie może zrobiłeś nowe konto i wpisujesz acc od nowego?
Sproboj wylaczyć może masz wloczonego CAPS LOCKA albo NUM LOCKa masz off...
Jak nie to mowie wejdz na strone apo i przypomnij haslo.

@@ wait? masz bana na postaci? masz go po raz pierwszy? bo jak po raz 3 czy coś to może masz delejt?

@@ Może ktoś ma twojego r keya? bo wtedy email i wgl zmienia sie w 1 sec;]

@@TygrysQ hmm
http://armia.toproste.pl/search.php?name=arcano ... Jest napisane tylko zbanowany?
A zreszta Arcano posłuchaj sumienia ;s jak wyzywałeś Dexoti'ego to masz tego bana or delejta.
Może usuneli ci acc ale nie chara ;s;s;s

Tygrys
18-01-2009, 09:59
O ile mi wiadomo, dostałeś albo delete, albo blokadę postaci/konta. Za co? Za wyzywanie Dexoti'ego. Chyba to o Ciebie chodzi :s

No albo po prostu masz bana...?

Arcano
18-01-2009, 12:26
O ile mi wiadomo, dostałeś albo delete, albo blokadę postaci/konta. Za co? Za wyzywanie Dexoti'ego. Chyba to o Ciebie chodzi :s

No albo po prostu masz bana...?

Jak bym dostał bana to mógłbym sie połączyć na konto, a nie mógłbym na postać, a jak wpisuje moje pasy w grze to pisze że prosze podać poprawny numer i hasło, a jak sie na stronke chce zalogować to pisze ze moja IP zostało zbanowane na 5 minut. Czyli lipa, nie będe płakał nad rozlanym mlekiem.

Marcin <3
18-01-2009, 20:19
Też tak miałem.
Za to że dostałem bana powiedziałem w raporcie do Dexotiego "*****" "Jesteś głupi"
Dostałem blokadę całego konta.
Za jakiś miesiąc napisałem report że chce pogadać xdd
Pan Dexoti odpisał i pogadaliśmy o wszystkim i odblokował mi całe konto po tym jak go przeprosiłem.
Na koniec powiedział że mam podziękować Panu Mortiisowi.

Spaślak
18-01-2009, 21:54
Zablokowali ci konto albo dali delete, tez tak mialem jak powiedziałem do sieki ze jest glaniarą Mortiis w tedy mi zablokował konto na 2 albo 3 tygodnie. :D